|
|
| נשלח ב-14/11/2015 18:17 |
|
| |
דרשתי היום דרשה ארוכה במהלכה הסברתי על עשיו ואירופה ושנמשל לחזיר ושעשיו שונא ליעקב וכו'. ושגדולי ישראל אמרו שמי שייגע במדינת ישראל יינזק ואירופה תינזק על החרם שלה... לאחר הדרשה ניגש אליי אחד המתפללים ואמר שבשבת היה אירוע טרור בפריז שנרצחו בו מעל 150 איש. לא שאלתי אותו מאיפה לו המידע הזה בשבת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2015 18:36 |
|
| |
תודה דני.
אותי זה פגש במוצ"ש דקות לפני ערבית אני יושב בבהכ"נ מדבר עם יהודי יקר על כבוד הרב והמשיח ומנסה לשכנע אותו לבוא לכנס של הרב שיהיה השבוע אצלנו בעיר ואני מדבר על הרב ועל הרוח הקודש שלו והנבואה שלו והרב אמר ככה וגם אמר ככה וכו' תוך כדי הוא מודיע לי בצער על השמועה שבאה לאוזנו אודות הפיגועים הקשים שהתרחשו הלילה בפריז ויש מאות הרוגים וכו'.. וואוו.. מאוד התפעלתי, מבחינתו זה גם חיזק את דבריי כי בעיניו זה נתן תוקף לדברים. לא משנה כך אני בכל אופן שמעתי על החדשות.
אבל מה שכן רציתי לומר הוא שנשים לב שזה קורה שעות בלבד לאחר פיגוע הירי הקשה בו נרצחו שני יהודים בעתניאל ע"י ערבים ארורים ימ"ש בני דודיהם של אותם דעאשים מצרפת, בשני המקרים מדובר בעליית מדרגה. מעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2015 18:58 |
|
| |
ותוסיפו לזה את תלונות יהודי צרפת שמדינת צרפת לא שלחה מאבטחים לבתי הכנסת שלהם היום. אולי גם זה יזרז את עלייתם ארצה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2015 19:18 |
|
| |
מצידי שיעלו גם הלילה ובהמוניהם
אבל...
לא לתוך הערים שלנו ולא לתוך השכונות שלנו
שישימו אותם במקומות אחרים ברחבי הארץ שזקוקים לחיזוק ויישוב יהודי בטח אם מדובר בדרום ובצפון הלא כ"כ מיושב עדיין
השכנים בקומה מתחתיי צעירים מצרפת שעשו עלייה לפני כמה שנים ומאז רק סבל וטונות של עגמת נפש יש לי מהם בקיצור לא תודה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 09:09 |
|
| |
לא יאומן כי יסופר לקרוא את הכתבות המביאות את דברי יהודי פריז בפרט אנשי חב"ד למינהם המנסים להרגיע ולעודד את היהודים המפוחדים ולחזקם 'באמונה' ושזה יעבור ולא צריכים למהר לעזוב את המקום או 'חלילה' לברוח לישראל.. אין מילים פשוט אין מילים לתאר את עומק שיפלותם וטיפשותם של אותם יהודים עלובים. היש להם תקנה בכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2015 15:37 |
|
| |
"זה ילך ויתפשט מעיר לעיר וממדינה למדינה"
לא יודע אם אתה זוכרים אבל אחרי הפיגוע הקודם בצרפת הרב הבטיח שהטרור באירופה ילך ויתפשט והזכיר גם את בלגיה הולנד גרמניה ועוד
מחכים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2015 10:17 |
|
| |
דהים!! התגשמות המסרים. שביתה בנתבג ואין המראות ונחיתות דווקא מתי שיהודי אירופה וצרפת רוצים לעלות.
הרב דיבר על זה בזמנו שיהודים ירצו לעלות ולא יוכלו. וגם אמר שיבואו ברגל. לא יודע אם עכשיו יקרה ה"ברגל" אבל נקווה שיעלו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2015 13:37 |
|
| |
לא צריך למהר לקפוץ מכל התפתחות רגעית ולתלות בה הבטחות עתידיות מה גם שהרב אמר שיגיע יום ואל-על תפסיק את פעילותה השוטפת ותקדיש את כל משאביה כדי להעמיד רכבת אווירית שתביא את כל יהודי חו"ל לארץ. מכאן נבין כמה רע ומפחיד הולך המצב להיות באירופה / אמריקה
אין מה לעשות דאע"ש עושה שירות חשוב והכרחי לטובת הגאולה והתגלות המשיח
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/11/2015 13:37:45
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2015 21:43 |
|
| |

מאשש את דברי הרב שאמר שהמוסלמים הולכים לשלוט בצרפת כי אם הצרפתים כן היו מתעוררים הרי שהם היו משיבים מלחמה שערה ובכך מונעים את תסריט הבלהות הזה אבל כיוון שהרב אמר שהאיסלאם הולך להשתלט עליהם שמע-מינה שהם עדיין רדומים ומסטולים וגם הפיגוע הבא לא יעיר אותם, בקיצור חסרי תקנה הם, ולא רק הם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2015 08:47 |
|
| |

תוקן על ידי המיייחל ב- 21/12/2015 08:58:24
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 18:27 |
|
| |
חדשות נפלאות לפתוח איתם את השבוע!
שר החוץ הצרפתי: אם לא תהייה תזוזה במו''מ הישראלי-פלסטיני, נכיר במדינה פלסטינית
שר החוץ הצרפתי לורין פביוס כי פריס נערכת לארגן וועידה מזרח תיכוניות על נושא יחסי-ישראל במטרה להציל את מתווה 'שתי המדינות'. פביוס אמר, כי אם ועידה הזו לא תקדם את פתרון הבעיה הפלסטינית, תכיר צרפת במדינה פלסטינית עצמאית. הכוונה של צרפת לכנס וועידה כזו בקיץ השנה.
ואם תשאלו לשמחה מה זו עושה? פשוט מאוד! סימן שחורבנה של צרפת כפי שהבטיח הרב קרוב מאוד מאוד! צרפת מתחננת לצונאמי שיעלה וישטוף אותה ויטביע אותה לעזאזל יחד עם שכנותיה יהי רצון 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 19:39 |
|
| |
חדשות טובות! ואז יהודי צרפת יעלו כולם (לא כולם לאשדוד :) ) מצד שני שוב אני חוזר על התהליך הארוך טווח- עד הקיץ?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 21:00 |
|
| |
הרב אמר בשיעור ביום שישי כשדיבר על סיסי "אם תהיה המלכה הכל יהיה שונה , כך שהרב עצמו התייחס לנקודה שמהלך האירועים לא קשור לזמן ההמלכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 22:18 |
|
| |
תודה ר' דב
|
|
|
|