בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הציבור החרדי - הקרוב ביותר או המזיק ביותר ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/2/2011 15:02 לינק ישיר 

הצחקתם אותי שניכם!

דווקא נשמע טוב הרעיון של סטנד-אפ. מצא חן בעיניי.
בפרט כאשר כל ההכנסות יהיו קודש (לארוחות שחיתות במסעדות פאר..)
אבל רק אם את מבטיחה להיות אורחת קבועה בכל הופעותיי!

תוקן על ידי המיייחל ב- 22/02/2011 15:05:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2011 16:50 לינק ישיר 

מבטיחה! מבטיחה! ואביא איתי הרבה צופים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 12:54 לינק ישיר 
מכת הרווק

רווק, תעשה לי כסף

"כשאתה רווק, אתה נחשף לכמות בלתי נסבלת של תיקונים, מקובלים מתחזים ובאבות מזויפים, לא יכול להיות ש"תיקון" של איזה רב יעלה 2,688 שקל! תקראו תהילים, עדיף"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091152,00.html

אוי לבושה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2011 15:56 לינק ישיר 

ב"אוי לבושה"
את מתכוון לציבור ההמונים הנבער מדעת, נכון?  Smile

כי על הבאמבות למינהם וה'צדיקים' לסוגיהם אין לי דבר וחצי דבר, שודדים אנסים ורוצחים וגנבים תמיד היו.
החידוש שאולי התחדש בדורנו זה שהם מחופשים לאנשי דת ועבדי ה'. זה אולי החידוש היחיד.

אבל על ההמונים המחפשים ה-כ-ל מלבד את פני ה' עבודתו יראתו וקירבתו
אני לא ממש מצליח לרחם. מגיע להם. אלה אלהיך ומושיעך ישראל.
לא עכברא גנב אלא חורא גנב.

אוי לדור שכך עלתה בימיו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/7/2011 14:25 לינק ישיר 

מסר לציבור החרדי באמריקה בעקבות רצח הילד לייבי ז"ל הי"ד

ראשית כל ברצוני לשלוח את ניחומי העמוקים, להורים של לייבי ז"ל ולכל עם ישראל.
לייבי ז"ל היה למעשה קרבן ציבור, הוא נרצח על קידוש ה', למרות שזה לא מובן למה הרצח האיום הזה נחשב כמעשה של קידוש ה', אבל באמת לייבי הקטן כן נהרג על קידוש ה', הנשמה שלו היתה נקיה והוא נרצח לא ע"י גוי אלא ע"י יהודי, שברור שהוא לא היה שפוי בדעתו.
הוא נהרג בגלל העבירות האיומות שלנו, הוא נרצח כדי למשוך את תשומת לבנו לעובדה שאנחנו, עם ישראל בכל העולם - אבל במיוחד באמריקה - שכחנו איך צריך לחיות יהודי אמיתי.
נסחפנו לדרך הכי גרועה, שהפכנו את האידישקייט שלנו לאידישקייט של פלסטיק, בדרך שמרחיקה אותנו מהקב"ה, בלהחזיק חזק את הזנב של עגל הזהב, ולתת לו למשוך אותנו לעולם של הגשמיות.
יהודי חרדי ממוצע באמריקה, לומד תורה, עובד, עם זקן ופאות, מתפלל פחות או יותר 3 פעמים ביום, אוכל מה שחתום ע"ז הכשר, ונראה פחות או יותר כיהודי שומר מצוות, אבל באמת היהודי האמריקאי החרדי המודרני, שנקרא יהודי חרדי, חדור כולו בגשמיות.
חיים בבתים מפוארים, רכבים גדולים, חופשות אטרקטיביות וכו', והם מתעלמים לגמרי מפרטים חשובים כמו צניעות ותשובה, הזמנים עכשיו מחמירים מאוד, אנשים סובלים יותר באופן כללי, ולכן הלב שלהם פתוח יותר לשינויים, אבל למרות כל הבעיות הכלכליות, ולמרות הטרגדיות המשונות, הקהילה החרדית ממשיכה לנוע לכיוון של התאבדות, לכיוון שעגל הזהב סוחב אותו...
החיים של היהודי החרדי באמריקה, נהיה שטחי ביותר, הכיוון ההפוך של האידישקייט האמיתי, מלבישים את העבירות בצדקות, אבל כשמגרדים את השכבה החיצונית של המצוות, רואים שזה באמת עבירות. ולכן לייבי הקטן גרם לשוק עצום לקהילה החרדית. לייבי הקטן לא נרצח ע"י גוי אנטישמי, ולא ע"י ערבי או נוצרי, ולא ע"י כושי או גוי לבן. אלא הוא נרצח ע"י מישהו שקורא לעצמו יהודי, הקהילות שלנו בהלם, נשחטים ע"י כביכול יהודים חרדים והשקרים שלהם.
מלמדים אותנו נוסחאות מסולפים של אידישקייט, ואנחנו מחנכים את הילדים עם אותו נוסח של אידישקייט, שזה בעצם לא אידישקייט, אנחנו מחנכים אותם לאגואיזם למרות שאנחנו מחלקים הרבה צדקה, אנחנו קוראים לעצמנו צנועים יותר מאומות העולם, ובעצם אנחנו מחנכים אותם נגד הצניעות, אנחנו מחנכים אותם כביכול לאמת, ובעצם אנחנו מכניסים אותם לתוך השקר, והשקר הוא שמלבישים את הגשמיות באידישקייט, אבל באמת הגשמיות זה שקר והאידישקייט זה אמת, ואנחנו חייבים לחזור לאידישקייט שהיה פעם, האידישקייט של האבות הקדושים והצדיקים הגדולים שחיו עם מעט גשמיות אבל עם הרבה תורה, ועם אמת וקרבה להקב"ה, הם היו טהורים וצנועים, טוהר אמיתי וצניעות אמיתית.
החודשים הבאים יביאו לעולם עוד הרבה טרגדיות, יותר גרוע מהשנים האחרונות, הגשמיות אצל רוב האנשים יפול עוד יותר, והעולם יהיה מסוכן באופן קיצוני יותר ממה שהיה עד היום, עם ישראל תתעוררו! הכל מסתובב סביבכם, הסיפור של לייבי זה למענכם (אודותכם), תבדקו את הנשמות שלכם, תבדקו את המעשים שלכם, תראו איפה באמת נכשלתם ותשנו את הדרך שלכם.
אני לא יודע אם הרבה מכם מסוגלים להבין שסטיתם כל כך מההשקפה היהודית האמיתית, קשה לי אפילו לדמיין איך שאתם חוזרים, אבל תעשו את הפסיעה הראשונה ואני בטוח שהקב"ה יתן לכם יד כביכול ויכוון אתכם להגיע אל דרך האמת.
ש': למה הטרגדיה הזאת מוגדר כקידוש ה', כשהוא נהרג ע"י יהודי?
ת': כי זה לא משנה מי שהרג אותו, למעשה זה הגויאישקייט שנמצא בתוכנו, זה שהרג אותו, וזה הופך את זה לקידוש ה', יהודי אמיתי לא היה אף פעם רוצח ילד בצורה שהוא עשה את זה, אלא אם כן שהוא לגמרי משוגע, ואפילו כך, נשמה יהודית אמיתית לא נשאר אדישה למעשה אכזרי כזה, לכן הוא נהרג על קידוש ה', הגויאישקייט שנמצא בתוכנו זה שהרג אותו.
ש': הסיפור הזה של לייבי לא גורם לחילול ה' בכל העולם?
ת': החילול ה' שיוצא מהסיפור של לייבי, הוא רק זה שהכביסה המלוכלכת שלנו יצאה החוצה, וכל העולם רואים את זה, זה מראה לכל העולם שהקב"ה דחה אותנו מלהיות בנו יקירו, זה גרוע מאוד, אבל אם בורו פארק יתהפך ויעשו תשובה שלימה, כל העולם גם יהפוך ויחזרו בתשובה בעז"ה.
ש': מה אפשר לעשות כדי לא לשכוח מהטרגדיה הנוראה הזאת כמו ששכחנו את הפטירה של כ"כ הרבה גדולים בתקופה האחרונה?
ת': אני לא בטוח שלא ישכחו ח"ו, כי אנחנו במצב קשה, אבל כל יהודי צריך להתגבר ולזכור את הלימוד שלמדו אותנו בשבוע האחרון, כי יש לנו מעט מאוד מנהיגים שהם מוכנים לתת לנו השקפה נכונה על מה שקרה ומה זה מלמד אותנו, ולהפעיל לחץ על עם ישראל דרך המילים שלהם ודרך התפילות שלהם, ולעזור לעם ישראל לחזור לאידישקייט האמיתי. ולכן אני מאוד מאוד מודאג ממה שקרה ללייבי, שלא ישכחו את זה, ואם ישכחו ח"ו, הסוף שלנו יהיה הרבה יותר גרוע ממה שקרה ללייבי..
ש': למה הקב"ה בחר דווקא בבורו פארק לאסון הזה, יותר מכל מקום אחר בעולם?
ת': בורו פארק הוא מרכז של עגל הזהב החרדי, העגל הזהב זה החומריות הגויי שחדר לכל הקהילה החרדית בכל העולם כולל ארץ ישראל, אבל המרכז הוא בבורו פארק.
ש': אם היינו עושים תשובה בשבועות האחרונים,ש-4 גדולים נפטרו, היינו מונעים את האסון הזה?
ת': אי אפשר להגיד מה היה אם, למעשה זה לא קרה (ז"א לא עשינו תשובה) לכן הקב"ה שלח לנו את הסיפור עם לייבי, הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם באופן מוחלט סביב האסון הזה, שהנשמה של לייבי היתה נשמה קדושה, של צדיק גדול.
ש': למה גופו של לייבי הושחת בצורה כה אכזרית?
ת': כי אנחנו משחיתים רוחנית את הילדים שלנו עם הגשמיות שלנו, וזה עוד יותר גרוע ממה שהרוצח הזה עשה לגופו של לייבי, כי הוא רצח את גופו, ואנחנו הורגים את הנשמות של הילדים שלנו.
ש': באיזה גשמיות אנשים היום משחיתים את הנשמות של הילדים שלהם?
ת': הדבר הראשון והכי דומיננטי זה הצניעות... וזה נוגע לכל אחד, גם גברים וגם נשים, זה פוגע בדורות הבאים. בגלל הפגם בצניעות אנחנו עוברים על עבירות בכל מיני צורות שהם משפיעים לרע על המשך הדורות, הישיבות, התלמודי תורה, וכל המוסדות של הקהילה החרדית הם לעתים קרובות מקומות מסוכנים, מידת הקדושה בין איש לאשתו מסתכם היום בגודל גרגיר של מלח, אין לנו מי שילמד אותנו וידריך אותנו ביד חזקה, אין לנו רב או רבי או מנהיג שינהיג אותנו בדרך הקדושה, הבית היהודי לרוב הוא פרוץ מאוד (ומתנהל על פי גורמים לא צנועים) הקדושה עזבה את הבית היהודי. בהרבה מקרים הרבנים מגיבים בעדינות מדי למצבים של פרצות קיצוניות בקדושת הבית, ולכן השכינה הקדושה - השותף השלישי והראשי בחיי איש ואשה - עוזבת במקרים רבים את הבית, וכשהשכינה עוזבת, נשאר הבית היהודי פרוץ לחיי הגויאישקייט, שזה גורם לתוצאות שליליות הרות אסון. כשחסר בצניעות באיזה צורה שהיא (אם זה בחיי איש ואשה, או כל פעולות אסורות למיניהם, בגדים לא צנועים, ואפילו דברים שלא מתייחסים אליהם בחומרה, כגון גברים שמתנהגים בחביבות לנשים זרות או להיפך, ועוד פגמים מהסוג הזה) זה לוקח את היהודי למחוזות רחוקים של פעילות רדודה, וזה הופך את האידישקייט שלו למשהו מימי ודליל. הפכנו את הענין של חסד לסאטירה (לצחוק) אנשים תורמים כסף לרבנים כדי לבנות ישיבות, בתי כנסת וקהילות, אבל הם רוצים שהרבנים יבטיחו להם הצלחה בעסקים שלהם, ואם זה לא עובד להם לפי התוכנית, הם מאשימים את הרב או הרבי או המנהיג, אבל הם לא פונים להקב"ה, כאילו שהקב"ה הוא לא שותף כאן ח"ו, רק הרבי הוא היחיד שאפשר לפעול דרכו, ולא דרך הקב"ה ח"ו.
הרבה יהודים היום יש להם השקפות מסולפות באידישקייט, ולמרות שיש הרבה בעלי חסד אמיתיים, אבל רובם הם לא כך, ישנם יהודים שלומדים תורה ביום ובלילה, אבל אם הנשים שלהם עובדים במשרדים, והם מפטפטות עם גברים זרים, ולא מתלבשות בצניעות, הבעלים מפסידים את לימוד התורה שלהם, הם מפסידים את הכל.
ישנה עוד בעיה משמעותית באמריקה ובכל העולם, האמריקאים אדישים לנושא הכשרות של האוכל, האמריקאים חייבים את המסעדות שלהם, התאוות והממתקים, אפילו אם זה על חשבון אכילת ממתקים בכשרות מפוקפקת.
יש שאלה גדולה סביב כשרות השחיטה, ולמרות הסקנדל הגדול לפני כמה שנים, עם כל זה ההשגחה הכללית על השחיטה במצב ירוד, ואני חייב לומר לכם שבכלל הרבה דברים שאנחנו אוכלים, קיבלו מראה וטעם גויי, ובין הפיצה לסושי אפשר להקיא.
עוד מכה קשה באמריקה זה ענין הדיבור בשעת התפילה ובפרט בקריאת התורה ה"י, וזה דוגמא כמה הרבה יהודים התרחקו. לדבר שעת התפילה וקריאת התורה זה סימן על היהודי שעושה את זה, שהוא ניתק את הקשר שלו עם הקב"ה, הוא חי בשלט רחוק, הוא עוצר את התפילה מתי שזה מתאים לו, הלב שלו לא בתפילה, והוא התרחק רחוק מהאמת ורחוק מהקב"ה.
לענות לטלפונים או לשלוח טעקסים בשעת התפילה - אסור לחלוטין, ואף יהודי לא יכול להתיר לעצמו לענות לטלפונים ולשלוח טעקסים באמצע התפילה, קשה לי לבטא במילים את חומרת הדבר, ואיך אני יכול להגיד ליהודים לא לענות לטלפונים ולא לשלוח טעקסים באמצע התפילה, יהודי שעושה את הדבר הזה, איך הוא יכול להבין את חומרת הדבר כשהוא נפל כל כך, והתרחק כל כך, הוא הפך לגוי בבגדים של יהודים, בלי יראת שמים.
ש': איך אנחנו צריכים להתנהג בשבועות הבאים?
ת': עם ישראל צריך להתעסק בשבועות הבאים בתפילה, בלהוריד דמעות, לשבת על הארץ, לשים שק על הגוף ולבכות ולבכות ולבכות על כל העבירות שלנו, לבקש מהקב"ה שיעזור לעם ישראל להשתנות, שנהיה יהודים נקיים עם נשמות טהורות, אולי אז נזכה להיות מוכנים לקבל את משיח צדקנו ברחמים, ובכל זאת אני לא מאמין על רוב היהודים שיעשו זאת, הם יצחקו מהדברים שאמרתי ויגידו שזה שטויות, אם הרבנים שלנו לא מדריכים אותנו לעשות כך, למה שנעשה את זה, רק בגלל שילד נכה אמר את זה?
תזכרו את המילים שלי - אתם הצדיקים החוטאים:
החודשים הבאים יביאו איתם מצבים איומים, מכל הכיוונים, אנשים יצעקו מפחד ובלבול, תזכרו טוב, שכשיגיע הזמן לזעוק לעזרה, תצעקו רק לה', ולא לאלילי שוא, ולא לנביאי השקר.
לייבי הקטן היה הקרבן שלנו, ואני רק מתפלל לה' שהדם שלו לא נשפך לחינם, הלב שלי עצוב ומלא צער, אני בוכה חזק יחד עם ההורים של לייבי, ועם לייבי עצמו, רק כמו המצוה של שילוח הקן, אני מקוה שההפסד והדמעות של האמא, יגרום ויביא לתשובה שלימה של עם ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 10:15 לינק ישיר 

בעקבות נפילות הטילים באשדוד

'אשרינו' שיש לנו רב'ה כזה!!!     Vomit 2

תודה לך אבא שבשמיים שלא עשיתני חרדי!!

תוקן על ידי המיייחל ב- 19/08/2011 10:09:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 11:39 לינק ישיר 

מזה אמור להביע ???????. מה זאת אומרת לעזוב את העיר ????????

מה הולך פה אני לא מבין , זה המסר שהוא קיבל מהפגיעה , לברוח בגשמיות מין המסר הרוחני ????

אני לא מבין כבר יותר את החרדים , נימאס לי !

מה יהיה השלב הבא , לעזוב את הארץ לארהב ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2011 14:27 לינק ישיר 

המייחל אתה טועה בגדול.

האדמו"ר מגור הוא מצדיקי הדור, מי אנחנו שנביע את דעתו עליו, כל שכן שבשעת סכנה כל אחד צריך להציל עצמו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2011 15:59 לינק ישיר 

כלומר המסר הוא לפנות את אשדוד ואשקלון לדעתך ראובני ? , או שמדובר בפגיעה קשה במבנה הישיבה ועל כך דיבר הרב , כיוון שאין המבנה בטוח להיות בתוכו ?

אם אתה יודע יותר פרטים אשמח לשמוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2011 16:04 לינק ישיר 

אדם..
בנושא בריחת החרדים מאימת הטילים דשנו כבר לפני שנתיים וחצי בעופרת יצוקה
כאשר האזורים החרדיים בעיר התרוקנו כמעט כליל מתושביהם ואני הסתובבתי לי
על אופניי ברחובות העיר משתומם מהמראה העצוב הזה של גילויי פחדנות שעד אז
לא ידעתי ולא תארתי לעצמי שזה פרצופם של החרדים. בושה וחרפה וכדי ביזיון וקצף
וכל מילה נוספת מיותרת, אני את שלי אמרתי במשפט אחד
ברוך שלא עשאני חרדי.

ראובני..
הרב'ה מגור צדיק גדול? יפה לו ויפה לך. אבל לא על זה נסובו דברינו.
דבריי התייחסו להשקפת העולם המעוותת הזאת בעיניי. ולא רק בעיניי
כי אם בעיני רבים וטובים אחרים גם. אבל למה לטחון מים..עזוב, מה יצא מזה.
ה' יצילני מהם ומהדומה להם.

תוקן על ידי המיייחל ב- 19/08/2011 16:05:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 17:09 לינק ישיר 

הבנתי ! אז לא טעיתי חחח הרגשתי רע לרגע .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 19:43 לינק ישיר 

אסור לנו לטעות,
המחאה על הפריצות בארץ הקודש היא לא רק נכונה ואמיתית,
היא חובה על כולנו, אבל במקום שיעשו הפגנות מסודרות ברוב עם,
ויפגינו וישאו שלטים נגד הפריצות, עומדים כמה אהבלים, וצועקים על
ילדה בת שמונה, או אישה שרואים ארבע וחצי שערות מראשה,
והנזק גדול ה' יצילנו, התקשורת חוגגת על האהבלים האלה, ועל כל הציבור
"החרדי" באותה הזדמנות פז מבחינתם...

* width="560" height="315"> <*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 20:55 לינק ישיר 
"ועשוהו יום טוב לישראל"

היום בו נפל האתר המשוקץ 'בחדרי-חרדים'
צריך להיות יום גילה ושמחה לכל יהודי אוהב ה' ואוהב ישראל!

האתר/הפורום הטמא הזה שמכיל בתוכו את המיץ של הזבל של החברה החרדית
שנותן במה ולגיטמציה לפרוץ את כל גדרי השמירה הטוהר והמסורת היהודית, האתר הזה
שעליו התבטאתי בשנים האחרונות בכל מיני ביטויים כמו "הפורום השכן, שהייתי מת לעשות לו נוהל שכן" או בזמן עופרת יצוקה - "אם היה טיל וירטואלי הפורום הזה היה המקום הראשון לספוג פגיעה ישירה".
ב"ה וברוך שמו שהחיינו והגיענו לזמן הזה לראות כיצד פוקדת ההשגחה העליונה על העומדים מאחוריו את עוונותיהם ואם יהודי אחד יזכה להתעורר ללמוד מזה מוסר שאין העולם הפקר אלא יש דין ויש דיין שבסופו של יום גם אם יתמהמה לא יאחר לפקוד על הרשעים את פועלם ובקדרה בה בישלו אחרים יתבשלו הם בעצמם. בפרוח רשעים כמו עשב.. להשמדם עדי עד.

תוקן על ידי המיייחל ב- 02/04/2012 21:12:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 21:57 לינק ישיר 

למה אתה יוצא נגד האתר שהפורום שלך נמצא בו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 22:20 לינק ישיר 

רואים שאת חדשה באזור.

בתחילה היה רק היידפארק שהוא מרכז פורומים ישראלי ובו פעלנו והכל היה בסדר.
לאחר מכן באיזשהו שלב התחילו פרסומות לא כ"כ צנועות שהיוו בעיה לדתיים שבינינו, טבעי שכך.
בעקבות זאת קמה הפלטפורמה הזאת של בח"ח על גבי ההידפארק המיועדת לציבור הדתי-חרדי.
בתוך עשרות/מאות הפורומים שיש כאן יש ביניהם רבים וגם טובים לצד רעים וגועליים.
אותו פורום ספציפי הנקרא בחדרי-חרדים ידוע לשמצה ואדם עם יראת-שמים יכול להקיא לאחר סיבוב בו
על התכנים הרבים הגועליים הנשפכים שם בטונות. על זה יצא קצפנו.
אם נזכה ויבוער הפורום הזה מן העולם בערב פסח יחד עם החמץ והיה זה שכרנו
ונכנס כולנו לחיים טובים ולשלום בחג המצות הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הציבור החרדי - הקרוב ביותר או המזיק ביותר ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 14 15 16 לדף הבא סך הכל 16 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.