א. תביא קישור
ב. לא מוכיח לי כלום. ולי יש מכר בן 72 ת"ח שלמד בשכנות לרצי"ה שאומר שהרצי"ה קוק היה ת"ח
ג. לא זכור לי מה כתבת. הגלישה כאן, במקרה של ביטול תורה היא איסור (אגב דילגת על ג')
ד. לא מדובר בתמימות. אתה פשוט אינך מכיר את הציבור שאתה קובל עליו.
ה. הטענה האחרונה שלך למשל היא דמגוגיה במיטבה. "עובדה בדוקה". עובדה בדוקה היא שזה לא ככה.
האם ככה יתנהל הדיון/וויכוח? אתה אומר זה א' כי זה ידוע ואני אומר ב' כי אתה לא יודע ?
אני לא רואה סיבה להמשיך את הדיון/וויכוח הזה כשהוא נשאר ברמה הזאת. שים לב שגם רנדוו לפניך בא באותן טענות חסרות משקל מאחריהן יחד עם דמגוגיות של 'ידוע' ו'מפורסם' אז ---
אולי ככה מפורסם וידוע לך..אני מאוד מסתפק שאתה כחרדי לאיזה תלמידי חכמים דת'ל נחשפת ואם בכלל..
אני מסיים כאן את הוויכוח שלי איתך כיוון שמשתקף מדבריך הכוללניים כלפי ציבור הדת'ל שאינך מבחין בתתי ציבורים.
אתה יכול לראות את הציבור הדת'ל כמו שאתה רואה אותו עכשיו. אתה יכול לראות אותו כציבור לומדי תורה שמקבל גם את הנספחים והנחשלים לתוך חיקו.
בצורה דומה אני אוכל לראות את הציבור החרדי כולל השבבניקים,שותי הקפה בכוללים,נייעסני מקווה וקיצוניים מחבקי אחמדניאג'ד למיניהם כגוש אחד. ומצד שני אני בוחר לראות את לומדי התורה בנפרד ואת הנחשלים בנפרד.
הבחירה היא בידיים שלך אם היא עד כה נשללה בשל דעות קדומות.
אתה מוזמן להכיר את הציבור - תבוא לישיבות לך לכוללים, דבר עם רבנים.
נדבר אחרי שתעשה את הנ"ל.
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 23/06/2009 19:40:38
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 23/06/2009 20:14:15