לינקי גולדבר התותח תודה על הסיוע כשבקשתי 2 קרשי גב וצוארונים והגעת תוך 20 שניות
עם הציוד ............................................................................................................עזרא
נשלח ב-2/7/2008 19:19
אין על צוות ירושלים.
זמן תגובה מהיר ביותר,
מרגע קבלת הדיווח מראובן כהן ועד להגעת עשרות חברים למקום ארך דקות בודדות בלבד.
טיפול מקצועי ומהיר...
משמעת קשר...
ממושמעים להוראות מפקדי מד"א בשטח...
שיתוף פעולה יוצא מן הכלל מול כל צוותי הרפואה והחרום שפעלו בשטח,
וכמובן... איך אפשר מבלי להזכיר את המוקדן האגדי ר' משה לודמיר שפיקד מתוך מוקד מד"א בירושלים בקור רוח ובמקצועיות.
קידשתם שם שמים.
נשלח ב-2/7/2008 19:28
שלום לכולם,
תודה על הפרוילגיות והמחמאות הן באישי במירס וכאן,
אבל,,,
וייסמנדל התותח ואני טילנו בת.ד. ברח' ישעיהו פינת הנביאים, הגיע נטן משה צועק לי יש טרקטור משתולל ביפו שנינו על האופנועים טסים לזיר, הגענו בשניות שהמחבל נהרג,
עליתי בגרופ 39 של ירושלים והרצתי דיווחים חיים מהשטח ולודמיר ניווט את העינינים לפי הצורך,
בארצי אני פרצתי עם הת.ד. באיילון,
יישר כח לכל המטפלים והמסייעים, ולאלי בין על הפרגון.
ראשית כל אני משתתף בצערם של כל המשפחות השכולות, שלא תדעו עוד צער..
אני מאחל רפואה שלמה לכל הפצועים..
בנוסף כל הכבוד לכוחות ההצלה והבטחון על העבודה הקשה..יש לציין גם את אלו שחיסלו את המפגע שפעלו קשה מאוד...
הנהגה אלטרנטיבית.
אולי מישהו מנוער הגבעות של 96', החבר'ה הטובים. מישהו שינהיג אחריו חבורה של אנשים עם משימה, שיחזירו לערבים המסריחים והמכוערים האלה באותה מטבע.
מזרח ירושלים כ"כ קרובה, רק להתארגן ולצאת.
אני מתנדב בכבאות והצלה ואני ראיתי וההיתי שם וכל שני צעדים היתה מכונית מרוסקת ועמדתי ליד שני גופות שכבר מתו ז"ל לצערנו הרב וגם הנהג המזדיין הזה מעך מכונית ועמד עליה חצי שעה שעה והיה שם משהו נתקה ונפטר
ראשית תנחומי למשפחות ההרוגים והחלמה מהירה לכל הפצועים
עקבתי אחר הדיווחים והתמונות המזעזעות
וראיתי את המקצועיות הרבה בעבודתכם הקשה המסורה והמורכבת ועל כך יישר כח ושלא נדע עוד צער
*-- Site Created by Keynetik iSite CMS v4.60 (http://www.keynetik.co.il) *
נשלח ב-3/7/2008 00:52
ירושלים: ארבע בני אדם נהרגו ועשרות נפצעו בפיגוע דריסה אותו ביצע מחבל תושב מזרח העיר שנהג בדחפור
צלם: ישראל לוי - HNN
מחבל חוסאם תייסיר דוויאת תושב מזרח ירושלים, בן 30 נשוי ואב לילדים, דהר ברחוב יפו פינת שרי ישראל בירושלים, על דחפור אותו ככל הנראה גנב מפרוייקט בניית הרכבת הקלה בירושלים. במהלך דהירתו של המחבל, רמס מספר כלי רכב והפך באמצעות כף הדחפור אוטובוס בקו 13 של חברת 'אגד'. קצין שהיה בחופשה, שהיה בקרבת מקום החל לדלוק רגלית אחרי הדחפור המשתולל זינק עליו וירה למוות בנהג. דובר 'מד"א' ירושלים - דני רוטנברג מוסר שבעקבות הפיגוע הוכרז במד"א אזור 'ירושלים' על אירוע רב-נפגעים ולמקום הוזעקו כוחות הצלה גדולים בהם אמבולנסים, ניידות-טיפול-נמרץ, כונני 'איחוד הצלה' וחובשי 'הצלה ישראל' שהחלו להעניק לנפגעים סיוע רפואי. כוחות כיבוי האש בפיקודו של מפקד תחנת ירושלים, טפסר בכיר - משה סוויסה שחשו למקום החלו לחלץ את הנפגעים מכלי הרכב המעוכים. חובש ארגון 'איחוד הצלה' זאבי סופר אמר בשיחה ל-Hnn: "הגענו לזירת הפיגוע כדקה לאחר קבלת הקריאה, ***באחד מכלי הרכב שהיה מעוך ראינו גופת אדם שלצערינו לא ניתן היה לסייע לו, בהמשך זירת הפיגוע, שנמשכה על פני עשרות מטרים איתרנו אוטובוס על המדרכה אותו ניסה המחבל להפוך אך ללא הצלחה. מטרים לאחר מכן היה אוטובוס נוסף הפוך ממנו חילצנו את הנפגעים בהם שני פעוטות שמצבם היה קל. סייענו בטיפול בנפגעים ובפינויים לבתי חולים בעיר".
*** כמה זמן הפילוג (איחוד) לקח להם להגיע, הביפר הגיע אחרי 7 דקות + דקה לאחר קבלת הקריאה????????????????
בזירת הפיגוע נקבע מוות לשלושה בני אדם מלבד המחבל שנורה ונהרג. אישה נוספת שנפצעה אנושות מתה בבית החולים שערי-צדק לשם פונתה שמצבה כאמור אנוש. 36 פצועים פונו בהם שניים במצב קשה, ארבעה במצב בינוני והשאר במצב קל. לציין כי הפיגוע שבוצע בישיבת 'מרכז הרב' בו נרצחו שמונה צעירים תלמידי ישיבה, בוצע אף הוא ע"י מחבל תושב מזרח ירושלים. גורמי ימין שהתעקשו על הריסת ביתו של המפגע בישיבת מרכז הרב טוענים, כי אי נקיטת צעדים משליכה ישירות על ביצוע הפיגוע היום.
הרי הקדוש ברוך הוא נתן לך את האפשרות לבחור ולא להסתכל.. במקום להתלונן אולי תשכיל ותשתמש בעיניים לראות את מה שבאמת חשוב בשבילך... בושה שזו התגובה שאתה רושם על אירוע כזה את הדין אתה כבר תתן למעלה!
אני מאוד כועס על המערכת כאןולמה כיאני לא מבין אותכם אנשים נרצחו פה בדם קר ע"י מחבל ואתם רושמים אנשים נהרגו.
זו לא הייתה פה תאונת דרכים או לא יודע מה. אז קחו את זה לצומת לבכם ותשנו את זה בבקשה.
למה הם היו חייבים לירות בנהג הפצוע רק בגלל שהוא ערבי? יכלו הרי לעצור אותו גם מבלי לרצוח אותו. אין חוק במדינה הזו ? צריך להעמיד את החייל הזה שלקח נשק ללא רשיון להעמיד אותו לדים שינמק בכלא 20 שנה
הרי רק בגלל אנשים כמוך יש פיגועים במדינה הזאת...
איזה חוק צריך לעמוד בזה שהחייל לקח את הנשק והרג את אותו מפגע נוראי אני רוצה לראות את תגובתך אם אחד ממשפחתך היה נפצע או נהרג בפיגוע שכזה ולא היית משבח ומהללת את אותו חייל תותח שחיסל את אותו מחבל נוראי...
נקודה למחשבה שלך..
למה להשקיע בו בריפוי באש"ל מלא ל- 20 שנה .ועוד אח"כ לשחרר אותו בגין התנהגות טובה???!!. כדור בראש זה בדיוק מה שהוא היה צריך!!!!וטוב מאד שקיבל את זה!!!!.
מה קרה פתאום שמתנדבים של ידידים הולכים לכאלה אירעים נכון שזה אירוע חריג אבל זה נשאר בהודעה "לידיעה בלבד" ממילא אם הייתם עושים משהו זה היה טוב אבל לבוא ולצלם ולעשן סיגריה ליד מישהו שנהרג זה לא יפה מצידכם עדיף ואני מציע שתעזרו לאנשים לפתוח גלגלים ולתת כבלים כי זה התפקיד שלכם
חצופה מחוצפת!!!
אדם - ערבי שהורג יהודים מגיע לו ללא רחמים ומשפט דין מוות.
לו רק היה שם הבן שלך וחס-וחליה נהרג ע"י אותו מחבל זדוני, נראה אם גם אז היית אומרת שצריך רק לפצוע אותו ולא להרוג אותו.
ואת בכוונה כתבת מילים אלו באתר זה, כי ידעת שתותקפי על מילותיך, ורצית לעורר פרובוקציה.
אבל גברת נכבדה, אנחנו עם מספיק נבון, כדי לדעת שיש אנשים מוגבלים כמוך החושבים שערבי הנתנהג בצורה כזו, אחת דינו למות.
ולגבי החייל והשוטר - יישר כח, כן ירבו אנשים בעלי תושיה כמוכם, הצלתם עוד אנשים מפגיעה והרג.
ואת, האישה מרמת אביב, הנותנת דעתה כי הגיבורים האלה צריכים ללכת לכלא, תתביישי לך בפעם הנוספת, וכי על מה? על שהצילו חיי יהודים טובים? איך את מעלה על דעתך כזה דבר. יהודי באשר הוא הוא חשוב ומרומם, תראי כמה דמים אנחנו משמלים בשביל להחזיר לפה את החטופים, ואת עוד בעמדה נגד יהודים?
אין בושה אין בושה
כן יאבדו כל אויבך ה'
תנחומים למשפחות ההרוגים והחלמה מהירה לפצועים ובריאות הנפש לאנשים החושבים כמו האישה מרמת אביב.... שה יחזיר אותך בתשובה שלימה.
בואנה אם כתבת את זה סתם זה מגעיל- מזה לא להרוג אותו? לא קראת? ניסו להתאמת איתו ולא הצליחו ונחשי מה קרה?- מישהו נהרג יא גאונה- אז תסתמי את הג'ורה שלך פעם הבאה שאת כותבת משהו כל כך גס כמו מה שכתבת- ה' ינקום דמם! אין מה לעשות צריך לשלול להם זכיות- זה לא אנושי אבל רק ככה נגן על עצמנו!
קודם כל יימח שמם של כל הערבים !!!!
שאנחנו נותנים להם מעבר חופשי ונותנים להם לעבוד בישראל אז הם מנצלים את זה לרעה וגם עכשיו המחבל הזה נתן עוד כל מיני רעיונות לטרוריסטים אחרים אז זה קודם כל ועכשיו את תגובתי אלייך "הצפונית" אם לא היו הורגים את המחבל הזה היו משחררים אותו באיזה עסקת שבועים או איזה עסקה של משהו ואז הוא היה חוזר וממשיך לפגע אז זה מצויין ואף נראה לי שמחסלים שלו צריכים לקבל צל"ש על אומץ לב !!!!
ה' ייקום דמם של כל הנרצחים ! ויימח שמם של כל הערבושים !!!!
גם לי נראה שזה ערביה שפשוט הזדהתה בשם אחר כמו שרובם עושים, אני לא מבינה איך מגיבה 18 העיזה לכתוב דברים כאלה טיפשים אחרי פיגוע רצחני שכזה, שה' ישלח לכולם הנפגעים החלמה מהירה!!!
ואי לאן הגענו אין רגש לאנשים זה שאני ערבי זאת לא אומרת שכל הערבים גאים בפיגוע אני מתבייש בו והדת האיסלאמי אכן לא מצדיק מקרה כזה שאומר להרוג אנשים חפי פשע משתתף בצער המשפחות
אתמול דנו שוטר מג"ב ל-6 שנות מאסר על זה שרצח פלסטיני מטומתם!וזה מה שנותן גיבוי לרוצחים הברברים האלא שלא מפסיקים לפגוע בנו!לכן מגיע לנו כל מה שקורה.אם רק היינו חכמים יותר נכון הממשלה שלנו אז הכל היה בסדר.תתעוררו כבר ותעיפו את כל הערבים הצמאי דם אללו מהר!!!!!
כמובן שאולמרט וחברי הממשלה יריבו עכשיו חודשים על נושאים פוליטיים ולא יעשו מאום. יום אחד יגדל ויהיה כאן רה"מ טוב כמו מנחם בגין ז"ל, ראש ממשלה שיידע להחמיר עם אויביו.
כשאח שלך או אמא או אבא או חבר קרוב שלך היה באיזור במקרה והיו הורגים או פוצעים אותו .. מעניין איך היית מדברת .. אני חושב על מה שאת מדברת .. זה פשוט ללא מחשבה כלל
בס"ד
רק מי שינק חלב מדדי אשה ערביה שהחלב חדר ללשד עצמותיה וטמטם את נפשה יכול להגיב בצורה כה מרושעת כפי שאת הגבת . ומכיון שאסור להתגרות ברשעים לא אתגרה בך יותר.
אני חושב שהמדיניות צריכה להיות שונה.
אדם שביצע פיגוע יש לגזור עליו גזר דין מוות. אולי זה לא יוריד את מספר הפיגועים באופן משמעותי {כיוון שדת האיסלם מתירה את דמם של אלו שאינם מוסלמים} אבל בטוחני שזה יצטמצם במקצת.
"במקום שאין אנשים הייה איש"
אשריו ואשרי חלקו של היהודי שהרג את המחבל ובכך מנע קורבנות נוספים.
אתה צודק ב"ידידים" מוציאים הודעות כאלו לידיעה בלבד אבל אל תשכח שיש מתנדבים בידידים שגם חובשים או נהגי אמבולנס אז אם מתנדב ידידים מגיע לאיזור כזה והוא באפוד זק"א/מד"א אז סביר להניח שהוא מתנדב גם שם ובפעם הבאה לך תעשה שיעורי בית יותר טובים
אני מאחל רפואה שלמה לכל הפצועים..
בנוסף כל הכבוד לכוחות ההצלה והבטחון על העבודה הקשה..יש לציין גם את אלו שחיסלו את המפגע שפעלו קשה מאוד...
אולי מישהו מנוער הגבעות של 96', החבר'ה הטובים. מישהו שינהיג אחריו חבורה של אנשים עם משימה, שיחזירו לערבים המסריחים והמכוערים האלה באותה מטבע.
מזרח ירושלים כ"כ קרובה, רק להתארגן ולצאת.
עקבתי אחר הדיווחים והתמונות המזעזעות
וראיתי את המקצועיות הרבה בעבודתכם הקשה המסורה והמורכבת ועל כך יישר כח ושלא נדע עוד צער
*-- Site Created by Keynetik iSite CMS v4.60 (http://www.keynetik.co.il) *