|
|
| נשלח ב-24/7/2008 10:43 |
|
| |
מיכה
חוקת הפורום מצהירה, בשם כל משתתפי הפורום, כי אנו מחוייבים ליראת שמים וליושר אינטלקטואלי.
מה זה יושר איטלקטואלי, אני יודע,----- אבל מה פרוש יראת שמיים??? לפי פרושו של מי?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 10:45 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 24/7/2008 שעה 07:31 "התשובה לא נכונה, כי תלוי האם זה מייצג מחרוזת או מספר" רואה אני כי ראיתך בפנימיוּת, וכשריך הרוחניים, ככל שהדבר נוגע לעניני מחשבים, אינם עולים על אלה של החייטים במעשיה "בגדי המלך החדשים". התשובה נכונה במאה אחוזים, super programmer. פשוט, אינך בקיא בפנימיוּת של המחשב שלי. במחשב שלי, כאשר הודעה ערוכה בזכרון לתצוגה, "8" מאוחסן כ- 11111000. וכבר אמרתי. ה- bit setting ב- byte הוא אחד. האינטרפרטציה (ה- attribute של הבית) עשויה להיות אחת מני רבות ובתגובה לדברי דורש_אמת מיום 24/7/2008 שעה 07:42 ! I'm not deeply impressed כאשר אני תוהה על קנקנו של בן-שיחי, הערכתי (assessment) אותו מבוססת על אופן תפישתו את המציאות. מי שמאמין כי אוטיסטים/מפגרים משמשים channel להתקבלות מסרים מעולמות עליונים, ואינו מעלה על דעתו לשבריר שניה הרהור של ספק, אינו super programmer, אלא ultra detached ובתגובה לדברי dfl מיום 24/7/2008 שעה 09:58 "הדבר היחיד שהיא מוסיפה לדיון, הוא הדגשת הסתירה בין משנתך הרציונלית, לבין התנהגותך הבלתי רציונלית בעליל" אין לי בעיה עם דבריך, ונוח לי שתמשיך ותאחז בכל דעה שגבשת אודותי. ברור לי כי דורש_אמת יציג בחלוף המועד השערה מבטלת כלשהי אשר "תסביר" מדוע בושש המשיח להגיע. נחיה ונראה עוד 69 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
תוקן על ידי גוברנור ב- 24/07/2008 10:50:23
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 11:01 |
|
| |
מיכה
אתה מערב כמה עינינים.
התורה הרוחנית של משיח אינה דומה לתורה שבזמן הגלות.
גמרא = עולם הבריאה.
משנה = עולם היצירה
מקרא =עולם עשיה
קבלה=עולם אצילות.
משיח= אצילות.
חוכמות חיצוניות = חיצוניות של עשיה.
כדי לבנות היום את בית במקדש צריך להגיע לפתרונות של בעיות מסוכבות, איך שלמה בנה?
ישנם הרבה פתרונות הלכתיים , שהיום צחמירים בהם היות ולא ביקיאים בשיעורי , אם כל הפתרונות המסובכים.
ברור שחסר לנו כיום חכמה מסויימת שהיתה אז , כי הרי אנו לא יודעים באיזה חכמה השתמשו בבנית הבית.
על פי הקבלה שכיום התיקון הוא נה"י , לכן העולם יותר משתמש בחצוניות , אבל זה לא כי התרבתה החכמה , אלא כי ההסתר נעשה היום בבחינת נה"י.
אין לי שום בעיה לעזוב את האשכול , אבל למרבה התמיהה , למה שאני אעזוב תעזבו אתם .
אינך סבור שצריך להתבסס על כללי לוגיקה מסויימים ומוגדרים כפי שהם נלמדים במקומות שנלמדים.
אילו כללי לוגיקה אני לא מקיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 11:07 |
|
| |
גוברנור
האמת שכבר לא צריך לבנות על אוטיסטים.
הדברים יותר ברורים שמשיח בדרך , טרק החוזרים בתשובה יזכו אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 11:33 |
|
| |
וכבר אמרתי. ה- bit setting ב- byte הוא אחד. האינטרפרטציה (ה- attribute של הבית) עשויה להיות אחת מני רבות
ה bit setting לא קבוע.
אם הספרה 8 מיוצגת כתו הרי היא מיוצגת בזכרון כמספר 48 (00110000.), ואם זה מיוצג כמספר הרי שזה מיוצג כמספר 8 (00001000.
וכמו כן יש הבדל האם הספר היא חלק ממספ או בן כמה בתים הוגדר הטיפוס וכו'
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 24/07/2008 11:33:22
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 11:45 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 24/7/2008 שעה 11:01 "גמרא = עולם הבריאה. משנה = עולם היצירה" לא. משנה היא מסורה מסיני. גמרא היא סברת חכמים על המשנה, וראיה לכך - לעתים מביאה שתי דעות הפוכות על אותה נקודה ובתגובה לדברי דורש_אמת מיום 24/7/2008 שעה 11:07 "האמת שכבר לא צריך לבנות על אוטיסטים" שום מסר לא התקבל מעולם מאוטיסטים. המסרים היו תמיד מסרי נוכלים, מרקידי אוטיסטים "הדברים יותר ברורים שמשיח בדרך" אפשר שכן. אפשר שלא. מה שבטוח - המשיח לא יגיע בתוך 69 הימים הקרובים, ואנחנו ניווכח שנוכחת בכך, אם לא תעלם ותחזור ב- nickname אחר "ורק החוזרים בתשובה יזכו אליו" זאת מנין לך ? עוד 69 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 12:01 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 24/7/2008 שעה 11:33 "ה bit setting לא קבוע" לא, super programmer שלי. ה- bit setting ב- byte הוא אחד. האינטרפרטציה של ה- bit setting תלויה ב- attribute של השדה אשר byte זה הוא חלק ממנו "אם הספרה 8 מיוצגת כתו הרי היא מיוצגת בזכרון כמספר 48 (00110000), ואם זה מיוצג כמספר הרי שזה מיוצג כמספר 8 (00001000)" טעות, super programmer שלי. במחשב שלי, "8" הערוך לתצוגה על גבי מסך, מיוצג על ידי 11111000. כשלונך בזהוי המחשב שלי מעורר בלבי ספקות עמוקים בנוגע ליכלתך המוצהרת לראות דברים בפנימיוּת עוד 69 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
תוקן על ידי גוברנור ב- 24/07/2008 12:09:36
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 12:05 |
|
| |
דורש
מה זה לחזור בתשובה? לשוב למה? הרי היום יש כה הרבה דעות בנושא,
בעייני למשל לחזור בתשובה, זה שאחינו בני ישראל, יתחילו לקיים את המצווה הגדולה , לפי רבי שמעון בר יוחאי,- של- ששת ימים תעבוד ועשית את כל מלאכתך, ורק אחר כך שבת לה' אלוקיך,
בעייני לחזור בתשובה זה לקיים- וכי תבואו לארץ ונטעתם, וכו'
אצלי לחזור בתשובה- זה לקיים יגיע כפיך כי תאכל, וגדול הנהנה מיגיע כפיו יותר מיר"ש
מה דעתך? מה זו חזרה בתשובה?
אז מי ואיך צריך לחזור בתשובה?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 13:50 |
|
| |
| גוברנור כתב: |  | ובתגובה לדברי dfl מיום 24/7/2008 שעה 09:58 "הדבר היחיד שהיא מוסיפה לדיון, הוא הדגשת הסתירה בין משנתך הרציונלית, לבין התנהגותך הבלתי רציונלית בעליל" אין לי בעיה עם דבריך, ונוח לי שתמשיך ותאחז בכל דעה שגבשת אודותי. |
|
סליחה על חוסר הבהירות בהודעה הקודמת. לא התכוונתי להעלות לדיון את דעתי עליך.
השאלה היא, האם אתה מסתפק ב"ככה זה", בסגנון דורשי האמת, או שיש לך הסבר תכליתי לחלק שלך בדיון. זכותך כמובן לענות "ככה זה" ו"תחשוב מה שתחשוב", אבל זה לא מאד שונה מהגישה שאותה אתה מגנה אצל בר הפלוגתא שלך. הוא יכול לטעון שהוא מדען, לגלות שהוא לא ולתרץ את השקר באיזה קש. הוא יכול להתחזות לאיזה מתכנת על, אח"כ לחשוף את בורותו בתחום ולתרץ את כל זה ב"אז מה", או "תחשוב מה שתחשוב". הוא מגיע לכאן כנציג של ארץ הלה-לה, כך שעקביות וסבירות אינן מעניינות אותו. אתה, כנציג הגישה ההפוכה, אמור לספק הסברים יותר נגישים לדברים שאתה כותב.
תוקן על ידי dfl ב- 24/07/2008 13:50:09
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 14:55 |
|
| |
אין שלום לרשעים אמר ה'.
תוקן על ידי נאפד_נקמה ב- 24/07/2008 14:58:46
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 14:59 |
|
| |
כופרים כולכם היום ואולי גם אתמול ומי יודע אם מחר.
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 15:08 |
|
| |
בתגובה לדברי dfl מיום 24/7/2008 שעה 13:50 "אתה, כנציג הגישה ההפוכה, אמור לספק הסברים יותר נגישים לדברים שאתה כותב" הפגנתי לכל ארך דברי הסתיגות מלימבואיזם ומיסטיסיזם. עקב אי התקלותי עד כה עם הבלים כה מזעזעים, סברתי ברגע מסוים כי דורש_אמת פשוט מותח אותנו ומתפקע מצחוק בחשאי מנפילתנו בפח מתיחתו המוצלחת. פשוט, התקשיתי להעלות על דעתי כי אפשרי שקיים אדם בעל דעות כאלה. אלא ששניתי דעתי לאחר זמן, וכעת אני משוכנע כי אין מדובר ב- super programmer, אלא ב- ultra detached person, שטוף הבלים במחילה, חף מכל כשורי חשיבה בקורתית. בנוסף, כשלונו לזהות את המחשב שלי, ונטיתו לחשוב כי הארכיטקטורה של המחשב שלו היא היחידה בעולם - אומרים לי כי יכלתו לראות ברוחניוּת ובפנימיוּת אינה עולה על יכולת חייטי המלך לראות את בגדי המלך החדשים ולמששם תחילה חשבתי לפרוש ולחזור ב- ג' תשרי כדי לראות מה בפי דורש_אמת, אולם בסופו של דבר החלטתי לסנוט בו ולהנהיג ספירה יומית לאחור כדי לבחון את תגובותיו, ואולי לצפות בצאת האויר מן הבלון הנפוח חשיבות עצמית אין כאן משהו עמוק מזה עוד 69 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 15:13 |
|
| |
גוברנור ואם המשיח יבוא עד ראש השנה, תאמין במתקשרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 15:24 |
|
| |
בתגובה לדברי בעלבעמיו מיום 24/7/2008 שעה 15:13 "ואם המשיח יבוא עד ראש השנה, תאמין במתקשרים?" טעית. לבטח התכוונת לשאול "תאמין באוטיסטים?". אני מאמין במתקשרים למן הרגע הראשון, היינו, אני סמוך ובטוח ויודע כי כל המסרים הם בדיות שלהם ומוכתבים על ידי מערכת ההחזרה בתשובה, וברגע שינתקו את האוטיסט מהם ויציבו מתקשר אחר, בוגר בית ספר ללקויי תקשורת - לא יתקבל שום מסר כדי לקבל את האפשרות שאוטיסטים משמשים channel למסרים מעולמות עליונים, על המתקשרים להסכים לסדרת מבחנים שהגיתי עוד 69 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
|
|
|
|
|