בית פורומים עצור כאן חושבים

האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2008 10:01 לינק ישיר 

בתגובה לדברי מוציא_לאור מיום 11/8/2008 שעה 22:55
"שניכר מן הסרט שאמא של גליה אכן מאמינה בכל ליבה שבתה מתקשרת עימה"
לא, לדעתי אין זה ניכר.
אמה של גליה אמנם משבצת בסרט testimonials אישיים כראיות לכאורה לשמימיות המסרים, שלא ניתן לאמתן כמובן, מכיוון שמעולם לא התקיים תיקשור מבוקר, אולם המסרים הם מסרים סתמיים, סטנדרטיים, של מערכת ההחזרה בתשובה, בה היא מתנדבת או שכירה

"אשר על כן ניתן לומר שהאוטיסטים מלמדים תורה למתקשרים עימהם, והמתקשרים מוסרים את התורה הזו לנו"
אולם לא נתת דעתך על עובדה ניצפית פשוטה הסותרת את השערתך.
המסרים הם מסרים סתמיים, סטנדרטיים, של מערכת ההחזרה בתשובה, ותו לא. אין בהם שום חיזוי עתידות או נבואה (פרט ל"החלקה" של המושך בחוטי דניאל שהתחיב בתקשור מסוים לתאריך קרוב להגעת המשיח)

עוד 50 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 10:33 לינק ישיר 

גוברנור

המסרים הם מסרים סתמיים, סטנדרטיים,

הם לא כל כך סטנדרטיים , כנראה אינך יכול לאבחן שם את הדברים המיוחדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 11:36 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=1138389&forum_id=1364

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 11:44 לינק ישיר 

בר בי רב

הלינק סתם קנטרני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 12:38 לינק ישיר 

דורש אמת

(אינני מביע דעה לגבי המסרים, אני רק בא לשבר את האוזן - ולהשוות המחלוקת)

המסרים אולי לא סטנדרטיים מבחינת הסגנון, או מבחינת המונחים ודרך ההסתכלות על העולם שהמסרים מציגים, אבל הם סטנדרטים מבחינת התוכן שהם מציגים לאמר - אנו נמצאים בדור של עקבתא דמשיחא, אנו בירידה רוחנית ובאיומים ע"י אויבנו, עלינו לחזור בתשובה. אלא תכנים שמציגים גם החוזרים בתשובה. ומכאן בא גוברנור וטוען - מניין לך שהמסרים הם מהאוטיסטים, הרי ייתכן שזה של המחזיר בתשובה, ששינה את סגנונו הרגיל, מסיבות 1__2__3__.

מאידך, אתה טוען ששינוי הסגנון מורה על כך שמקור המסרים הינו באדם אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 13:15 לינק ישיר 

מיכה

באחד המסרים הובא מסר מסוים עם הכותרת "אנו מביאים את המסר כמו שהוא ללא עריכה ", והכוונה היתה שהמסר הוא ללא הסבר.
עיינתי במסר והבנתי מתוכו את משמעות המסר והסברתי זאת לאבא של דניאל בדואר אלקטרוני.

אבא של דניאל בירר אצל כמה רבנים שאיתם הוא מתיעץ בקשר למסרים , והוא חזר אלי שכנראה הבנתי נכון , והמסר תוקן.

הסיבה שהמסר לא הובן הוא , כי המשמעות של המסר היתה שיתכן גם עולם הזה וגם עולם הבא , ומצד שני היה גם משמעות שלא יתכן , ולא ידעו להסביר זאת.
ואני הבהרתי להם שהכוונה היא שמי שכל מעיניו הם לצורך האלוקים , ואין לו שום מטרה אחרת הוא נהנה גם בעולם הזה וגם בעולם הבא, הסיבה שלא יכלו להסביר את המסר הוא , כי יש להרגיש זאת , וכנראה למתקשרים אין את ההרגשה שיתכן גם עולם הזה וגם עולם הבא, ורק לאחר שהסברתי להם את המשמעות הם הבינו שאכן כך , והם הגיהו באתר את תוכן המסר.
מכאן הסקתי שהמסר אכן עמוק מאוד , עד שלפעמים הוא לא מובן אפילו להמתקשר.

כמו כן יש ספר שלם שיצא בתשנ"ט או תש"ס , שאחד הרבנים החשובים שאל שאלות מיוחדות את  בנימין ודניאל , והם ענו לו תשובות עמוקות מאוד.

וכמו כן הם ענו לו תשובות אישיות שאף אחד לא ידע מהם.

לצערי גוברנור לא מכיר בטעיון הזה שאף אחד לא ידע מהם , הוא דורש הוכחה שהמתקשר לא ידע אילו אירועים אישיים עבר אותו רב , זה שאותו רב מעיד על כך , שאף אחד לא ידע זאת , לא מספק אותו .
אותו יספק רק קוד סודי של כרטיס אשראי , ומה לעשות שלא כל דבר ניתן לגלות.

בכל זאת הקב"ה משאיר עוד בחירה , רק לאחר ביאת הגואל לא יהיה בחירה.

לפעמים אדם שבא מן החוץ אינו יכול להבחין בסגנון בין מתקשר לאוטיסט היות והסגנון לא מוכר לו , והוא בודק את התוכן , והתוכן נראה לו זהה, אבל אדם שמכיר את הסיגנון יכול לאבחן מיד האם הסגנון הוא של המתקשר או של האוטיסט.

אנני יודע אם אני אספק את גובורנור , אבל אולי אותך מיכה זה יספק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 14:39 לינק ישיר 

דורש אמת

עכשיו זה יותר בכיוון.

אם כי עדיין אינני רואה בזה הוכחה מוחלטת, לפעמים אדם מתרשם שדבר מסויים הוא נכון, והוא יכול לומר אותו, אבל לא ידע להסביר. בדיוק כמו שאדם רואה ניצוץ אש המגיע מהעננים, המתקרא ברק, ואיננו יודע להסביר כיצד ייתכן הדבר, אבל ברור לו שזה קרה.

או לחילופין שהמתקשר שמע דבר זה מאיזה רב ולא ידע את המשמעות, אבל הוא יכל לכתוב זאת בביטחון ש"יש עניין כזה".

לכן עדיין קיימת האפשרות שהמתקשר כתב את הדברים.

אני מבין שאתה אומר שזה חלק מהעניין של הבחירה החופשית, ועל כך אין לי מה לומר.

אבל נשאלת השאלה - כיצד הקב"ה יכול להעניש אותי אם בחרתי שלא להאמין, הרי יש לי סיבות טובות לפקפק?

עכ"פ אתה אומר שיש דברים נסתרים שביקשו מהאוטיסט לגלות, אם כן במה שונה מספר האשראי? אני שואל כדי להבין, להבין איזה סוג דברים אפשר לבקש ואיזה לא. אז עכשיו אם תציג דברים שאפשר לבקש אותם - אולי תעשה את הניסוי שגוברנור ביקש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 16:12 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 12/8/2008 שעה 10:33
"הם לא כל כך סטנדרטיים, כנראה אינך יכול לאבחן שם את הדברים המיוחדים"
הם סטנדרטיים לחלוטין: חזרו בתשובה, המשיח עומד לבוא, מי שלא יעשה תשובה לא יגאל.
באותו מקרה בו המתקשר "החליק" ופלט התחיבות עם עם יעד ספציפי - הוא יתבדה, ואתה כבר תבוא לבטח עם "הסבר" כלשהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 16:27 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 12/8/2008 שעה 13:15
"עיינתי במסר והבנתי מתוכו את משמעות המסר"
ברגע שהמסר הטקסטואלי מונח לפניך, אתה יכול להמציא (תרתי משמע) עבורו הסבר "מוצלח" יותר, מזה שהוצע לו תחילה. כל הסבר "הולך", שהרי מדובר בתורת סוד, ואין הדברים כפשוטם, ומבין כמה "הסברים" ניתן לבור את זה המנחם יותר

"וכמו כן הם ענו לו תשובות אישיות שאף אחד לא ידע מהם"
זה מה שהם סיפרו ?
אז מה ?!
עולה לספר ?
שאל את האוטיסט מהו הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי.
אין מדובר בנבואה כמו ניחוש מספרים זוכים בלוטו, שכן הכרטיס פעיל, והקוד חושב והנפק מזמן

אגב, אם לדעתך מקור המסר הוא באוטיסט, והשמים משתמשים בו כמתעל, מה דעתך שהמתקשר יעבוד ועיניו מכוסות, והלוח יהיה לוח בעל layout שאינו מוכר לו (כדי שלא יוכל להשתמש בזכרונו אודות מיקום האותיות) ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2008 18:38 לינק ישיר 

דורש אמת

אני שואל את השאלה הבאה שלא על מנת לקנטר ולא כדי להוכיח משהו, אלא באמת מתוך התעניינות כנה.
עד כמה אתה חושש מבואו של היום האחרון של השנה, האם אתה בטוח שעוד לפני כן יבוא המשיח, או שמא אתה מנסה לתכנן את צעדיך במקרה ולא נזכה לביאתו עד אז.
הייתי יכול להפנות את השאלה לשאר הכותבים, אלא שאני בטוח בכמעט מאה אחוז, שהם סמוכים ובטוחים שהמשיח לא יגיע עד אז (מה שמלמד משהו), ואם יגיע - לא נורא אם יגלו שטעו, הרי יהיו להם סיבות יותר טובות לשמוח.
אלא שאתה מציג לפחות כלפי חוץ מצג של אמונה בטוחה בביאת המשיח ב-50 הימים הקרובים, וכיוון שלי אישית קשה לקבל את זה שמישהו יהיה כל כך בטוח בדבר הזה, אני מבקש לשמוע ממך קצת על ההרגשה שלך בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 07:36 לינק ישיר 

נפגע
אני אענה לך בכנות.

אני לא לוקח פרוייקטים ארוכי טווח על שכמי , אני לא מתכנן צעדים לאחר ראש השנה.
השוטף מבחינתי תקין .

ולכן מבחינתי אני לא עושה שום צעד מיוחד כדי לשרוד לאחר תשס"ח , גם אם משיח לט יגיע , היות ואני מאמין גם ללא דברי האוטיסטים שאם לא יבוא בתשס"ח , אבל בטוח שעד פסח תשס"ט הגאולה שלימה תהיה מאחורינו.

האמת כשהיה לביתי בעיות על קבלתה לסמינר לא עשיתי מזה ענין גדול , ואמרתי לבני משפחתי שזה לא מטריד אותי .

בני ביתי לא מאמינים כמוני ומצאו סמינר ,אבל אני אדיש לענין , היות ואני יודע שלא מציאת הסמינר היא הבעיה האמיתי , אלא החזרה בתשובה.

אני כבר חודשים ארוכים מדבר במשפחה ואצל חברים חילוניים כדתיים , שיש להתכונן למשיח.

כדי חהמחיש לך את תחושתי , תאר לעצמך אדם ממתין לאשתו בחדר לידה עד שתלד , הרי הוא לא עושה ענין מאוכל ושינה , כך היא הרגשתי.
אינך חייב להאמין , אבל בקשת אני מספר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 08:53 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 13/8/2008 שעה 07:36
"ולכן מבחינתי אני לא עושה שום צעד מיוחד כדי לשרוד לאחר תשס"ח , גם אם משיח לט יגיע , היות ואני מאמין גם ללא דברי האוטיסטים שאם לא יבוא בתשס"ח , אבל בטוח שעד פסח תשס"ט הגאולה שלימה תהיה מאחורינו"
אה, כבר ניבעו בקיעים בחומת הבטחון בבוא המשיח.
אם לא עד ראש השנה הקרב, אזי עד פסח הקרוב, מה ?
ובכן אני יודע כי מרחק ראש השנה מפסח הוא לעולם 163 ימים, אולם את מרחק פסח מראש השנה יש לחשב (או לקחת מלוח של התשס"ט).
מכיוון ש- התשסט היא שנה כסדרה (חשוון בן 29 יום, כסלו בן 30 יום, ואינה מעוברת), אזי ארכה 354 יום, ולפיכך מראש השנה התשסט ועד פסח התשסט 191 ימים

האם אתה מעונין שאעבור לספירה לאחור (countdown) עד פסח התשסט ?
אין בעיה. הנה חתימתי המשופרת

עוד 49 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
עוד 240 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 08:57 לינק ישיר 

גוברנור

המבחן לאוטיסטים הוא ראש השנה תשס"ט.

אם משיח לא יגיע בתשס"ח , הרי שהאוטיסטים טעו.

אני לוקח בחשבון שגם אם האוטיסטים טעו , ברור שבפסח תשס"ט כבר נהיה אחרי משיח.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 13/08/2008 8:59:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 11:54 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 13/8/2008 שעה 08:57
"אני לוקח בחשבון שגם אם האוטיסטים טעו, ברור שבפסח תשס"ט כבר נהיה אחרי משיח"
לא האוטיסטים טעו.
הנוכלים המושכים בחוטיהם טעו, וטעותם היא ההתחיבות לתאריך ספציפי

עוד 49 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
עוד 240 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2008 12:36 לינק ישיר 

ומהיכן המקור לפסח תשסט?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 47 48 49 ... 60 61 62 לדף הבא סך הכל 62 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.