| נשלח ב-3/8/2008 21:40 |
|
| |
הרב עובדיה יוסף שליט"א: נתניהו פועל למען התורה
נתניהו: מפלגת השלטון מציעה את ירושלים לאויבינו
יו"ר הליכוד נפגש הערב עם הרב עובדיה יוסף, מנהיגה הרוחני של ש"ס, ויצא במתקפה חריפה נגד קדימה. "י-ם חרבה כמה פעמים, אך העם היהודי לא ויתר", אמר נתניהו. "עתה מציעים את החלקים היקרים לגרועים שאויבים". הרב יוסף: נתניהו פועל למען התורה
*--
art_global_gallery_picture*קדימה נאבקת עוד בתוך עצמה ועדיין מכהנת כמפלגת השלטון, אך יו"ר הליכוד ח"כ בנימין נתניהו כבר מצחצח חרבות לקראת הליכה לבחירות. "ירושלים חרבה כמה פעמים, נלקחה מעמנו לא פעם ולא פעמיים והעם היהודי מעולם לא ויתר על ירושלים", הוא אמר הערב (א') בכנס תורני בו נכח גם הרב עובדיה יוסף. "והנה בפעם הראשונה בתולדות עמנו - מפלגת שלטון מתוכנו באה ומציעה את ירושלים לגרועים שבאויבנו".
את דבריו, שיועדו בראש ובראשונה לרב עובדיה יוסף, מנהיגה הרוחני של ש"ס, פתח נתניהו בצורך להעמיק את החינוך היהודי בבתי הספר הממלכתיים. אלא שהייתה זו אנלוגיה למטרה הפוליטית אליה חתר – הכשל של מפלגת השלטון.
"ההוכחה עד כמה הדבר (חינוך למורשת ישראל – א.ב.ח) נחוץ, ניתנת בעצם ימים אלה", אמר. "אנחנו בימי בין המייצרים, ירושלים חרבה ובית המקדש חרב. ירושלים חרבה כמה פעמים, נלקחה מעמנו לא פעם ולא פעמיים והעם היהודי מעולם לא ויתר על ירושלים", אמר.
לדבריו, "גם אחרי שזרעו אותה בחול, במלח, הוא לא ויתר.
*************** id="5" tabindex="-32768" marginwidth="0" marginheight="0" src="/cache/banners/ban_m.php?vnum=111&vpage=657&loc=5" frameborder="0" width="268" scrolling="no" height="195"><*
יהודים לאורך כל הדורות יהיו בגטו טולדו ערב גרוש ספרד או בגטו ורשה ערב החורבן הנורא מתפללים 'לשנה הבאה בירושלים'. עם ישראל לא ויתר על בירת ישראל".
או אז, הגיע נתניהו למטרה אליה חתר: "והנה אנחנו מוצאים בפעם הראשונה בתולדות עמנו דבר שאיננו זוכרים ואיננו מכירים אותו, שמפלגת שלטון מתוכנו תבוא ותציע את ירושלים ואת החלקים היקרים ביותר של ירושלים, שמדברים הכי הרבה אל מורשת עמנו, להציע אותם לזרים, אפילו לגרועים שבאויבנו. אני רואה בזה לא כשל פוליטי – גם זה. לא רק סכנה ביטחונית – גם זה. אני רואה בזה קודם כל כשל ערכי יסודי בחינוך".
את הדברים אמר נתניהו בישיבת הפתיחה של הכינוס הארצי לתורה שבעל פה שהתקיים בבית מוסד הרב קוק בירושלים. בכנס נשא דברים גם הרב עובדיה יוסף, בהם ברך את נתניהו והחמיא לו על "דברים סודיים" שעשה למען התורה. "הוא (נתניהו) עושה הרבה למען התורה", אמר הרב עובדיה, שנשא דרשה בנושא פדיון שבויים. "יש הרבה דברים סודיים שעשה אותם רק לשם שמיים".
תוקן על ידי תלאביבי60 ב- 05/08/2008 8:21:58
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2008 22:21 |
|
| |
כנראה ראש הממשלה הבא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2008 22:42 |
|
| |
וכנראה שלא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2008 22:56 |
|
| |
והלוואי שלא .
תזכירו לי על מי אמרו עיזה עיוורת ?
מה קרה , העיזה קיבלה איזה שיקוי סודי שנפקחו עיניה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2008 23:04 |
|
| |
נתניהו: קדימה מוסרת את ירושלים, זו סכנה
בכנס במוסד הרב קוק בירושלים, בנוכחות הרב עובדיה יוסף, האשים יו"ר הליכוד, בנימין נתניהו, את קדימה: "לראשונה בתולדות העם היהודי נוצר מצב שמפלגת שלטון מתוכנו תבוא ותציע את ירושלים. זו סכנה ביטחונית"
נטע סלע
יו"ר הליכוד, בנימין נתניהו, האשים הערב (יום א') את קדימה בכך שהיא מתכוונת למסור חלקים מירושלים. הוא דיבר במוסד הרב קוק, בנוכחות מנהיגה הרוחני של ש"ס, הרב עובדיה יוסף.
"לראשונה בתולדות העם היהודי נוצר מצב שמפלגת שלטון מתוכנו תבוא ותציע את ירושלים ואת החלקים היקרים ביותר בה המדברים הכי הרבה על מורשת עמנו. מציעים אותה לזרים, לגרועים שבאויבנו. זהו לא רק כשל פוליטי, אלא סכנה ביטחונית. כשל ערכי יסודי ועמוק, במובן הלאומי, היהודי והדתי", אמר נתניהו.
בכנס שעסק במנהיגות ומוסריות של מנהיג בישראל, ציין נתניהו את התקופה בה אנו נמצאים, ימי בין המצרים, וציין שירושלים ובית המקדש חרבו בתקופה זו. "ירושלים חרבה כמה פעמים. נלקחה מעמנו, נכבשה, והעם היהודי מעולם לא ויתר על ירושלים. נאבק פעם אחר פעם. יהודים לאורך הדורות היו פזורים כאן או שם, בגטו זה או אחר, ואמרו 'בשנה הבאה בירושלים הבנויה'. עם ישראל לא ויתר על בירת ישראל".
 |
פרסומת |
|
| * id="flashad" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" height="195" width="268" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000">
<* |
 |
|
|
|
את המעמד שהתקיים בנוכחות מנהיגה הרוחני של ש"ס, הרב עובדיה יוסף, שרי ש"ס והרבנים הראשיים - ניצל נתניהו כדי לצאת בקריאה לשוב ולהקנות מורשת יהודית בחינוך הממלכתי. "זאת על-מנת לשמור על ארצנו, ובראש דבר לשמור על ירושלים. אלו לא דברים מהשפה אל החוץ", הצהיר נתניהו, "אני מוכן להיהרג על זה. אני משוכנע שגם אתם. האמונה והדבקות הזאת יישארו לנצח. תרימו ראש, היו גאים במורשת שלנו, ושימרו על ירושלים".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 05:49 |
|
| |
שידור איך אתה מעז ליכתוב
רק אתמול הרב עובדיה אמר עליו שהוא עזר הרבה לעולם התורה
ואתה אומר עליו עיזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 07:14 |
|
| |
כנראה שידור לא יודע הכל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 08:01 |
|
| |
חושש, מה אתה רוצה משידור?
הוא ציטט את הרב שאמר על נתניהו בתקופת שילטונו כראש ממשלה
שהוא עיזה עיוורת.
כאן שואל הבן, מה נשתנה?
אשמח לקבל תשובה עינינית לשאלה, שמאוד מטרידה גם אותי.
מתי עיזה עיוורת? ומתי לא?
או שזה לא סותר בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 11:32 |
|
| |
תודה לת"א על העזרה .
לי אין זכרון קצר .
נתניהו זה הרס היהדות , כאשר הגיעו חוקים והיו צריכים בדברים חשובים נעלם הבנאדם.
אני כבר לא מדבר על הקצבאות ששלחו את מעמד הבניים לעוני .
כדאי לשאול את ח"כ שלמה בנזירי כמה פעמים הוא ציטט את מרן על העיזה העיוורת .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 18:00 |
|
| |
שידור, לא ענית על שאלתי.
עיזה עיוורת או פועל לשם שמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 20:00 |
|
| |
מה אני רוצה משידור?
לפני שנים מספר ביבי היה עיזה עיוורת
אבל היום אחרי שהוא כנראה חזר בתשובה מרן אמר עליו אתמול מה שאמר
אחרת אי אפשר להסביר את זה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 20:32 |
|
| |
דהינו, במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 22:48 |
|
| |
פרס חזר בתשובה ,עשו לו התרת נדרים והפך להיות נשיא הציונים.
נתניהו חזר בתשובה מסר מודעה בפני שלושה חכמים ורוצה להיות ראש ממשלת הציונים.
בקצב הזה אבו עלא יתגייר בפני שלושה דיינים ויכול להיות ח"כ מן המניין ואפילו אולי יו"ר ש"ס
חחחחחח
נתניהו חזר בתשובה ? אני לא ראיתי אותו צופה בתוכניות קירוב שלנו ....:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 22:58 |
|
| |
שידור, ממך ציפיתילתשובה הרבה יותר רצינית..........
וזה שלא ראית אותו צופה, לא אומר שהוא לא צופה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 23:11 |
|
| |
שידור
אתה חולק על הרב עובדיה?
נתניהו פועל למען התורה זה מה שהרב אמר ( כך כתבו לא שמעתי )
אומנם היתלוצצתי שאמרתי שחזר בתשובה
כי גם שנתיים צמח עיין אין אמונה בליכודניק
אבל כרגע הוא טוב בישביל האינטרס
לכן הוא יהיה ראש הממשלה הבא
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2008 23:54 |
|
| |
שידור? אין מצב לחסור בתשובה?