בית פורומים עצור כאן חושבים

האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2008 09:38 לינק ישיר 

גוברנור

אני לא מתחמק מהניסוי.
אני מתחמק מהדיון.

ברגע שיהיה לי מידע על הניסוי אני יעדכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 09:38 לינק ישיר 

האם ניתן לעשות את הניסוי באותיות לטיניות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 11:18 לינק ישיר 

דורש,

אתה פשוט יורה לכל הכיוונים. למה לא תמקד את הדיון במה שהיה בו עד כה?
זה היה המהלך באשכול -

א. אתה טענת שלאוטיסטים יש מידע על כוונות הא-ל והם מוסרים אותו באמצעות מתקשרים. כדי להוכיח טענה זו הבאת מסר שכזה.

ב. במסגרת הדיון על טענתך (שאוטיסטים מעבירים מסרים מא-להים) הוטל ספק, ע"י מספר כותבים, שהמסרים שהבאת אכן נהגו ע"י האוטיסט/ית. הטוענים ביקשו לבחון כיצד ניתן לדעת האם המסר אכן נהגה ע"י האוטיסט/ית ולא ע"י המתקשר עצמו, והוצעו מספר אפשרויות למבחן שיאמת או יכחיש את הטענה שלך.

ג. בתשובה לכך, אתה טענת שבמסרים יש ידע שאינו גלוי למתקשר ולכן ברור כי האוטיסט/ית הוא/היא המקור להם.

ד. כנגד זאת טענו כאן שבמסרים אין ידע כזה והם יכולים היו להיות נהגים ע"י כל אדם, כולל המתקשר.

ואז, כבאורח פלא, הסקת שהמסרים עצמם אינם מקובלים על המתדיינים כאן.

דומני שאין למסקנתך אפילו שמץ של קשר עם מהלך הדיון -
א. אף אחד לא העלה טענות כנגד המסרים עצמם.
ב. אף אחד לא טען שאלה מסרים בעיתיים או שקריים.
ג. אף אחד לא טען שהמסרים עצמם אינם מקובלים עליו.

אני חוזרת שוב - הספק היחיד שעלה כאן הוא לגבי הנחת היסוד שלך שהמסרים נהגו ע"י האוטיסט/ית. זה היה ועודנו עיקר הדיון. תוכן המסרים כלל לא נידון כאן ולכן גם לא התייחסו אליו פה. יכול להיות שבדיון על התוכן בלבד היו נשמעות גם דעות כנגדו, אבל זו ספקולציה בלבד כיוון שעניין זה טרם נבחן באשכול הזה.

לכן -  מסקנותיך אינן רלוונטיות למהלך הדיון ואינן נובעות ממנו בשום דרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 11:26 לינק ישיר 

אמשלום

"ואז, כבאורח פלא, הסקת שהמסרים עצמם אינם מקובלים על המתדיינים כאן"

זו לא היתה מסקנא , אני מלכתחילה הנחתי שזו בעצם מטרת הדיון , גם אם לא נאמר כך במפורש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 11:43 לינק ישיר 

בע"ב, תמהני עליך. כלום שכחת שיש לך עסק עם מקצוענים שסגרו את כל הפינות?
התקשור עם האוטיסטים ייתכן רק בעברית ובאותיות עבריות.
אלה לא סתם סימנים, אלא מכשירי יצירה שמקדדים את כל ההוויה.
השפה העברית וסימניה מקודדים באופן בלתי אמצעי בחכמה הפנימית של כל נשמה יהודית. הם לא אמצעי ייצוג שרירותי, אלא מהות בפני עצמה, מערכת שבה צורה ופעולה (form and function) כרוכים יחד באופן בלתי ניתן להתרה.
מהטעם הזה, כל שאלותיו של גוברנור מיותרות ומעידות רק על חוסר התמצאותו במיסטיקה יהודית. אוטיסט לא צריך להכיר צורת אות, משום שהנשמה הפנימית של כל יהודי צרופה באותיות האלף בית ומכילה אותן, כשם שהן מכילות אותה. יהודי, בפנימיותו, יודע את האלף בית, כשם שחיה יודעת לספוג חמצן מהאוויר. ייתכן שהגוף של יהודי אוטיסט פגוע במקום שמתרגם את הידע הזה לתנועות פה, או ידיים, כשם שקטוע רגליים יודע כיצד מזיזים גפה תחתונה אבל לא מסוגל לעשות זאת. יחד עם זאת, ברור שחיבור טוב לפנימיות הנשמה של יהודי - אוטיסט, מפגר ואפילו פג -  יאפשר לקבל ממנו מסרים בעברית ובאותיות הקודש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 11:55 לינק ישיר 

אםשלום

אני בהחלט טוען שהמסרים לא מקובלים עלי, הם בלבולי מח בלי כל בסיס, המשרת את המחזירים בתשובה, הפרימיטיביים ביותר.

דפל

האותיות העבריות של היום, הן אותיות אשוריות, ולא האותיות שבהן נתנה לנו התורה והנבאיים כתבו את נבואתם. ואין בהן כל קדושה.

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:06 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:
זו לא היתה מסקנא , אני מלכתחילה הנחתי שזו בעצם מטרת הדיון , גם אם לא נאמר כך במפורש.

ובכן, דומני שהנחת היסוד שלך היתה (ועודנה) מוטעית - לא על זה היה הדיון, ובשום שלב לאורכו לא נאמר כי על זה הדיון (חוץ מן המקום בו הצגת את מסקנותיך מן הדיון ועל הפורום בכלל).

ייתכן כמובן שאתה מסוגל לראות דברים שלא נאמרים במפורש ואף להסיק מהם מסקנות מפורשות למדי (לגבי מידת אמונתם ודתיותם של המתדיינים), אבל לרוב בני האדם (ואני בכללם) אין את הכישורים הפנימיים המפותחים הללו. כלומר, אני מוכנה לקבל שלעיניך, המוכשרות לראות את מה שהוא בלתי נראה לעינים "רגילות", נגלה כאן קו רציף של מחשבה, אבל לשכמותי, הנזקקת בעוונותיה להיגדים ברורים כדי להתייחס אליהם, זה נראה כמו דילוג מחשבתי.
דומני שעל אדם בקי ויודע ח"ן שכמותך להכיר בנמיכותם של המתדיינים עימו ולהתאים את רמת הדיון שלו אליהם, או להודיע מראש שאתה שומע קולות שאינם נשמעים לאזניהם ורואה מסרים שעיניהם סומות אליהם. אם לא כך, אי-הבנה זה רק עניין של זמן, בדיוק כפי שהתגלה כאן באשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:08 לינק ישיר 

ירוחם
אני לא בטוח כלל וכלל ש "דפל" התכוון ברצינות.

ואם כן אני מבקש את סליחתו על חשד בכשרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:11 לינק ישיר 

אמשלום

מנין לך הבטחון שהנחת היסוד שלך נכונה ?

אגב להרבה אנשים יש את התכונה הזאת לומר משהוא אחד ולהתכוון למשהוא אחר.
להבדיל לפוליטיקאים , זה בדיוק הפתח להחמקות מהבנות.

אני לא מתכוון לומר שאת פוליטקאית , אלא לתת לך את התחושה שה"דילוג המחשבתי" שאת קוראת לו יכול לקרוא לכל פולטיקאי ממוצע..

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 10/07/2008 12:13:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:16 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:
האותיות העבריות של היום, הן אותיות אשוריות, ולא האותיות שבהן נתנה לנו התורה והנבאיים כתבו את נבואתם. ואין בהן כל קדושה.
האותיות השתנו רק בחיצוניות שלהן, זה לא קשור בכלל למהות הפנימית ששורדת את כל גלגולי הצורה המוחשת בעין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:17 לינק ישיר 

דורש,

חוששתני שחל כאן בלבול כלשהו -
לא אני זו שהגיעה לכאן עם הנחת יסוד, אלא אתה, כפי שטענת בעצמך לעיל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:24 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 10/7/2008 שעה 11:26
"אני מלכתחילה הנחתי שזו בעצם מטרת הדיון , גם אם לא נאמר כך במפורש"
בהילקח בחשבון עדותך על עצמך כמומחה בפנימיוּת, נכשלת במשהו חיצוני וברור לחלוטין - זהוי מוקד המחלוקת

נאמר פעמים רבות כי המסרים עצמם הם מסרים "סטנדרטיים" של מערכת ההחזרה בתשובה, ואין בהם "בעיה" מצד תכנם, אשר לא נדון כלל, (כדברי אמשלום)

השאלה היא אחת:
האם המסרים הם משמים ומגיעים לידי הסייען באמצעות channelling, דרך הפגוע, או שנבדו בפשטות מלב הסייען

טרם הסברת בפנימיוּת כיצד אפשרי שאוטיסט/מפגר שאינו יודע צורת אות, ואינו מביט כלל בלוח, אלא בוהה בלא-מטרה בחלל, מוביל את אצבעו מאות אל אות עד התקבלות מסר קוהרנטי ולא בליל אותיות ג'יברישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:27 לינק ישיר 

גוברנור,

ראה הסברי לעיל בנושא המושג "צורת אות". אתה מתעלם מידע קבלי בסיסי לגבי המשמעות והפנימיות של צורת האותיות העבריות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:28 לינק ישיר 

DFL
אתה גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 12:29 לינק ישיר 

האם כל אוטיסט מסוגל לתקשר?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 21 22 23 ... 60 61 62 לדף הבא סך הכל 62 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.