|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:26 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 8/7/2008 שעה 13:47 "לא אני שמתי לב שהוא בכלל לא מבין מה דניאל אמר" אז הוא קבל את "הסברך", והציבו במקום "הסברו", so what ? היכן ההוכחה כי מדובר במסר שמימי אשר תועל ממקורות שמימיים באמצעות ידו של אוטיסט ? "לקח לי הרבה זמן עד שקבלתי שהמסרים אמייתיים" אל לך להעלב, אולם איני סבור כי זה שקבלת, פרושו שהמסרים אמיתיים. יש דרך פשוטה להדגים כי המסרים הם בדיה של הסייען בתקשורת "מה בדיוק החשיבות שיש למידע הזה?" חשוב הוא כי תסביר לנו מהו, לשיטתך, התהליך בו מונעת ידו של פגוע, מאות אל אות, על גבי לוח אותיות, עד בנית מסר קוהרנטי, בעוד הפגוע אינו יודע צורת אות, ואינו מביט כלל בלוח האותיות, אלא בוהה בלא מטרה בחלל. אם אתה יודע - חובה עליך לדבר. אם אינך יודע - חובה עליך לחשוב גם על האפשרות כי מדובר בבדיה אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:33 |
|
| |
חסיד מתפאר ברבו באזני חסידי חצר אחרת, וטוען כי לרבו יש גילוי אליהו בכל מוצש"ק. מעלים השומעים ארשת פקפוק על פניהם למשמע הדברים. "רשעים", מזדעק החסיד "כלום רב שיש לו גילוי אליהו ישקר ?"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:33 |
|
| |
רבותי לא חבל על דרדור הדיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:44 |
|
| |
אמשלום
התחושה שלי ולפי הידע שיש במסר לא נראה לי שאמא של גליה יכולה בכלל להמציא זאת.
אגב האם קראת את הספר?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:45 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 8/7/2008 שעה 14:14 מסר זה הועתק מלה במלה מכאן, ואפילו אינו מופיע באתרה של אמה של גליה. האם החלטת להעתיקו ב- cut'n'paste במקום להצביע עליו, משום שאתה סובר כי עצם העתקתו במו ידיך מוסיף לו משנה תוקף באורח כלשהו ? אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
תוקן על ידי גוברנור ב- 08/07/2008 14:50:12
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:47 |
|
| |
גובנור
נכון העתקתי את המסר מאתר של דניאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:58 |
|
| |
דורש אמת מצטער, אינני יודע מה אתה מתלהב כ"כ מה"מסרים".
אלמלי היו הדברים נאמרים בשפה נמלצת תנכית או אחרת, ברמה שהאמא או המתקשרת אינה יכולה להגיע אליהם, הייתי אומר שיש לבחון את הדברים. אך הציטוטים שהבאת, הם "הגיגים" די בנליים שכל מתבגר/ת חרדי ידקלם לך פחות או יותר דוגמתם, והם עוד בסגנון כ"כ פשוט ובסיסי, אינני מבין כיצד מצאת בהם מסר שמיימי , שהאמא או המתקשרת אינם יכולים להגיע אליהם בעצמם ?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 14:59 |
|
| |
דורש,
א. לא קראתי.
ב. בתור מי שדורש את האמת, האם אתה חושב ש"לא נראה לי" היא תשובה מספקת? כיצד אתה מצפה שדורשת אמת (בקטנה) שכמוני תסתפק בזה? בקריאה מרפרפת איני מוצאת שם רעיונות ייחודיים שרק תלמיד חכמים מופלאים (לדוגמא) יכולים היו לדעת או לנסח, וגם יהודיה לא משכילה במיוחד, יכולה היתה לומר. כמובן, שאם באמת נאמרו הדברים מנפשה של בחורה אוטיסטית שלא פתחה ספר מימיה הרי זה בגדר נס גלוי, אבל כדי לקבל זאת עלינו לפסול קודם לכן הסברים פשוטים אחרים (כמו למשל, שאמהּ של גליה כתבה את הדברים מתוך הגיגיה שלה).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 15:00 |
|
| |
| דורש_אמת כתב: |
 |
| האם מדעי המחשב נקרא מדע?והאם הנדסת תוכנה כלולה במדעי המחשב? |
|
כתיבת תוכנה היא עיסוק מדעי, כשם שבישול צ'ולנט הוא מחקר ביוכימי.
 |
| ?מאיפה הנחת שאנני יודע מה זה OOP? |
|
מי שיודע מה זה OOP, לא כותב "תכונת ה OOP". אפילו לא בטעות.
 |
| שאני מקבל משימה לכתיבה , אני משתדל שהקוד יהיה מובנה ביותר גם שאם יצטרכו שינויים בלתי צפויים , יוכלו לממש את אותם פונקציות ללא צורך במהפכת קוד. |
|
דורש אמת, אנא שב לפני קריאת השורות הבאות. כוס מים, או אפילו יי"ש רק יועילו. איך מבשרים דבר כזה בעדינות? מה שתיארת בשורות האלה ובמה שבא אחריהן, הוא המוטו של כל מתכנת עם מעט נסיון והבנה בתחום. אתה לא לבד, דורש אמת! מסתבר שהחכמה הפנימית כל כך נפוצה, עד שהיא מופיע בדרך קבע בכל צוות תוכנה בן יותר מ-5 אנשים, בפורומים של מפתחים ואפילו, שומו שמיים, בחוברות הדרכה לכתיבת תוכנה אצל אומות העולם. למעשה, הצהרת הכוונות שנתת כאן היא אחד הטקסטים השכיחים ביותר שמתכנתים מדקלמים בראיונות עבודה. כמובן שגם אם אתה מצליח לממש את היעדים המפורטים במנשר שפרסמת כאן, אין הדבר הופך אותך למקרה חריג בתעשיה - בכל בית תוכנה בינוני יש לפחות גורו אחד שמפיק קוד מודולרי, אקסטנסיבילי, קל לשדרוג ובעל מבני נתונים אופטימליים. ייתכן שאתה מתכנת טוב - זה כל מה שתיארת כאן, לא חכמה פנימית ולא נעליים - אבל הרבה יותר סביר שאתה אחד מאותם גדודי מפתחים שמשוכנעים בעליונותם פשוט בגלל מבנה האישיות שלהם. מדוע זה סביר יותר? משום שאתה עד כדי כך לא מכיר את התחום, עד שעלה בדעתך באמת שיש משהו מיוחד או אישי בתאור שנתת אודות חווית המעבר שלך מהגדרות משימה למתווה פתרון. אתה כל כך מתחיל (ואגוצנטרי), עד שלא נתפס אצלך שעושר כזה של מחשבות, רעיונות, אלתורים וחיבורי קצוות יכול להתחולל במוחו של הזולת. בקיצור, אתה נאה לקבלה והיא נאה לך.
תוקן על ידי dfl ב- 08/07/2008 15:02:34
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 15:01 |
|
| |
אסכם את התרשמותי מהדברים
הבל הבלים אמר קהלת הבל הבלים הכל הבל!
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 15:06 |
|
| |
DFL ההתרשמות שלך מרמת התוכנה המקובלת הרבה יותר אופטימית משלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 15:06 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 8/7/2008 שעה 14:47 "נכון העתקתי..." יפה. מי אומר שאלה מסרים משמים אשר תועלו דרך גליה ? מנין לך שאין אלה מסרים מטעם תנועת ההחזרה בתשובה, אשר אמה של גליה נתבקשה לפרסם ? מדוע תמיד מדובר בצמד קבוע של פגוע וסייען תקשורת "שלו" ? הרי לכאורה אין שום יחוד בסייען, והמקצוע נלמד לכאורה בבתי ספר לסייענים ללקויי תקשורת שים לב כי מכיוון שהפגוע לעולם אינו יכול להחקר - מדובר למעשה בטענות ממקור יחיד, הסייען בתקשורת, ומכיוון שלבטח כל סייען אלטרנטיבי יחלוב מסרים אחרים - יטען הסייען המקורי כי רק הוא נחן בהבנה בפנימיוּת של התקשורת המסוייעת, ולך תפריך אותו בכל זאת, נסה להסביר מה מניע את ידו של פגוע שאינו יודע צורת אות, ואינו מביט בלוח, אלא בוהה בלא-מטרה בחלל. שתף נא אותנו בתובנות שברשותך אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
תוקן על ידי גוברנור ב- 08/07/2008 15:21:14
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 15:19 |
|
| |
dfl
אני מתנצל בפניך .
אני לא מתכנת אני לא מדען אני ילד בן 5.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 16:01 |
|
| |
בתגובה לדברי dfl מיום 8/7/2008 שעה 15:00 סבורני כי אתה over reacting. לא צריכה להיות לאיש בעיה עם הערכה עצמית גבוהה, אולי מוגזמת, אולי אפילו חסרת בסיס, של דורש_אמת. גם לא צריכה להיות לאיש בעיה עם יומרתו לראות לבדו דברים בפנימיוּתם. ממילא אין מה לעשות עם טענות מיסטיות שאינן בנות-בחינה, ומשוללות כושר חיזוי. הענין המפחיד היחיד בו הוא העדר טוטלי של ספקנות, חשיבה ביקורתית, מקשנות, למשמע טענות בענין תעול מסרים שמימיים כתובים דרך פגועים שאינם יודעים צורת אות ואינם מביטים כלל בלוח, אלא בוהים בחלל בלא-מטרה. למרות שליטתו המלאה בפנימיוּתם של דברים, אינו מסוגל להסביר כיצד זה מתרחש, וחרף זאת, אין לו פקפוק במקורם השמימי, כנטען, של המסרים. לשם מה בכלל ההצגה עם הלוח ? הרי היה מקבל ממש באותה מידה, טענה של הסייען התקשורתי כי הוא קורא ישירות מסרים אשר רוח הקודש איחסנה במוחו של הפגוע. וכי מי יוכל להפריך ? הרי הפגוע אינו מדבר ואין מדובר כאן בעיקרי אמונה. מדובר כאן במשהו אשר לדעתי הינו על גבול של מעשה אמורי, ר"ל, גם אם המסרים קוראים לחזרה בתשובה יש כאן תחושה קשה, עגומה, אפילו גובלת בבהלה כנה, לנוכח תפישת עולם של בגיר שאינו ילד רך בשנים אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 20:56 |
|
| |
עיצרו!
כאן חושבים!!!
|
|