|
|
| נשלח ב-3/3/2014 21:16 |
|
| |
אוי איך חיכיתי לכותרת כזאת!

זהו מוריי ורבותיי, יצא המרצע מהשק!! נחשף השקר נחשף המלך הערום! אני יודע שאני בבחינת קול קורא במדבר (גם אם אני לא היחיד) אבל לא בגלל זה אשתוק מלצעוק את האמת כי אני בקטע הזה כמו הרמב"ם שאמר: "אני האיש אשר כשיציק לו העניין יאמר האמת שתועיל לחכם אחד גם אם תזיק לעשרת אלפים סכלים" (סוף הפתיחה למו"נ)
דעו לכם, שכל האווירה השלטת כיום ברחוב החרדי בנושא הרבנים וגדולי התורה היא עבודה זרה ממש! הפכו את הרבנים לכמעט אלהים! ואתם יודעים למה זה? יש לזה כמה הסברים אבל שורש הדברים הוא דווקא בגלל שאין להם אלהים! נשמע מוזר נכון? אבל זה פשוט מאוד. דווקא בגלל שהציבור הזה רחוק מהקב"ה ומהכרה אמיתית שלו נשמתם חשה בוואקום הזה ועל-כן הם נזקקים לממלא מקום למתווך בשר ודם שיחבר אותם כביכול לקב"ה. בבחינת "קום עשה לנו אלהים אשר ילכו לפנינו" ובורא עולם שונא את זה.. אוי כמה שהוא לא חפץ בכך. בורא עולם כ"כ קרוב אלינו שהוא לא מבין מדוע לא מתקרבים אליו מדוע לא משתמשים בו ישירות?! מי צריך בשר-ודם כשיש אותו בעצמו! אבל עבור חרדים שאינם מכירים לא אותו ולא את תורתו ולא את הדרך הנכונה להתקרב אליו הוא באמת נראה רחוק מאוד. ומה הפלא א"כ שכ"כ מאלילים את הרבנים ומעניקים להם מעמד של אורים ותומים. זה לא כל ההסבר כי יש זוויות נוספות לעניין אך זה כן שורש התופעה.
בא הסיפור הזה של הרב שטיינמן ש'פסק' נגד הקב"ה ונגד משיחו ויותר מכל נגד המציאות!!!
והוכיח לכל הדור העיוור והמסכן הזה את חוק הברזל שלימדונו רז"ל: בדרך שאדם רוצה ללכת בה מוליכין אותו וכאשר הקב"ה כועס על העדר הוא מציב בראשו כבש עיוור אחריו ילכו כל העדר ויסבלו מטעויותיו. ישמע חכם ויוסף לקח.
הוא שתמיד אמרתי לכם פה, הרבנים בדורנו הם לא חלק מהפיתרון אלא חלק מהבעיה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/03/2014 15:13:15
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 21:48 |
|
| |
עצוב שזה המצב
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 22:40 |
|
| |
אני מוחה על פגיעתך ברב שטיינמן! כמו כן חבל שלא מצאת לנכון גם להעיר על דברי הרב קנייבסקי שנאמרו לעיל. גם הוא חלק מהבעיה?
גם על הרב עובדיה זצ"ל היו לך מילים קשות (הרי לך גט כריתות וכו') ואח"כ חזרת בך והיללת ובכית אותו.
אני לא נמנה עם הציבור החרדי אבל רוחש לו כבוד רב ומשתדל לינוק ממנו את הטוב (לשיטתתי), ובפרט יש לי הרבה כבוד הערכה ואמפטיה למנהיגים העצומים שמלאכתם כה קשה בדור שלנו. הרב שטינמן יהודי צדיק עצום ופרוש. הוא יהודי חריף שכל כולו למען עם ישראל וראוי לכל הפחות לנהוג בו בכבוד.
גם אני לא מסכים עם כל הכרעה שלהם אך קטונטי לחלוק עליהם. יפתח בדורו כשמואל בדורו. לא הרב שטינמן ולא אף אחד מגדולי הדור האמיתיים יעקבו את המשיח. אם נכון שכך פסק, זו סברתו - לא בשמים היא. ולא מן הנמנע שאמר לשואל מה שרצה לשמוע כפי שמסתמן מסוף הכתבה (...כך מצווה לא לומר דברים שאינם נשמעים).
מקווה שדברים שיצאו מהלב יכנסו אל הלב ולא יהפכו לגופרית מתלקחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 09:08 |
|
| |
צר לי לראות שלא הובנתי כראוי. קוויתי שההודעה הזאת תובן טוב יותר למי שעוקב אחרי הודעותיי מאז ומתמיד כי רק בצירוף הדיבורים השונים מתאפשר להבין קטע בודד. נוכחתי לראות שלא בהכרח.
עד שאתה מוחה על הפגיעה בכבודו של הגראי"ל תמחה על הפגיעה הנוראה בכבודו של אביך שבשמיים!! שאתה חושב שהגראי"ל או כל גדול אחר מייצג אותו בכל החלטה שלו. בושה וחרפה שאנשים חרדים לכבודו של ב"ו יהיה מי שיהיה ולא בכבודו של מלכו של עולם שלא מפסיק לדבר אל העולם כולו ובעיקר אל עמו ישראל ומבקש מהם לפתוח עיניים ולראות מה הוא עושה בעולם ולהסיק את המסקנות הכ"כ פשוטות ומתבקשות מאליהם. אבל לא.. יש "גדולי דור" ומה שהם יגידו קדוש. אבל הם הולכים נגד הקב"ה!! בדיוק כפי שעשו זאת לפני מלחה"ע השנייה כשהם רצו לברוח משם והרבה רבנים אמרו להם להישאר והסוף ידוע. לא מבינים מה קורה פה?! אנשים מסרבים להבין שרבנים גדולים ככל שיהיו לא מייצגים באופן עיוור את רצון ה'. אנשים מסרבים לקבל עובדה פשוטה זו ומאשימים את חושף האמת ב'פגיעה בכבודם של הרבנים'. הוא שאמרתי ידידי, דור עובדי ע"ז הדור הזה. אנשים שכחו שהם עבדי ה' ולא עבדי ב"ו.
לגבי מרן הגר"ע זצ"ל. שוב חטאת בחטא השטחיות וההתעלמות מדברים אחרים שאמרתי. העובדה שהערצתי ואהבתי אותו ואת תורתו אינה קשורה בכהוא זה לביקורת הקשה שהיתה לי ועודנה קיימת על שיטתו בהמון עניינים. בדיוק הפוך! העובדה שבנאדם מסוגל לכעוס/להתאכזב ממישהו מצד אחד ולהתמלא בעצב בכי ואבלות בהסתלקותו מצד שני רק מעידה על טוהר מידותיו ובשלות שיכלו המסוגלת לעשות הפרדה בין האדם לדעותיו ומשנתו. כך בדיוק היו בית הלל ובית שמאי כידוע. אבל מה לעשות שהדור המסכן הזה מתקשה להתרומם למקום הזה אבל עוד לקדש את ההיפך במקום להכיר את מיעוט ערכם?? ה' ירחם.
כל העולם החרדי בכללותו מעכב את את המשיח והגאולה!!! כולל הרבנים שלו! הדג מסריח מהראש להזכירך. ולדור עיוור ועקום שבוחר בשקר מעמידים רבנים בהתאם. וכל פירצה שאינה מן הגדולים אינה פירצה אמרו חז"ל ללמדך שקילקול הדור תלוי בגדוליו. זה שאתה קטונת מלחלוק עליהם ואתה נוהג לבטל את דעתך מפניהם לא הופך את זה לנכון ואדרבה זהו הרי בדיוק הדבר עליו אני צועק בפוסט הזה! זוהי אולי המכה הקשה ביותר של דורנו.
לגבי הסיפא של דבריך 'לא בשמיים היא'.. פחחחח.. הרגת אותי מצחוק. ניכר שאתה עסוק היטב בפרנסתך ואינך מדבר מתוך ידיעה של הבנת המושגים בהם נקבת. דנתיך לכף זכות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 09:31 |
|
| |
כל מילה של המייחל - ווי זהב !
הנה עוד פוסט שעלה זה עתה, מחזק את הדברים ואת הנס הגדול שעושה בורא לעולם לחרדים שיתעוררו, מה שנקרא "אם לא בדוך אז בסיבוב":
קייב: בחורי ישיבה קיבלו צווי גיוס לצבא
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 09:45 |
|
| |
 יישר כח תופון. לקבל חיזוק ממך מחמיא לי. באמת. וזה משום שאני מכיר במעלתך וייחודך. אמנם לא בכל מעלתך אבל בחלק דווקא כן. זה שקוף ברור ומורגש מאוד. חזק וברוך.
אני יודע, גמני ישר קפצתי כשראיתי את הידיעה הזאת על גיוס החירום שהוכרז באוקר' וישר הבנתי את המידה כנגד מידה שהופעלה כאן, הקב"ה אומר להם "או שתעלו לישראל ובין אם תתגייסו ובין אם תשבו ללמוד העיקר שתגנו עליה שם ואם לא תעשו כן.. חייכם שאני זורק אתכם לצבא האוקראיני הקדוש משום שאין הבדל מבחינתי בין לימוד התורה שלכם במקום הטמא והמשוקץ הזה לבין היותכם בצבא המקומי. תורתכם אינה תורה ורבניכם השקרנים והטפשים פשעו בי ומכעיסים אותי!!!"
מוכן להישבע שכך מדברים בשמיים כעת
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 13:20 |
|
| |
נהניתי מאוד לקרוא את הפוסטים האחרונים של המייחל בעניין הרבנים וממש מסכימה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 08:54 |
|
| |
מסכימה עם כל מילה. הלואי וירבו כמוך בישראל שמבינים את המצב לאשורו
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 08:59 |
|
| |
אמן. תודה נשמה טובה. עם כל הקושי נשתדל בכל עוז להרבות בתוכנו אהבת חינם ורגש חם לכל יהודי ויהודיה וה' יעזור שבזה נזכה אולי לכפר גם על עצמנו ומדין ערבות גם על אחינו. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 12:33 |
|
| |
בסדר ! בסדר ! אני מוכן נשתדל בכל עוז להרבות בתוכי אהבת חינם ורגש חם לכל יהודי ויהודיה- רק תגידו מה לעשות !!!! אל תשאירו אותי לבד !
תוקן על ידי danmash ב- 06/03/2014 12:34:05
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
|