|
|
| נשלח ב-5/9/2008 11:02 |
|
| |
פדיחה שקרתה לי ......
יצאתי לפגישה עם בחור בחוץ ,ואנחנו כזה מדברים וצוחקים ,פתאום איזה חרדי עובר לידנו וצועק לנו : "שנה הבאה בן זכר שנה הבאה בן זכר " חחח שתינו צחקנו .......
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 11:14 |
|
| |
למען האמת הפאדיחה היא של הצועק לא שלך,....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 11:19 |
|
| |
גם וגם ....
אין לך פאדיחה בשבילנו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2008 14:46 |
|
| |
אולי זה היה סבא שלי? חחחחחחחחח הוא אמר לי שהוא רואה זוג בפגישה הוא זורק להם איזה
משפט מפדח.........
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 21:16 |
|
| |
שובב שי על הפאדיחה שסיפרת סרט ...(אבל שכחתי את שמו)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2008 13:45 |
|
| |
אני נזכרת בימים שיצאתי לדייט נפגשתי עם בחור נחמד ועדין ,הפגישה הייתה נעימה לבבית הבחור הזמין שתייה התנהג פחות או יותר בסדר,בשלב מסוים הבחור הרגיש צורך לגשת לשירותים
הוא ביקש סליחה ופנה לדרכו, לאחר מספר דקות הבחור חזר התיישב נראה נינוח ורגוע הוא התרוקן, למזלו הוא שכח לסגור את ......... אני ממולו מרגישה מאוד לא נח מה אני עושה? לומר לו לא לומר
מחשבות מתרוצצות לי בראש לא מרוכזת ,כל המחשבות בראש מדאגה לו עוד רגע הוא הוא יתפוס את הענין איך הוא ירגיש ועד מחשבות מיניות אסורות בת דתית, למזלי ראה אותנו חבר שלו והוא ראה את הסיטואציה הוא פנה אליו באיזה בקשה הבחור התנצל שהוא קם ניגש אליו ואז הוא אמר לו שכחת לסגור ,
הוא חזר מבויש חסר ביטחון ההרגשה שלי הייתה שהוא רוצה לקבור את עצמו באדמה ,לקחתי את המושכות וספרתי לו סיפור על איזה אדם מבוגר שהסתובב במשך היום במספר משרדים שכובעו הפוך, באחד המשרדים פנתה אליו המזכירה בסליחה ואמרה לו שכובעו הפוך , הוא אמר לה תודה ושהוא לא כועס עליה, הכעס על אלה שראו אותו במשך היום ולא אמרו לו . התפתחה שיחה מעניינת שרצה לכל הכיוונים, נוצרה פתיחות נשברו מחיצות ,בסופו של דבר נפגשנו עוד מספר פגישות הוא הלך לדרכו ואני לדרכי ,עד היום יש לי פינה חמה עליו, יצא לנו לראות אחד את השני לשוחח מספר דקות ומי יודע מה ילד יום.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2008 14:07 |
|
| |
לפעמים אנחנו לוקחים דברים קיצוני מדי ממה שהם באמת,
<יעל את נשמעת דת"ל, צודק?>
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2008 15:38 |
|
| |
מממ... היה נשמע שיהיה סוף משמח יותר <אם כי אז בודאי לא היינו זוכים להיחשף אליו ואל כותבתו כאן בפורום הנוער...>
|
|
| נשלח ב-13/9/2008 22:50 |
|
| |
בחור - מעם. פוסחת על ?....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2008 14:02 |
|
| |
לא הבנתי מה שאלת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2008 14:38 |
|
| |
יעל , תבורכי על היוזמה
|
| נשלח ב-14/9/2008 17:30 |
|
| |
יש את הפדיחה על אותו אחד ששכח לסגור את הרוכסן ונזכר בזה שהוא יושב ע"י השולחן ואז הוא סגר את הרוכסן על המפה וכשהוא קם הוא סחב איתו את כל הרוכסן
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2008 01:41 |
|
| |
יענקלה תודה. זה נכון שרוב הפעמים שקורה פאדיחה מתחתנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2008 14:29 |
|
| |
חבר סיפר לי שישב עם בחורה בפגישה ע"י שולחן בביתה של השדכנית , ופתאופ שב לב שהיא אינה נינוחה , כששאל מה קרה , סיפרה לו שנפלה לה כעת הטבעת על הריצפה , הם התחילו לחפש ותוך כדי גחנו על הריצפה , וכנפתחה הדלת ע"י השדכנית להכניס להם שתיה גילתה את שניהם זוחלים ביחד מתחת השולחן ...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2008 21:26 |
|
| |
הצלחת להצחיק אותי, המחנך, אני רק חושבת על האיפיזודה וצוחקת שוב.
|
|
|
|
|