|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:26 |
|
| |
אני לא שובניסט
אני ריאליסט.
גברים מעורבים ביותר ת אונות דרכים, והסיבה פשוטה. או בגלל שיש נוסעות באוטו שמבלבלות אותם, (לעומת הגברים שלא מבלבלים את הנהגת), או בגלל שנהגת אחרת בכביש נוהגת בצורה שגורמת לגברים לתאונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:37 |
|
| |
אתה שובניסט במוצהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:39 |
|
| |
שובניסט חושב שהמין הגברי נעלה מהנשי והמין הנשי נועד לשרת את הגברי.
אני לא חושב ככה. רק מודע לזה שיש הבדלים בין המינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:48 |
|
| |
אני שומעת אותך הרבה 'מזלזל' בנשים. וזה לא נשמע טוב. אתה מכליל הכללות ו..בעצם אתה אחד מאלה שיוצרים את הסטיגמות בעולם.
שים לב מה כתבת,
גברים מעורבים ביותר ת אונות דרכים, והסיבה פשוטה. או בגלל שיש נוסעות באוטו שמבלבלות אותם, (לעומת הגברים שלא מבלבלים את הנהגת), או בגלל שנהגת אחרת בכביש נוהגת בצורה שגורמת לגברים לתאונה
בגלל שיש נוסעות שמבלבלות????? -אולי בגלל שיש נוסעים מתבלבלים.. אם גבר מתבלבל מאישה, אז שירד מהכביש וייתנו לנשים לנהוג (-הן לא מתבלבלות מגברים.)
או בגלל שנהגת נוסעת... אתה רוצה שאספר לך איך גברים 'חותכים' בכביש בצורה פרועה.. שאישה לא תעז בחיים לנהוג כך.
מעבר לזה, התאונות בכבישים ברובם- זה אלה ששותים ונוהגים. או צעירים שמשתוללים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:51 |
|
| |
עכשיו אני אשם בכל הסטיגמות שיש על נשים?
וכמו שאמרתי בעבר, בכל סטיגמא יש קצת אמת
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:53 |
|
| |
מסכימה איתך שבכל סטיגמה יש קצת מהאמת. אז תיקח את זה בפורפורציה..
ואתה אשם באשמה שאתה מטיל בלי הרבה מחשבה. קל יותר לזרוק על השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:54 |
|
| |
יש אנשים שחושבים אחרי שהם כותבים, ויש אנשים שכותבים אחרי שהם חושבים.
אני מהסוג השני.
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 16/07/2008 15:54:21
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2008 15:58 |
|
| |
חחחחחח.. אם היית מהסוג הראשון- זה היה מרגיע..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 21:58 |
|
| |
לא קראתי את דעתכם בקשר לרשיון לצעירים אבל יש משהו לאמר לכם יצא לבקר איפה שהוא בחול ובמקום שהייתי בגיל 16 כבר כל הנערים והנערות מוציאים רישיון ואני מדברת על אנישים דתיים ומה שאני לא מבינה למה כשבחורה מוציאה רישיון יש לה שם של........
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 22:45 |
|
| |
כי בכל מקום יש כללים שונים. זה לא איסור הלכתי. אלו גדרות וסייגים חברתיים כדי למסד חברה.. וככל שיש יותר מקובלויות חברתיות כך החברה יותר נשמרת (לפחות כך זה נראה חיצונית..)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2008 01:08 |
|
| |
דווקא שמעתי על העניין,לי יש רשיון מגיל 17 וחצי,ואין לי רכב,כאילו,לי אישית זה לא הוריד ולא העלה כלום.אני מסתכל על זה בתור משהו שיש לי למקרה הצורך.(אין לי רכב)..
במידה ויש לאותו אחד שמוציא רשיון רכב זה כבר נהיה יותר בעייתי כי אז מתחילים להתשולל ברכבי הארץ קצת אלכוהול ,מוזיקה בעוצמה ,ומשם והלאה הדרך לא רחוקה.
לכן ,בגיל צעיר,הדיעה שלי ,עדיף להמנע מהוצאת רשיון,ושוב כל מקרה לגופו,בכל כלל יש יוצא מן הכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2008 02:28 |
|
| |
בין הארץ לחו"ל זה עולם ומלואו.
בליקווד כל בחורה אישה ונערה מוציאה רישיון וזה סטנדרט שם כי שם לכל דבר צריך ליסוע אין כמעט דבר נגיש כמו פה.
וחוץ מזה אין את המושג כמו פה בארץ שכל בחורה שרואים ברחוב זה אופציה להתחלה נעימה. אלא כל בחורה כבודה במקומה מונח.
בארץ בחורה שנתקעת עם פנצ'ר וכ'ו תארו לכם רק מה קורה. אני לא צריך לתאר לכם מה זה כל בחורה בארץ שנוהגת למה היא יכולה לשמש. וחוץ מזה כאן בארץ הכל נגיש וזמין ליד הבית מקסימום ברחוב השני. ולכן אין שום צורך בחורה תנהג.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2008 00:22 |
|
| |
אין שום בעיה לא לבנים ולא לבנות זה צורך בסיסי בחיים זה כמו לעשות תעודת זהות בגיל שש עשרה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2008 00:24 |
|
| |
אגב הסטטיסטקה אומרת שגברים עושים יותר תאונות מנשים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2008 00:40 |
|
| |
לדעתי זה היה יכול להיות מצוין אם זה היה מקובל אצלינו(חרדים)
לעשות רשיון בגיל צעיר במקום ללכת בשמש הקופחת ובגשם הזלעפות
ברוח המנשבת ובברד המכה בחוזקה........................................
אך יש כאלה שמשום מה חושבים שהחיים זה משחק והם על מכונית מרוץ
ונוהגים כמו........והם בעיקר הצעירים המתלהבים.
אני בכל אופן הייתי שמחה אם הייתי יכולה לעשות רשיון ולא היו פותחים
ת'פה ומסתכלים עלי כעל........
|
|
|
|
|