|
|
| נשלח ב-17/7/2008 17:24 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 17/7/2008 שעה 15:50 "הבאתי ציטוטים למכביר כדי לתת לך יותר כלים ללמוד את נושר התקשור" התקשור עם פגועים אשר לא למדו צורת אות ואינם מביטים כלל בלוח אלא בוהים בלא-מטרה בחלל, הוא תרמית, ומקור המסרים הוא במרקיד הפגועים המרקיד של דניאל היה מספיק טיפש כדי להתחיב לתאריך קרוב למדי, ובעוד 76 ימים ניווכח כי לא הגיע שום משיח. כל מרקיד פגועים בעל תפישה בינונית אמור להבין בחוש כי אין להתחייב לדבר, שכן אחת דינה של טענה מיסטית המוכפפת למבחן מבוקר - להתפורר הציטוטים שלך הם הבלים במחילה, וראשי המחלקה ההיא באוניברסיטה ההיא מוכים כעת בלעג וקלס חריפים מצד האקדמיה. כל התקשרות הנערכת בתנאים מבוקרים - נכשלת כשלון חרוץ אתה עולב בנו בשטויותיך. איננו כמוך הרי אינך תופש אפילו מהו נסוי מחשבתי (דוגמא: לבקש ממרקיד פגועים שיאמר מהו הקוד הסודי הארבע-ספרתי של כרטיס האשראי שלי. לא מדובר בבקשה לנחש תוצאות הגרלת הלוטו, שכן התוצאות טרם נקבעו. מדובר בפיסת מידע שכבר נקבעה, מתקיימת, ולא תשתנה כל עוד הכרטיס שלי בתוקף) או שאתה מותח את כולנו בהצלחה מזה מספר שבועות, או שאתה תלוש באפן חסר תקנה. הצל את כבודך ו"הודה" שרק מתחת אותנו, גם אם אתה תלוש באפן חסר תקנה עוד 76 ימים בלבד עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2008 20:30 |
|
| |
[דורש,
אתה חוזר על אי-התשובה שלך לשאלות שנשאלת - הציטוטים שהבאת אינם מוכיחים בשום דרך שהאוטיסט הוא הוגה הדברים ולא המתקשר.
על השאלה כיצד יודעים מי הגה את הדברים יהיה קשה מאוד לענות מתוך הדברים עצמם (אלא אם כן יהיו שם דברים שבאופן ודאי אינם ידועים למתקשר, וכפי שכבר נאמר כאן קודם). על השאלה הזו צריך לענות באמצעות ניסוי מבוקר (כמה כאלה הוצעו לך באשכול זה), שלא אתה ולא אחרים מוכנים לערוך.
לכן, אתה מוזמן להביא לכאן ציטוטים ככל העולה על רוחך, ועדיין לא תוכיח דבר.]
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2008 23:52 |
|
| |
שימו לב לקישורים שנתן גוברנור.
אתם חושבים שמישהו יכול לזהות את המילים ש-"נכתבות" בצורה ובמהירות כאלה.
יתירה מזאת, נראה שלפעמים המתקשר מתחיל להקריא את המילה עוד בטרם מסתיים ה-"סימון" שלה על ידי האוטיסט.
אם עוד נשאר לי צל צילו של ספק בקשר לאמינות השיטה, הרי שבאו שני הסרטונים האלה, והכחידו כל סיכוי לכך שמדובר בתופעה רצינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2008 13:47 |
|
| |
להשלמת התמונה - סרט המדגים כיצד אמה של גליה מרקידה את גליה. התעוזה שלה - מדהימה. המניפולטיביות שלה - דוחה. רק לבעלי עצבים חזקים עוד 75 ימים בלבד עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
תוקן על ידי גוברנור ב- 18/07/2008 13:49:11
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 11:43 |
|
| |
אמשלום
אני קראתי על הרב ערלינגער שבא במיוחד לבדוק את המסרים, ולטענתו , עוד לפני שהתחיל לדבר , כבר נאמר לו פרטיים אישים אודות מחלתו שחלה כמה שנים קודם , דבר שהמתקשר לא ידע.
בהרבה ניסוחים של האוטיסיטים , רואים ניסוחים מהסוג שלא עולה בדעת אנשים מן הישוב , ואני אביא דוגמא מהתקשור האחרון , שרק בחלקו הובא ,היות ולא כל התקשור הוגה .
אני חושב שניסוח כזה לא יכול לעלות בדעתו של המתקשר.
ג. התקיים תיקשור עם בנימין ודניאל בה' בתמוז (8/7/2008)
המסר בשלבי הגהה, הוספת ציוני מקורות וכו'.
להלן קטע מתוך המסר:
דניאל:
הקב"ה אוהב את עמו, עם ישראל זה הכלה של הקב"ה.
והכלה ברחה מהחתן מתחת לחופה, והלכה לכל מיני ארצות וניסתה להיות כמו הגויים.
עכשיו הקב"ה רוצה אותה בחזרה.
עם ישראל, הקב"ה רוצה אותך בחזרה.
יש חלקים שיחזרו, אבל הוא רוצה את כל הכלה שלו. לא רק את הרגל, או את הראש, הוא רוצה את הכל, את הלב את השכל, את הכל, אבל ברגע זה, הכלה נראית מסכנה, פצועה, צולעת, זקנה מאד וחבל, אבל אם היא חוזרת ככה מסכנה, הוא יקבל אותה גם ככה, רק שהיא תחזור אליו.
היא צריכה להיות לבושה כמו כלה, אפילו שהיא קצת רזה ומסכנה, אבל מלכה היא תהיה.
אני מבקש מאד עם ישראל, תבינו, אתם חייבים חייבים לחזור אל האמת.
אתם רוצים לאבד את הנצח ?
אני לא מבין, אתם כל כך אוהבים את הלכלוך של הרחוב שאתם מעדיפים לאכול מפח-אשפה?
אתם מעדיפים לאכול מפח אשפה, להתגלגל בלכלוך, ולא לחזור לקב"ה, לחתן שמחכה לכם מתחת לחופה ?
עם ישראל, תחזרו, אני מבקש עם כל הלב, תחזרו תחזרו תחזרו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:18 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 21/7/2008 שעה 11:43 "אני קראתי על הרב ערלינגער שבא במיוחד לבדוק את המסרים, ולטענתו, עוד לפני שהתחיל לדבר, כבר נאמר לו פרטיים אישים אודות מחלתו שחלה כמה שנים קודם, דבר שהמתקשר לא ידע" מנין לך שהמתקשר לא ידע ? הסתמכת על הצהרת המתקשר ? "בהרבה ניסוחים של האוטיסיטים, רואים ניסוחים מהסוג שלא עולה בדעת אנשים מן הישוב" נכון ! אלה בהחלט הנסוחים שאצפה למצוא באשפתם (תרתי משמע) של שכירים או מתנדבים של מערכת ההחזרה בתשובה. אין לחשוד לרגע קל כי מדובר בהתנסחות של האוטיסטים או המפגרים, או אדם מן הישוב עוד 72 ימים בלבד עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:19 |
|
| |
גוברנור אם משיח יבוא, מה תאמר? אבל אם לא יבוא תמיד נוכל לומר שהחטא גרם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:35 |
|
| |
ודאי שמשה ושלמה ושאר חכמי ישראל ידעו את כל השבע חכמות! הפוך בה והפוך בה דכולא בה! ליכא מידי דלא רמיזא באורייתא! וכידוע שהחזו"א ושאר חכמי ישראל היו בקיאים בכל חכמות העמים!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 15:50 |
|
| |
גוברנור
הרב ערלנגר כותב זאת לא המתקשר.
דבר נוסף
לי אין מה להוסיף בענין .
יש רק לעשות תשובה כדי לזכות לראות את משיח ולחיות את עולם התיקון .
המאמין לא מפסיד כי הרי עושה תשובה , הלא מאמין יתכן ומפסיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 16:12 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 21/7/2008 שעה 15:50 "הרב ערלנגר כותב זאת לא המתקשר" הרב ערלנגר כותב שהמתקשר לא ידע ? איך הוא יודע שהמתקשר לא ידע ? האם שאל את המתקשר, וזה מה שהלה השיבו ? "יש רק לעשות תשובה כדי לזכות לראות את משיח ולחיות את עולם התיקון" זהו מסר סטנדרטי של מערכת ההחזרה בתשובה, ואין בו כל רע. הענין הוא שעדיין לא ראינו הוכחה כלשהי כי מסר זה התקבל מעולמות עליונים ב- channelling דרך אוטיסטים/מפגרים עוד 72 ימים בלבד עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 18:45 |
|
| |
אנחנו מצפים לביאת המשיח, לא בעוד 72 יום, אלא מחכים לו בכל יום שיבוא.
ואף אם יבוא או לא יבוא בתוך 72 יום, מבחינתי, זה לא יאשש וגם לא יפריך את דברי דורש אמת.
שכן הקשר בין ביאת המשיח לבין "דברי" האוטיסטים, הוא בדיוק כמו הקשר בין ביאת המשיח לבין קרקור הצפרדע היום בצהרים , וכקריאת השכוי מחר לפנות בוקר.
תוקן על ידי בר_בי_רב ב- 21/07/2008 18:48:04
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2008 21:47 |
|
| |
והאיש משה לא ידעתי מה היה לו בפיזיקה
ראשית עלי לציין שאתמול (במהלך הצום, ואיזה מהר הצום עבר...) הייתה הפעם הראשונה שנתוודעתי ל"עצור כאן חושבים", וייתכן שבראיה לאחור זה היה אחד הדברים הטובים שקרו לי השנה. אני רוצה להודות לכולכם על החוויה האינטלקטואלית בקריאת התגובות השונות, ותקוותי היא שאולי אחד מפטפוטי אורייתא אותם בלי נדר אכתוב בעתיד, יהו טבין בעיניכם.
משה רבינו ושלמה המלך לא ידעו לעניות דעתי דבר וחצי דבר לגבי פיזיקה מודרנית, ואף לא מיושנת. גם אליבא דהרמב"ן שנגלו למשה חמישים שערי בינה ומסרם ליהושע וכו' הרי ידיעותיהם של חז"ל לא נשתכחו לגמרי אלא עברו לאומות העולם אשר נהנו משלווה יחסית בהשוואה לחכמי ישראל, והלא עינינו הרואות שגם חכמי אומות העולם לא ידעו על חשמל וקוואנטים בדורות הקודמים.
לענ"ד ה' פתח תערי חוכמתא בייחוד במאות האחרונות משום שהדבר נצרך כנראה להבאת העולם לתכליתו, ולגילויו בעולם של שם כבוד מלכותו על ידי כל יושבי ארץ וברואי תבל. בדורות שלפני כן או שלא היה צורך בכך, או שלא בשלה השעה לכך ועל כן חכמה וטכנולוגיה כפי שאנו יודעים היום לא הייתה שייכת להימסר. כנלע"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 00:01 |
|
| |
גמראגמור
קודם כל, שלום עליכם וברוכים הבאים. כקורא ותיק וכותב צעיר אני יכול להבטיחך נאמנה שעוד תחכים רבות מפורום זה.
באשר לריבוי ה-לענ"ד שבדבריך, דע שאין בפורום זה מקום לאנשים שדעתם ענייה, וכל הכותבים בו דעתם רחבה מני ים וכך גם על שלך להיות.
נ.ב. הדברים נכתבו בציניות וברצינות גם יחד, ונפלאים למבין...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 08:52 |
|
| |
גמראגמור
אתה בעצם אומר במילים אחרות .
שלפני שנפתחו שערי החכמה , החכמה היתה בהעלם , ולא ירדו לפרטים, למשל הזהר מביא בהרבה מקומות חשבונות מסובכים , הרי הזהר לא למד את זה לפי נוסחאות המטמתיקה של היום , אלא קיבל את כל הפתרונות ברוח הקודש , אבל בדורות האחרונים כדי שהחכמה תובן לכל היה צורך , בירידה לפרטים ומסירת מידע כדי שהחכמה תושג לכל אדם ואדם.
גוברנוב
כשאני קורא את דברי האוטיסטים , אני יכול לומר לך שאני מרגיש את כאב השכינה על מצב העם היהודי , וזו המטרה לשדר לנו כמה הקב"ה מצפה שנחזור אליו .
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 22/07/2008 8:52:24
|
|
|
|
|