|
|
| נשלח ב-7/7/2008 15:08 |
|
| |
זה שמתמודדים איתם זה עדיין לא אומר שזה לא מרגיז..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2008 11:09 |
|
| |
ואני מצטרפת לקוטבית. אנחנו מתמודדים אבל עדיין זה מרגיז!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 20:12 |
|
| |
כן.
בגדול אפשר לומר שהנשים החרדיות מופלות (השאלה היא אם אנו מודות בזה?!)
נשים חרדיות מחונכות מינקות שתפקידן בבית הוא לבשל, לכבס, לנקות ולפרנס את המשפחה ובנוסף כמובן ללדת ולסחוב הריונות ארוכים וקשים.
מדוע אני שומעת נשים אומרות "בעלי עוזר לי בבית"...
למה "עוזר לי"? למה לא ממלא את חובותיו למשפחה כשם שהאישה עושה זאת? למה זה לא ברור שהגבר בבית מחויב באותה מידה לנקות, לסדר, לגהץ וכו'?
וחצמזה כל הענין של ההפרדה באוטובוסים, מדוע הנשים מקבלות פחות מושבים מהגברים באוטובוס, בהתחשב בכך שהנשים בסופו של דבר מטפלות בילדים (ח"ו לא האבא), הצפיפות נוראית והצרחות מאחור לא מפריעות לגברים שיושבים מקדימה ללא טרדה?
אני נשמעת מתוסכלת, נכון??? האמת היא שאני לא, אבל מה שכן מתסכל אותי זה שהנשים לא מוכנות להוגדות בכך שהן מופלות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 22:40 |
|
| |
כי הן לא מופלות לרעה מה לעשות??ואם כבר הזכרת אוטובוסים אז אני הספר לך סיפור ותעני לי (או שלא,לא משנה)מי מופלה לרעה...
אז ככה יום אחד בעלי חזר מהעבודה אחה"צ וישב (איזה פשע!)על כסא באחד הספסלים שקרובים(עדיין באזור הגברים-לא על מושב שמיועד לנשים-חס וחלילה)לנשים בקיצור בתחנת האיסוף האחרונה עולה אישה שלא הייתה נראת בהריון או "חולה" אז איכשהוא פינתה לה בחורת סמינר את המקום בשבילה אך מה היתה תגובתה?נחשי? "שבי יש פה מספיק גברים שיקומו הם" זו לא בושה?אז בעלי(שהוא בנאדם ביישן בטרוף) קם אליה ואמר לה תגידי איפה את חיה? גברים שיושבים פה גמורים אחרי יום עבודה והבחורה אחרי יום שלם של לימודים בישיבה היא לא רצה כל היום ועובדת פיזי, אז מי לדעתך צריך לקום "לכבודך"? האישה לא הגיבה היא הייתה בשוק כי חשבה שמגיע לה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 23:10 |
|
| |
רמבשית, זה תלוי בהסתכלות..
ויטמיצ'ית, האישה הזו חצופה.. סלחי לי.. הבחורה לא היתה צריכה לקום עבורה ואם היא קמה..שיערב לה. כשיוצא לי לפגוש כאלה אנשים- אני פשוט לא מתיחסת. הם לא ראויים לתגובה ולא ליחס קלוש. הטענה של בעלך לא מקובלת עלי (באופן אישי). גברים מותשים לאחר יום עבודה, ולימודים -זה דבר שמתיש לא פחות. ואף אחד לא חייב לקום עבורה. מי שחושב שמגיע לה שיקום, אבל לאף אחד אין זכות לזרוק את הכדור על מישו אחר שיקום.. וגם לא לבעלך.
והאישה הזו עדיין חושבת שמגיע לה הכל, רק שהיא קבלה הלם מתגובת בעלך שלא חושב כמוה (בחוצפתה..)
תוקן על ידי קוטבית ב- 15/07/2008 23:09:59
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2008 23:50 |
|
| |
ויטמין שיא
זה כבר לא נקרא להרגיש לא מקופחת
זה נקרא להרגיש מתנשאת
ולדעתי האישה הזו היא מהנשים האלה שמדברות בקלי קולות באוטובוסים ושמנסות לשדך חצי עולם לחצי השני, ושתמיד יש לה הערות על השני אבל היא פרפקט
[מכירה את הנשים האלה? יש להן גם טון דיבור כזה צפצפני ומיוחד]
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 09:45 |
|
| |
אני חושב שבנות מופלות בימינו, אבל לטובה.
בממוצע גבר מרוויח יותר כסף, ולאן זה הולך? לאשה לבזבז.
במלחמת לבנון השנייה לדוגמא, נהרגו נראה לי 100 חיילים. כמה מתוכן היו נשים? אפילו לא אחת.
(זה רק דוגמא)
בקיצור יש איזה הבדל בין גברים לנשים, וזה בסדר שנשים יעבדו פחות קשה. או לא יעבדו. אבל שלא ירגישו מופלות.
(אני לא מדבר על אברכים שחיים מהמשכורת של האשה, כי בדרך כלל הם חיים גם מצדקה ועוד מקורות הכנסה אז זה עניין אחר)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 20:30 |
|
| |
| מיוחדת100 כתב: |  | |
ולבנות שביננו, מכירות את המושג "קסם נשי".... לכו תסבירו את זה לגברים...
הם מכירים את זה מהצד השני של המטבע... רק שהם לא יודו...
(סיטואציה: כמה פעמים יצא לכן כבנות לבקש טובה מגבר... נהג, שוטר, שומר וכדו' וקבלתן אישור רק בזכות הקסם הנ"ל...?)
(מי יותר נהנה הקוסם או הצופים?
מי מסכים לשלם על זה כסף?? [אז נכון שהקוסם מרוויח על זה כסף אבל בתכל'ס מעשית הצופים הם הנהנים])
ודוק לעניינינו....
"זר, בא מהכיס. פרח, בא מהלב".
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 21:44 |
|
| |
שובב , הברקת !
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 22:46 |
|
| |
תודה!!
<זה בצינייות??>
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 23:58 |
|
| |
לא. אני חושב שאתה מאוד צודק .
בעצם כל מה שניתן היופי לאישה זה בשביל שיהיה לבעל איזו שהיא סיבה להיות איתה . כך הקב"ה דואג לקיום ההמשכיות בעולם .
כמובן שלהשתמש בזה לצרכים אחרים זה איסור גמור .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2008 00:00 |
|
| |
אגב , מה שכתבה מיוחדת זה נכון , וכל אישה צריכה להשתמש בזה בשביל לפתות את בעלה , ולא - נהג , שוטר וכדו' ...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2008 23:35 |
|
| |
אשכול נחמד מאוד , תמשיכו אותו , בנות ..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2008 00:43 |
|
| |
| RAMBASHIT כתב: |  | כן.
בגדול אפשר לומר שהנשים החרדיות מופלות (השאלה היא אם אנו מודות בזה?!)
נשים חרדיות מחונכות מינקות שתפקידן בבית הוא לבשל, לכבס, לנקות ולפרנס את המשפחה ובנוסף כמובן ללדת ולסחוב הריונות ארוכים וקשים.
מדוע אני שומעת נשים אומרות "בעלי עוזר לי בבית"...
למה "עוזר לי"? למה לא ממלא את חובותיו למשפחה כשם שהאישה עושה זאת? למה זה לא ברור שהגבר בבית מחויב באותה מידה לנקות, לסדר, לגהץ וכו'?
וחצמזה כל הענין של ההפרדה באוטובוסים, מדוע הנשים מקבלות פחות מושבים מהגברים באוטובוס, בהתחשב בכך שהנשים בסופו של דבר מטפלות בילדים (ח"ו לא האבא), הצפיפות נוראית והצרחות מאחור לא מפריעות לגברים שיושבים מקדימה ללא טרדה?
אני נשמעת מתוסכלת, נכון??? האמת היא שאני לא, אבל מה שכן מתסכל אותי זה שהנשים לא מוכנות להוגדות בכך שהן מופלות.
|
|
אני ממש לא מסכימה איתך
קודם כל המון נשים יוצאות לעבוד והחינוך שלנו זה ללדת כל שנה??????ולגדל ילדים?????
אנחנו מגדלים אותם בכיף ולא כל שנה...את מאוד פרימיטיבית
ותרשי לי לומר לך שאני נוסעת לירושלים או לבני ברק תתפלאי שהגברים גם מחזיקים את ילדיהם ולא "זורקים"אותם מאחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2008 13:50 |
|
| |
אני מעדיף את הגישה של חורפית
|
|
|
|