בית פורומים עצור כאן חושבים

האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2008 08:46 לינק ישיר 

חבל שבך לא הצליחו להחדיר כמה הרעיון שאתה רוצה להחדיר הזיק ליהדות, הלחינם קללו חכמים: תיפח רוחן של מחשבי הקיצין?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 09:08 לינק ישיר 

אתה מערב נושא של חישוב הקץ בנושא של בקשה למשיח.
מה שאמרתי שהסינון נעשה כדי לא להביא לידי ביטוי את בקשת הגאולה , ומה זה קשור לחישוב הקץ.
את הגאולה יש לבקש בכל מצב , ועל אחת כמה וכמה בדורינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 09:52 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה 07:33
"הרי גם לטענתך היא לא הופרכה"
תקראנה עיניך את שאצבעותיך מקלידות.
FC מעולם לא נבחנה כהלכה, וכשלה באופן עיקבי בכל נסוי מבוקר שנערך (אוניב' Syracuse ומכון DEAL עצמם סרבו לערוך נסויים כאלה), ונדחתה על ידי קהילת המחקר ומערכת המשפט - כל זאת בניגוד לשקרי מערכת הנוכלות

"אני מאמין בטיעון הזה כי לי זה הוכח"
לא הוכח.
פשוט, קבלת טענת הבל משום מבנה האישיות שלך.
אגב, אין צורך להאמין במשהו שהוכח. אמונה נחוצה רק במקום שלא קיימת הוכחה

"ככל שאתה מתווכח יותר על הדרך אתה מצליח בסופו של דבר להחדיר את הרעיון"
אין לי בעיה שנטולי אינטליגנציה יקבלו טענות הבל. טענותי נועדו לאזני בעלי אינטליגנציה

"אני חייב לציין שאני מלא התפעלות מעזרתך להפצת נושא הגאולה"
איזה כלי מדידה שימש אותך בהערכתך את שעור "עזרתי" ?

ובתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה 08:44
"מצנזרים את דברי האוטיסטים ולא מדגישים את הענין שהקב"ה מצפה מאיתנו שנבקש את משיח"
נלכדת בקורי הזיותיך, ואינך מבדיל עוד בין הזיה למציאות.
"דברי האוטיסטים" הם דברי נוכלי התיקשור, ואינם מסרים מעולמות עליונים.
העובדה שקונטרס נוכלי תיקשור זה או אחר נושא בשערו כתב "הסכמה" מגדול-דור כלשהו - אין פרושה שגדול הדור קראו וממליץ עליו. כתב "הסכמה" בסך הכל אומר כי אין הקונטרס מכיל דברי כפירה, ותו לא.
בעיקרון, אף גדול-דור לא יצא נגד נוכלויות מערכת ההחזרה בתשובה, אלא אם היא מכילה רעיונות כפירה

ואגב, מדוע שנאמין לטענתך המסעירה, המנוסחת כ- "breaking news", כי דברי נוכלי התיקשור "מצונזרים" ?
"הוכחות אנקדוטאליות" אינן נחשבות בעינינו, ואם אכן ניחנת בשכל רחב מאד כטענתך הרי שאתה אמן בהסתרתו. דבר ממה שליהגת כאן לאורך למעלה מחמישים עמודים אינו רומז אפילו על שכל ממוצע

עוד 30 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
עוד 221 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 10:02 לינק ישיר 

גוברנור
אין עוד הרבה זמן כדי להמתין ולראות את האמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 12:13 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה 10:02
"אין עוד הרבה זמן כדי להמתין ולראות את האמת"
נבואות האוטיסטים הן תרמית גסה של מערכת ההחזרה בתשובה, והמסרים הם מסרים מעורפלים בנאליים שמטרתם החזרה בתשובה מתוך הפחדה והטלת אימה

אני ערב לך כי "האמת" שלך אין בה חדש ולא תיוודע גם בעוד 221 ימים.
שני העיתונים הרשמיים הגדולים של ברית המועצות היו איזווסטיה (החדשות), ופראבדה (האמת). בדיחה מפורסמת בימי הדיכוי אמרה כי באיזווסטיה אין פראבדה, ובפראבדה אין איזווסטיה

בנגוד לטענות מערכת הנוכלות, FC כשלה באופן עיקבי בכל נסוי מבוקר ולכן נדחתה על ידי קהילת המחקר ומערכת המשפט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 12:38 לינק ישיר 

גוברנור

האמן לי שאם אתה צודק אני לא אפסיד מאום , היות ובסך הכל בקשתי דבר טוב מהאלוקים , ופשפשתי במעשי.
אבל אם אני צודק בכל זאת אז המצב לא יהיה טוב לאילו שלא לקחו את הדברים ברצינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 12:55 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה 12:38
"האמן לי שאם אתה צודק אני לא אפסיד מאום...אבל אם אני צודק בכל זאת אז המצב לא יהיה טוב לאילו שלא לקחו את הדברים ברצינות"
אה, זהו Pascal's Wager המפורסם.
אולם עוד לפני כן - נושא המחלוקת אינו האם יש/כדאי לחזור בתשובה על מנת לזרז גאולה.
נושא הדיון הינו נוכלות מערכת ההחזרה בתשובה, אשר אינה נרתעת מדרישה אל האוטיסטים/המפגרים שהיא כמעשה האמורי

בנגוד לטענות מערכת הנוכלות, FC כשלה באופן עיקבי בכל נסוי מבוקר ולכן נדחתה על ידי קהילת המחקר ומערכת המשפט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 13:08 לינק ישיר 

גוברנור

אם נמשיך בהנחה שהאוטיסטים צודקים והכוונה שכל דיבריהם מסר שמימי , ובאותו זמן ממילא התברר גם שהסיבה לאי ההכנה למשיח היה מחוסר האימון לדבריהם , הרי שממילא תהיה חרטה למה לא האזנו למסרים .

אני מניח יתכן ואני טועה , שכל המתכונן באמת ועשה תשובה לאלוקים ומכניע את עצמו כהכנה לקבלת משיח , לא ישקיע כוחות רבים כל כך להכחיש את דברי האוטיסטים , גם אם יזעק בקול "כוונתי היא האמת".

אחד הדברים שמאפיינם בפורום הוא להפריד בין האומר לנאמר , וזו מהסיבה הפשוטה כדי לפשט את הדיונים ולא להיכנס לויכוח אישי (לא שהכלל תמיד נשמר) אבל זה העיקרון המנחה את הפורום , אני לעצמי חושב שברך כלל ובפרט כשהאומר מכריז על כוונתו האמיתית יש בין האומר לנאמר , ולכן בכל דיון אם הוא אמיתי ולא ציני , אפשר לראות את האומר בנאמר ואת הנאמר בהאומר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 14:19 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה 13:08
"אם נמשיך בהנחה שהאוטיסטים צודקים והכוונה שכל דיבריהם מסר שמימי..."
מדוע להניח הנחה כה לא מבוססת ?
עלינו להניח את ההנחה הסבירה יותר, כי מדובר בטענות נוכלים, אלא אם כן יוכח לנו אחרת במבחנים עיוורים מבוקרים

"אני מניח יתכן ואני טועה, שכל המתכונן באמת ועשה תשובה לאלוקים ומכניע את עצמו כהכנה לקבלת משיח, לא ישקיע כוחות רבים כל כך להכחיש את דברי האוטיסטים"
כאדם האוחז במנהג האמורי, אינך במעמד לחלק ציונים ליראת אלקים של הזולת.
"דברי האוטיסטים" אינם אלא נוכלות מערכת ההחזרה בתשובה

"אחד הדברים שמאפיינם בפורום הוא להפריד בין האומר לנאמר"
כן, יש לתקוף טענות. אין לתקוף את הטוען

"בכל דיון אם הוא אמיתי ולא ציני, אפשר לראות את האומר בנאמר ואת הנאמר בהאומר"
כפי שכבר ציינתי, כאדם האוחז במנהג האמורי, אינך במעמד לחלק ציונים ליראת אלקים של הזולת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 14:41 לינק ישיר 

גוברנור

לטענתך מהוה הדבר דרכי האמורי.
אבל לטענתי אינך יודע בכלל מהו דרכי האמורי.

אני בכל מקרה גם אם הם נוכלים וגם אם לא אין לי בעיה לך אם הם לא נוכלים תהיה בבעיה.

אני חוזר שוב ואומר בכלים שיש לי לא רק שזה לא דרכי האמורי , אלא זה הצורה שהבורא מעביר נתונים.
אני מתחיל לחשוש לאינטלגנציה שלך.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 01/09/2008 14:43:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 15:18 לינק ישיר 

אחרי המבול אמורת התורה "עוד כל ימי הארץ זרע קציר וכו' לא ישבותו"

אומר הזהר אמר ר יהושע בן לוי בימי דור המבול עשההקב"ה קנה חיטיםכקנה ארזי הלבנו ןולא היוזורעים וקוצרים אלא הרוח מנשבת ומנשר החיטים למטה ואוספין אותן וכן בכל שנה ושנה לאחר שוטאו אמר את הפסוק לעיל.

ומזה נראה שאת הטכנולגיה צריך מפני החטא כי לולא החטא הכל היה נעשה בלי התערבות אדם.

הזהר הוא זהר חדש פרשת נח דף ג ע"ב בדפי הדפוס רכח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 15:37 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה  14:41
"לטענתי אינך יודע בכלל מהו דרכי האמורי"
מעשה האמורי הוא כל מנהג אשר, על פי לשון הרמב"ם (מורה נבוכים ג לז), "העיון הטבעי אינו מצריך".
"העיון הטבעי" הוא טענה שניתן לאמתה בבחינה עיוורת מבוקרת.
"העיון הטבעי אינו מצריך" הוא כל טענה מיסטית או "סגולתית" שאינה מתאמתת בבחינה עיוורת מבוקרת

"אני בכל מקרה גם אם הם נוכלים וגם אם לא אין לי בעיה לך אם הם לא נוכלים תהיה בבעיה"
א) מכיוון שהם נוכלים, וזה מוכח במבחנים עיוורים מבוקרים, לא תהיה לי שום בעיה, בעוד אתה נמצא מבזה את המין האנושי בכלל, ואת עצמך בפרט
ב) זהו מעין Pascal's Wager, אלא שלא קיום אלקים הוא הענין עליו אדם נקרא להמר, אלא מעשי נוכלי האוטיסטים, ומכיוון שנוכלי האוטיסטים נכשלים בכל מבחן עיוור מבוקר, אין כאן הימור, ולא צריך אדם אינטליגנטי להתלבט כלל

"לא רק שזה לא דרכי האמורי, אלא זה הצורה שהבורא מעביר נתונים"
אולם זה נכשל בכל מבחן עיוור מבוקר.
משמע - אין זו דרכם של עולמות עליונים להעביר לנו מסרים

"אני מתחיל לחשוש לאינטלגנציה שלך"
כבעל שכל רחב מאד - מטבע הדברים תמצא עצמך במיעוט.
שאל את באי הפורום מה דעתם על האינטליגנציה שלך. מוכן להמר על תוצאות הסקר ?

תוקן על ידי גוברנור ב- 01/09/2008 15:40:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 16:02 לינק ישיר 

גוברנור

חברי הפורום הם לא האינדקציה לבחון את האינטלגנציה שלי היות ודעתי נוגדת את רוב חברי הפורם.

לחברי הפורום אין את הכלים לבחון את האינטלגנציה שלי היות ואני לא מדבר לגמרי בשפתי בפורומים כל שהם כי הפורומים לא יבינו את שפתי.

האינטלגנציה שלי נבחנת היכן שהיא צריכה להיבחן.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 01/09/2008 16:01:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 16:46 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה 15:18
"מזה נראה שאת הטכנולגיה צריך מפני החטא כי לולא החטא הכל היה נעשה בלי התערבות אדם"
מה שייכת טענה זו לעניננו ?
אנו דנים בנוכלות הדרישה אל האוטיסטים והמפגרים

ובתגובה לדברי דורש_אמת מיום 1/9/2008 שעה 16:02
"לחברי הפורום אין את הכלים לבחון את האינטלגנציה שלי היות ואני לא מדבר לגמרי בשפתי בפורומים כל שהם כי הפורומים לא יבינו את שפתי"
למי יש ?    לחברי פורום "יום הדין, אחרית הימים, ומלחמת גוג ודמגוג בארמגדון" ?
אין בעיה להבין את שאתה טוען.
הבעיה היא שאתה טוען הבלים מבזי כבוד אדם

"האינטלגנציה שלי נבחנת היכן שהיא צריכה להיבחן"
היכן ?   מתחת לאבן שאין לה הופכין ?   בפורום "יום הדין, אחרית הימים, ומלחמת גוג ודמגוג בארמגדון" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2008 19:34 לינק ישיר 

טרגדיה!!!

יק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 56 57 58 60 61 62 לדף הבא סך הכל 62 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.