|
|
| נשלח ב-10/7/2008 12:48 |
|
| |
בתגובה לדברי dfl מיום 10/7/2008 שעה 12:27 "ראה הסברי לעיל בנושא המושג ''צורת אות''" כל המבחנים שהצעתי כאן - עדיין כחם יפה דורש_אמת, ידידי, טרם הסברת בפנימיוּת כיצד אפשרי שאוטיסט/מפגר שאינו יודע צורת אות, ואינו מביט כלל בלוח, אלא בוהה בלא-מטרה בחלל, מוביל את אצבעו מאות אל אות עד התקבלות מסר קוהרנטי ולא בליל אותיות ג'יברישי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2008 16:14 |
|
| |
| דון_קיחוט כתב: |  | האם כל אוטיסט מסוגל לתקשר?
|
|
כן.ואשכול זה יוכיח!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2008 18:14 |
|
| |
דורש אמת.
אני נוכח שאתה מייחס חשיבות גדולה מאד לאמונתך בתקשור עם האוטיסטים, ואמונה זו היא אצלך שוה כנראה לאמונה בקבלה, שכן בשניהם אתה יוצא מגדרך בכדי לשכנע שהדברים אמת.
ואני תמיה מאד על גישתך זאת שאיננה עומדת בשום מבחן אמיתי.
וכי כיצד ניתן להשוות אמונה בקבלה שעליה סמכו את ידם כל גדולי ישראל, הרמב"ן ר"י סגי נהור, האר"י הק' , הגר"א וכל גדולי החסידות, לאמונת הבל שהתפשטה בקרב נשים פתיות ואנשים חסרי דעת וחסרי חוש ביקורת, שחברו יחדו עם אינטרסנטים המפרסמים את הדברים במודעות צבע ובעלונים שונים, ממש כקמפיין מושלם , למען מטרותיהם.
אתה הופך את הזוך והטוהר שבאמונה האמיתית , לדבר עלוב המתאים לאנשים בעלי אופי רדוד , החיים ללא הגיון וללא ביקורת, וכאילו נצטוינו חלילה בתורה להיות פתי מאמין לכל דבר, וכאילו האדם המאמין בה' ובתורה, חייב גם להאמין לכל השטויות וההבלים שבעולם.
אני מוכן להסתכן ולומר שאתה גם מאמין ב"דג המדבר" שהיה במונסי, וכן "בגדולת" ה"תופעה" של שממית שבכותל, ובכל המעשיות והשטויות בנוסח זה.
דומני שמכל המקטרגים והמקשים כאן בפורום על הזוהר והקבלה, אתה הוא זה - שהיפך מכוונתך - אתה הוא זה שגורם להרס האמונה בהם יותר מכולם , וזאת, ע"י הגנתך עליהם בחדא מחתא עם השטויות וההבלים שאתה מגן עליהם באשכול זה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 03:05 |
|
| |
בר בי רב
אינני מדבר חו"ש לגופו של אדם, אולם במקרים רבים האמונה של אנשים בחלקים הבסיסיים ביותר של הדת, מסתמכת אך ורק על אותן סיבות בגללן הם מאמינים לכל אותן שמועות ואגדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 08:08 |
|
| |
כהשלמה לשאלה שפתחה את האשכול:
איך מוכיחים שמשה רבינו לא נחטף ע"י יצורים ירוקים שנחתו בעב"ם, ולכן לא ידע איש את קבורתו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 09:04 |
|
| |
נישטאיך, כמדומה שגם מקום הר סיני עצמו אינו ידוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 09:33 |
|
| |
| גוברנור כתב: |  | בתגובה לדברי dfl מיום 10/7/2008 שעה 12:27 "ראה הסברי לעיל בנושא המושג ''צורת אות''" כל המבחנים שהצעתי כאן - עדיין כחם יפה |
| כבודו פשוט מסרב להבין. אתה מתייחס למושגים כמו "אדם", "ידע", "אות" ועוד, בצורה חומרית לגמרי. אינך מבין שהאוטיסט והמתקשר שלו, הם מערכת אחת שרק לעיניך, אשר מצפות לרצף פיזי בין אברי הגוף, נראית כמו חלקים לא קשורים. אמה של גליה היא חלק ממערכת רוחנית שהיא אחידה בפנימיות שלה, גם אם יש נתק בחיצוניות. המערכת בכללותה מאפשרת לקבל מסרים שמקורם בחכמה הפנימית. טול את אחד החלקים או החלף אותו, והחוט העדין הנמתח בין ההוויה הפנימית לבין הגשמיות - ניתק. דורש אמת שואל אותך, לשווא, אם אתה מבין באמת את הקשר בין התודעה של אדם דובר, לבין העובדה שאברי ההגיה שלו מניעים את האוויר. הוא רומז לך, אבל אתה מסרב להרמז, שדיבור רגיל הוא נס ותעלומה בדיוק כשם שהמערכת גליה-אמא-לוח אותיות היא תעלומה. הרי האופן שבו הנשמה, שאינה חומרית, מניעה את מערכת העצבים, שהיא חומר, הוא חידה מדורי דורות. גדולי האנושות, מלאונרדו דה וינצ'י ועד איינשטיין והוקינג, נכשלו בנסיון להבין איך המציאות הפנימית מתחברת לחיצוניות. רק כשתהיה לך תשובה טובה לחידה הזו, תוכל לבדוק אם היא תקפה גם במערכות מסרים לא שגרתיות כמו לקחי מוסר של אוטיסטים, או קוד המחשב של דורש_אמת.
תוקן על ידי dfl ב- 11/07/2008 9:42:49
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 09:38 |
|
| |
(נשלח בטעות פעמיים)
תוקן על ידי dfl ב- 11/07/2008 9:38:27
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 10:48 |
|
| |
בתקשור שנערך הבוקר עם האוטיסט ג. הועבר מסר חשוב.
dfl הינו בבחינת בלעם בן בעור, הוא רוצה לקלל אך הוא בע"כ מברך.
כלומר, כל מה שהוא כותב בציניות ובליצנות, הינו אמת לאמיתו , ובדיוק כך אני רואה את הדברים בפנימיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 12:27 |
|
| |
בתגובה לדברי dfl מיום 11/7/2008 שעה 09:33 "אמה של גליה היא חלק ממערכת רוחנית שהיא אחידה בפנימיות שלה, גם אם יש נתק בחיצוניות. המערכת בכללותה מאפשרת לקבל מסרים שמקורם בחכמה הפנימית. טול את אחד החלקים או החלף אותו, והחוט העדין הנמתח בין ההוויה הפנימית לבין הגשמיות - ניתק" ראיה לכאורה נגד טענתך: מה אפוא תפקידו של לוח האותיות בתקשור שמימי זה ? מדוע חייבת אמה של גליה להביט בלוח כל העת ? (ראו גם הצלום של שתיהן בראש הדף הראשי של האתר. אמה של גליה מביטה בלוח בריכוז עמוק, בעוד גליה נמשכת למבזקו של הצלם). הרי אמה של גליה יכולה לקרא את המסרים ישירות מפנימיוּתה של גליה ולהקריאם לצאן קדושים. מדוע עליה לשבץ אלמנט חיצוני גשמי (לוח אותיות) במהלך קבלת המסרים, ולהסתכן בעימות עם ספקנות ופקפוק סביב יכולת אוטיסט/מפגר שאינו יודע צורת אות ואינו מביט בלוח, אלא בוהה בלא-מטרה בחלל, להוביל אצבעו מאות אל אות עד התקבלות מסר קוהרנטי ולא בליל אותיות ג'יברישי ? שים לב כי לא רק צאן קדושים מסוים בולע בלא פקפוק "תקשור" זה כבכורה בטרם קיץ. גם מנחי התכנית אינם טובים מהם הערה נוספת בנוגע לטענות באתרה של אמה של גליה בענין קבילות "עדויות" אוטיסטים/מפגרים בבתי משפט בעולם: לא מניה ולא מקצתיה ! שום הרשעה לא הושגה בשום בית משפט על סמך עדות אוטיסט/מפגר ב"טכניקת" ה- FC אמור לחכמה, אחותי את; ומודע, לבינה תקרא (משלי ז ד)
תוקן על ידי גוברנור ב- 11/07/2008 13:09:39
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 18:56 |
|
| |
גוברנור, ידידי הצעיר והתמים.
אתה ממשיך להסתער על תחנות הרוח במרץ של מהפכן בולשביקי. יש לך "ראיות לכאורה", קריטריונים של דאבל וטריפל בליינד, ציטוטים אותנטיים ורשומות הסטוריות. אפשר להתפעל מהנחישות שלך אבל אפשר וצריך גם לשאול, את מי בדיוק אתה מנסה לשכנע? הרי אף רציונליסט לא זקוק לך כדי ללעוג למעשיות החכמה הפנימית. אפילו דורש_אמת לא היה חולם לקבל המחאה או לרכוש מכונית מאדם שאמינותו הכלכלית מבוססת על תקשור של אוטיסט. אלא שכשהדברים מגיעים לשאלה הזניחה של מקור כל היש, משמעות ומוסר, מודיעים לך דורשי האמת שהם מחליפים קריטריונים. השיטה פרושה לנגד עיניך: חלומות של מפגרים, מגילות סתומות עם טקסטים שאפשר לפרש בכל כוון, מונחים שאי אפשר למדוד או אפילו להדגים באופן עקיף -- בקיצור, מערכת שאין שום קשר בינה ובין מבחני הסבירות שאתה הוגה ומלטש כאן כבר כמה עמודים.
אין שום צורך להגיע עד "עצור, כאן חושבים" כדי להשתתף בדיון כזה. בכל פעם שאני מתווכח עם בתי בת ה4 וחצי, על שאלות כמו "האם סופרמן באמת חי?" או "האם סיפור סינדרלה מתרחש בימינו?", אני נתקל באותו קיר שמחזיר כל טענה ומכופף כל קושיה. ואם אלה פני הדברים אצל ילדה שזה מקרוב באה לעולם, בן בנו הריבע של קל וחומר שמערכת עתיקה ומשומנת כמו המיסטיקה היהודית הכינה כבר תירוץ לכל פירכה אפשרית (אם כי חשוב להבין - אלה לא באמת תירוצים, במובן הרציונלי, משום שבמערכת הזו לא תיתכן פירכה - התשובות הן תהליך של לעיבוד סימבולי, טרנספורמציה שהיא אדישה לסמנטיקה). ההבדל היחיד בין תשובותיו של מאמין ב"חכמה הפנימית" לבין פנטזיות של ילד קטן, הוא במקוריות - דורש_אמת יעדיף תמיד לצטט את ההזיה המקובלת, במקום לאלתר קנוניה שהסתירה את כל תמונותיו האמיתיות של סופרמן שצולמו עד היום.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 00:43 |
|
| |
dfi אתה טועה במה שאתה משייך את הבלי האוטיסטים ל"מיסטיקה היהודית".
כפי שכתבתי לעיל, רק דורש אמת ושכמותו, הם אלו העושים את החיבור הזה בין אמונה במיסטיקה וקבלה - שעליהם אכן ניתן להתוכח באופן מלומד - לבין "אמונה" בשטויות ובהבלים של אוטיסטים, שממיות בכותל, דיבוקים של הרב בצרי ושיחות דגים במונסי.
אין שום שייכות בין הדברים, והמילה "אמונה" משותפת ביניהם רק בתואר השם המושאל לשניהם, אך "להאמין" בכל הדברים האלה ,זה פשוט חילולו של המושג "אמונה".
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 01:26 |
|
| |
|
| נשלח ב-13/7/2008 07:11 |
|
| |
אני לא מקשר בין הקבלה לאוטיסטים.
הסיבה שאני מקבל את דברי האוטיסטים היות והם רואים את הבעיות בציבור החרדי עין בעין כמו שאני רואה,
כלומר הם טוענים שהכל היום חיצוניות , והיות ואני יודע הרבה מסרים שלא רצו להעביר אותם לציבור , שאפילו המתקשר התפלא על הדברים , אבל אני בכלל לא התפלאתי על הדברים אלא אני יודע שהם אומרים דברים נכונים , וישנם דברים שהם אומרים , שלא מפרסמים היות וזה נוגד את מה שרווח בציבור החרדי , אבל היות ואני חושב על הציבור בחרדי קצת אחרת מכולם לכן אני מסכים לכל מילה שהם אומרים .
אבל אני חוזר ומדגי אין לזה קשר לקבלה , אלא קשור למציאות.
מה שאני כן מסכים מה שאמר "ה"משל" , האשכול הזה הוא הוכחה לתקשור של אוטיסטים .
בכלל כל התקשורת דרך אינטרנט היא כמו תקשורת של אוטיסטים , הכל דרך המקלדת , אף אחד לא מכיר אף אחד , וכל אחד כותב את מה שנשמתו חושבת.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 13/07/2008 7:11:17
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 07:15 |
|
| |
המבחן האמיתי של האוטיסטים יהיה בראש השנה תשס"ט.
אם המשיח לא יגיע עד אז הרי הם טעו.
אבל אם הוא כן יגיע , אוי למי שלעג על דיבריהם.
כי הרי כל הלהג הוא רק כדי לא להכיר באמת שיש בורא לעולם ויש להתנק מהמורדניזצי-ה של העולם , ולהתחבר להקב"ה.
וכל הסיבה לקבל את דברי האוטיסטים הוא כדי לשוב אל הקב"ה.
|
|
|
|
|