|
|
| נשלח ב-7/8/2008 22:29 |
|
| |
ק_סאתרלנד
למי כן אצביע? אני אצביע ברגליים.
כי אני לא מוכן שפרוש/גולדקנופף ואחרים יקבעו לנו את סדר היום.
להזכיר לך לגולדקנופף יש (או אין) מכתב בכספת. לפרוש אפילו את זה אין.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 22:36 |
|
| |
מה שהורג אותי זה איך כולם יודעים מה הרבנים יורו.
אין להם שיקול דעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 22:37 |
|
| |
אין כאן בכלל שאלה,מועמד עם ותק של עשיה הן כאן בי"ם ,הן בכנסת הן במישור הצבורי הרחב,
אין לי ספק באם מאיר פרוש היה עומד לבחירה על רקע אישי,ולא סיעתי[שולמי אמונים]
היה צובר את מרבית הקלות.
כל מי שפנה לכל האישי ציבור הן בעיריה והן בכנסת.יודע ומכיר את כוחו ועזרתו של הרב מאיר פרוש,שעונה ועוזר לכל אחד .ספרדי וחסידי לטאי ומזרחי,לכ"א
עם מאמץ אדיר בלי חשבנות .הוא יהיה מועמד היהדות החרדית בירושלים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 22:40 |
|
| |
אשר
כל אחד יודע בגלל 2 סיבות פשוטות:
א. רב אלישיב אמר את דברו כשחתמו את ההסכם בבחירות הקודמות, כך שאז דעתו בנידון הועלתה על הכתב.
ב. אדרבה שישים מועמדות עוד חרדי ואז הרבנים יכריעו בין הניצים, כל זמן שמישהו אחד רץ מול כמה חילונים אין בכלל ספק שעדיף לנו שומר שבת מכאלו שפחות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 22:40 |
|
| |
אני לא יצביע לו גם ואם גדולי הדור יאמרו אזי שב ואל תעשה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 22:52 |
|
| |
אני יצביע לו ובגדול
מאיר פרוש בקרוב ראש עריית ירושלים
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 23:20 |
|
| |
אופססס
תוקן על ידי tal083 ב- 07/08/2008 23:21:12
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 23:32 |
|
| |
רוב התגובות באשכול זה בפרט ובפורום בכלל, לעניות דעתי אינם משקפות את הדעות המגוונות בציבור המצביעים הפוטנציאלי,
תומכי פרוש חדורי מוטיביציה להגיב, כך שעמדתם באה יותר לידי ביטוי, גם בנאיביות ובקריאת המפה הפוליטת המקומית,
תמונתו של פרוש על גבי האוטובוסים בירושלים יעלו פלאים את אחוז ההצבעה החילוני ,(אם כי עדיין יש לפרוש סיכוי לא רע לנצח רק אם יקבל בסיבוב ראשון יותר מ40 אחוזים, סביר עקב ריבוי המועמדים החילוניים,)
ולגוף השאלה,
במערכת הבחירות בביתר אמר מאיר פרוש שלביתר מגיע ראש עיר "חסידי" (כי הרוב חסידים( על פי אותו הגיון איני רואה סיבה להצביע עבורו בירושלים בה אין רוב חסידי....
ומעבר לכך,
לא בריא לירושלים ראש עיר עם אישיות של עסקן חצר לא ייצוגי (מבלי לגרוע ממעלותיו ומידת התאמתו לתפקידים אחרים) , חרדיותו לא מכשיר אותו אוטומטית לתפקיד.
לא נורא אם יהיה ראש עיר חילוני עם קואליציה חרדית חזקה, האוכלוסיה החרדית תוכל לקבל יותר מבלי למשוך את אש התקשורת,
אם לא יהיה מועמד חרדי נוסף לא אצביע למאיר פרוש, (ואני מכיר מספר לא מבוטל של אנשים שינהגו כמוני), אלא אמנע (למועצה אצביע ג').
צריך לזכור שלא מדובר בבחירות לכנסת שגופי תורה תלויים בהצבעה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 23:53 |
|
| |
| ק_סאתרלנד כתב: |  | אשר
ולמי כן תצביע?
בטח ברקת יספק לך עשייה, סיוע, חינוך, ומקוואות.
בעצם אין שום סיבה שלא תתמודד על מקום ברשימה שלו. בהצלחה. |
|
יש לי חדשות בשבילך ברקת בנתיים דאג למקוואות ולעבדי המועצה הדתית כאשר ראש העיר החרדי לא העביר תקצבים וסגר את את הברזים ניר ברקת היה זה שפתח אותם
לא אצביע למאיר פורש או לכל מועמד חרדי אחר בשום פנים ואופן כי שום ראש עיר חילוני מאלו שאני זוכר (טדי ואולמרט)לא עשה כל כך הרבה רע לחרדים פשוט כי אין להם אומץ לעשות זאת אבל לראש עיר חרדי יש גיבוי של הזקן שלו
חוץ מזה אצל לופו העיר נהיתה מטונפת אמנם היה ליכלוך ברחובות גם אצל אולמרט אבל בזמן לפוליאנסקי זה רק גבר מבחינה זאת אין על טדי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 00:11 |
|
| |
רק פורוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 00:13 |
|
| |
דעתי ידועה לכל, כי מינויו של פרוש לראש עיר ירושלים, היא אסון טבע לעיר הזאת, ואני לא פוליטיקאי, אני חי בתוך העיר הזו כבר ארבעים שנה, ואני יודע וער למצוקותיה ופתרונן, ואני אומר לכם בבירור ללא כל ספק, פרוש איננו המועמד המתאים לקידום העיר, אלא להיפך הגמור, לצערי הרב.
מה אעשה למעשה? תלוי מה מרן פוה"ד הגריש"א יאמר.
אם יאמר ברורות, בלשון שאיננה משתמעת לשני פנים, להצביע לפרוש, למרות דעתי הברורה ושאני בטוח בה, אעשה כדברי מרן שליט"א, אם כי בחוסר התלהבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 00:22 |
|
| |
אם אריה דרעי לא יפתיע אתמוך בפרוש אך אין לי זכות בחירה כיום!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 08:52 |
|
| |
אני ועוד עשרות שאני מכיר לא ישימו בקלפי פתק של פורוש
|
|
|
|