בית פורומים ספרים וסופרים

אודות hebrewbooks

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2009 05:09 לינק ישיר 

מצטער, רק עכשיו גמרתי [להסניף] את הספרים מהפעם הקודמת.

ציטרון, סקירה נאה לסריקה נאה, אבל לספור כנראה אינך יודע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2009 05:21 לינק ישיר 

מדהים כמה זבל שמו (קשה להבין כיצד מחליטים מה להעלות על האתר, כאילו יד עיוורת דוחפת אותם רק להעלות את פסולת גורן ויקב) וכדי למצואאת הדברים הטובים זהו כמו חיפוש מחט בערימה של שחת. (חיפשתי משהו משהו בכל האידיש..ולא מצאתי אפילו דבר אחד חשוב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2009 12:52 לינק ישיר 

אתנחתא
חשוב, או לא חשוב. מועלה כל ספר שיש בו תוכן חיובי. ומעלים על סדר הארונות, כדי להקל על העבודה.

ציטרון
המספר תמיד כאן, באופן מיידי:
http://blog.hebrewbooks.org

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 22:23 לינק ישיר 

אנקדוטה קטנה מהעידכון האחרון. הועלה ספר של פרופ' שולם המנוח. אמנם רק קטלוג אך עדיין שמו של הפרופ' מתנוסס שם בגאון באדיבותה של ספרית חב"ד. ימות משיח ממש.
שכויח גדול לכל העוסקים במלאכה.

תוקן על ידי ncd10 ב- 24/05/2009 22:21:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 22:36 לינק ישיר 

שמעתי שזה רק באופן זמני, וכשיבוא מחבר חרדי וידפיס את הקטלוג על שמו בהוצאת אהבת שלום, יוחלף העותק הנוכחי בעותק כשר.
סבלנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2009 08:59 לינק ישיר 

האתר היברו' הפך לאחרונה, לכבד מאוד, והורדה ממנו בכלל נתונה לקפריזות של האתר. חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 02:23 לינק ישיר 

http://chabadlibrarybooks.com/shas.aspx?mesechta=22&daf=38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 05:34 לינק ישיר 

מה גדול היום... והזמ"ג, סיום ימי תשלומין דמ"ת,

אבל למה לא נפתחים לי המפרשים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 06:28 לינק ישיר 

הלבן
בתפריט כתוב 'מפורשים'..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 08:23 לינק ישיר 

אכן מה גדול היום. (אמנם, צריך קצת שיפורי תוכנה).

נ.ב. בשולי הדברים: שבוע הספר בפתח, ואוצר החכמה כדרכם כנראה ישווקו בעוז את התוכנה. האם יש ירידה במכירות בגלל היברובוקס? ואם כן, האם העדכון האחרון נשלח משמים בדיוק עכשיו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2009 14:17 לינק ישיר 

לוצאטי
הודעתי על כך מיד אתמול למתכנת, ואקוה שיסודר היום, בעזהי"ת.

הגולם
אין שום רצון לפגוע במכירות של אוצר החכמה, התקוה היא שיצליחו כמה שאפשר. אין שום מטרה רווחית להיברו בוקס, ולמה שירצו לפגוע. חב"ד עובדת עם אוצר החכמה בדיוק כפי שהיא עובדת עם היברו בוקס. ויגדיל תורה ויאדיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2009 09:30 לינק ישיר 

הלבן כתב:
המגיב הקבוע ישיב פעם נוספת, שביכולתו לייצג רק את 12 אלף הספרים שנסרקו (עד היום) בספריית חב"ד, ולא את 20 אלף הספרים שנתקבלו ממקורות אחרים.
בקשר למספר ספרים, שיש טוענים עליהם בעלות, נאמר לי, שמספר גדול של הספרים האלו, התקבלו מוכנים, בהבטחה שאין בהם בעיה של סריקה והעלאה בלי רשות הבעלים.

בעדכון האחרון נסרקו מספריית חב"ד  כמה מספרי הרב טוקצינסקי. ובכן למי שלא יודע בנו ר' ניסן בין החיים והוא אוסר בכל תוקף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2009 09:45 לינק ישיר 

סתם שאלה הלכתית, פנטויגעס, אם זכויות יוצרים קשורות למנהג המדינה, האם ספרים שאינם מוגנים בזכויות על פי חוקי המדינות (אחרי חמישים או שבעים שנה) גם מוגנים הלכתית? האם לי יש זכות לתבוע את המו"ל בניו-יורק שהו"ל את ספרו של סב-סבי שנדפס לפני יותר ממאתיים שנה בוילנא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2009 10:41 לינק ישיר 

פנחס סב סביך כבודו וכבוד ספרו במקומו מונח.  כאן מדובר על בן אדם שחי שמדפיסים את הספר של אבא שלו . יש קצת הבדל לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2009 10:52 לינק ישיר 

יש כאן שאלה נורא טכנית של מהות זכויות יוצרים בהלכה. אני לא חושב שיש הבדל בדיני ירושה בין נין-נין ובין בן או אחיין (ראה ערך ספרי החזו"א), הבעלות שלהם על ירושה היא זהה. אם הלכתית הבעלות היא נצחית אני הולך לתבוע מעוז והדר אחוזים על התלמוד בבלי שסבא שלי חיבר פלוס גניבת העיצוב של סבתא שלי האלמנה ראם. ככל הידוע לי מרבית (אם לא כל) הפוסקים שסוברים שיש זכויות יוצרים מדברים על תקנת השוק ועל מנהג המדינה, ורואים בכל ההסכמות והתקנות שעשו אותן למספר שנים מוגבל, וגם החוק היום בכל העולם מגביל את הזכויות למקסימום שבעים שנה (בארץ) או חמישים שנה (בארה"ב ועוד).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > אודות hebrewbooks
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 23 24 25 ... 78 79 80 לדף הבא סך הכל 80 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.