בית פורומים עצור כאן חושבים

האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2008 16:30 לינק ישיר 

ניק בהייד פארק היה להם?

תוקן על ידי השכן ב- 03/09/2008 16:31:22

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2008 20:00 לינק ישיר 

דורש אמת

אני מתכוון לעולם של האמת שלך, הרי האמת איננה צעצוע שמהמרים עליו, צריך לעשות קודם "ודרשת וחקרת ושאלת היטב" ורק אז להגיד "והנה אמת נכון הדבר".

לכן אין לומר אני מאמין בדברי האוטיסטים ואם אני טועה לא אפסיד כלום, אתה תפסיד את חיי האמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 07:47 לינק ישיר 

מיכה

לא הבנת מה כוונתי מאמין.
ברור לי שכל הבריאה היא בהשגחה פרטית , ואטיסטים יודעים מה שהם מדברים , והם ראוים ראיה רוחנית , מה שאנו הרגילים (לא כולם)לא מסוגלים לראות , אלא לאחר הגאולה.

כוונתי אם אני וטעה הכוונה לזמן הגאולה , כמו שכתבתי למישהוא באישי שמהמסר לא השתמע ב 100% על תשס"ח , ועל זה הגבתי שגם אם חשבתי תשסח , לא נורא.
לעצם הענין ,שנת תשסח היא שנת גאולה לא רק לדברי האוטיסטים אלא גם לדברי הראב"ד הראשון

הנה קישור לתחילת הספר
http://www.hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=6878&pgnum=4 

וקישור נוסף לדף אחר
http://www.hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=6878&pgnum=18

וזה רק מחזק שכל דברי דניאל שרירים יציבים ללא כל נוכלות.

החלטתי להוסיף מסר חדש מלפני יומים מבנימין

יום הדין הגדול והנורא של רוב העולם

תקשור עם בנימין גולדן, ב' אלול תשס"ח 2/9/2008

אני רוצה להגיד שכל רגע מתקרב הסוף.
כל רגע, כל שניה, כל דקה מתקרבים לתקופה הקשה ביותר של עם ישראל
מאז שיצאו ממצרים.
וזה לא רק הרגע האחרון לעם ישראל, זה יום הדין הגדול והנורא של רוב העולם.
יהיה מצב מפחיד ביותר, אבל עם ישראל, הכלה של הקדוש ברוך, הוא יסבול אבל לא יעלם כמו רוב הגויים בעולם. .
עם ישראל ישרוד בע"ה ויהיה הגרעין לבריאת העולם הסופי.
אבל בכדי לזכות לזה, אני מבקש מהאחים והאחיות שלי, עם ישראל,
לשבת על הרצפה, ולבכות ולבכות ולבכות, להוריד לגמרי את הגאוה.
לחזור בתשובה על כל חטא וחטא,להצטער עד לדמעות
ולהחליט שלא לחטוא יותר,
להתקרב לאבינו שבשמים הקדוש ברוך הוא ולא לצאת מתחת כנפיו כביכול.

עם ישראל, בימים הבאים בשבועות הבאים לא יהיה שום מקלט בטוח,
רק בבית ה', מי שמתקרב בימים אלה לקדוש ברוך הוא, היהודי הזה ינצל
גם מהפחד וגם מכל דבר קשה שיבוא לעולם.

יהודים יהודים זיסע קינדערלך
תחזרו לקדוש ברוך הוא, תחזרו לאבינו שבשמים ותחיו, תחיו לנצח.

מסר ליהודי רוסיה
יהודי רוסיה,כבר אמרתי לכם,אני בטוח שרוב האנשים לא ישמעו לי אפילו
שרוסיה הרימה את הראש שלה שוב לנסות לכבוש את העולם,שוב אני מבקש
יהודים צאו משם!הרוסים הם אכזריים,אנטישמיים אנטי הקדוש ברוך הוא
הם ניסו להרוס את האידישקיט ברוסיה וכמעט הצליחו,בשיטות קשות ואכזריות.
אבל הם לא הצליחו כי נשאר גרעין קטן ששומר תורה ומצוות והם יקבלו את משיח צדקינו
ומהפרור הזה יצמח עץ גדול כי השורשים האלו עמוקים אפילו שהכמות קטנה,
אבל כל הזמן שאפשר צאו יהודים משם,צאו

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 04/09/2008 8:28:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 10:25 לינק ישיר 

בתגובה לדברי דורש_אמת מיום 4/9/2008 שעה 07:47
"ברור לי שכל הבריאה היא בהשגחה פרטית, ואטיסטים יודעים מה שהם מדברים, והם ראוים ראיה רוחנית, מה שאנו הרגילים (לא כולם)לא מסוגלים לראות , אלא לאחר הגאולה"
לא מדובר בטענות האוטיסטים, אלא בטענות הנוכלים המרקידים אוטיסטים/מפגרים בשליחות מערכת ההחזרה בתשובה.
הטענה כי קים משהו שאינו נראה אלא ל"מבינים", יחידי סגולה, היא הטענה שהשמיעו החייטים הנוכלים במעשית "בגדי המלך החדשים"

המאה ה- 12 היתה תקופה חשוכה למדי באירופה, מבחינת היהדות, תקופת מסעי הצלב, תקופת הויכוחים הפומביים שנכפו על רבנים במקומות שונים באירופה. אין פלא על שרבים וטובים נתפסו לחישובי קץ ובהם הראב"ד

כיצד מפריכים פרשנויות חישובי קץ ?
אם פרשן חישוב הקץ אויל דיו כדי המצאת (תרתי משמע) תאריך קרוב למדי, אפשר להמתין בסבלנות זמן לא רב עד חלוף המועד המומצא ולחזות בפחי הנפש של הפרשן.
מובן כי כחלוף המועד, אפשר כי הפרשן יציע השערה מבטלת כלשהי, ואולי אפילו בלא ניד עפעף, אולם כדאי לספור ימים ולהמתין להתפתלות המבדחת

"מהמסר לא השתמע ב 100% על תשס"ח"
סליחה ?!
התחייבת פומבית לשנות דעתך על הדרישה אל האוטיסטים/מפגרים (מדרכי האמורי), אם משיח לא יגיע בתשס"ח. הנה דבריך: "חד משמעי, אם משיח לא מגיע בתשס"ח, אני אשנה את השקפתי ביחס לאוטיסטים ללא תירוצים ואמתלאות".
בהנחה שהתכוונת ל- התשס"ח ולא ל- ותשס"ח, נותרו ימים מעטים עד תום המועד, ואנו מעונינים לראות האם תעמוד בדיבורך, או שמא תתחמק בסיוע השערה מבטלת כלשהי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 11:06 לינק ישיר 

גוברנור

אני לא חוזר ממה שאמרתי.

אני עונה על שאלה שונה לגמרי .
אני נשאלתי באישי אם אני סומך על האוטיסטים , למה אני אומר תשס"ט , ועל זה עניתי ,שאני לא בטוח שהמסר הוא לתשס"ח , אבל ברור שאם לא התקיימו דברי האוטיסטים , לגבי תשס"ח אני צריך לשנות את דעתי לגביהם , היות והמסר על תשסח לא התקיים .

והכוונה גם אם יש לי ספק על כוונת המסר , הרי ברור שאם משיח לא יגע בתשסח , משהוא במסרים לא נכון , ואי אפשר לסמוך על זה , כי אז מתברר שהמתקשר מביא לא נכון את דברם.
ולכן אני יותר לא אתייחס לדבריהם.

למסקנא לפי איך שהמסר הועבר התאריך הוא תשסח , באם לא אין לסמוך על המסרים.
ולמה אני כתבתי תאריך אחר לפני שמתברר שנת תשסח , התשובה כי המסר לא נקלט לי בלב מאה אחוז.
ואם מסר יכול להטעות אין להסתמך עליו.
אני מקוה שהובנתי , אני לא חוזר משום דבר שאמרתי ואני עומד בדיבורי.
אתא כנראה חשבת שאני מכין אוילי לחזור מהדברים , אני מודיע לך חד משמעי שבאם משיח לא יבוא בתשסח , אין לסמוך על דברי האוטיסטים.

וכשמשיח יגיע אני מקוה נדע האם זה דרכי האמורי או לא, אני מקוה שאם משיח יגדי שזה לא דרכי האמורי תקבל את דביריו.

בעל כרחי הכנסת אותי לדיון מחדש , אני לא חושב להמשיך להגיב יותר לנקודה זו , אבל היה חשוב לי להבהיר שאיני חוזר בי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 12:52 לינק ישיר 

"אבל ברור שאם לא התקיימו דברי האוטיסטים, לגבי תשס"ח אני צריך לשנות את דעתי לגביהם"
מה ישתנה בדעתך לגביהם ?

"הרי ברור שאם משיח לא יגע בתשסח, משהוא במסרים לא נכון, ואי אפשר לסמוך על זה, כי אז מתברר שהמתקשר מביא לא נכון את דברם"
אה, האוטיסטים בכל זאת מתעלים מסרים שמימיים, אלא שהאשם הוא בחוסר-מיומנות של נוכלי התקשור

"אני מודיע לך חד משמעי שבאם משיח לא יבוא בתשסח, אין לסמוך על דברי האוטיסטים"
אני מבולבל.
אז על מי אי אפשר לסמוך, על האוטיסטים, או על נוכלי התיקשור ?

"וכשמשיח יגיע אני מקוה נדע האם זה דרכי האמורי או לא, אני מקוה שאם משיח יגיד שזה לא דרכי האמורי תקבל את דבריו"
האם משיח יוכל להפוך נוכלות לאמיתות ?
גדולי הדור כבר הביעו דעתם כי הדרישה אל האוטיסטים היא מדרכי האמורי ("המתקשר עם אוטיסטים עובר באיסורים של לא יהיה בך קוסם, תמים תהיה, דרכי האמורי" הרה"ג יוסף עובדיה. אור תורה, תב, תשס"א, תקמג-תקמו)

עוד 27 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
עוד 218 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 12:59 לינק ישיר 

גוברנור

אני חולק על הרב עובדיה יוסף ,כנראה שהרב עובדיה יוסף לא יודע על מה מדובר.

הרב עובדיה יוסף לא יודע בכלל את המשמעות של דרכי האמורי , אין לו מושג מה זה בכלל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 19:42 לינק ישיר 

דורש אמת

לא מהמרים גם על חלק קטן מהאמת.

ולא מציגים בוודאות דבר שאינו ודאי.

גם אם כוונתך היא "להחזיר את כולם בתשובה".

קשה לסמוך על כל נבואה וחזון שנאמרים בזמן הזה, מכיוון שכתוב שרבים ינסו להעמיד חזון ונכשלו.

בכל מקרה, כמו שגוברנור מקפיד לציין, אין עוד הרבה זמן לבדוק זאת.

"הרב עובדיה יוסף לא יודע בכלל את המשמעות של דרכי האמורי, אין לו מושג מה זה בכלל"

???

אני חושב שצריך לצנזר אותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2008 00:48 לינק ישיר 

בתגובה לדברי מיכההמרשתי (על דברי דורש_אמת): "אני חושב שצריך לצנזר אותך".
לא !
טוב הוא כי הדברים יונצחו בארכיב הפורום.
האדם  המצוי דוחה את הרעיון כי דורש_אמת מצוי בעמדה המכשירה אותו למתוח ביקורת זו על הרה"ג עובדיה יוסף, ולפיכך אין הדברים פוגעים במותקף, אלא בתוקף

הנה התנגדות נוספת, של הגרש"ז אויערבאך זצ"ל, ל- FC

הנה משפט סכום ממחקר נודע ברפואת ילדים (Sharon L. Hostler MD, PEDIATRICS Vol. 97 No. 4 April 1996, pp. 584-586):

we pediatricians have the following responsibilities:...5) to remember the unfortunate consequences of therapies such as facilitated communication when inclined to dismiss a nontraditional treatment as "not doing any harm"

משפט סכום ממחקר אחר:
The results showed that the clients typed the correct answer only when the facilitator had access to the same information, never typed the correct answer when the facilitator had no information or false information, and typed the picture or activity presented to the facilitator when it was different from the one experienced by the client. These results provide unequivocal evidence for facilitator control of typing during facilitated communication

עוד 26 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי תקשור דניאל
עוד 217 ימים לכל היותר עד להגעת המשיח, על פי גרסא מקלה יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2008 08:02 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:
גוברנור

אני חולק על הרב עובדיה יוסף ,כנראה שהרב עובדיה יוסף לא יודע על מה מדובר.

הרב עובדיה יוסף לא יודע בכלל את המשמעות של דרכי האמורי , אין לו מושג מה זה בכלל .

ויהי בימי שפוט השופטים וד"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2008 13:28 לינק ישיר 

אני מודע לכך כי פניה אל אנשים עסוקים וטרודים כמוכם בבקשה שיקדישו 55 דקות מזמנם היקר לצפיה בסרטון, עשויה להישמע תובענית ואולי חוצפנית, אולם אני ערב לכך כי סרטון זה יעיף אתכם מתוך גרביכם

Here's a shocking video that will knock you out of your socks

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2008 21:57 לינק ישיר 

גוברנור,

למה אני צריך לבזבז 55 דקות [או 5 שניות] להוכיח לעצמי שהבל הבלים משמעותו הבל?
למה אתה מבזבז את זמנך ושוחק את מקלדתך בויכוח עקר עם דורס האמת?

[נכתב בלי שראיתי את הסרטון, ולו לשניה]

ואם ישאל השואל - למה אני קורא באשכול הזה? אויש, זה משעשע. צחוקים. והאמן לי גוברנור, ושאר המנסים לענות כסיל כאיוולתו: הנסיונות שלכם לשכנע שהדורס טועה ושבתקשור אין אמת וכו', יותר משעשעים מהבליו שלו....

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/9/2008 01:51 לינק ישיר 

"למה אני צריך לבזבז 55 דקות [או 5 שניות] להוכיח לעצמי שהבל הבלים משמעותו הבל? "

הצפיה בסרט היא הרבה מעבר לזה.

הסרט הזה מוכיח עד כמה הרגשות משפיעים ומבטלים לחלוטין את השכל הישר.
עד כמה אנשים כריזמטיים יכולים לגרום לאנשים להאמין בשטויות והבלים.
ואולי הממציא של השיטה הוא בעצם רמאי שמרמה גם את עצמו?עובדה שבית הספר ממשיך בשיטה על אף ההוכחות הברורות.
סרט עצוב .סרט שמעורר רחמנות על הילדים האוטיסטיים ורחמים על המאמינים בשיטה.סרט חובה שמביא למסקנות עגומות ביותר על השכל האנושי ועל הקלות הבלתי נסבלת שבה ניתן לרמות הרבה אנשים הרבה זמן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2008 07:16 לינק ישיר 

בעל

עדיף לבקר את הרב עובדיה יוסף משאת המקובלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2008 11:20 לינק ישיר 

חשמל הוא המצאה  מאוד מועילה ושימושית ולכן כמו שהתפשטה היו יש להניח 1)שהיתה מתפשטת לכל העולם גם אז 2)לא היתה משתכחת לא סביר שה' יגלה למשה את כל ההתפתחויות הטכנולוגיות או לפחות לא יתן לו להשתמש בהם. וכן שלמה אינני יודע אם ידע ולא רצה להשתמש או לא ידע אבל ודאי הוא שלא השתמש בחשמל כי היינו יודעים על כך כי דברים שימושיים מאד לא משתכחים

X+X

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האם ואיך מוכיחים שמשה ושלמה ידעו פיזיקה מודרנית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 58 59 60 61 62 לדף הבא סך הכל 62 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.