| נשלח ב-11/8/2008 21:07 |
|
| |
אני רוצה להגיד לך משהו קטן בחור מעם.
כל בחור ובחורה שמצהירים שלא רוצים מישהו/י שגולש/ת בנט סימן שהם עצמם טעונים בדיקה והשאלה היא עד איפה הם התדרדרו שהם כ"כ פוחדים...
אני אישית לא הייתי רוצה נט בבית אולי אני כן יסכים שיכנס לי נט הביתה של נתיב או רימון אבל וודאי לא בשנה הראשונה.
אבל להצהיר אני לא רוצה בזמן שאתה כן לדעתי זה הצביעות הכי גבוהה שיכולה להיות בעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2008 22:16 |
|
| |
| אברימלהה כתב: |  | | כל בחור ובחורה שמצהירים שלא רוצים מישהו/י שגולש/ת בנט סימן שהם עצמם טעונים בדיקה והשאלה היא עד איפה הם התדרדרו שהם כ"כ פוחדים... |
|
אולי אתה צודק ברוב המקרים,
אישית, אצלי זה ממש לא נכון!!!!
אני לא רוצה בחור שג(ו)לש בנט\ ואני ממש איני צריכה בדיקה, ולא התדרדרתי מעולם, בחסדיו המרובים.
שוב, אמרתי זאת בהזדמנויות שונות, אין להשוות גלישה ועוד דברים רבים אחרים בין בחור לבחורה. נקודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 03:00 |
|
| |
אברימלה, יש הבדל בין המין הנשי לגברי. אין מה להיות ממורמרים מזה. וגם גברים צבועים לא חסר. בכל מקרה אל תיקח את זה אישית. לא כולן צבועות , ככה אני מקווה לפחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 08:57 |
|
| |
אבריימלה יקירי, גם לו יצוייר שאותו אחד הדרדר, מאותו סיבה גופא הוא אינו מעוניין בבת זטוג שכזאת, האם חולה במחלה יצרף לו ללויה אחר שחולה כמוהו ולעיתים חולה ממנו, או יתרה מכך חולה במחלה אחרת וחמורה יותר, אבל גם אם לא ידרדרו מכיום שהם קרובים אל הסכנה הם חשים בה יותר, ולכך הם מחפשים להם אנשים הגרים במרכזי הרים הומות ולא בקצות הישוב ובישובי הספר החשופים לסכנות,
. . . בענין אחר, העמד לנגד עיניך את המשפט החכם שאמרה אחת חכמה, אין דומה איש לאיש לאין אינטרנט, לבחורה זה תמיד גרוע יותר, וכדאמרן.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 09:46 |
|
| |
זה מזכיר לי הבדיחה מהזקינה שבכתה על מה שעוללו האחים ליוסף ...איך זה יכול להיות ...שנה הבאה היא לא בכתה כי הוא הי' צריך להיזהר ....כאן זה גם נמשך שנה....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 01:59 |
|
| |
בחור מעם אתה טועה טעות חמורה מאוד.
בחור מדורדר שמתחתן עם אחת טובה זה פשע בל יתואר וזה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות כלפי דת.
בחור מקולקל חייב להתחתן עם בחורה ברמה שלו והם ביחד יעלו כלפי מעלה. אם אחד מושך לכאן ואחד לכאן זה אסון טבע בין לאומי.
בפרט אם אחד שחקן ואחד טבעי ותאר לעצמך שיום אחד הכלה למשל תגלה שבעלה לא כ"כ דוס כמו שהוא אמר ועד עכשיו הוא סתם שיחק עליה וכ'ו אתה יודע איזה פגם באמון יכול לצאת מזה?
לעומת זה בחורה שיודעת מה זה נט או כל מיני דברים אחרים רק היא והוא יכולים להבין אחד את השני ולהתגבר על הבעיות שלהם ביחד ולא חס וחלילה אחד שלא יודע מה זה אינטרנט בכלל ינסה להוציא גלשן בזמן שאין לו אפילו מאיפה להתחיל להסביר לו למה לצאת ואיך הרי הוא לא היה בפנים בכלל. ורק מה שכן יכול לקרות מזה שהבחורה תבקש מהבחור שפעם אחת לפחות יראה לה מה זה נט ונשם הדרך להחלקה במידרון קצרה ביותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 02:07 |
|
| |
אני מנסה להבין שני רכבים תקולים סוחבים אחד את השני טוב יותר מאשר גרר גדול המיועד לכך, הבנתי נכון?!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 02:10 |
|
| |
לא.
אבל זה נכון לגבי רכב ולא לגבי נשמות.
רכב זה ברזל וברזל צריך כמה שיותר כוח כדי שיכלו לסחוב אותו. אבל נשמות מי שילך איתו בכוח בד"כ הוא נפלט ולא מחזיק מעמד.
תסדוק אצל רוב הנושרים אם הם נשרו בגלל שהלחץ שהעפילו אליהם ההורים או הישיבה היה טוב להם או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 02:15 |
|
| |
יקירי, אנחנו מדברים על תמיכה של האחד בשני, תמיד התומך אמור להיות יותר מהנתמך, חשוב על אדם שידחוף משאית ועל משאית שדוחפת רכב, כך שאם הם זהים הם לעולם ידווששו בבוץ, <אינו מדבר על שקר>
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 14:07 |
|
| |
בחור מעם אולי אתה לא כ"כ הבנתי את כוונתי מהתחלה.
אני לא מדבר על בחור ובחורה שמצב נתוך כרגע שהם בבוץ.
אלא בחור ובחורה שכל אחד בדרך למעלה וכל אחד יודע את החסרונות ואת המיכשולות של השני וכל אחד יודע על מה השני מדבר וכרגע הם התחזקו והיום הם הרבה הרבה יותר טובים ממה שעשו בגיל הטיפש עשרה.
על זה אני מדבר וזה מה שאני שזה עדיף מאשר בחורה דוסית עם שרק משחק אותה דוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 14:34 |
|
| |
אוקיי,
אכן, לא הבנתי אותך נכון,
|
|
|