בית פורומים עצור כאן חושבים

האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/8/2008 10:39 לינק ישיר 

גוברנור

קישור ישיר לאירועים שאוטיסטים כן אמר

מה אני בא ואומר אוטיסטים יכולים להגיד הרבה דברים אבל לא הכל לפי הזמנה או מבחן.

הילדים מגלים דברים העומדים לקרות דברים שלמתקשר אין כל ידע עליהם ולהלן כמה דוגמאות של חיזוי עתיד:

א) פטירתו של הגרש''ז אוירבך - המתקשרת ס. ספרה ששבוע לפני פטירתו של הגרש''ז אויערבך כאשר עדיין איש לא צפה שגדול זה עומד לעזוב את העולם, כידוע פטירתו היתה באופן פתאומי ללא כל סימן מדאיג כל שהוא מראש. ספר לה האוטיסט ב. שיש לו למסור לה בשורה טובה שבעוד מספר ימים יעזוב את העולם אחד מגדולי הדור שפטירתו תציל את עם ישראל מצרה גדולה שהיתה צפויה הוא בזכויותיו הגדולים יגן על עם ישראל במצבו הקשה. המתקשרת העידה על דברים אלו לפני שני בני אדם קודם פטירתו כדי להוציא מחשד בני אדם החושדים בתרמית.

ב) פטירתו של הרבי מגור -

האמא שואלת את בתה ג. הפגועה בשיתוק מוחין חמור: ג. למה נבהלת אתמול במיטה? בכל פעם שהשכבתי אותך. אתמול אחה''צ, הגוף שלך התקשה ונבהלת מאוד, למה?

ג.: אמא, נשמה גדולה עזבה את העולם, זה כואב מאוד.

אמא: התופעה הזו היתה סמוך מאד לפטירתו של הרבי מגור זצוק''ל.

ג) פטירתו של הרבי מליובביץ'

המתקשר מ. שאל בחור אוטיסט שלשים יום קודם פטירתו של הר' מליובביץ' מה יהיה הסוף עם הרבי האם הוא יחיה כפי סברת חסידי חב''ד או לא. והבחור השיב לו, כי בעוד שלשים יום נשמתו תעזוב את העולם ואכן כך היה בדיוק. המתקשר ספר בדיוק את הימים.

ד) פטירתו של הרב קסלר רבה של קרית ספר.

ג. הזמנים מסוכנים יותר אבל היום צדיק נפטר אז שלום על ארץ ישראל היום.

אני: תסבירי לי האם זה טוב שצדיק נפטר או לא?

ג. לא טוב אבל זה מזכה את הרבים זכויות רבות היו לו.

אני: מי נפטר איזה צדיק?

ג. הרב קסלר מקרית ספר.

ה). בחודש אלול ערה"ש שנת תשנ"ז הזהירו רבים מפגועי המח מפני מצב קשה לעם ישראל, טענו כי יש להתפלל בכוונה גדולה בימים הנוראים- להקפיד בחג הסוכות ולצפות בימים אלו להתקפה של בני ישמעאל. ואכן הפלשתינאים פתחו ביריות במספר מקומות בארץ: בקבר יוסף, בשכם ובכפר דרום. כמו כן היתה סכנת התלקחות מלחמה גדולה בתיאום עם סוריה שהיתה אמורה להיות עם תיאום הפלשתינאים שבארץ ובדרך נס נתבטלה הגזירה כפי שהם תארו בעקבות חוסר התאמה בין הסורים והפלשתינאים כיוון שהללו החלו קודם מן המתוכנן ונשתבשה התכנית.

זאת ועוד, הם הזהירו מפני מצב קשה קודם רעידות האדמה שהיו בשנת תשנ"ו ואח"כ מסרו לנו שהענין היה צריך להסתיים באופן הרבה יותר חמור אלמלא נשים שקבלו על עצמן אמירת תהילים באופן מאורגן.

ו) תחזית אסון המסוקים. מספר ימים לפני האסון הנורא של נפילת המסוקים ומיתתם של 73 מנוסעי המסוקים, הודיעה ב. חולה בשיתוק מוחין לאמה שהיא רואה אש בשמים סימן לאסון נורא העומד להתרחש.

ו. גילוי על מאורעות שקורים רחוק ממקום התקשורת

א) בק.א. הורים לילד קטן שנמצא בטיפול נמרץ במצב קריטי כשלדעת הרופאים אפסה כל תקוה, פנו ההורים ביאושם למתקשר עם בחור אוטיסט שנמצא בעירם לשאול מה ניתן עוד לעשות כדי להציל את הילד. השיב הנער האוטיסט בתקשורת FC שאין הוא רואה כל בעיה רפואית לילד מלבד בעיה פסיכולוגית שההורים לא השכילו לתת לילד מספיק תשומת לב ואהבה. כששמעו זאת ההורים החליטו לשפר את יחסם לילדם ותוך זמן קצר יצא הילד מכלל סכנה והבריא לחלוטין.

ב) ילדה כבת 8 לוקה בשיתוק מוחין נשאלה על ידי אחותה המתקשרת אתה מה קרה לאבא שעדיין לא חזר מן העבודה והשעה כבר מאוחרת . השיבה הילדה בתקשורת :FC ''אבא נמצא עתה ברחוב פלוני ומדבר עם אדם אלמוני'' לאחר זמן רב כשחזר האב נשאל היכן היה והשיב הייתי ברחוב פלוני ודברתי עם אדם אלמוני בדיוק כפי שספרה בתו.

ג) בן 7 פגוע בשיתוק מוחין מסר לאיש שירות הבטחון מידע סודי בקשר למצב האוייב וכוונותיו . לאחר בדיקה במערכת הבטחון התברר שכל האינפורמציה שמסר היתה מדוייקת להפליא, כך נמסר למשפחה טלפונית.

ד) במאמר מדעי מאת פרופ' ד. המשמשת כחברה ותיקה בבמועצת היעוץ המקצועי של החברה האמריקאית לאוטיזם. כותבת במחקרה בין שאר התופעות שנתגלו על ידי תקשורת זו שהילד פגוע המח ''יודע דברים מרחוק דהיינו מעשיו של אדם שלישי שנמצא במקום אחר''

ה) ג. ילדה פגועת מח מוגבלת טוטאלית ומאושפזת במוסד, כשהאם הגיעה לבקר את בתה שאלה אותה:

האם: האם את יודעת למה לא באתי למסיבה?

הילדה משיבה דרך מתקשרת בתקשורת FC "כן, כי לא יכולת".

האם: האם את יכולה לומר למה לא יכולתי?

הילדה: כי את הרגשת לא טוב כי עבר עליך מצב קשה.

האם: זה נכון, באמת הרגשתי לא טוב היתה לי שפעת די קשה.

מקרה נוסף עם ילדה זו שידעה מה האם מחזיקה בתיקה.

אמא: מה היה לי בתוך התיק אתמול, כשבאתי לבקר אותך?

הילדה: מגילה.

אמא: נכון, והיה לי עוד משהו קדוש של ז.

הילדה: סגולה.

אמא: ידעת שהיו לי תפילין בתיק?

הילדה: לא, כי זה לא שייך לי.(ב.3)

ועוד מקרה עם ילדה זו כפי שכותבת האמא : המתקשרת אחרה שאלתי את ג. מדוע המתקשרת מאחרת ג. ענתה שהמתקשרת לא מרגישה טוב .

המתקשרת הגיעה באיחור והתנצלה באומרה שלא חשה בטוב ובקושי הגיעה (ב.10).

והנה עוד מאמר

ספרה לי המתקשרת ס. שפעמים רבות שואלים קרובי החולה את החולה בשפה שהיא זרה לה ואין היא מבינה דבר מן השאלה והחולה משיב דרך תקשורת זו דרכה תשובות לשאלות שהחולה נשאל.

ואם המתקשרת לא הבינה כלל את השאלות שהרי לא הבינה שפתן ובכל אופן העבירה תשובות נכונות לשאלות שנשאלו הילדים - הרי זוהי תשובה למתנגדים.

תשובות כנגד הוכחות המדע נגד אמיתות התקשורת

לאור מה שהוכח לעיל בהוכחות רבות שאין כל ספק שאין התקשורת באה מצד המתקשרת אלא מצד החולים בלבד. ברצוני להתיחס לטענות אנשי המדע החולקים על התקשורת ובידם מחקרים המוכיחים שכשהמתקשרת איננה יודעת את השאלה אין הילד מסוגל לענות או לפחות התשובה שלו הינה ברמה פחותה בהרבה כשהיא יודעת מה השאלה. וכבר הבאנו לעיל בתחילת הפרק את תשובת אנשי המדע המצדדים בתקשורת מה הם משיבים כנגד הוכחות אלו אולם עתה נענה אנחנו בעזרת השם: חלקנו בענין הדרך הפשוטה כדי להבין מה קורה במחקרים בענין הוא לשאול את הילדים עצמם מה הם אומרים על כך וכדי שהתשובה תהיה אמינה יש לשאול את אותם בעזרת מתקשרים שונים.

לפניכם תשובות הילדים בענין הנ"ל ומפליא כיצד כולם כיוונו לתשובה אחת למרות שהיו ילדים שונים עם מתקשרים שונים דבר המורה על האמת האלקית שמאחרי הענין:

א. הילדה ג. (שיתוק מוחין) בת 10

אני: הר' ס. שואל למה לא מצליחים לחקור את תופעת התקשור הזה, מנסים בחו''ל ולא מצליחים, מה הבעיה?

ג. כי השם מבלבל את האמת כדי להסתיר רק יחידים יקבלו הטבה מזה כי יש זכות בחירה עדיין!

אפשר להוכיח את זה אבל לא ככה.

אני: למי יש זכות בחירה עדיין ?

ג. לכולם.

אני: השם רוצה דווקא להסתיר את האמת?

ג. הוא מרחם על העיוורון הרוחני שלנו לכן נותן לנו להציץ לראות אמת אבל האמת מסתתרת מהלא מאמינים.

אני: את מתכוונת שאם ידעו את האמת השם ישפוט את מי שלא ילך בדרך האמת בצורה חמורה?

ג. כן. (ב.9)

אמא: בתקשור הקודם אמרת לי שיש דרך להוכיח שהתקשורת הזו אמיתית- איך אפשר?

ג.: לא יכולה להגיד.

אמא: למה?

ג.: ה' לא מרשה! (ב.10)

ב. את השאלה הנ''ל שאלתי את ב. אוטיסט בן 22 כאשר המתקשר היה אביו:

ש. במדע עשו נסיונות ומצאו שכאשר המתקשר איננו יודע מה השאלה הילד איננו מסוגל לענות נכון ומזה הסיקו מסקנה שהתקשורת איננה נכונה.

ת. בגלל שהשם לא רוצה שהעולם החיצון תתברר להם האמת כי אז לא תהיה בחירה חפשית ואפילו אני נכשלתי במבחנים שהצלחתי בהם במסגרת אחרת. אבי יוכל להסביר יותר בפרטות ענין זה.

הסברו של האב: בעודו בחו''ל כתב ב. בתקשורת זו שהוא רוצה לבוא לישראל וללמוד בישיבה וכדי שיווכחו באמינות התקשורת הציע ב. לעבור שורה של מבחנים אצל גדול המתנגדים לתקשורת זו פרופ' הארווארד שין מביה''ח לילדים בבוסטון. הוא נכשל במבחנים שכבר הצליח לבצע אותם קודם לכן והסיבה היא שהשם בכוונה רוצה להעלים את התקשורת הזו.

ג. ילדה בת 8 לוקה בשיתוק מוחין כתגובה על טענה של אחד הנוכחים בתקשורת, שהמתקשרת היא זו שמזיזה את היד כתבה את הדברים הבאים:

מיוזמתה פנתה אליו הילדה דרך תקשורת התמיכה וכתבה ''אני רוצה שהאדם הזה יבין שאם היו הדברים ברורים לא היתה זכות בחירה ואז מדת הדין היתה פועלת חזק.''

ד. ילד אוטיסט בן חמש:

ש. האם אפשר לקבל סימן שהתקשורת שלכם אמיתית?

ת. אתם מקבלים חלון לאמת. אלה המקבלים מרויחים, אלה שלא, יכולים גם להגיע בדרך אחרת. השם לא נותן להוכיח את זה בדרך מדעית כי זה ימנע מהאדם את הבחירה החופשית שלו. מי שמקבל מסר ומכיר בו וזה עוזר לו להשתנות- טוב, ומי שלא אז לא. אין זה משנה, אנחנו לא חייבים להוכיח כלום. מקבלים - טוב, לא מקבלים - גם טוב, אבל כולנו יודעים מהסכנות היום. ובמקום להתווכח עם האוטיסטים תחזרו בתשובה.

ה. התשובה החמישית שקבלנו שונה מעט מקודמותיה אולם גם כאן תשובה חזקה כנגד המחקר המדעי בענין.

וזו תשובתו של ילד בן 10 שלוקה בשיתוק מוחין בתקשורת עם אמו כותב בענין זה:

''כי פורקי עול תורה מאמינים במדע. מדע ראשי תיבות מים דלויים עכורים. שכל רצונם הוא להדחיק ולעקור את תורת השם. אנו הפגומים מכינים את הדור לקבלת פני משיח ומאירים את הדרך לרשעים ואם לא ישובו מרשעם בבוא המשיח לא יכולו לסבול את אורו הזוהר בזיו השכינה.

היות ולמתקשרים אתנו הפגועים יצר הרע כמו לכולם לא רצו משמים שהמתקשרים עצמם ישתמשו בו למטרות שליליות ולכן צמצמו ומקדו את כוחנו למטרות שלום בין ישראל לשכינה ובעקר חזרה בתשובה''

להבין יותר את כוונתו שיש להזהר מתוצאות מחקרי המדע שכל כולו מוגבל בידיעתו כפי הר''ת "מים דלויים עכורים" שמשמעותם היא שהמדע הוא לא כמי מעיין חיים אלא מים דלויים, מים שבני אדם שאבו והשפיעו עליהם והם שמסמלים כאן את החכמה, וכלשון הנביא ירמיה ''אותי עזבו מקור מים חיים לחצוב להם בורות בורות נשברים'', ולא רק שאין כאן מעיין חי אלא אף המים עכורים כלומר חסרי בהירות של הגיון המדע. נוסף לזה יש להם אינטרס לכפור ברוחניות העולם ולקבל רק את החומריות כפי שהכניסו היוונים ביסדם את המדע. כל דבר שאיננו נתפס בשכל האנושי, כופרים בו. ומכאן שתוצאות המדע בענין שעלול למוטט את כל יסודותיו, שקיים עולם רוחני שאיננו נתפס בשכל בני אדם ושם המצב הפוך מההגיון החומרי. דוקא אנשים מוגבלים הם פחות מוגבלים ויודעים יותר מן החכמים והנורמלים, כאן המדע איננו אובייקטיבי ותוצאותיו אינן משקפות את האמת אלא את רצונם של המדענים, ונוסף לכל זה הקב''ה מגביל את גילוי התופעה לתחום אחד בלבד, כדי לקרב יהודים לבוראם. אם כן אין לצפות מהן ידיעות בתחומים אחרים שלא קבלו לכך כוחות מן השמים. וממילא לא ניתן לבחון את התופעה במחקרים מדעיים.

ולהבהיר מדוע הם משיבים לפעמים תשובות לשאלות שנשאלו המתקשרים ואינם משיבים תשובות לשאלות נשאלו הם עצמם. ונראה לענות באופן פשוט. אנו מניחים שילדים אלו יודעים הכל, שואלים אותם שאלות ותמהים על כך שאין הם משיבים אלא על מה שהמסייע נשאל. אולם צריך לדעת על פי עדותם של הילדים עצמם, הידע שלהם הוא מן השמים מה שמראים להם ברגע זה כי הם מצד עצמם בגדר שוטים ולכן אין ידיעתם כידיעת אדם נורמלי הקונה דעת ושומר עליו במוחו. מאחר וכאן המח איננו מתפקד אלא הידיעות אינן אלא מן הנשמה וידיעות אלו תלויות במה שמאפשרים להם לדעת מן השמים, לפיכך כאשר מעלימים מהם ידיעות מסוימות הם מנסים למצוא את התשובות במוחו של המתקשר. כידוע קיימת אצלם יכולת טלפתית לקרוא את מחשבות המתקשר ומשום כך מוצאים לפעמים את התופעה המוזרה שהם משיבים מה שנשאל המתקשר ולא מה שהם נשאלו.

לסיכום כשאנחנו בודקים את התופעה הזו שאיננה תחת מסגרת מדעית, אנו מגלים תופעה שאין כל ספק באמיתותה כפי שהראינו לעיל, כל התקשורות אמיתיות ויש לנו מידע מדויק ועדויות על כולן. אולם כאשר מנסים להכניס את התופעה תחת מסגרת מדעית וכלפי העולם יש בדבר כאילו הוכחה על מציאות הדבר, אין הקב"ה מעונין בהוכחה כזו כדי לא לצמצם את הבחירה החפשית מבני אדם, כי עדיין לא הגיע הזמן לביטול הבחירה. בהוכחה כזו יש כדי לבטל את הבחירה . נוסף לזאת, הוכחה ברורה תוסיף קטרוג למי שלא ישנה את דרכו ותגרום להפעלת מדת הדין בשיא התוקף. על כן רצונו יתברך שיהיה בתופעה זו מקור לעורר אנשים המעונינים להתעורר ומי שאינו רוצה לא יהיה הכרח כדי לא להגביר עליו את מדת הדין.

עתה, נוכל להבין את תוצאות המחקרים. כאשר שואלים את הילד שאלה שונה ממה ששואלים את המתקשר עונה הילד על-פי השאלה שנשאל המתקשר כי הילד עצמו אינו יודע להשיב אם מעלימים ממנו את התשובה מן השמים לכן הוא מנסה למצוא את התשובה בראשו של המתקשר כי כידוע הם מסוגלים לקרוא מחשבות. שם מוצא הוא תשובה למה שנשאל המתקשר.

עם כל מה שמפורסם במחקרים המדעיים ידועים לנו מקרים שעמדו בהצלחה במחקרים למרות הכל ואלו לא מפורסמים על ידי אנשי המדע. לדוגמא בחור אוטיסט בשם שלמה אשנדורף שעבר בדיקות אלו על ידי וועד החינוך של ניו יורק כתוצאה מזה הצמידו לו מתקשרת שמצטרפת אליו בכל השיעורים בתיכון רגיל יוקרתי והוא מצטיין שם בלמודיו.

עיין עוד במאמרו של הגר"י זיצמן בנספח לספר זה תגובה נוספת ביחס למחקר המדעי.

גוברנור אני את המאמרים האילו חפשתי רק בשבילך , אני לא זקוק להם היות ויש לי הבנה בהנהגת הבורא , אני גם לא זקוק לסיאנס כדי להבין את מה שהם חשים ,היות ואני יודע שזה כך.

ולכן קל לי גם להאמין לסיפורים היות ואני מכיר את הענין לא דרך הסיפורים אלא דרך ידע אישי.
הסיפורים הם כדי להוכיח לך לא כדי להוכיח לעצמי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 13:45 לינק ישיר 

דורש אמת

האם 20 סיפרי מופתים אינם מספיקים כדי לבטל את הבחירה?

___

דעת הרמב"ם, בהקדמה לפירוש המשניות, כנראה שונה מדעת הרמ"א בתורת העולה (בתרגום הרב קאפח עמ' כג):

"...אלא גם חכמי העמים הקדמונים אף שלא ראו אתהנביאים ולא שמעו דבריהם..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 14:28 לינק ישיר 

מיכה

אתה רואה שלו , והמשמעות היא שכנראה התשובות שסיפקו האוטיסטים במיקרים ההם , היו למאמינים , והוככחה לכך היא שמי שלא רוצה להאמין ממשיך שלא להאמין .
ביטול הבחירה נעשה רק אם התשובה היא לשאלת מבחן .

השאלות שמובאים לא היו שאלות מבחן אלא מידע שבדיעבד .

דעת הרמב"ם...

מיכה יתכן אין לי שום ענין על כל סיפור שמובא להתווכח עליו האם הוא נכון או לא , היות וזה לא מוסיף כלום , מטרתי היתה רק להוכיח שהרמ"א לא טעה בחישוב היסטוריה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 14:39 לינק ישיר 

על כל תשובת מבחן אפשר להגיש ערעור. אין שום הבדל אם צפיתי בשאלה ובתשובה מתוך כוונה מסויימת או לא. האם לאימו של האוטיסט, שלפי דבריך ראתה מקרוב את הנבואות שלו באופן בלתי ניתן לערעור הגיוני - כבר אין בחירה?

לא ביקשתי ממך להתווכח. (האם אסור לי להציג את דברי הרמב"ם?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 14:42 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 26/8/2008 שעה 10:27
"אתה שם מילים בפי שלא אמרתי , אני אומר האוטיסטים לא יתנו כל מידע שנחפוץ"
לא !
נוכלי האוטיזם לעולם לא יספקו מידע בר-בחינה. נקודה.
(פרט למקרה שהחליקו בטיפשוטם והתחייבו לתאריך קרוב)

"גליה פגועת המוח, נכה ב - 100% וסובלת מפיגור שכלי עמוק. כיום בת 14 וחצי שנים ומתקשרת עם אמה (אקדמאית ומורה וותיקה במשרד החינוך), באמצעות שיטת תקשור מדהימה"
איני יודע מה ניתן עוד לומר על ה- .I.Q שלך.
אין שום דרך בעולם שאדם מפגר שאינו יודע צורת אות ואינו מביט כלל במקלדת אלא בוהה בחלל, יוכל להרכיב מסר כלשהו.
משהו עמוק ביותר לקוי בתפישתך את העולם סביבך. כל מי שמאמין כי מפגר עמוק יכול להפיק מסר בשיטה זו הוא בעצמו פגוע מוח

"התקשורת בתמיכה (המסייעת) -.C .F - Facilitated   Communication, תקשורת חלופית המאפשרת לפגועי מוח ליצור תקשורת"
לא !
טכניקת ה- .F.C כאמצעי לדיבוב מפגרים או אוטיסטים, נדחתה בכל מקום בעולם ואינה קבילה בשום מערכת משפטית. היא ישימה רק לגבי פגועי Cerebral Palsy

אולם ראשית, יש להצביע על המקור ממנו העתקת ב- cut'n'paste פשוט את טענותיך.
זהו בסך הכל אתר של מערכת ההחזרה בתשובה, ולא אתר של מכון מחקר

"רוזמרי קרוסלי..."
נוכלת פשוטה, נטולת השכלה מעבר ל- training כאחות, כתבה "דוקטורט" נטול ערך אקדמאי

"בארצות הברית בארבע מדינות שונות, על ידי אנשים שונים...קארול לי ברגר...פרופ' סקוהלו....L.V...הגב' אופנהיים..."
לא !
זה מה שטוען האתר של מערכת ההחזרה בתשובה.
עליך להציג מאמרים מקצועיים של אנשים אלה מתוך peer-reviewed journals בתחום החינוך והתיקשור

"בית המשפט העליון של ויקטוריה (אוסטרליה) בדק את הנושא, הכריע לטובת רוזמרי קרוסלי..."
לא !
מדובר בילדה מפגרת ו- disfigured, בשם Anne McDonald אשר סבלה מטווח רחב של פגיעות נוספות, אשר ננטשה על ידי הוריה (סרבו לקחתה מבית חולים לאחר הלידה) ופשוט גדלה בבית החולים. הנוכלת ערכה עליה את "המחקר" שלה, וכדי למנוע מעמיתים ספקניים לבחון את "ממצאיה" פשוט "התנדבה" לפרוש חסותה על הפגועה המסוימת הזו ולקחתה להתגורר לביתה. בית המשפט העליון של מדינת ויקטוריה שבאוסטרליה "תיחקר" את הילדה אשר "העידה" בתיקשור מסוייע באמצעות, איך לא, הגב' קרוסלי (הייתם מאמינים ?), והכריע כי במקום שהילדה תתגלגל מבית מחסה אחד למשנהו כל חייה, בהזנחה ובאומללות, מוטב כי תחיה במסגרת משפחתית מאמצת קבועה, באפוטרופסות של הגב' קרוסלי, תוך חיסכון של מיטה בבית מחסה, שאפשר יהיה להעמידה לרשות חוסה אחר, וחיסכון בדמי אישפוז נילווים למשלם המיסים.
אין זה מקרה של קבלת עדות של אוטיסט לצורך הרשעת נאשם, אלא קבלת "רצונו" של אוטיסט, כפי "שהובע" באמצעות נוכל מרקיד אוטיסטים, ורק משיקול של טובת הפגוע עצמו, בהישקל אפוטרופסות וחיים בתוך משפחה נורמטיבית, אל מול חיים אומללים בבתי מחסה ממשלתיים, ללא עוגן

"הגב' רוזמרי קרוסלי מרצה בכל העולם, חיברה מאמרים רבים וספרים המוכיחים את אמיתות השיטה ותיעדה את ההוכחות בוידיאו"
אני יכול להפיק סרטון וידיאו המציג אדם מהלך כזבוב על התיקרה. אז מה ?
שום תיקשור מתיקשוריה לא נערך באופן מבוקר.
אופן מבוקר הוא שימוש בלוח אותיות שאינו מוכר לנוכל, תוך שעיני הנוכל לוטות

"פרופ' דאגלס ביקלין הידוע כאחד המומחים בעולם בתחום זה, בדק את השיטה בארה''ב ובאוסטרליה וריכז את החומר"
לא !
פרופ' דאגלס ביקלין סייג את ה- FC לתיקשור עם לוקי dyspraxia בלבד.
dyspraxia אינה אוטיזם, ואינה פיגור, אלא היא שם ללקוי ביכולת לבצע coordinated movements

"חשוב לציין שמצויים באינטרנט מאות אתרים נוספים המדווחים על שיטת תקשור מדהימה זו"
חשוב לציין כי השיטה ישימה לפגועי  cerebral palsy ו- dyspraxia בלבד

"המכון מקיים באופן קבוע הרצאות, וועידות, אימונים, הדגמות וסדנאות בכל רחבי ארה''ב ובעולם. בין השאר: באיגוד האמריקאי לפסיכיאטריה"
לא !
Current position statements of professional organizations do not support the use of Facilitated Communication due to the lack of scientific validity or reliability. These organizations include the American Speech-Language-Hearing Association, Association for Behavioral Analysis (ABA), American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, and the American Association on Mental Retardation. ABA calls FC a "discredited technique" and warns that "its use is unwarranted and unethical."

The Association for Science in Autism Treatment reviewed the research and position statements and concluded that the messages typed on the communication device were controlled by the facilitator, not the individual with autism, and FC did not improve their language skills. Therefore, FC was reported to be an "inappropriate intervention" for individuals with autism spectrum disorders

"בוויצ'יטה במדינת קנזס, התקשורת בתמיכה התקבלה כעדות קבילה בבית המשפט בתיק התעללות בילד פגוע מוח"
לא !
הנאשם פטפט באזני מדובב שהוכנס לתאו, ואף הודה באשמה באזני חוקר, אם כי נסוג מהודאתו לאחר זמן. המושבעים הסתמכו על עדות המדובב ועל ההודאה באזני החוקר, ולא על "עדות" המתלונן שנגבתה באמצעות נוכל תיקשור

"בנוסף, בית המשפט העליון אישר בקשה במדינת ניו יורק אשר קבעה שעדות הניתנת בתקשורת בתמיכה חייבת להיבדק כל מקרה לגופו
וזה בדיוק אומר כי בית המשפט אינו מיחס משקל ל"עדות" שניגבתה באמצעות נוכל תיקשור

"שיטת התקשור בתמיכה מוכרת ונימצאת בשימוש ברוב מדינות העולם המערבי. בארה''ב משתמשים בשיטה זו  ב - 38 מדינות"
לא !
זה כתוב רק באתר של מערכת ההחזרה בתשובה

"כיום מצויות עדויות מתועדות של אנשים אשר נחשבו למפגרים שאינם מסוגלים ללמוד מאומה והסתבר שבאמצעות שיטת תקשור זו, הם התגלו כמחוננים, לומדים מתמטיקה, ביולוגיה... בבתי ספר רגילים"
לא !
התברר כי הביטויים הספרותיים מקורם בנוכלי התיקשור, ולא נמצאו כאשר הוחלף המתקשר

"עבודת המחקר התקבלה ע''י הסגל האקדמי הבכיר של בית הספר לחינוך (פרופ' ודוקטורים). עותקי העבודה זמינים לעיון בספריית ביה''ס לחינוך באוניברסיטת בר אילן ברמת גן"
לא !
הצבע על עבודה כזו עם קישור ישיר לארכיון אוניב' בר אילן, ולא לאתר של מערכת ההחזרה בתשובה

"בעבודה  ניתן לראות בין השאר טבלה בה מתארת הגב' חוקת ילדים בפיגור עמוק  אשר נחשפו לתקשורת החלופית בתמיכה - F.C.  ולאחר חשיפה זו רובם הוערכו על ידי אנשי המקצוע כבעלי אינטליגנציה תקינה!"
טימטום מזוויע !
מי שמקבל טענה כזו הוא נטול אינטליגנציה לחלוטין

"אם אדם שאני מכירו מספר אריוע שהתרחש איתו אישית ואתה מכחיש"
ארוע אישי הוא הקוד הסודי בן ארבע הספרות של כרטיס האשראי שלי.
נראה אוטיסט כלשהו מספר לנו מהו

עוד 36 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
עוד 227 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 15:25 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 26/8/2008 שעה 10:39
OK, אנו משנים מעתה את פורמט הויכוח.
מתרחש כאן משהו פסול.
אתה מעתיק ב- cut'n'paste פשוט (אולי אפילו תוך הפרת זכויות יוצרים), באפס השקעה, מאמרים מאתרי מערכת ההחזרה בתשובה, על קרבם, על כרעיהם, על נוצותיהם ועל צפרניהם, המכילים עשרות טענות הבל, ואני כותב הפרכות מושקעות הסותרות את הטענות אחת לאחת.
זה לא הוגן מבחינת ההשקעה

לכן הפורמט משתנה מעתה.
והיה אם תעתיק מאמר רב-טענות ב- cut'n'paste פשוט על קרבו, על כרעיו, על נוצותיו ועל צפרניו, מאתר של מערכת ההחזרה בתשובה - תחשבנה אוטומטית כל הטענות בו כמי שכבר הפרכתין מפורשות פרטנית.
זה כולל את הטענות הכלולות במאמר שהעתקת כאן (יום 26/8/2008 שעה 10:39). הן נחשבות כמי שהפרכתין פרטנית

עליך מעתה להציג טענה אחת, בודדת, בכל פעם (כגון, "בית משפט בויצ'יטה קנסס, במקרה העם נגד רנדל, קיבל טענת אוטיסט באמצעות תקשור מסוייע").
נדון בה עד שתידחה או עד שתתקבל.
רק לאחר סיכום הדיון בטענה פרטנית אחת, יתאפשר לך להציג טענה פרטנית אחרת, והתהליך יחזור על עצמו.
כמחווה חד-פעמית, אתה רשאי להציג מחדש את הטענות הכלולות במאמר המועתק מהיום, 26/8/2008 שעה 10:39, אולם טענה אחת בכל פעם, או שאנו רואים אותן כמי שהיפרכתין פרטנית.
לא רוצה ?
לא צריך !
איש אינו מכוון אקדח טעון, דרןך, לא נצור, אל רקתך.
אתה רשאי לפרוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 17:20 לינק ישיר 

אגב, הדברים פשוטים.

גם הקב"ה משתמש בחשמל...
יש לו שעון מעורר, שנאמר "קול שאון מעיר קול מהיכל, קול ה' משלם גמול לאויביו".

השאון מעיר אותו! כל פעם שהוא ישן, ואצלו יתברך אין הפרש בין "ע" ל"א" וכן אנפין שווין והוא יתעלה לא ישא פנים ולא יקח שוחד, והאות "א" הייתה ראשונה לעניין צליל זה, ויש הפרש רק לפרענקים שודאי שהוא יתעלה לא נמנה עמהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 18:39 לינק ישיר 

תיקון טעות בתגובתי לדברי דורש_אמת מיום 26/8/2008 שעה 10:27
"בוויצ'יטה במדינת קנזס, התקשורת בתמיכה התקבלה כעדות קבילה בבית המשפט בתיק התעללות בילד פגוע מוח. חבר המושבעים מצא את הנאשם אשם. (רנדל, מרס 1993). המקרה הוסרט בסרט קולנוע אשר הוקרן ברחבי העולם וגם בארץ (בכבלים)"
על כך הגבתי ביום 26/8/2008 שעה 14:42, לאמור "הנאשם פטפט באזני מדובב שהוכנס לתאו".
ואולם זכרוני הכזיבני.
לא מדובר במדובב שהוכנס לתאו, אלא בחבר:
They also noted that Warden had confessed twice, once to police, once to a friend 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2008 01:38 לינק ישיר 

דורש אמת

אני לא יודע אם אתה שם לב לכך או לא, אבל בדבריך אתה מגלם את אחד הכשלים הלוגיים האהובים כל כך על מיכי.
מחד - אתה מנסה להוכיח לגוברנור ולעולם כולו את נכונותה של שיטת התקשור, בעזרת אינספור סיפורים וציטוטים מופלאים, מאידך - אתה טוען שאם ניתן יהיה להוכיח את נכונות השיטה נאבד את יכולת הבחירה, ולכן לא נתן הקב"ה לאוטיסטים אפשרות להוכיח את דבריהם.

כעת אני מנסה להבין, האם לדעתך הסיפורים שהבאת יכולים לשמש כהוכחה או לא?
אם כן - כיצד יתכן שהקב"ה נתן להם יכולת להוכיח את דבריהם, ואם כבר נתן - מדוע לא יתן להם לגלות את מספר הקוד של כרטיס האשראי של האי גברא גוברנור, ולאפשר בכך את נטילת ממונו לצורך סיוע לעולם הישיבות הנאנק תחת עול הקיצוצים?
אם לא - לשם מה טרחת והבאת את כל המקורות הללו? הרי את המידע הרלוונטי בנושא קיבלו כבר כל קוראי הפורום, וכבר ידוע לך שלשכנע את המתנגדים ללא ראיה לא תוכל, אם כן מה טעם מצאת בהדבקת קטעים שלמים של ציטוטים אשר אינם מועילים למעיין?

אתמהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2008 03:09 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2008 03:11 לינק ישיר 

תוקן על ידי נישטאיך ב- 27/08/2008 3:17:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2008 04:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2008 04:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2008 04:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2008 04:29 לינק ישיר 

מכל  הנ"ל, מיהו פגוע המוח?

עולם הפוך אני רואה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 50 51 52 ... 60 61 62 לדף הבא סך הכל 62 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.