בית פורומים עצור כאן חושבים

האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2008 11:32 לינק ישיר 

בתגובה לדברי ירוחםשמ מיום 8/7/2008 שעה 11:07
"דורש אמת השתלח בצורה אישית ופוגעת ברב מיימוני. ובחברי הפורום בכללם..."
בקריאה מרפרפת של הודעות האשכול, לא עלה בידי למצוא השתלחות אישית פוגעת בר' מיימוני, אולם אפשר כי חמקו דברים מעיני, ואם כך ארע - ההשתלחות ראויה לגנוי

"...מעמדה גבוה של איש רוח מקובל, מורם מכולם"
ההערכה העצמית הגבוהה של דורש_אמת אינה מטרידה אותי, שכן אפשר כי דורש_אמת הינו באמת תכניתן אמן. גם טענתו על עצמו כי נחן ביכולת ראית פנימיוּת, שאינה מצויה, אינה מטרידה אותי שכן אין לי מה לעשות עם טענות מיסטיות שאינן בנות-בחינה ואינן בעלות כושר חיזוי, זולת לצור בהן על פי צלוחית

אני מינימליסט,
כל שאני מבקש להבין הוא מה לדעתו מניע את ידו של מפגר בדרגת פיגור קשה ביותר, שאינו יודע צורת אות, ואף אינו מביט כלל בלוח אותיות, מאות אל אות, ומצרפן למשפטים קוהרנטיים נושאי מסר משמעותי לכאורה

אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 11:50 לינק ישיר 

גוברנור

קשה לי להסביר זאת בכתב .

כדי להסביר זאת אני צריך להסביר הרבה הנחות , וכאן אין זה המקום.

זה נושא בפני עצמו שיש ללמוד עליו , וזה לא נושא שאפשר לדון עליו בפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 11:55 לינק ישיר 

גוברנור

דבריו הפוגעות של דורש אמת כנגד מימוני, באשכול הקבלה והרמח"ל

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:11 לינק ישיר 

האם מדעי המחשב נקרא מדע?
והאם הנדסת תוכנה כלולה במדעי המחשב?

מאיפה הנחת שאנני יודע מה זה OOP.?

האם נראה לך שאני לא יודע מה זה תיכנות מונחה עצמים?
האם נראה לך שאני לא יודע מה תיכנות מונחה אירועים?

האם נראה לך שאני לא יודע מה זה תפישת ה OOP ?

אני רק ינסה להמחיש מה הכוונה קוד איכותי.

כשאני מקבל משימה לכתיבה , אני משתדל שהקוד יהיה  מובנה ביותר גם שאם יצטרכו שינויים בלתי צפויים , יוכלו לממש את אותם פונקציות ללא צורך במהפכת קוד.

כלומר הקוד הוא מאוד מובנה ודינאמי בראיה עתידית גם אם כרגע לא נראה צורך בדבר .

כך שאם לאחר שנים מכתיבת הקוד נוצר מצב של שינוי שנראה מורכב מבחינה תהליכית , השינוי בקוד יהיה מיזערי.

וזה אומר לזהות נכון את התהלכים ולפרק אותם לפונקציות , לזהות את התהליכים הצפויים לשינוי , ולתת פיתרון באמצעות פרמטרים .

לבנות מסד נתונים בשילוב הכתיבה כדי להקל על שינוי עתידי.

כמובן שתיכנות מונחה עצמים עוזר לענין אבל לא רק.

הסיבה שאני מצליח לכתוב קוד מאוד דינאמי הוא היות וכשאני בוחן פרוייקט לישום  אני רואה מיד את כל התהליכים המרכיבים את הפרויקט בתפיסה מיידית .

אני אנסה לתת דוגמא כשאני רואה מסמך אני רואה שונה מאחרים , אני רואה מסמך בצורה חזיתי , כלומר אני מיד רואה את כל המסמך ואני לא זקוק לקרוא מילה ומילה כדי לזהות מילה מסויימת אלא בערף עין אני מזהה את המילה שאני מחפש , אותו דבר גם כשאני שומע על פרויקט אני מזה מייד את כל הפינות והמשתנים שנוצרים , ולכן הקוד שאני כותב עונה מיד על הרבה משתנים , שלאנשים אחרים לוקח יותר זמן ללמוד.

ולכן אני לא יכול לתת דוגמא של קוד מסויים , אני יכול לתת דוגמא איך אני מנתח משימה , כשאני רואה זאת פעם ראשונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:13 לינק ישיר 

DFL

אני רק רוצה לומר לך שאני די נהנה מהקטע שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:25 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 8/7/2008 שעה 11:50
"קשה לי להסביר זאת בכתב.  כדי להסביר זאת אני צריך להסביר הרבה הנחות, וכאן אין זה המקום.  זה נושא בפני עצמו שיש ללמוד עליו, וזה לא נושא שאפשר לדון עליו בפורום"
לא סביר כי שני בני אדם (אתה ואנכי) יודעי כתוב וקרוא שפה משותפת (עברית) אינם יכולים להחליף ביניהם מסרים כתובים המביעים רעיונות.
פרט את הנחותיך ונדען

כיצד זה מפגר פיגור עמוק וקשה, שאינו יודע צורת אות, ואינו מתבונן כלל בלוח האותיות, אלא בוהה בכיוונים אחרים בלא מטרה - מוליך אצבעו על פני לוח אותיות, מאות אל אות, עד שהן מצטרפות למסר משמעותי כתוב שפה עשירה ?

מה מניע את ידו ?
       או
מי מניע את ידו ?

אה, שכחתי משהו שבקשתי בעבר וטרם נעניתי:
הצבע נא על מסר נבואי שהתקבל מעולמות עליונים באמצעות אוטיסטים/מפגרים, והתממש.
ציין את מועד פרסום הנבואה, ואת מועד התממשותה.   למען הסר ספק - אין צרך לציין נבואות שהתפרסמו לאחר התממשותן

תוקן על ידי גוברנור ב- 08/07/2008 12:33:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:34 לינק ישיר 

גוברנור

קרוא וכתוב הם לא כלים מספיקים כדי להעביר ידע.

לא מספיק להעביר רעיונות יש להסביר כיצד פועלת הנפש מול הגוף וכו' , ואת זה נראה לי שאצליח ללמד כאן בפורום , היות והדברים ארוכים ומורכבים.

אולי אני אשאל אותך מה נראה לך איך יתכן באמת שאוטיסט אומר דבר שהמתקשר עמו לא יודע ? מי באמת אומר את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:45 לינק ישיר 

תוקן על ידי ירוחםשמ ב- 08/07/2008 12:44:52

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:53 לינק ישיר 

דורש אמת.

אני  לא הצלחתי למצוא מקרה, בו האוטיסט אמר דבר שלמתקשר לא היה מושג ע"כ.

יהיה לי מעניין מאד אם תוכל להוכיח לי מקרה שכזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:55 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 8/7/2008 שעה 12:34
"קרוא וכתוב הם לא כלים מספיקים כדי להעביר ידע"
אולם לא נטען כי המסרים עוברים בשידור טלפתי יזום על ידי הפגוע (telepathy), או בדרך של קריאת מחשבות (mind reading) על ידי המתקשר.
לא נטען בשום מקום כי מדובר בהעברת מסרים על-חושית או אל-חושית.
נטען בתוקף כי המסרים מועברים באמצעות תנועת יד, אות אל אות, על גבי לוח אותיות, והפגוע אינו יודע צורת אות, ואינו מביט בלוח אלא בוהה aimlessly סביב

אתה יכול לומר "איני יודע", אך, בבקשה, אל תדחה אותי בקש של מלים סתומות כגון "כדי להסביר זאת אני צריך להסביר הרבה הנחות, וכאן אין זה המקום. זה נושא בפני עצמו שיש ללמוד עליו", או "קרוא וכתוב הם לא כלים מספיקים כדי להעביר ידע"

"אולי אני אשאל אותך מה נראה לך איך יתכן באמת שאוטיסט אומר דבר שהמתקשר עמו לא יודע ? מי באמת אומר את זה?"
אין לי ספק כי המסר הוא בדיה אקסקלוסיבית של הסייען בתקשורת, המפגר הוא כלי משחק אומלל, והקרבנות הם השומעים התמימים, נטולי הספקנות וחסרי כישורי חשיבה בקורתית

ואל נא תשכח את בקשתי האחרת:
הצבע נא על מסר נבואי שהתקבל מעולמות עליונים באמצעות אוטיסטים/מפגרים, והתממש.
ציין את מועד פרסום הנבואה, ואת מועד התממשותה.   למען הסר ספק - אין צרך לציין נבואות שהתפרסמו לאחר התממשותן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 12:56 לינק ישיר 

לא אמרתי שהממשו נבואות , אמרתי שכל מה שהם אומרים הוא נכון , כלומר הם אומרים דברים שכתוביםים בספרי הקודש.

הם מנתחים מכון את מצב היהדות החרדית והם אומרים מכון מהי המשמעות של תשובה וכו' , הם אומרים את בדיוק כל כך גדול שהמתקשרים לא יורדים לרמה הזאת , ואתה זה בררתי פעם עם אבא של דניאל שראיתי שלא את כל המסרים הוא מבין , ולא רק הוא לא מבין גם המתקשר לא מבין את המסרים .

ולכן כתבתי שעכשיו צריכים להמתין ולראות האם דברי נבואתם יתקיים או לא?

אני גם קראתי חוברת שנכתב מלפני8 שנים שאדם מאוד חשוב שאני מכיר היה נוכח בהרבה תיקשורים ושאל שאלות מבחן והוא קיבל על הכל תשובות אמיתייות, בחוברת הובאו השאלות והתשובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 13:01 לינק ישיר 

גוברנור

לצורך הענין אני אומר לך שאנני יודע.

כלומר הרי הידע שלי לא משנה את דעתך , ולהסביר לך אנני יכול , אז תצא מנקודת הנחה אנני יודע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 13:10 לינק ישיר 

בר בי רב

אני נתקלתי באחד התיקשורים של דניאל שאמר דברים שלא הונו לכותב , וזה נכתב במסר בשעתו
"הדברים מובאים כלשונם ללא הסבר" , לאחר שקראתי את הדברים שלחתי מייל לאבא של דניאל על ההסבר שנראה לי , ולאחר כמה ימים הוא אישר לי שכנראה הבנתי נכון , והמסר באתר שלהם שונה.

מה שזה אומר שלא המתקשר כתב זאת מדעת עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 13:13 לינק ישיר 

בר בי רב

הנה דוגמא של מסר שלא יתכן שאמה אמרה זאת

אמא: אחרי שהאדם מת, האם הגוף שלו מרגיש משהו? מה קורה לגוף כשהנשמה יוצאת ממנו? האם הוא כמו כלי ריק? האם הוא מרגיש משהו? מצטער?

גליה: אמא לא להתעניין בדברים הללו, אני יכולה לומר לך רק שלא לדאוג, צדיקים לא סובלים במיתתם ולגוף אחר כך אין משמעות כי הוא היה בעולם הזה נרתיק לנשמה, כמו הנרתיק שיש לספר תורה, אבל הספר תורה הוא העיקר ולא הנרתיק, גם בלי הנרתיק הספר תורה הוא קדוש בקדוּשָׁה עילאית, הנרתיק רק שומר עליו, כך הגוף הוא כלי קיבול מתוחכם לנשמה, הוא הבית של הנשמה במשך כל זמנה בעולם הזה, וכאשר היא עוזבת, היא עולה ומגיעה לְכּוּר מחצבתה, למקום שאליו היא שייכת באמת, כי הנשמה בכלל לא שייכת לעולם החומר ואין בה שום חומריות, רק הגוף הוא חומרי והוא כלי חומרי מאוד משוכלל ומדהים שנברא בחוכמתו יתברך כדי להכיל את הנשמה הגדולה והעצומה שיש לכל אדם מישראל, הגוף גם מטעה ומעלים את גודלה ועוצמתה של הנשמה, כי הגוף קטן ושברירי והנשמה גדולה ועצומה וענקית ומגיעה עד כסא הכבוד. העולם מסתיר המון ומעלים והכל מתוכנן כך והכל לטובה, ונֵדַע ונבין ונראה רק אחרי שהנשמה תצא מהגוף כאשר יגיע זמנה לצאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2008 13:19 לינק ישיר 

דורש,

למה לא ייתכן שאמא של גליה (אין לי מושג מי היא ומי אמהּ) אמרה זאת? מה בדברים מוכיח שאלה מחשבותיה של גליה עצמה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 15 16 17 ... 60 61 62 לדף הבא סך הכל 62 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.