|
|
| נשלח ב-22/7/2008 13:54 |
|
| |
גוברנור
אני מקוה שגם אם לא אמשיך בדו שיח , אתה תעמוד על משמרתך במספר הימים.
כי אם אהיה בטוח בכך אקח פסק זמן, בדו שיח , אבל אם הודעתך תלויה בדו שיח אני אמשיך בכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 14:25 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 22/7/2008 שעה 13:54 "אני מקוה שגם אם לא אמשיך בדו שיח..." אין כאן דו-שיח. יש כאן דחיית טענות מופרכות. מטרתי אחת: להשכילך כי FC הינו רלבנטי כסיוע לנפגעי CP בלבד. לא אוטיסטים, ולא מפגרים. מקור המסרים הוא נוכלי מערכת ההחזרה בתשובה. על קהל היעד - מוטב לא להרחיב הדבור, שכן אתה נמנה עליו עוד 71 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 14:58 |
|
| |
הלואי ולאוטיסטים היה קהל יעד , כי אז המשיח כבר היה מגיע.
הבעיה שלאוטיסטים אין קהל יעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 15:53 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 22/7/2008 שעה 14:58 "הלואי ולאוטיסטים היה קהל יעד, כי אז המשיח כבר היה מגיע" יש "להם" קהל יעד. שלא בטובתו. לאוטיסטים ולמפגרים אין שום מסר מעולמות עליונים, ואינם channel למסרים מעולמות עליונים. הם קרבן תמים של נוכלים. מדוע שהמשיח יתמוך בנוכלות הנעשית תוך משחק בפגועים תמימים, super programmer שלי ? עוד 71 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 16:32 |
|
| |
גוברנור
נראה לי שהעסק עובד הפוך אילו החוזרים בתשובה ושופכים דמעות כמים לאלוקים , ומצפים לגאולה , אילו הם שמקבלים את דברי האוטיסטים , ולא להיפך.
כלומר אנשים שאינם רוצים לעשות את חשבון הנפש , ולא איכפת להם מהענין של "שכינה בגלות" אילו לא מתייחסים לדברי האוטיסטים , היות והם לא מודעים לעוצמת הכאב של הקב"ה שהוא רוצה לגאול את עם ישראל , אבל היות ורק אילו שיעשו תשובה יגאלו , כמו שמובא בזהר , לכן הקב"ה מצטער וממתין שישראל יעשו תשובה, וכנראה אי אפשר להרגיש את צער השכינה , כל זמן ששקועים באגו העצמי ,בלי רצון הכנעה להקב"ה.
אבל ברור שכמו שכתוב בזהר משיח יגיע גם אם עם ישראל לא יחזור בתשובה , אבל אז אומר הזהר יהיו 15 ימי חושך , ויהיה בירור עצום.
כל דברי אמורים רק למאמינים בקדמות הזהר שרשב"י כתב אותו , לאילו שלא מאמינים בקדמות הזהר , הרי כבר כתב הזהר שרק בזכות לימוד הזהר וההבנה (יתפרנסון) יזכה עם ישראל לגאולה שלימה במהרה בימינו אמן.
אגב מעניין מאוד שהרבה תיקשורים מצונזרים , מעניין למה המתקשר מצנזר את עצמו.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 22/07/2008 16:34:46
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 18:08 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 22/7/2008 שעה 16:32 "אנשים שאינם רוצים לעשות את חשבון הנפש, ולא איכפת להם מהענין של "שכינה בגלות" אילו לא מתייחסים לדברי האוטיסטים" אין משהו הקרוי "דברי אוטיסטים", super programmer שלי. יש דברי נוכלים שנטען כי מקורם הוא בעולמות עליונים, ונתקבלו דרך אוטיסטים "אגב מעניין מאוד שהרבה תיקשורים מצונזרים, מעניין למה המתקשר מצנזר את עצמו" תן לי לנחש... אה, מצאתי ! שאלת את המתקשר, וזה מה שענה לך, נכון ? עוד 71 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2008 22:02 |
|
| |
דורש אמת
לא לגמרי הבנתי. אתה טוען שיש רבותא כלשהי בכך שכותב הזוהר ידע לפתור את התרגיל 1+2+3+4+5+6+7+8+9 ?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 07:45 |
|
| |
נפגע
אם היו מציגים לזהר את התרגיל והוא היה פותר אין רבותא.
אבל לתפוס מיד ששם מה זה נוסחה חשבונית ולמצוא בדיוק את בנוסחא זה הריבותא , כי זה בא על ידי רוח הקודש.
כי הרי רשב"י לא הלך ועשה חשבונות מצד עצמו , אלא הוא קיבל ברוח קדשו את הענין הזה וזה הריבותא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 09:26 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 23/7/2008 שעה 07:45 "אבל לתפוס מיד ששם מה זה נוסחה חשבונית ולמצוא בדיוק את בנוסחא זה הריבותא" היכן הנוסחא, הדרך, השיטה ? הצבע נא על המלים בזהר המתארות מציאת סכום אברי סדרה חשבונית עוד 70 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 09:31 |
|
| |
גוברנור
הזהר כותב
ששם מה הוא סך האותיות א-ט.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 09:38 |
|
| |
דורש שאלתי שאלה באחד העמודים הקודמים ואנא ענה לי. אילו היינו חיים בימי ניוטון היית טוען שחז"ל ידעו את הפיזיקה הניוטונית והיית מפרש את הקטע על היחסות שבזהר בצורה אחרת. אילו נחיה בעוד מאה שנה אחרי שתהיה תיאוריה חדשה, נקרא לה דורשית, שתפריך את איינשטיין, וודאי תטען שחז"ל ידעו את דורשית. האם חז"ל החכימו באותם מאה שנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 09:43 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 23/7/2008 שעה 09:31 "הזהר כותב ששם מה הוא סך האותיות א-ט" אתה מותח אותנו, נכון ? לא זאת שאלתי. שאלתי היכן הנוסחא/הדרך/הפרוצדורה/השיטה של הזהר? מנין לי שהזהר לא סיכם את ערכן הגימטרי של האותיות א' עד ט', אחת לאחת, בדרך הסיזיפית ? הפעל נא את הנוסחא/הדרך/הפרוצדורה/השיטה של הזהר, והראה לנו כיצד מחשב הזהר את סכום המספרים הטבעיים, אהם, מ- 3 ועד 97 עוד 70 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
תוקן על ידי גוברנור ב- 23/07/2008 9:43:55
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 10:05 |
|
| |
גוברנור
אני כבר הבהרתי , הנוסחאות הם רק לדלי השכל כמונו, הזהר לא היה צריך לעשות זאת בנוסחא.
הרי כל נושא האשכול נפתח כדי להסביר שהחמים הקדמונים לא היו צריכים את הכלים שלנו כדי לבצע פעולות מתמטיות .
להם היה כלים מעולים משלנו שאין לנו מושג בהם , הרי הזהר כשכתב את הגימטריאות והחישובים לא היה צריך מחשבון לתרגילים הללו , אלא הוא ידע זאת בגלל המציאות של הענין .
הרי המתמטיקה היא לא תוצאה של נוסחה אלא להיפך הנוסחה מגלה את המציאות , ולכן מי שמכיר את הפינמיות של המציאות לא צריך נוסחא.
הזהר ידע את כל המציאות מכח קדושתו , הוא לא היה צריך להשתמש בחוכמה החצונית של המתמטיקה , אלא הכיר את המציאות.
אם תעקוב אחרי כל הגימטריאות של הזהר והאר"י הרי שהם אמרו זאת ללא כלי המתמטיקה שאנו משתמשים , אלא קבלו זאת ברוח קדשם .
התפיסה של חכמי התורה היא , שאין ללמוד חוכמות חיצוניות לשם ידע אלא אם זה לתועלת הבנת התורה , והיות והזהר והאר"י קבלו הכל ברוח קדשם , לא היה להם צורך בשימוש כללי המתמטיקה שאנו משתמשים בהם לצורכים גשמיים.
לכל דבר יש מטרה ויש אמצעי .
המטרה של המתמטיקה הי הבנת המציאות של העולם האמצעי הוא הנוסחאות, מי שיכול להגיע למטרה בלי האמצעי הרי הוא עדיף על זה שלא יכול להשיג את המטרה ללא האמצעי.
וזה ההבדל בין חכמי ישראל לחכמי אומות העולם.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 10:13 |
|
| |
דורש:
בספירת העומר מודפסת בסידורים ליד ספירת כל יום אות, כאשר כל האותיות יחדיו יוצרות את הפסוק "ישמחו וירננו לאומים כי תשפוט עמים מישור" וגו'. אתה מוזמן לבדוק את העובדה הזו.
המקור לכך הוא בכתבי ר"ח ויטאל בשם האר"י, שבפסוק זה ישנן 49 אותיות וצריך לכווין בכל יום כנגד אות של אותו היום.
דא עקא: בפסוק ישנן רק 47 אותיות. המדפיסים כיסו על הפאדיחה על ידי הוספת שני ווין, אחד במלה "תשפוט" והשני ב"מישור", אותן כתבו בכתיב מלא.
לכן עד שאתה מביא לנו ראיה על הסכום של טור חשבוני, כדאי לדון בשאלה האם המקובלים בכלל ידעו לספור.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 10:18 |
|
| |
שנרב
כדאי לדון בשאלה האם המקובלים בכלל ידעו לספור.
אני חושב שיש לבקש מההנהלה לצנזר את הודעתך על זילזול במקובלים.
|
|
|
|
|