|
|
| נשלח ב-7/7/2008 13:22 |
|
| |
ירוחם
תפתח אשכול על הנושא מהי סבירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 13:24 |
|
| |
דורש נבואה הובאה כמשל. אבל מנין לי שהידע האזוטרי שלך הוא ידע ולא אילוזיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 13:47 |
|
| |
בעל
על השאלה הזאת קשה לענות בכתב , קל יותר לענות עליה בצורה של דו שיח .
אני רק יכול לומר שאם הידע שלי היה אילוזיה לא הייתי היום במקום העבודה.
אני במקום העבודה רק בגלל שאני רואה דברים לפני אחרים , לא רק בהקשר המקצועי , אלא בהקשר הפוליטי אירגוני..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 13:51 |
|
| |
| דורש_אמת כתב: |  | dfl
איך אתה רוצה שאני יעמיד את זה לבחינה?
אני אומר מה שאחרים אמרו לי עבדתי בכמה מקומות , ובכל מקום הדגישו לי את זה אז מה אתה רוצה שאני יעשה ?
אדרבה תגיד לי אתה איך להעמידאת לבחינה.
|
| למה שלא נעמיד את הקוד שלך במבחן סדום? הוציאנו אלינו ונדע אותו. אתה מוזמן להדביק כאן 150-300 שורות רצופות מתוך קובץ בפרוייקט הנוכחי שאתה עובד עליו - קובץ לבחירתך, אם כי אני מעדיף שזה יהיה חלק מ utility כדי שלא נצטרך הקשר של אפליקציה שלימה כדי להבין את החכמה הגנוזה בדברים. אם תנוח דעתי שיש ניצוץ מיוחד בקוד, אין צורך לבדוק עוד. אם לאו, אמשיך ואראה את הקוד לכמה מתכנתים בכירים בתעשייה. אני יכול גם לפרסם אותו בפורומים בחו"ל ולבקש חוות דעת. התנאים היחידים מצידי הם: א. שמדובר בקוד שאתה בלבד כתבת ב. שלא עומדת לך הזכות לקבוע שבקוד הזה יש חכמה שרק אתה מסוגל לראות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 14:33 |
|
| |
דורש האם ניתן לקרוא לידע שלך אינטואיציה. שלא תבין לא נכון, אני בהחלט מעריך אינטואיציות שיכולות אחר כך להבדק.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 14:42 |
|
| |
DFL
לא ראיתי מישהוא שהצליח לצאת צודק במבחני סדום.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:07 |
|
| |
בעל
התשתית הכישורית שלי היא אינטואיציה חזקה , וזה נתן לי יכולת וכלים להבין מושגים רוחניים.
כמו כן כדי לקבל הבנה בדברים רוחניים יש לכך עוד כמה תנאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:13 |
|
| |
האם ניתן לפתוח לנו סדנא לפיתוח כישורים כאלו או שהלך עלינו?
תוקן על ידי בעלבעמיו ב- 07/07/2008 15:12:32
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:19 |
|
| |
בעל
תוקן לאחר התיקון של בעל.
לא הלך ולא הגיע.
מי שלימד בסדום היה צריך לשלם על זה שנתנו לו ללמד.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 07/07/2008 15:40:47
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:19 |
|
| |
דורש_אמת, ידידי, אין לי בעיה עם ההערכה העצמית הגבוהה שלך. אין לי גם בעיה עם טענותיך כי נחנת בכושר ראיה יחודי בפנימיוּת. הבעיה שלי היא בטענתך כי עולמות עליונים בוחרים באוטיסטים/מפגרים שאינם יודעים צורת אות, לצורך תיעול מסרים באמצעותם, אל בני האדם. למעשה דווקא כאן אין לי בעיה, משום שטענה זו היא בת-בחינה. אולם, כדי לתהות על קנקן תפישתך את הפנימיוּת של ענין זה, אני מעונין להציג שאלה: מה לדעתך מניע את ידו של אוטיסט/מפגר שאינו יודע צורת אות ? האם עולמות עליונים מניעים את ידו תוך עקיפת מוחו (שהרי אינו יודע צורת אות) ? ולמען הבהירות, הבה נתמקד בגליה (אצלה הלקוי הוא פגור עמוק), ולא אצל דניאל (שהינו אוטיסט), שכן איני יודע מהו שעור הניתוק מן המציאות אצל אוטיסט, ויתכן כי בכל זאת למד צורת אות אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
תוקן על ידי גוברנור ב- 07/07/2008 15:22:43
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:24 |
|
| |
גובנר
אני מעתיק את מה שכתבתי בפורום אחר.
ביג מן
יש לחלק את דברי האוטיסטים לשני חלקים.
1. חלק הנבואה של משיח.
2. חלק ניתוח המצב הקיים .
הנחת יסוד שלי שאם הם מנתחים נכון מצב קיים הוי אומר שהם יודעים אל נכון מה שקורה בעולם , בלי להיות מעורבים.
והיות ואני כבר שנים חושב הרבה דברים על הציבור החרדי כמו שהם אומרים (בלי שראיתי את דבריהם אני רק השנה התוודעתי לאוטיסטים) , כלומר הם אומרים מה שאני חושב במילים מאוד רוחניות , הם יודעים לדבר בדקויות שאני לא יודע אם כולם שמים לב לזה.
הם מביאים דברים שכתובים בספרי קבלה וחסידות שלא יתכן שהם יודעים זאת אלא מתוך שנשמתם מדברת מתוך גרונם.
ולכן אני גם בטוח שנבואתם אמיתי.
ועכשיו ההסבר מה יש להם שאין לנו , או להיפך מה יש לנו שאין להם.
האמת שלנו יש מה שלהם אין , והוא גוף גשמי החוסם את האורות הרוחניים כדי שנוכל לממש את עבודת הבורא כרצונו , אם לאנשים נורמלים לא היה את הגוף החוצץ , לא היה להם מה לחפש בעולם.
לאוטיסטים אין את הגוף החוצץ , ולפי איך שנראה הם נמצאים בעולם שלנו בצורת עונש , כלומר הם מודעים לשורש נשמתם , ולכן מצד אחד זה עונש , שהם מרגישים את האמת רק הם לא יכולים להינות מהאמת שהם חשים , ומצד שני יש להם שכר שעל ידיהם הם יתקנו את הדור.
כשאני קורא את דברי האוטיסטים אני מקבל תחושה של אור מסוים שקשה לי להסביר זאת , ואני חש שאילו דברי נבואה.
עד היום הם לא אמרו דבר שלא התקיים , ולכן לבינתיים אפשר לסמוך עליהם.
נקודה חשובה :
הרי אין מה להפסיד מלהאמין להם , כי כל דרישתם היא אך ורק לשוב אל הקב"ה ,ואני לא רואה סיבה לא לשמוע לדיבריהם , ודוקאבגלל שאני רואה שרוב הציבור מזלזל בהם , אני מקבל את התחושה שדבריהם דברי אמת , כי מנסיוני דברי שקר הציבור קונה מהר , ודברי אמת לא.
או לחילופין בריחה מאחריות ורדיפה אחרי הכסף הציבור קונה מהר , אבל לקיחת אחריות הציבור חושש , ולו רק בגלל זה ניכר שדיברהם אמת משמים.
עד כאן זה על פי החיצוניות.
על פי פנימיות , הרי הבעש"ט כבר אמר שכל דבר שאדם שומע בעולם הרי עליו ללמוד מכך מה הקב"ה רוצה ממנו ,כלומר שאין דיבור בעולם שאנו שומעים שהקב"ה לא רוצה .
כלומר כל דיבור של אדם מקורו מעולם העליון , אלא שאדם עם גוף גשמי יכול לכסות על דברי האמת , והאוטיסטים שהם מוגבלים בגופם אין להם את המחסום , ולכן ברור שדבריהם הם דברי השם.
וכאן אני מצטט ניק נוסף ללא ציטוט שם הניק.
מסכים עם כל מילה של דורש .
עוד נקודה , אנשים חייבים לדעת שמצבנו הרוחני בשמיים קשה יותר מכפי המתואר בדברי האוטיסטים .
הם משתמשים בשפה עדינה יחסית למצה האמיתי נטו .
וזה כמובן רק מראה את רמתו של הדור ויכולתו להכיל את האמת כפי שהיא , עצוב מאוד .
עד הדור האחרון העם היה מקבל את חיזוקיו והתעוררויותיו מצדיקי הדור שהיו מקבלים את מסריהם מהקב"ה
בדרך כזו או אחרת , בין אם מתוך התורה עצמה ובין אם ברוח קדשם .
וראה זה פלא , רק בדור האחרון חל שינוי כ"כ קיצוני שהגדולים כמעט שלא נשמעים בציבור והעם תועה כצאן ללא רועה .
מה קרה פה ?
ההסבר הוא , שדרגתם והשגתם הרוחנית של הגדולים היא גם פונקציה של רמתו הרוחנית של העם , וכשעם יורד כ"כ נמוך
בסולם הרוחני-מוסרי בשמיים מונעים השגות רוחניות מהצדיקים הנשארים כי העם אינו זכאי לכך . ומן הסתם גם להם יש חלק בכך לכן הם נענשים .
אבל אי אפשר בלי להעביר מסרי התעוררות לעם ולדרבנו לעשות תשובה אז מה עושים בשמיים , מעבירים את המסרים
דרך ילדים-נערים הפגועים והמוגבלים בגופם אך בריאים בנשמתם לעם שבריא בגופו אך פגוע ומוגבל בנשמתו .
מידה כנגד מידה .
כאשר העם עובר עבירות הרי שהוא בגדר שוטה כי אין אדם עובר עבירה אא"כ נכנסת בו רוח שטות , כ"ש כשלא מדובר על
מעידה במקרה ועבירה חד-פעמית אלא על אורח חיים שלם המבוסס על תרבות העבירה .
אז הקב"ה מעביר את דבריו ומסריו דרך אלה הנקראים שוטים מבחינה הלכתית וחברתית לומר לעם אתם שוטים !
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 07/07/2008 15:28:17
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:44 |
|
| |
התייחסות ישירה לנקודה שלך
"האם עולמות עליונים מניעים את ידו תוך עקיפת מוחו (שהרי אינו יודע צורת אות) ?"
יש קודם ללמוד איך אדם בריא מתפקד , וכשנדע איך אדם בריא מתפקד אנו יותר נתפלא על איך שאנו יודעים לקרוא ולא איך שאוטיסטים יודעים לתקשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 16:18 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 7/7/2008 שעה 15:24 "עד היום הם לא אמרו דבר שלא התקיים" הצבע נא על מסר נבואי שהתקבל מעולמות עליונים באמצעות אוטיסטים/מפגרים, והתממש. ציין את מועד פרסום הנבואה, ואת מועד התממשותה. למען הסר ספק - אין צרך לציין נבואות שהתפרסמו לאחר התממשותן יתר דבריך אינם תשובה לשאלתי ובתגובה לדברי דורש_אמת מיום 7/7/2008 שעה 15:44 "יש קודם ללמוד איך אדם בריא מתפקד , וכשנדע איך אדם בריא מתפקד אנו יותר נתפלא על איך שאנו יודעים לקרוא ולא איך שאוטיסטים יודעים לתקשר" מתנצל על שאני נשמע "מנג'ז", אולם לא ענית על שאלתי. מדובר במפגר פיגור עמוק שאינו יודע צורת אות (גליה). מה לדעתך מניע את ידו של מפגר שאינו יודע צורת אות, מאות אל אות על גבי לוח האותיות המשמש ל- FC ? האם עולמות עליונים מניעים את ידו תוך עקיפת מוחו (הרי אינו יודע צורת אות) ? אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
תוקן על ידי גוברנור ב- 07/07/2008 16:23:21
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 22:38 |
|
| |
דורש,
הבה נערוך סיכום ביניים. במהלך הדיון הזה:
1. התחזית למדען 2. התיימרת להיות מתכנת מומחה, אבל גילית חוסר הבנה בסיסי במושג יסודי בתכנות מודרני 3. סיפרת על איכות מיוחדת שיש בעבודת התכנות שלך בזכות "החכמה הפנימית", אבל סירבת להראות את העבודה הזו
אם מצרפים את הרקורד המרשים הזה, לשקר הגס ששיקרת כאן בפורום לפני שנתיים, עולה שהקבלה והפנימיות זכו לשגריר די עלוב בדיונים פה. גם כך לא פשוט לטעון בזכות מערכת שהרעיון המרכזי שלה הוא שמי שלא מסכים איתה, לא מבין אותה. זה נשמע כמו פטפוט קלאסי של ילד בן 4, בגיל שבו הגבול בין פנטזיה למציאות מתחיל להתגבש. כדי לצקת איזושהי אמינות לקשקוש הזה, דרוש תנא מרשים יותר מאשר כזבן פתולוגי שצף על מחשבות גדלות בתוך אולם ייצור של בית תוכנה עלום.
תוקן על ידי dfl ב- 07/07/2008 22:43:16
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2008 23:08 |
|
| |
? Was this absolutely necessary
|
|
|