|
|
| נשלח ב-23/7/2008 07:01 |
|
| |
שאלת מליארד השקל. מה מייצגת ש"ס?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 08:13 |
|
| |
טסדיק, כן זה אני.
אין לי שנאה נגד מה שהמפלגה מיצגת, חס ושלום.
מה שהיא מיצגת מיצג אותי בצורה מושלמת.
אבל מה שעושים הנציגים בסטיה מהמטרות שאותם התנועה מיצגת, נגד זה נלחמתי ואלחם.
דב חיררי לא יצג את התנועה, פעם נגד מטרותיה, ודאג לאינטרסים האישיים שלו.
לכן מרן שליט"א הוקיע אותו לפני כ- 5 שנים ויצא כנגדו.
(באחד האשכולות בפורום היה קטע הוידאו שמרן דיבר נגדו בצורה חריפה מאוד)
הסדר, אתה יכול להרגע, ש"ס לא מיצגת את האינטרסים שלך.
ארץ ישראל השלימה אינה יהרג ובל יעבור. ויש דברים יותר חשובים מארץ ישראל השלימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 08:31 |
|
| |
שאלתי מה ש"ס כן מייצגת, ואתה עונה לי מה ש"ס לא מייצגת. אכן קשה לענות מה ש"ס כן מייצגת, כי היא לא מייצגת שום דבר חיובי, לא לעם ישראל, לא למדינת ישראל, ולא לציבור הספרדי הנאור. לידיעתך, בנסיבות שהיו אז , גם אני תמכתי בנסיגה מגוש קטיף, אבל לא בגלל שלא קיבלתי כסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 11:39 |
|
| |
ש"ס מיצגת את ועשית ככל אשר יורוך.
אפי' אומר לך על שמאל שהוא ימין ועל ימין שהוא שמאל עשה.
נכון, זה לא מתישב על השקפת עולמכם הסרוגים, שאצליכם הרבנים לא מבינים כלום ואתם פועלים על פי השכל העקום שלכם.
וגם אתה בכלל, והראיה שאתה כותב כאן: "לידיעתך, בנסיבות שהיו אז, גם אני תמכתי בנסיגה מגוש קטיף, אבל לא בגלל שלא קיבלתי כסף".
מי אתה בכלל, ואת מי מעניינת דעתך העקומה, ומה זה מעניין אותי אם קיבלת כסף או לא?
אנחנו מבטלים את דעתנו בפני גדולי ישראל ומקבלים את דעתם.
למה אתה חושב שדעתך טובה מדעתם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 11:42 |
|
| |
הסדר, בקריאה שניה של דבריך אני מבין שתמכת בנסיגה כי שילמו לך.
כתבת:
גם אני תמכתי בנסיגה מגוש קטיף, אבל לא בגלל שלא קיבלתי כסף.
ז"א כי קיבלת כסף.......
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 13:31 |
|
| |
אומר לך למה דעתי טובה מדעתם, משום שאני מתפרנס מיגיע כפי, והם עושים התורה וארץ ישראל קרדום לחפור בם. מי שאצלו התורה קדושה אינו פוסק הלכות לפי מי שמשלם לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 14:06 |
|
| |
ש"ס מייצגת את כל בוחריה בדיוק כמו כל מפלגה אחרת. ומי שמתפרנס מיגיע כפיו, זה לא אומר שיש לו שכל בקודקוד,
אתה ההוכחה לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 16:38 |
|
| |
"אין אדם משים עצמו רשע" לא יכול להיות שכל מצביעי ש"ס מושחתים כמו כל מנהיגיה, אולי בקרב מצביעיה יש יותר מושחתים מאשר ממפלגה כגון מרץ, לכן נהוג בש"ס שבוחריה מלווים את נבחריה לכלא בתופים ובמחולות, ואחר כך שולחים ילדיהם ללמוד בישיבת שאגת אריה, או שאגת בניזרי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 01:32 |
|
| |
שום שחיתות. הכל עלילות של מרשיעי ברית שצרה עינהם בהתפתחות עולם התורה הספרדי ולכן הם מבקשים לשבור את מנהיגיו.
הציבור של ש"ס לא טיפש,, הוא קולט את זה ולכן בא להראות לשופטים המושחתים שהשתלטו על עם ישראל, שהם מבינים שהם רוצים לפגוע בציבור ולכן הם גאים במנהיגיו שנתפסו על דברי תורה.
גם ברוסיה הורשעו ונכלאו אלפי יהודים ב"עוון" שמירת התורה. פה זה אותו דבר רק שזה נעשה במסווה של "דמוקרטיה".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 17:14 |
|
| |
מעיק, אשריך שאתה ההוכחה לאמיתות התורה. שכתוב השוחד מעוור עיני חכמים, ק"ו שיעוור חסידים שוטים של ש"ס.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 17:54 |
|
| |
ש"ס מייצגת אותנו אנחנו אלה שבישביל עוד מקווה באזור חילוני
מסכימים שיפנו את כל גוש קטיף
ובישביל עוד תלמוד תורה שיחזירו את כל ירושליים המיזרחית
עת לעשות להשם הפרו תורתיך
שיגיע זמן הגאולה זה יחזור אלינו עם ביאת הגואל
אנחנו לא מתים בישביל אדמה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 18:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 18:11 |
|
| |
בנית מקוואות לא שייך להרס גוש קטיף. תמורת המקואות קיבלנו עד היום 1200 נרצחים על קידוש ה' והמקוואות. זה קשור כנראה להבטחה של הרב עובדיה כי מי שיצביע ש"ס יגיע לגן עדן. וידוע כי מי שמצביע ש"ס ונרצח על קדוש ה' בעזרת נשק שהעבירו למחבלים בתמיכת ש"ס בהסכם אוסלו מובטח לו גן עדן.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 19:32 |
|
| |
שכחת, שהימין הפיל את שמיר והביא את רבין ואת אוסלו. הפיל את נתניהו והביא את ברק. תמך בשרון והביא את ההתנתקות.
תתחיל ללמוד הסטוריה ולא לחזור על מנטרות כמו איזה תגר מהשוק.
תוקן על ידי מעיק ב- 24/07/2008 19:36:05
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 19:40 |
|
| |
אתה צודק, אבל איפה הייתה ש"ס בכל הסיפור הזה. הלכה עם מי ששיחד אותה. שנאמר:"ראשיה בשוחד ישפוטו, כהניה במחיר יורו".
|
|
|
|
|