בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הציבור החרדי - הקרוב ביותר או המזיק ביותר ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2010 09:36 לינק ישיר 

להתנגדות למשיח אתה קורא 'דעת תורה' ???
ה' ירחם יגן ויושיע.

אומר לך רק משפט אחד:
אם היה לציבור הזה דעת תורה מזמן הם היו מארגנים עצרת תפילה זעקה ואחדות ברחובה של עיר לזעוק לקב"ה
שיאמר לגלות די וישלח את משיח צדקנו ויגאלנו מכל צרותינו כי באו מים עד נפש כי אין קץ לימי הרעה!

אבל הם לא עושים את זה. הם לא באמת עובדים את הקב"ה. מי ש'זכה' להכיר אותם יודע שהם עובדים את עצמם
ולא את הקב"ה, משתמשים ביהדות בשביל האינטרסים שלהם ולא איכפת להם מכבוד ה' כבוד השכינה וחילול שמו בעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2010 09:42 לינק ישיר 

אני ממש מסכימה עם הפיסקה האחרונה שהמייחל כתב הבוקר. באמת משתמשים ביהדות בשביל אינטרסים חיצוניים ולא קשורים לנושאי דת או מצוות. אבל כנראה ככה זה בדור שלנו, שהוא הדור האחרון לפני הגאולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2010 08:00 לינק ישיר 

חזקה על סתומי אומן שלא יבינו את רמזי השגחת ה' לחדול מהעבודה הזרה הזאת.

יסרבו להבין בטובות? בפעמים הבאות זה יהיה 'קצת' יותר לא נעים. הרבה דרכים למקום.
אל תדאגו, הקב"ה עוד יעשה סוף להפקרות הזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2011 19:54 לינק ישיר 

הרב יששכר מאיר
הגר"י מאיר זצ"ל

למדנו מפה כמה דברים..

כמה צדיק היה הרב זצ"ל שכבר אז לפני 20 שנה! ראה את הצרות ההולכות ומתרבות ולא היה מסוגל להישאר
אדיש למצב וחיפש להרים קול זעקה לעורר רחמי שמים לביטול הגזירות והצרות מעל עם ישראל.

עוד למדנו על ראייתו המפוכחת של הגראי"ל שליט"א ומודעתו למחלה אולי הגדולה ביותר של הציבור החרדי.

"כל אחד דואג רק לעצמו" נובע מגשמיות וחומריות כי לתאווה יבקש נפרד בניגוד לרוחניות שגורמת לאחדות.
ומה שהיה בסוף ימי בית שני חוזר על עצמו בדיוק מחריד בדורנו אנו. עולם שלם של תורה מצוות וגמ"ח
וכמעט הכל מתוך מידות לא טהורות ומניעים חומריים ואינטרסים שונים שהמשותף לכולם זה לא לשם שמים.

ו"לא לשם שמים" שווה לדולרים מזוייפים. נמצא שהציבור החרדי עשיר מאוד! 

רק חבל שהכסף מזוייף. . .

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/01/2011 19:56:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2011 18:14 לינק ישיר 

האם מותר ככה להשבית את כל שירותי הקבורה עד מחר אחה"צ? עם כל הכבוד למטרה, ידוע שאסור להלין את המת, וידוע שכל שניה שהמת לא קבור, נשמתו סובלת. איך הם עומדים מנגד? איך הרבנים הגדולים לא פוסקים נגד השביתה הזאת?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2011 20:18 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=23771

אין צורך לומר שאין בכוונתינו לדחוף את אפינו לקלחת הזאת, חלילה לנו, צריך להיות חמור מזוכיסט
כדי להעז לפתוח פה כנגד מי מחכמי ישראל ומנהיגיו. פרופסור לטימטום צריך להיות כדי לצדד בצד כלשהו
ולהביע עמדה לפחות בפרהסיא.

מה שבסה"כ שרציתי לעשות כאן זה להעתיק את התגובה הכי חכמה לכתבה הזאת שצדה עיני,
תגובה מס' 69 . כ"כ מדוייקת כ"כ חכמה וכ"כ עניינית משהו משהו!

מחפשים סיבות הנה לכם..
האשכול הגדול הזה
הכתבה הזאת
התגובות בעד ונגד
החוות דעת
ההשתלחויות
המחלוקת
השנאה
הקנאה
הבילבול העצום
כל מה שקורה כאן ועכשיו
כל מה שסובב איתנו
זה רק עוד חלק קטן ואחרון לגאולה שלנו
זה סימנים ברורים לתהליך הגאולה
שבו
הרבה מאיתנו "החרדים"
לא יקחו בו חלק
מי שמעיז לדבר סרה בגדולי הדור בין אם הוא אשכנזי או ספרדי
לא יהיה לו חלק בגאולה
מי שחושב לחוות דעה על גדול הדור
מי שמעיז לכתוב במקלדת את הגיגי ליבו על גדול הדור
מי שמעיז להשתלחח בגדול הדור
אין לו חלק בגאולה
אין לו חלק באלוקי ישראל
מה לעשות אנחנו עם קשה עורף
אנחנו אוהבים מכות דם מוות ויסורים אוהבים אנקוזיציות ושואה
לא למדנו לקח מכלום בחיים
לא הפנמנו מוסר לעצמנו
בגלל זה אנחנו נראים ככה
בגלל זה עלה המוות בחלונינו
בגלל זה התיבות שלנו מלאים בבקשות לעזרה
כמה אלמנות ואלמנים יתמות ויתומים חולים וחולות במחלה יש
והכל רק לנו לציבור "החרדי"
למה??
פעם היינו מחפשים סיבות
היום לא צריך
הכתובת באינטרנט הכתובת על הקיר בפאשקוילים
הכתובת בפלאיירים על הריצפה
אבל למי אכפת??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2011 14:10 לינק ישיר 

אשתדל לפרסם בזמן הקרוב אשכול חדש על פרשת הגיור והקשר האפשרי שלה
לגוג ומגוג והגאולה.

מדובר על קטע מדרש שהובא לפני כשנה באשכול אחר על רקע פרשת ברית הזוגיות
של ליברמן וישראל ביתנו. אך הפעם כאשר מדובר על מעורבותם של גדולי הדור ממש
נצטרך להתאמץ קצת יותר ולמתוח איברים ע"מ לרדת לשורש העניין ולנסות
להבין מה מכינה לנו כאן ההנהגה העליונה וכיצד קשורה הפרשה לגאולה הקרובה.

מעניין אתכם? שווה להתאמץ?

תוקן על ידי המיייחל ב- 24/01/2011 14:12:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/1/2011 21:48 לינק ישיר 

כן!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2011 09:30 לינק ישיר 

טוב, אני רואה שלא התלהבתם מהרעיון לפיכך לא נותר לי אלא להודות לכם
שחסכתם ממני את המאמץ ואת הטירחה הכרוכים בכתיבה הפוסט.

תזכו למצוות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2011 04:08 לינק ישיר 

המיייחל

אם יש לך קצת רצון וזמן לדברים חדשים , תברר מה זה אירגון "אחוה" ,

אני לא רוצה לכתוב כאן כלום על הארגון כדי לא לתת דיעות מוקדמות , אבל ברור לי שאחרי שתברר על האירגון הזה , אתה תראה את צורת השליטה בציבור החרדי  בצורתו האמיתית שהיא לא כל כך ידועה בציבורהחרדי.

אם אתה כבר יודע על האירגון קבל נא את התנצלותי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2011 09:59 לינק ישיר 

אתם מכירים אותי ויודעים שאין דרכי להתערב בפרשיות כאלה ולא בדומים להם עסקינן כאן בפורום.
ולכן עליכם לדעת שכשאר אני כן נוגע בפרשיות האלה פירושו של דבר שישנו קשר לנושאי הפורום
ולימים בהם אנו נמצאים ימי סוף הגלות וערב הגאולה.

לא יודע איך תתגלגל הפרשה אך לעת עתה אסתפק במשפט אחד:
הציבור החרדי-אשכנזי הוא זה שהחריב את בית שני. ולא די שמעכב את הגאולה עד עכשיו
אלא גם מאיים להחריב בעוונו את המעט שנשאר. כל מי שמעט שכל לו בקודקדו ידע להתרחק
מהם כמה שיותר כי בנפשו ובנפש תורת ה' האמיתית הוא!

מוצאי שבת ט"ז אדר א'

לכבוד

הרה"ג ר' יוסף אפרתי שליט"א

והרבנים אריה אלישיב, שמואל דויטש ויהודה יברוב שליט"א

בימים האחרונים נוצר קרע גדול ביהדות החרדית סביב פרשיית גיורי הצבא.

והנה כבר מספר פעמים שנשלחו רבים חשובים שליחי מרן פוסק הדור הראשל"צ שליט"א לביתו של הגרי"ש אלישיב כדי לדון עמו בנושא הטעון אך לא נתנו להם להיכנס, כמו"כ מספר שיחות טלפוניות נטרקו באמצע השיחה.

לאחר ישיבה שנערכה במוצאי שבת האחרון בין כל העוסקים בנושא הננו באים בדברים מע"ג הכתב כי לא היה ביכולתנו אפשרות להידבר בעניין בצורה נורמלית ועניינית.

באם לא ישבו למו"מ שליחי מרן שליט"א אנו ניאלץ לעשות את הדברים הבאים.

א)      כל נציגי סיעת ש"ס בכנסת וברחבי הארץ יפסיקו לאלתר את השיתוף פעולה עם סיעת דגל התורה והמינויים הפוליטיים שסיעת דגל התורה משוועת אליהם יומם וליל יפסקו לאלתר.

ב)      על כבוד התורה אי אפשר לשתוק ולכן מרן שליט"א הכין כבר נאום חוצב להבות אש שיושמע במוצאי שבת הקרוב בפני כל היהדות החרדית כולה בלווין.

ג)       ספרים עבי כרס כבר מוכנים להו"ל על פרשיות שחיתות ידועות הנמצאות בבית הגרי"ש ואכמ"ל.

נצטט בפניכם חלק מהדברים אותם יזעק מרן שליט"א למען ישמעו ויראו ולא יוסיפו להרבות מחלוקות ותככים בין גדולי ישראל ולפלג את הציבור החרדי כולו.

"לצערנו ולחרפתנו כמה נערים קטנים מחבלים כרמים רוצים לפגוע ביהדות ספרד ולפלג את היהדות החרדית ולנסות לסכסך בין הרבנים, שלא יספרו לנו סיפורים כי הם דואגים לנושאים הלכתיים, הם רוצים שליטה ושררה גם על בני יהדות ספרד ולכן הם רוצים לכופף אותנו בכל מחיר גם על חשבון אחדות עם ישראל, ובשביל זה הם מסכימים לעשות הכל אפילו לחבור פתאום לעדה החרדית, אנחנו לא זוכרים שבעדה החרדית זרקו אבנים על הרב אלישיב בגלל פסק ההלכה שלו בגבעה הצרפתית? אי אפשר לטשטש את ההיסטוריה כמה לחמו עם הרב אלישיב כי הוא הלך לבית הדין העליון מה שלא היה מקובל אצל אחינו האשכנזים, ופתאום עכשיו כדי לשלוט על הציבור הספרדי מסכימים מקורבים חצופים מביתו לחבור לעדה החרדית כדי לפגוע בנו"

"שלא ידברו על חורבן עם ישראל, הרי אותם אנשים עסוקים יומם ולילה סביב שררה ושליטה על חשבון פילוג עם ישראל, בבחירות בביתר בגלל שררה וכבוד הם הסכימו לפלג את הציבור החסידי עם הציבור הליטאי ולהפר פסק דין והסכמים חתומים רק בשביל שררה וכבוד, בועד הישיבות הם לחמו עם הרב ואזנר והדיחו אותו בשביל כבוד ושררה, בחינוך העצמאי הם רבו עם חסידות גור ופנו לערכאות והכל בשביל כבוד ושררה, וגם עכשיו הם רוצים לרמוס את קרן היהדות הספרדית ולנסות לשלוט עלינו, אותם אנשים שיעסקו קודם בסכסוכים הפנימיים שלהם לפני שיעסקו בפגיעה ביהדות ספרד, קודם שיגמרו את הסכסוך שלהם בפילוג כל הרבנים בבני ברק עם הרב אלישיב בישיבת פונוביז ואחרי יעסקו ביהדות ספרד" 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2011 10:17 לינק ישיר 

אני אמנם שייכת לציבור האשכנזי, אבל במקרה זה כמו במקרים רבים אחרים מסכימה עם הציבור הספרדי ועם דרכו של הרב עובדיה יוסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 10:09 לינק ישיר 

את אמנם שייכת לציבור האשכנזי אך באומרי "הציבור האשכנזי" אין כוונתי לעצם המוצא
אלא לדרך להשפקת החיים ולא לעדה ממנה בא האדם.

למרות שאין לי שום דבר נגד גזענות ואין לי שום בעיה להיות כזה (כן כן הבנתם נכון אני לא יפה נפש!)
אנחנו לא מאלה שפוסלים אדם בגלל מוצאו ועדתו אלא שופטים אותו אך ורק עפ"י מעשיו מידותיו ותו לא.

חוצמזה שעצם נוכחותך פה בפורום מעידה כאלף עדים שאינך "אשכנזייה קלאסית", וזה לשיבחך כמובך. אשרייך.

אצלי באופן אישי אין מושג כזה של ספרדי אשכנזי וכו', כל אדם באשר הוא אדם. ואם הוא הגון וישר
אז אפילו גם גר ואפילו גם ר"ל "גוי".

בפרט כאשר אני בעצמי אתיופי שנולד באלסקה ועבר גיור צבאי לחומרא בצבא האפגאני
שעלה לארץ מתוקף חק השבות לפינגווינים יתומים שקרחונם נשרף בשריפות הגדולות ברוסיה...

אז מי שאני שאדבר...

Huh? 2

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2011 10:29 לינק ישיר 

או קיי . . .. . . . .

עכשיו תתחיל להסביר מהסוף להתחלה-מהשלב של שריפת הקרחון עד פורום אחרית הימים כאן ועכשיו . .. 

ראית איך סגרתי מעגל ?!?!?

ממש לא התכוונתי !

יא חביבי יא חלאוולאוו

רק עובדה זו בעצמה מעידה עשרות מונים את אימתות סיפורך האישי הנוגה ורך וגם הקשה יחדיו.בו נעצור פה לפני שאסחף כהרגלי -עד לאותו קרחון שנשרף

ראית איך סגרתי מעגל ?!?!?

ממש לא התכוונתי !

יא חביבי יא חלאוולאוו

דיי כבר !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2011 13:38 לינק ישיר 

המייחל, מה אגיד, חוש הומור לא חסר לך, אולי תתחיל להופיע בהצגות סטנד-אפ, התגמול הכספי בודאי יהיה גבוה יותר מאשר כאן בפורום......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הציבור החרדי - הקרוב ביותר או המזיק ביותר ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.