| נשלח ב-9/7/2008 14:53 |
|
| |
גוברנור
כל השואה בין הקלדנית הכי מומחית לאוטיסט אינה בר השואה.
האוטיסט רואה את העולם בכלים אחרים , אם נקח את פרשת השבוע שכתוב "ויגל אלוקים את עיני בלעם " , איזו פעולה נעשתה כדי שבלעם יראה את המלאך?
אנו רגילים לראות כל דבר מגבלותינו החומריות , ולכן העולם נראה לנו עם המגבלות שציינת , לאוטיסטים אין את המגבלות הללו , ולכן כל השואה שתעשה איננה נכונה.
"בבקשה, אל נא תעניק ציוּני חרדיוּת לכותבים כאן. מצויים כאן אנשים שספק אם אתה ראוי לרחוץ את רגליהם (למען הסר ספק - איני נמנה עליהם לצערי)"
אם אינך נימנה עליהם בבקשה אל תביע דיעה.
את ידה של גליה מניע בדיוק אותו דבר שמניע יד רגילה.
הרי ברור שאוטיסטים אינם משותקים , אלא הבעיה שהם אינם מסוגלים לקשר בין העולם שלנו לעולמם , הקשר היחיד שנתגלה שהם מסוגלים לתקשר בין העולם שלנו לעולמם הוא לציין דרך היד את מה שעובר להם במוח.
התפקיד של לוח האותיות הוא היות ולאוטיסטים יש את המסר שמור במוחם , הם בתוכם יודעים את הקורה , רק הם אינם יכולים להעביר לסובב את מה שהם חושבים , ולכן לוח האותיות עוזר להם להביע את המסר שנמצא במוחם.
איך אדם רגיל מדבר , עולה לו רעיון במחשבה , הוא מעבד את הרעיון , ואח"כ מוציא את זה בפיו ,בין המחשבה לדיבור אנו מבצעים סינון איך להוציא את מידע בצורה נכונה , לאוטיסטים יש חשיבה , הסיבה שאנו לא חשים בזאת כי אין להם כלים קונבנציונלים , להביע את המחשבה
ואולי אפילו עוד לפני המחשבה יש את ענין הרצון שגורם למחשה לחשוב על מילים , את זה יש גם לאוטיסטים .
הדבר היחיד שחסר להם זה הכלים החיצוניים שגורמים להביע כלפי השני את מה שהם עצמם חושבים , ולכן על פי כללי הרפואה הם מפגרים , כי האדם הכי חכם , אם הוא לא יכול לתקשר עם הסובב אותו אינו יכול להיחשב כחכם היות והכלי לבדיקה מי חכם ומי לא מי הוא על ידי הדו שיח בכלים חיצוניים שהם הפה , והיות ואצלם הפה מנותק מהמח הרי הם כמפגרים , אבל זה לא אומר שהם לא חושבים והם לא יודעים.
נכון שקשה לקבל את זה , וכדי לקבל את זה יש לראות במוחש שאוטיסט מתקשר דרך היד .
כל הויכוח שלך כאן בפורום הוא מופרך מעיקרו, כי הרי גם אם תיווכח שמוחש שאוטיסט אומר דבר שרק האוטיסט יכול לדעת , זה לא יתן לך תשובות איך הוא אומר, ואם כן השאלה היא לא איך הוא אומר , אלא האם התקשור הוא נכון , ולכן מה יעזור שאני יאמר לך ראיתי אוטיסט מתקשר והתקשור עמד בכל המבחנים כלומר הוא ידע דברים מסר דברים שלא יתכן שאף אדם בסיביה ידע זאת .
והסיבה שאני כן מנסה להדגיש שהם אומרים מסרים אמיתיים , כי אם המסרים אמיתיים יש לפרסם זאת לכלל הציבור היהודי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:00 |
|
| |
נפגע
אני חושב שיש כלים פשוטים לנסות זאת , הרבה אנשים כבר בחנו את הדברים.
אני חושב שיש לעשות זאת בכמה שלבים.
1, להשתתף בתקשור , ולשאול שאלות ולקבל תשובות , ולראות האם יתכן שבמתקשר אומר זאת או לא.
2. לאחר האירוע יש לנתח את התוצאות להעלות שאלות , ולקבוע כללים איך לבצע את התקשור הנוסף.
3, יש גם לפתח כלים איך לכתוב את תוצאות הניסוי כדי שיתקבל בפורום .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:05 |
|
| |
כנראה שאמונה בכך שמשה רבינו ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית באה ביחד עם אמונה בתקשור.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:08 |
|
| |
כנראה שאמונה בכך שמשה רבינו ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית באה ביחד עם אמונה בתקשור. של אוטיסטים
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:12 |
|
| |
"האוטיסט רואה את העולם בכלים אחרים , אם נקח את פרשת השבוע שכתוב "ויגל אלוקים את עיני בלעם " , איזו פעולה נעשתה כדי שבלעם יראה את המלאך?"
דורש אמת במטותא, מה אורך מוטת כנפיו של המלאך גבריאל, ומה צבעם של הנוצות?
לפום ש"י עגנון צחורות הם, ולראיה שלג של מוצ"ש מנשורת כנפיהם מגיע, המסכים אתה לקביעה זו?
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:13 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 9/7/2008 שעה 14:53 "התפקיד של לוח האותיות הוא היות ולאוטיסטים יש את המסר שמור במוחם" אז מדוע שאמה של גליה לא תקרא את המסר הישר ממוחה של גליה ? מה ההבדל ? הרי בכל מקרה אמה של גליה היא המקור, ולא ניתן לשאול את גליה שום שאלה לאימות "וכדי לקבל את זה יש לראות במוחש שאוטיסט מתקשר דרך היד" הבלים ! הוא צריך לבחור אות אחר אות, בעוד אינו יודע צורת אות, ואינו מביט בלוח אלא בוהה בלא מטרה בחלל. לא הסברת כיצד זה נעשה "כל הויכוח שלך כאן בפורום הוא מופרך מעיקרו, כי הרי גם אם תיווכח שמוחש שאוטיסט אומר דבר שרק האוטיסט יכול לדעת , זה לא יתן לך תשובות איך הוא אומר" לא מופרך כלל. בדיקה פשוטה יכולה להדגים לנו. למשל, שים אדם ניטראלי כסייען מתקשר, במקום אמה של גליה ונראה אילו מסרים יתקבלו. שאלה שאפשר להציג לאמה של גליה, כדי שתעביר לגליה, על מנת שתשאל עולמות עליונים: מהו הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי "והסיבה שאני כן מנסה להדגיש שהם אומרים מסרים אמיתיים , כי אם המסרים אמיתיים יש לפרסם זאת לכלל הציבור היהודי" אין צורך לשם כך בהצגת נוכלות זו, ואין צורך לגרום לפתאים המאמינים להתבזות בפרהסיא, כפי שקורה כאן. אלה פשוט מסרים סטנדרטיים של מערכת ההחזרה בתשובה, אלא שאין מקורם ב- channelling באמצעות גליה אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:14 |
|
| |
כנראה שאמונה בכך שמשה רבינו ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית באה ביחד עם אמונה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:22 |
|
| |
בכך שמשה רבנו ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית. באה ביחד עם אמונה. כנראה שאמונה בכך...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:23 |
|
| |
ניקבלי
אנו לא באותו ראש בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:25 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 9/7/2008 שעה 15:00 "להשתתף בתקשור, ולשאול שאלות ולקבל תשובות, ולראות האם יתכן שהמתקשר אומר זאת או לא" שאלה אפשרית: מהו הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי ? "לאחר האירוע יש לנתח את התוצאות להעלות שאלות, ולקבוע כללים איך לבצע את התקשור הנוסף" פשוט מאד: להחליף סייען מתקשר שהשתתף בתקשור ראשון, ולהציב במקומו סייען מתקשר אחר, בעל השקפת עולם שונה, אשר הוחזק בחדר אטום ולא שמע את התשובות הקודמות, ולבדוק האם מתקבלות מחדש אותן תשובות לשאלות הקודמות "יש גם לפתח כלים איך לכתוב את תוצאות הניסוי כדי שיתקבל בפורום" מנהלי הפורום נאמנים עלי אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
תוקן על ידי גוברנור ב- 09/07/2008 15:35:27
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:26 |
|
| |
דורש אמת?
ספר לי על הראש שלך.
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:33 |
|
| |
גוברנור
אני בטוח שמנהלי הפורום לא יסכימו לבצע את המטלה הזאת.
האם אתה ניסית לבדוק את האפשרות ששלחתי לך באישי?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:44 |
|
| |
דורש,
"אם תיווכח שמוחש שאוטיסט אומר דבר שרק האוטיסט יכול לדעת" - אני תוהה כיצד אוכל לעשות זאת, אם איני יודעת מה יודע האוטיסט (כאשר הוא אינו יכול לדבר או לכתוב)...
מה שאנחנו יכולים (אולי) לעשות הוא להוכיח שהמתקשר (האם, למשל) בודאות אינו יודע את הדברים שידו כותבת, ובך לנטרל את השפעתו על התוצאה הכתובה (כשלב ראשון בהוכחה שהכתיבה מבוצעת בעצם בשליטת מוחו של האוטיסט). ממה שהבאת כאן אי אפשר להסיק כך כלל. הדברים שהובאו ידועים בודאי גם לאם ולכל אדם ברמה מסויימת של דתיוּת ואמונה. אין צורך בלימוד מרוכז של שנים בישיבה/אוניברסיטה כדי לומר אותם; אין צורך בהבנה עמוקה של קבלה/פיזיקה/תלמוד/אנגלית/וכו' כדי לכתוב אותם. אלה אמירות כוללניות, פשטניות, שאינן ניחנות בדיוק ספציפי או בגילוי של ידע יוצא דופן. לכן, אם באמתחתך דברים אחרים שברור שלמתקשר חסר הידע ו/או היכולת לכתוב, אנא הבא אותם. אני אשמח להיווכח כי טענותיך מגובות בעובדות ובטיעונים כבדי משקל!
[מיכי -
הוא אשר אמרתי - הדבר היחיד שניתן ללמדו מעל לכל ספק מדברי דורש אמת הוא שדורש אמת מאמין בכל ליבו שהוא דובר אמת....]
תוקן על ידי אמשלום ב- 09/07/2008 15:45:08
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2008 15:44 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 9/7/2008 שעה 15:33 "האם אתה ניסית לבדוק את האפשרות ששלחתי לך באישי?" הרעיונות שלי יהיו: (1) הצגת שאלה לאביו של דניאל, מהו הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי (2) ניתוק האוטיסט מן הסייען התקשורתי "הקבוע" שלו (אביו של דניאל), והצבת סייען אחר, אולי אפילו אנכי, ובדיקה אילו מסרים מתקבלים אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
|
|
|
|
|