|
|
| נשלח ב-2/9/2008 07:18 |
|
| |
גוברנור
1. נושא האשכול הוא גם על טכנולגית העבר.
2. אם הייתי חושב כמוכם לא הייתי כותב כאן כל מטרת הכתיבה היא להביא דיעות שונות מחברי הפורום.
3. האינטלגנציה לא נמדדת בשום פורום , שום פורום הוא לא המקום ששם ראוי להשקיע מאמצים רבים מידי , אבל יש להביא דיעות שונות למען הצופים , וזו מטרתי ,אין לי מטרה להוכיח את יכולתי בפורום , אין זה מעיניני , אני רואה צורך אחד להתכתבות בפורום , והוא להביא את דעת האלוקים שאני חושב שהיא נכונה , אפילו המחיר הזלזול.
כל הזלזול כאן בפורום הוא מחוסר מידע על הבריאה ופנימיות הבריאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 08:15 |
|
| |
"נושא האשכול הוא גם על טכנולגית העבר" לא הוצגו ראיות מוחשיות כלשהן לקיום טכנולוגיות חריגות לתקופתן "כל מטרת הכתיבה היא להביא דיעות שונות מחברי הפורום" יש לברך על הצגת דעות חריגות. הבלים אינם נופלים בגדר זה "האינטלגנציה לא נמדדת בשום פורום" נכון, אולם אנשים אינם יכולים להימנע מהערכת האינטליגנציה של הזולת, על פי המשתקף בטענותיו ועולה מהן אמנם הפורום נועד לחילופי דעות בנושאים שעולים לדיון, ולא לדיון באופי הטוענים ובאינטליגנציה שלהם, אולם כאשר מוצגות דעות תלושות והזויות (שתלישותן ניתנת להיבחן) - קשה להמנע מגיבוש רושם עגום אודות תלישות הטוען טענת כי אתה super-programmer. טענת כי אתה מומחה לראיה בפנימיות. טענת כי תקשורת עם אוטיסטים/מפגרים היא channel לקבלת מסרים שמימיים טענת כי שכלך רחב מאד קצבת זמן לגאולה חלק מן הטענות כבר נמצאו לא מבוססות, ויתרתן תימצאנה לא מבוססות תוך זמן קצר מה עוד אפשר לומר ? "כל הזלזול כאן בפורום הוא מחוסר מידע על הבריאה ופנימיות הבריאה" כן, אתה דוברו של האל, ונשלחת על ידיו להסביר לאנושות את פנימיות הבריאה טענות מיסטיות נחלקות לשתים: א) כאלה שאינן ניתנות להפרכה (אך גם אינן ניתנות לאימות) ב) כאלה הניתנות להפרכה מיסטיקן מנוסה וממולח ידאג להשמיע טענות מסוג (א) בלבד. נחה דעתנו כי אינך כזה עוד 29 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל עוד 220 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 08:20 |
|
| |
כל טענה מיסטית ניתנת להפרכה.
טענה מיסטית אינה יכולה להיבחן בכלים קונבנציונלים.
ולכן אין אפשרות להוכיח טענות מיסטיות גם באותו ובמופתים.
וההוכחה לכך בפרשת שבוע העבר , שגם אם נביא עושה אות ומופת אין לשמוע לו לעבוד ע"ז , ולכן אין אפשרות להוכיח שופ טענה מיסטית.
אנני מנסה להוכיח אף אחת מטענותי , ואנני חושב שזו צריכה להיות המטרה.
אני מביע את דעתי , אני מכיר את יכולתי ואני אומר זאת אפילו שזה מעלה את חמתך , את מה שאני יודע אני יודע , את מה שראיתי ראיתי , אני יכול לספר על מראות עיני , הרוצה לקבל יקבל הרוצה לדחות ידחה , לא כל מראה עינים אפשר להוכיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 09:05 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 2/9/2008 שעה 08:20 "כל טענה מיסטית ניתנת להפרכה" לא ! קימות טענות מיסטיות שאינן ניתנות להפרכה (אך גם אינן ניתנות לאימות). מיסטיקן מנוסה וממולח צריך לסייג עצמו אך ורק לטענות כאלה הטענה כי FC היא כלי בעזרתו יכול "סייען תקשורת" לשאוב מסרים שמימיים מתועלים דרך אוטיסטים/מפגרים - היא טענה מיסטית אשר קל להפריכה, ומיסטיקן מנוסה וממולח אמור להתרחק ממנה "אין אפשרות להוכיח טענות מיסטיות גם באותו ובמופתים" אין מדובר בהוכחה. מדובר באי-הפרכה כאדם המעיד על עצמו שהוא מומחה במיסטיקה, פנימיות, קבלה - הבנתך בעקרונות המיסטיות רדודה ביותר "וההוכחה לכך בפרשת שבוע העבר, שגם אם נביא עושה אות ומופת אין לשמוע לו לעבוד ע"ז" אין כאן הוכחה כלשהי, אלא אזהרה כי אין ללכת שולל אחר אותות ומופתים אם תכליתם הדחה לעבודה זרה "אני מכיר את יכולתי ואני אומר זאת אפילו שזה מעלה את חמתך" אין בדבריך משהו המעלה את חמתי. דבריך אך מעוררים את חמלתי, ומשוכנעני כי הכל שותפים לתחושותי עוד 29 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל עוד 220 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 09:13 |
|
| |
גוברנור
אתה מניח הנחות ומחליט מסקנות .אתה יכול להמשיך בכך אין בעיה.
מסטיקה ומדע לא הולכים ביחד , ולכן כללי המדע לא חילם על מיסטיקה , כל מה שאתה אומר על מסטיקה לא שוה אפילו להתווכח איתך על זה כי אין לך שום ידע במיסטיקה אלוקית , כל הידע שלך הוא מדעי לחלוטין , ולכן אנו מדברים על רובדים שונים לחלוטין.
גם הבנתך במ"נ הוא לא כפי שהרמב"ם התכוון , אין לך חשיבה רוחנית , ולכן לא תצליח להבין את דברי לעולם .
כדי להבין את דברי יש לבכות ולהתחנן אל האלוקים שיחונן בדעת רוחנית ויתן את הכלים להשגות רוחניות ואת זה חסר לך , כדי להבין הבנות רוחניות יש לשנות הרבה מהמידות שאינך ניחון בהם , וכמו כן יש לשנות הרבה התנהגיויות.
ולכן כל קביעתך מתבססת על מיסטיקה זולה לחלוטין ולא על הפנימיות שאני מסתמך עליה.
לא לחינם אסרו ללמוד מ"נ לכל אחד , כדי להבין נכון את המ"נ יש להיות איש אלוקי רוחני, ולא לסגוד למדע.
בבקשה ממך אין לך אלא לחמול על עצמך על חוסר המושגים הרוחניים שאתה ניחון בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 09:35 |
|
| |
בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 2/9/2008 שעה 09:13 "אין לך שום ידע במיסטיקה אלוקית" אין צורך בבקיאות במיסטיקה אלוקית על מנת להצביע על טענות מיסטיות בנות-הפרכה שאכן נמצאות מופרכות. לא אוכל לומר דבר על טענות מיסטיות שאינן בנות-הפרכה, אולם גם אינן בנות-אימות, זולת ציון אבחנתי זו "גם הבנתך במ"נ הוא לא כפי שהרמב"ם התכוון" דברי הרמב"ם ברורים. ספר לנו על פנימיותם, אם אתה מוצא בהם פנימיות השונה מן החיצוניות דעת תורה היא כי הדרישה אל האוטיסטים/מפגרים יש בה משום דרכי האמורי "בבקשה ממך אין לך אלא לחמול על עצמך על חוסר המושגים הרוחניים שאתה ניחון בהם" איני "רוחני" ואיני מבין גדול ב"פנימיות", אך די במה שיש בי כדי זהוי הבלים המבזים את אומרם. יש לך לחמול על עצמך, ואם אינך תופש זאת - נתפלל בעבורך ונבקש עליך עוד 29 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל עוד 220 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 10:21 |
|
| |
גוברנור
הלומד תורה לשמה זוכה לדברים הרבה ביניהם סתרי תורה.
כדי להבין סתרי יש לזכות , לא כל אחד מבין.
ובזה אני מסיים את הדיון האדיוטי איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 11:29 |
|
| |
"הלומד תורה לשמה זוכה לדברים הרבה ביניהם סתרי תורה" איני מתרשם מנפנוף ב"חכמות פנימיות". אם "סתרי תורה" הן כנויך לטענות מיסטיות, אזי ניתן לסווג כל טענה מיסטית לאחת משתי קטגוריות: א) אינה בת-הפרכה (אולם אולי גם אינה בת-אימות) ב) הינה בת-הפרכה אני מודע היטב למגבלותי, אולם בטוח ביכלתי לזהות טענות מיסטיות בנות-הפרכה, ולא ארתע מהעמידן למבחן הפרכה הטענה כי FC יכולה לשמש לחילוץ מסרים שמימיים מפי אוטיסטים/מפגרים המשמשים כ- channel היא בת-הפרכה, ואכן נמצאת מופרכת במבחנים עיוורים מבוקרים "לא כל אחד מבין" מה אעשה, וכאשר מלים אלה בוקעות מפיך, איני יכול להמנע מחשוב על טענות החייטים הנוכלים אשר במעשיה "בגדי המלך החדשים" "ובזה אני מסיים את הדיון..." נראה אם תעמוד בדבורך עוד 29 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל עוד 220 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר
תוקן על ידי גוברנור ב- 02/09/2008 11:36:33
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2008 21:28 |
|
| |
דורש אמת
כתבת"האמן לי שאם אתה צודק אני לא אפסיד מאום ,"
דווקא לא, אתה תפסיד את עולם האמת שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 07:52 |
|
| |
מיכה
אתה אומר משהוא מעניין , תבהיר לי על איזה עולם אמת אתה מדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 09:01 |
|
| |
"על איזה עולם אמת אתה מדבר" אם "אמת" היא "פני הדברים", או "המציאוּת", אזי משערני כי כוונת מיכההמרשתי היא למערכת תפישותיך, או השקפותיך בענין המציאות סביבך, ובראש ובראשונה, כשלונך לעמוד על טיבה האמיתי של תרמית גסה, בוטה, פרימיטיבית - "הדרישה אל האוטיסטים" שהיא מדרכי האמורי בכך, חרף השתבחותך העצמית "שכלי רחב מאד", נמצאת מזהה "עומק" ו"משמעות" בלתי קיימים במסרים בנאליים של נוכלים, שכירי מערכת ההחזרה בתשובה, ונמצאת בלתי מסוגל להגות מבחנים פשוטים לבחינת טענות מיסטיות המושמעות באזניך עוד 28 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל עוד 219 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 09:21 |
|
| |
נא להפסיק בהטחות אישיות, כי זה נוגד לכללי המקום וגם גוזל לנו זמן ואנרגיה לנקות את לכלוכיכם.
לגבי "דיעות של חברי הפורום" הרי כל כותב כאן הוא דעה של חברי הפורום וכבר הובהר הדבר לשבים על קיאם ואעתיק מאשכול סמוך:
"ה"פורום" לא מצדד בשום עמדות כי ה"פורום" הוא מצד אחד כותביו הרבגוניים ומצד שני ההנהלה שמשתדלת לשמש רק מסגרת העומדת לרשות כל מצדד בכל עמדה ממזרח וממערב מצפון ומים! ה"פורום" רק מרשה לחשוב וממילא לשקול ולדון על ערכה של כל עמדה. מתוך כך טבעי הוא שיוצא לפעמים שעמדות בלתי "מקובלות" או שאינן חרדיות קלאסיות זוכות לצידוד על ידי איזה מצדדים ויש שעמדות מקודשות מוטלות בשאלה במהלך השיח הפורומי. עם זאת יש קפידה שהשיח יתנהל בדרך כבוד בלי מגמה להמעיט מכבודם של הראויים לו. גם חריגות שמתגנבות לפעמים ונסבלות בדיעבד מתוך העלמת עין לשם איזון, נכנסות תחת מאזני השיקול עד כמה שיד אדם מגעת. כך שהנקודה אינה הצידוד בעמדות אלא הרשות לחשוב ויחי ההבדל הקטן. "
אם תמשיכו כך, יינעל האשכול עד ביאת המשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 11:05 |
|
| |
רשמתי לפני את הערותיך, עצכח, ואפנים אותן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 14:39 |
|
| |
אגיב לכותב הראשון וכותרתו "משה ושלמה אם ידעו פיזיקה מודרנית" אין ספק שהיו יודעים כל המדעים וחכמות שבעולם, אם כי שלמה היה החכם מכל אדם, ומשה אדון כל הנביאים, מכל מקום צריך להבין שמשה הושפע הרבה מהתרבות המצרית ומדעיה, כנסיך שגדל בבית מלך, וזהו אומרו "איש מצרי הצילנו מיד הרועים", גם המדע היה מסודר בצורה אחרת ולכן אין מקום לשאלה מעין זו, למרות שהשאלה שמור לה כבודה במקומה מונח ועל כן השבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2008 16:13 |
|
| |
משה רבינו ושלמה המלך אכן ידעו מכל הטכנולוגיה
זה ברור לי כשמש שהם ידעו מכל הטכנולוגיה וגם השתמשו בו! כמו שאומרים שלשלמה המלך היה מטוס (כדאיתא בגמרא)! וגם הכסא הידוע שלו היה בטח היה ע"י חשמל וגם עם פוליגרפיה מאוד משוכללת כדי לברר עם העדים אומרים את האמת (כדאיתא בגמרא). התנאים והאמוראים גם ידעו מכל זה כמו שמצינו שהגמ' דן בנושא שידה תיבה ומגדל לגבי טומאה וטהרה הרי מטוס! הם ידעו מזה ברוח הקודש וגם ע"י התורה הקדושה כמו שידעו שהארץ היא כדור ועוד ועוד! ועוד הרבה דברים שגם אנחנו אין לנו עדיין את זה ועדיין לא יודעים מזה כלום רק בעוד כמה שנים מי יודע! רק שאז עדיין לא הגיע הזמן שנקבע משמים כדי לפרסם את זה ולהשתמש בו ולכן לא כתבו את זה ולא פרסמו את זה אבל בטח היה להם חשמל ועוד (כן גם מטוס!). ויש דברים שגם לנו עדיין לא ידוע רק כשיגיע הזמן נדע מזה.
|
|