בית פורומים שידוכי חרדים

סיכום הסקר- האם אתם מאמינים שתתחתנו אי פעם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/8/2008 22:12 לינק ישיר 
סיכום הסקר- האם אתם מאמינים שתתחתנו אי פעם

בס"ד

סיכום הסקר באדיבותה של תמי_4

אני מתארת לעצמי שמישהו כאן שמר עבורי רשמית את המקום ההוא, בו יושב מי שמסכם את הסקרים שרצים בפורום "שידוכי חרדים"..

ובכן, האדם הזה שתלה את השלט "שמור לתמי", כנראה שכח שהוא צריך גם להודיע לי.
כך קורה, שמשום מה אני מתבקשת
לסכם גם את הסקר הזה, על עד כמה אתם באמת מאמינים שתתחתנו אי פעם?

האמת היא, שלעניות דעתי, אין פה ממש מה לסכם.
כלומר.. לא אכחיש שהופתעתי לגלות ש 60% בחרו בכל
אפשרות אחרת מלבד הראשונה (אני בטוח שאתחתן), אבל למען האמת אני די חושדת, שמישהו מצא דרך לרמות את המערכת (ואל תשאלו אותי איך, במחשבים אני לא מבינה) ולהצביע חמש-שש או אפילו עשר פעמים לאחת האפשרויות שזכו לניקוד כלשהו.

20% מאד מקווים. פעם שמעתי שמי שמאד מקווה לעולם לא יגיע למטרה אליה הוא שואף. סוג של "תקווה" כזו, עם ברק בעיניים, עוד לא גרמה לאף אחד להפוך עולמות.
אני בהחלט יכולה להרשות לעצמי
לקוות שכל המקווים לא יסתפקו בתקוותם.

2% בודדים לא יודעים אם יתחתנו, אולי לא. זה נשמע שהם עוד לא בדיוק החליטו אם זה משתלם, ושזה תלוי מאד במה המצברוח שלהם יהיה ביום שלישי ב6:00. מה נגיד? מזל שהם רק שני אחוזים מכלל אוכלוסיית ה50 מצביעים שהצביעו לסקר הזה. (הוא נראה מוזר כבר מהתחלה, בערך לכל מי שנתקל בו. ואחרי שהצבעתי עוד הספקתי להבטיח שלא אסכם אותו. ומעניין מה אני עושה עכשיו?)

8% לא מאמינים כלל שיתחתנו, ואני מבינה שיש להם סיבה לכך. אבל מעולם לא זכיתי להעריך אנשים שלא מאמינים. לפחות תקוו, חבר'ה, תוסיפו ל20%, זה בהחלט יהיה שיפור עבורכם.

ואחרונים מתוקים הם ה30%. (הם מתוקים רק בגלל שהם אחרונים, ובסוף מגיע בדרך כלל קינוח) הם, איך לומר? מעדיפים לא לחשוב על זה. יש לי למסור לציבור שלושים האחוזים הודעה חשובה- פתחו אנציקלופדיה, (או כנסו לויקיפדיה, מה שיותר זמין) עדיף לרוץ מייד לספארי, אם זה אפשרי- ותשאלו את השומר בכניסה איפה נמצאות בנות היענה. אתם בחיים שלכם לא פגשתם יצור שיבין אתכם כמותן.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2008 22:32 לינק ישיר 

בס"ד

תמי כמו תמיד נהניתי לקרוא את הניתוח שלך.
תודה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/8/2008 22:37 לינק ישיר 

סיכום יותר מוצלח מזה, תמי, לא יכולתי להעלות על דעתי. חוש הומור בריא שזור בחכמת חיים. תודה רבה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2008 00:11 לינק ישיר 

תמי. אכן סיכום יפה.  אך הארה קטנה.  עצם זה ש60% לא הצביעו על האפשרות הראשונה זה מראה כמה אמונה יש פה לחבר'ה.   אדם האומר בבטחון מלא כי ברור לו שהוא יתחתן זה מראה על בטחון בעצמו ולא אמונה בבורא עולם.   לי אישית יש את האמונה, התקווה והשאיפה להתחתן אך הכל תלוי בבורא עולם.  אם הוא ירצה אתחתן ואם לא אז אשאר רווקה כל חיי.

א. כהן. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2008 01:13 לינק ישיר 

גם אני חושב שהייתה איזה רמאות בסקר.

אני בכל מקרה הצעתי אותו, ואסיק הפתיע אותי כשהוא שם את הסקר.

שמחתי בכל אופן לראות ברוך השם שהרוב בטוחים שיתחתנו בעז"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 14:14 לינק ישיר 

אהמ.. כן. בקשר לכל ההערות וההארות שודאי יש על הסיכום שלי, רציתי רק להדגיש, שהסיכום הזה נכתב באיזה חמש-שש דקות, ורק בשביל ששימי יפסיק לבקש, אז..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2008 14:19 לינק ישיר 

בס"ד

למה את חושבת שמה שנכתב ב5 דקות הוא לא טוב?
אגב, אני לא אפסיק לבקש, וגם אלו שמעליי לא.
את קצת בבעיה. ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2008 14:31 לינק ישיר 

איך, לכל הרוחות, ה"ממונים עליך" (מעורר אסוציאציות מעניינות) יודעים עלי, ומה הם כבר יכולים לרצות ממני?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיכום הסקר- האם אתם מאמינים שתתחתנו אי פעם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext