|
|
| נשלח ב-22/12/2010 10:55 |
|
| |
המייחל, מסכימה אתך בכל מילה. אני מאוד אשמח לחיסול אירופה בכל דרך שהיא, כמובן עדיף ביסורים גדולים כדי שישלמו על מה שעשו ליהודים בשואה (למשפחתי יש חשבון אישי איתם - חסלו את רובם).
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2010 14:58 |
|
| |
אִם יִהְיוּ חֲטָאֵיכֶם כַּשָּׁנִים כַּשֶּׁלֶג יַלְבִּינוּ
ננצל את השבעים פנים לתורה כדי לגלות פנים בתורה שלא כהלכה ל'טובת' האירופאים.
אם יהיו חטאיהם של האירופאים רבים ועצומים כשנים - כמספר השנים הרב מאז בריאת העולם (5771 שנים!) אזי בטרם יקיץ עליהם הקץ תבוא מכה מקדימה וכשלג תלבין כל היבשת ותחת הקרח ייחנקו.
נו נו, אין בית מדרש בלא חידוש ואין פורום בלא קישקוש..

|
| נשלח ב-8/5/2011 23:54 |
|
| |
אני מצטט את הידיעה הבאה על רקע הבטחותיו של כבוד הרב בן-ארצי על תורה של אירופה הארורה בבלאגן ובמהומות והמכות העומדים לפיתחה
בכיר בישראל אומר כי האיחוד מממן ארגון טרור
האיחוד האירופי דורש מישראל למצוא פתרון קבוע להעברת כספי המיסים של הפלסטינים, לאחר שישראל הודיעה כי היא מקפיאה את העברת הכספים בשל הסכם הפיוס בין פאתח לחמאס. דוברת שרת החוץ של האיחוד האירופי, קתרין אשטון, הגיבה על דברי בכיר בישראל כי האיחוד מממן ארגון טרור. הדוברת הדגישה כי האיחוד לא ישנה את מדיניותו בעניין הזה וימשיך להזרים כספים לרשות הפלסטינית.
בניקמת ה' באירופאים תנוחמו!
|
| נשלח ב-9/5/2011 08:52 |
|
| |
הרב אמר:
גרמניה באש, ואנגליה במים.
|
| נשלח ב-9/5/2011 09:32 |
|
| |
נו .. . ?! . .. אפשר להתחיל !? . 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2011 14:57 |
|
| |
| אמתואמונה כתב: |  | גרמניה באש, ואנגליה במים.
|
|
מעניין...דווקא גרמניה באש? ולמה אנגליה במים? או כפי שלמדנו באשכול אחר מתורת הרמח"ל "כי מחה אמחה את זכר עמלק מתחת השמים" שמים - דא אש ומים. בקדמיתא מים ולבתר לשיצאה ליה באש.
גרמניה באש דווקא אפשר להבין, מידה כנגד מידה על משרפות האש. אז אולי לאור חידוש הנ"ל אפשר להבין מכאן שיקח עוד זמן עד שנגיע לשלב הזה של האש שהוא השלב האחרון. עז אז יש עוד הרבה מים ושלג להוריד עליהם.
|
| נשלח ב-10/5/2011 01:49 |
|
| |
הנה מצאתי,
אלו נקודות שרשמתי כתיאור לוידאו ביוטיוב של מסיבת ההודיה של הרב: יהודים -- לאהוב זה את זה ולוותר זה לזה. הקב"ה רוצה שיהיו לב אחד כולם.
הכאב של בורא עולם -- אנשים בתחפושת -- הקב"ה מקפיד יותר עם הדתיים, שצריכים להוות דוגמא.
כל הכורים האטומים שהוקמו במטרה רעה, יתפרקו. הקב"ה יפרק מדינה מדינה, אנגילה תישטף במים, גרמניה תישרף.
כל היהודים יבואו לארץ ישראל. לבוא דחוף!
יש 11 מקובלים בארץ שיש להם מגידים, מדברים איתם מלאכים. 36 צדיקים זה משהו אחר.
יש משיח בעם ישראל, עובד ופועל.
עוד מעט יתגלה מלך המשיח.
לא להפסיד את הרכבת, לקיים עשרת הדיברות
|
| נשלח ב-23/5/2011 08:43 |
|
| |

שמחה בישראל: "ענן האפר עושה את דרכו לאירופה"
שיעשה את דרכו אליהם, שירד עליהם, ויכסה אותם בצבע אפור עכבר מגעיל ויחנוק אותם כמו שהם רוצים לחנוק אותנו עם הערבים הארורים. ימ"ש וזכרם אמן.
ככה זה, כל פעם שירימו ת'אף לכיוונו.. בוקס ישר לפרצוף הצבוע והמכוער שלהם. ישתבח שמו לעד.
|
| נשלח ב-1/6/2011 08:26 |
|
| |
"רק היום! רק היום!בזיל הזול בעה"ב השתגע!" 

כעת נשאר רק לפענח למה דווקא מלפפון ולמה דווקא אירופה. יאללה, מי מרים ת'כפפה.
|
| נשלח ב-7/8/2011 09:47 |
|
| |
בעיקרון !! מי אמר שהם יהודים ?? גם חצי ספרד הם יהודים לשעבר , SO WHAT !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 09:59 |
|
| |
על מה מדבר??
יש שם קהילה של עשרות/מאות אלפי חרדים. חלקם צדיקים באמת לא סתם. מהיכרות.
נראה לי שהתבלבל לך הדיסק. לא נורא. קורה לכל אחד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 12:04 |
|
| |
אני לא מדבר על החרדים , אני מדבר על אוכלסיה אדירה בספרד בסדר גודל של מליונים שהם בעצם מתבוללים מתקופת הגירוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 12:12 |
|
| |
מיליונים? על מה אתה מדבר? צאצאי המתבוללים בספרד לא יהודים, זה שיש לאיזה ספרדי גוי סבא יהודי מלפני 500 שנה לא הופך אף אחד ליהודי. וגם אם יש איזה אחוז זעיר של ספרדים שהם כן יהודים לפי ההלכה, מי ערב לכך שאותם "יהודים כשרים" לא מנשמות הערב רב?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 13:24 |
|
| |
לזה בדיוק התכוונתי ראובני , וגם לגבי שאר היהודים בעולם , נתתי דוגמא על מתבוללי ספרד שהם לדעתי לא יהודים בעצם וכך גם סביר להניח לגבי מליונים יהודים ברחבי העולם , למה שהם יהיו דווקא יהודים והחברה שלנו בארץ הם ערב רב , מי אמר , מי החליט , מי בעצם יודע ??? רבים מאיתנו חוזרים בתשובה , אז מה אנחנו בעצם ערב רב ??? שסתם משעמם לנו ללכת על פי אבינו יעקב ?? או בעצם לא אבינו ?? אולי אני סתם מבזבז את הזמן שלי ואני חייב רק 7 מצוות מי יודע ?
|
|
|
|
|