בית פורומים עצור כאן חושבים

האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2008 06:50 לינק ישיר 

dfl
1. לא התחזיתי למדען אני מתבייש להיות מדען.
2. לא הוכחתי שום חוסר הבנה.(גם אם היה טעות במילה תכונה) .
3. אני לא חייב להראות לכם כלום.

אם אני מצרף את מסקנתך מהדיון הנוכחי , ומשוה לדיון של לפני שנתיים הרי רואים שאתם מגמתיים ולא האמת מעניינת אתכם .

כי היום לאחר שנתיים אחרי שבדקתי את הענין אני הרבה יותר משוכנע שצדק איתי ובית הדין הוא ששיקר ולא אני.

פשוט לא היה לי מידע שמדובר בבית דין של סדום.
בבית דין של סדום נהגו כמו שנהגתם לפני שנתיים , ולא אני השקרן.

וכך גם אתם ממשיכים לנהוג.

תמשיכו ללהוג לכל מי שלא הולך בדרכם אבל אני ימשיך לכתוב באשכולות שליבי חפץ, ולא יתפעל מלהגכם.
DFL

אתה מתנהג כמו צמא דם המחכה לטרפו , ומזנק עליו בשעת שהוא רדום.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 08/07/2008 6:53:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 07:49 לינק ישיר 

DFL

מהיכן הסקת את המסקנא הנ"ל ?
 דרוש תנא מרשים יותר מאשר כזבן פתולוגי שצף על מחשבות גדלות בתוך אולם ייצור של בית תוכנה עלום

האם בגלל שאני לא שולח לך קוד אתה מסיק מסקנות רחוקות כאילו?

הדבר רק מוכיח מי הוא השקרן ?????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 08:11 לינק ישיר 

DFL

גם כך לא פשוט לטעון בזכות מערכת שהרעיון המרכזי שלה הוא שמי שלא מסכים איתה, לא מבין אותה. זה נשמע כמו פטפוט קלאסי של ילד בן 4.

אתה מציג את זה בצורה לא נכונה.

אף אחד לא בא ללמד קבלה בפורום  וזה לא הרעיון המרכזי וכך נאמר במפורש , הטיעון הוא שברור שמי שלא מבין קבלה ולא למד לא יכול לחוות דיעה , כמו בכל מקצוע.

ההבדל בין קבלה למקצוע אחר הוא , שמקצוע רגיל כולם לומדים , ולכן נפוץ יותר שמי שלא יודע לא מחווה דיעה   אבל חכמת הקבלה היות והיא מופשטת קל למי שלא מבין לומר שלא קיים.

כמו בדיוק שאדם שלא מבין בפילוסופיה יאמר שהפילוסופיה לא נכונה .

אבל לבוא ולומר שהרעיון המרכזי הוא שמי שלא מבין לא יודע זה כבר סילוף של הדברים.

אתה מזכיר את הסיפור של הגר שבא להתגייר אצל הלל , והלל אמר לו זה א שאל אותו הגר מי אמר שזה א , הלל לא הביר לו למה זה א , רק הלל משך לו באוזן והוא צעק אוזני , והלל שאל אותו מנין לך שזה אזנך ?

אותו הדבר בנושא הקבלה , אתה שואל מנין שזה א ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 08:47 לינק ישיר 

דורש_אמת, ידידי, אהיה אסיר תודה לך אם תתן דעתך על שאלותי ותשיב עליהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 09:55 לינק ישיר 

גובנור

אני אנסה להסביר .
האוטיסטים בתוכם יודעים הרבה נתונים , רק שאין להם את כלי הביטוי לבטאות את מה שהם חושבים , האפשרות היחידה שהם יכולים לבטאות את מה שהם חושבים היא דרך היד .

איך המתקשר מצליח להבין דרך היד איזה אות האוטיסט מתכוון לא חקרתי זאת , מה שכן חקרתי , שמה שמביאים בשם האוטיסטים , המתקשר לא יודע .

אבל לא צריך עולמות כדי להזיז את המח , המח של האוטיסט עובד , צריך רק כלים כדי לראות מה הוא חושב.
ולכן אוטיסט לא צריך ללמוד צורת אותיות הוא יודע זאת דרך הנפש , (כמו שמוצאים בתלמוד מלאך השכחה) ואני מכיר מישהוא שבתור ילד ידע חומר תלמודי שלא למד , עד שנכנס לאדמו"ר מבעזא זצ"ל , אני מכיר אישית את אותו אדם , ולכן האוטיסטים כל הידע נמצא אצלהם , רק אין להם כלים לבטא זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 10:03 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:
DFL

מהיכן הסקת את המסקנא הנ"ל ?
 דרוש תנא מרשים יותר מאשר כזבן פתולוגי שצף על מחשבות גדלות בתוך אולם ייצור של בית תוכנה עלום

אה, זה מאד פשוט.

אתה היחיד בפורום הזה שיש לו רקורד מתועד של שקרים. מכאן ה"כזבן".

"מחשבות גדלות" הן הצהרותיך אודות איזו איכות טמירה שיש בקוד המחשב שאתה כותב, איכות שאתה מייחס, לא פחות ולא יותר, מאשר ל"חכמה פנימית". פגשתי כבר מתכנתים שמאמינים שהשמש זורחת מאחוריהם, זה מקצוע רווי אגו, אבל היומרה שלך נמצאת בספירה משלה (מן הסתם אתה תוכל להשלים לנו את שם הספירה הזו).

לגבי הטיעון הבלתי נגמר שלך על "מה שאני לא מכיר לא קיים", כבר העירו לך כמה פעמים שמכיוון שיש אינסוף חכמות אפשריות (וכנראה עוד יותר מזה טפשויות אפשריות), אין די בהצהרה בעלמא שיש בעולם איזו חכמה נסתרת, אתה צריך להראות למי שאינו מכיר אותה משהו שמעיד על סגולות החכמה הזו - מה היא הביאה לעולם, מה מסוגלים מאמיניה לעשות שמבדיל אותם מסתם אנשים, איך הוצאת החכמה הזו מתמונת העולם מקטינה את יכולת ההסבר שלנו אודות המציאות. בינתיים הבאת דוגמא אחת מחייך, כשאת הראיה עצמה אתה מסרב לפרסם. בדרך כלל, התנהגות כזו היא סימן לשקר - התנהגות שכבר חטאת בה כמה פעמים -  אבל עוד לא מאוחר לעשות תשובה ולשנות כוון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 10:12 לינק ישיר 

DFL

"מה היא הביאה לעולם, מה מסוגלים מאמיניה לעשות שמבדיל אותם מסתם אנשים, "

לזה לא צריך אותי כדוגמא , יש מספיק סיפורים מהאדמו"ר מחב"ד מהאדמו"ר מקלויזנבורג שהכרתי מה החכמה עשתה להם.
תראה מה כתב הגאון מווילנא על חכמה זו .
זו טיפשות לומר שרק אני טוען כך , אני הבאתי את עצמי כדוגמא כדי לומר למה אני מבין זאת , אבל כהוכחה , יש מספיק אנשים שהתנהגותם שוונה בגלל הידע בחכמה זו.

"איכות טמירה שיש בקוד המחשב שאתה כותב,"

האיכות לא נמדדת ב"קוד", האיכות נמדתת בתפיסת הפתרון , כלומר איך לתפוש בעיה ולקודד את הפתרון , כך שגם אם אשלח לך קוד לא תוכל לבחון האם כדי למצוא פתרון בקוד היתה דרושה חכמה.
כי הרי כל קוד נראה אותו דבר , השוני הוא מה הקוד בא לפתור ואיך הגיעו לכתיבת הקוד.

"אתה היחיד בפורום הזה שיש לו רקורד מתועד של שקרים. מכאן ה"כזבן".
"

אתה מביא עובדה אחת ששנויה במחלוקת וקורא לזה רקורד.

למה אני טוען שנויה במחלוקת היות וכהסכמתי לקבל את המסקנא , הנחתי שאילו הדנים בו מבינים קצת בהסבר הקבלי , אבל הטעו אותי , ונדר טעות אינו נדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 10:20 לינק ישיר 

דורש חביבי,

אני יכול לטעון שקוד המחשב שאני מפיק, הוא יעיל, אסתטי, קל להרחבה ומתועד היטב בזכות הקפדתי לאכול בורקס טרי שלא חומם במיקרוגל. אדם אחר יכול להודיע שסוד הצלחתו המקצועית, הוא אהדתו הקנאית לבית"ר ירושלים. מאחר שכל אדם הוא ניסוי חד פעמי, אי אפשר "להוכיח" שאין הדבר כך. מה שכן אפשר לעשות, זה לבדוק האם אנשים אחרים שאינם שותפים למנהגים האלה, מתפקדים באופן דומה. אם כך הדבר, יש יסוד יותר מסביר להניח שהטענות לעיל הן פרי דמיון ומשאלות לב של הדוברים.
אמנם יכול להיות שאתה ניחנת במערכת עצבים של גירית מצויה, ואלמלא החכמה הפנימית שלך לא היית מצליח להגיע להישגים זהים לאלה של מאות אלפי מתכנתים בעולם - אבל כאן חובת ההוכחה עליך. בינתיים, אתה כותב קוד מחשב לפי מטר רץ כמו המוני מתכנתים אלמוניים בעולם, שום דבר חדשני או מסעיר לא יוצא תחת ידיך וההסבר הפשוט והשלם ביותר לטענותיך, הוא שיש לך דמיון מפותח ואמונה יוקדת באיזו מעשיה שמישהו סיפר לך בתקופה שבה המוח שלך היה נוח במיוחד לעיצוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 10:40 לינק ישיר 

DFL

הההבדל המשמעותי בין ראיה לשמיעה הוא , שאם אדם לא ראה בית לא יהיה שייך אף פעם להמחיש לו בכתיבה מה זה בית , יוכלו לכתוב לו שיש חדרים וגרים שם , אבל אם הוא לא ראה בית הוא לא יחוש בית.
כך שכמה שאכתוב זה לא ישכנע ובצדק.

אני אומר את תחושתי אתה רוצה לקבל קבל אתה לא רוצה לקבל אל תקבל.

אי אפשר להוכיח תחושות דרך שמיעה ץ
ולכן חכמה נקראת ראיה ובינה נקראת שמיעה , ואי אפשר להמיחש חכמה דרך שמיעה .

וברמה האישית , אין לי בעיה מה תחשוב עלי .

רק מה שנראה לי שכל הויכוח שלך איתי זה רק למנוע מאחרים לחשוב שאולי יש משהוא בחכמה הפנימית, כי אם היית חותא לאמת לא היית משקיע מאמצים לזלזל .

,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 10:43 לינק ישיר 

נשאלתי בהודעה פרטית, מה טעם יש בעיסוק הזה בביוגרפיה של דורש_אמת.
ובכן, זכותו של כל אדם להעלות לדיון בפורום הזיות ותיאוריות פרטיות שלא ניתנות לבדיקה. כל עוד אין זו הצפה, אפשר לראות בתופעה מבחן בגרות לשאר המשתתפים, אם יצליחו להתאפק מלהגיב.
אלא שדורש אמת לא מסתפק בהעלאת טענות מעגליות שאין בהן אפילו זיז להאחז בו. הוא, מיוזמתו, בחר להביא כאן את הביוגרפיה שלו, לא כאיזו אמירת אגב אלא כדי לחזק את עמדתו. אלא מאי? שככל שהדיון מתקדם, מתברר שגם אותה ביוגרפיה היא מצג שווא. האיש התיימר להיות מדען למרות שהוא מתכנת, הוא התיימר להיות מתכנת ברמה גבוהה, למרות שהשימוש שלו במונח מקצועי בסיסי מסגיר בורות לא פחות בסיסית (למי שלא מצוי בתחום, הבטוי "תכונת ה OOP" מקביל למשהו כמו "אב המלאכה של הסירכה"). דיון לגופו של אדם הוא באמת לא ראוי, אבל במקרה זה האדם התעקש לבדות לעצמו איזו זהות ולהשתמש בה כדי לחזק את עמדתו. ב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 11:02 לינק ישיר 

DFL

"שככל שהדיון מתקדם, מתברר שגם אותה ביוגרפיה היא מצג שווא. "

אתה יכול להשמיץ כאוות נפשך , אבל זה רק מחזק את הטיעון שאני אומר כל הזמן כשאדם רוצה לחשוב שעכשיו חשך גם השמש המאירה לא תשכנע אותו שאור .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 11:05 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 8/7/2008 שעה 09:55
"האוטיסטים בתוכם יודעים הרבה נתונים..."
אולי.
הבה לא נדון באוטיסטים, שכן, על מנת שהדיון לא יתקע במחלוקת משנית, אני מקבל כי אוטיסט אינו כמפגר בדרגות קשות (Idiot, או Imbecile [אלה מונחים קליניים, ולא חו"ח גידוף]), ואין לדעת מה מידת הניתוק שלו מן המציאות. אני מדבר על פגועים בדרגת פיגור עמוק וקשה כגליה, שאינם יודעים צורת אות, ובכל זאת ידם נעה מאות לאות על גבי לוח אותיות, ומתחת אצבעם יוצאים משפטים מנוסחים בשפה עשירה נושאי מסרים קוהרנטיים עמוקים עמוסי משמעות, וכל זאת בשעה שאינם מביטים כלל בלוח האותיות

מה מניע את ידם, אם אינם יודעים צורת אות ואינם מביטים כלל בלוח האותיות ?

אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 11:07 לינק ישיר 

לכל מליצי היושר, מול מגיד פשע.

מידה כנגד מידה,-- במידה שאדם מודד מודדים לו.

דורש אמת השתלח בצורה אישית   ופוגעת ברב מיימוני. ובחברי הפורום בכללם, מעמדה גבוה של איש רוח מקובל, מורם מכולם.

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 11:19 לינק ישיר 

ירוחם

אני לא יודע אם זה מידה כנגד מידה או נקמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 11:21 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:
אתה יכול להשמיץ כאוות נפשך , אבל זה רק מחזק את הטיעון שאני אומר כל הזמן כשאדם רוצה לחשוב שעכשיו חשך גם השמש המאירה לא תשכנע אותו שאור .
דורש יקירי, אין צורך לגייס את מאורות השמיים כדי לברר את העניין הזה.
במקום אחד בדיון הזה כתבת שאתה עוסק במדע. אחר כך כתבת שאתה עוסק בהנדסת תוכנה. ספר רק איזה מהשניים הוא שקר ונסגור את הפינה הזו.

לגבי טענתך שאתה כותב קוד יוצא דופן באיכותו:  לאור העובדה שכנראה אינך מבין מה זה OOP, כדאי שלפני שנבחן אם הקוד שלך באמת מושפע מאיזו חכמה פנימית, נברר אם אתה בכלל יודע לכתוב קוד. לא מדובר במבחן סדום, זו הייתה רק הלצה. הרי גם אם אני אשפוך חרפות על מה שתפרסם כאן, אם תהיה איכות מיוחדת בדברים, יימצאו בוודאי מומחים שיגמרו עליה את ההלל. אנא, אל תשאיר אותנו בחשכת הליל - תן לנו טעימה מבשר הלוויתן הדיגיטלי שאתה מוציא תחת ידיך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 60 61 62 לדף הבא סך הכל 62 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.