אם לא ניהיה פה הוא לא יהיה פעיל.. _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
(אל תדאגי סבתא שלחה הפעם נשיקות בלי רוק ) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחחחחחחח יא מגעילה.... כן את באמת מסריחה כמו סבתות.... (כל הסבתות האלה שמסריחות מתפוזים....)
היי ריאנה מה את עושה פה??? נחמד לראות ותך יוצאת מהבית.(סוף סוף עובדים לי האייקונים) _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
אני?? איך קישרת אותי??(מתפוזים????? יש דברים אחרים שמסריחים מהם חחחח)יאלווש.. אחזור מאוחר יותרביי _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחחחחחחח........... תפוזים, התכוונת מחתולים. _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
כן.. חנוק בבית הסבבה.,.....
_________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
ניצלתם את הזמן שלא הייתי פה ואווררתם את החדר? חחחח לילה טובה _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
בוקר, מישו??
היי מה קורה?מדוע ולמה נשארה הגברת בבית היום???? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
כי התחשמק לה