|
|
| נשלח ב-21/8/2008 18:51 |
|
| |
למייחל שלום
סלח לי שאני
לוחץ שוב
אצטט מדבריך
מהאשכול השכן ''תסריט
משיח בן יוסף בדורנו-גאולה בעיתה'',
ואני יודע שהציטוט שלי הוא חלקי ומגמתי,
אבל כיוון שהדבר נעשה לשם שמים ולהביא משיח צידקנו, רד לסוף דעתי וכוונותיי
"רק אציין שהויכוח לגבי אופן התגלותם של שני המשיחים, הוא ויכוח עתיק בין חכמי
ישראל. אני הקטן והדל הכרעתי בכוון של אתערותא דלתתא"
אולי פשוט "נודיע
ונסביר" ל"משיח" ו"משה" שהם "הם" ונגרום אנחנו לאתערותא
דלתתא !
תאר לך איזה
צונאמי של תשובה ושמחה ישטוף את הארץ ואת
כל בית ישראל ביום בו יפרסם ברבים שמתגלה משיח – גם אם אין הוא, המשיח, מתחיל
פעולות הנהגה באופן מיידי .
ותאר לך את גלי ההתעוררות
המשניים שיבואו לאחר זמן מה, כאשר יתעכל הדבר, שלדעתי יהיו גדולים יותר מהגלים
הראשוניים.
איך אפשר לחלוף
ליד כזו אפשרות של התעוררות והתחזקות של כל כך הרבה אנשים שפשוט "מייחלים"
לעומק ההוויה שבגאולת ישראל השלמה .
תראה מה עשה
האשכול המבורך הזה לבדו.
שווה בנפשך כמה אנשים
קוראים את האשכול הזה והקודם לו ולא מגיבים מילה ואף אחד לא יודע על קיומם והם פשוט -מחכים !
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/08/2008 23:09:44
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2008 19:38 |
|
| |
מהסיבה הפשוטה, שאם ויתברר שהמייחל טועה, הצונאמי של החוזרים בשאלה יהיה גדול פי שניים, וכך גם הזלזול בתורה.
עליך להבין שיש אפשרות כזו שהמייחל טועה, אל תתלה את אמונתך ואמונתם של אחרים על סמך סברה, ואני חוזר, סברה של אדם אחד.
תוקן על ידי Bigman3 ב- 21/08/2008 20:00:58
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2008 23:09 |
|
| |
דן
קודם כל לא ציטתת מדבריי אלא מדבריה של הגברת שהכניסה את ההודעה באשכול אחר ואני העברתי אותה לאשכול המתאים . ואני ממש לא אחראי על מה שאחרים כותבים .
לעצם שאלתך , לא יעזור אחי , לא יעזור שום דבר , תשובה ורק תשובה יכולה להציל את ההמונים , שום דבר לא . חוצמזה שלא משה ולא אליהו יודעים בשלב הזה מי הם . כמוני וכמוך שלא יודעים מי היינו בגלגול קודם . אין מה לעשות זה התפקיד שייעד להם הקב"ה בהתאם לרמתו הרוחנית של העם .
משה רבנו נקרא קבור ביננו , הרב פלוני גלוי אך משה קבור ביננו בעוונותינו , עליו אמרו רז"ל 'ויתן את רשעים קיברו' .
את רשעים - זה הדור הזה דור שכולו חייב . ואין לנו הרשות 'לפתוח' את קיברו . כל זה על קצה המזלג בלבד .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2008 17:14 |
|
| |
רוסיה תפלוש לאוקראינה כמו ישראל בלבנון
הלאומן הרוסי ולדימיר ז'ירינובסקי: כשחיילים ישראלים נעלמו בלבנון, הצבא הישראלי פלש ללבנון והעניש את המדינה כולה אם מישהו ינסה לגרור את אוקראינה לברית נאט"ו - לרוסיה תהיה הזכות לעשות אותו הדבר
זוכרים שדיברנו לא מזמן על אומן ועל כך שהקב"ה לא רוצה את היהודים שם ? חכו מעט , גם זה יגיע בעתיד .

|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2008 09:42 |
|
| |
רוסיה תפלוש לאוקריאנה ? יכול להיות..
הקב''ה לא רוצה יהודים באומן ? בינתיים הוא כן רוצה !! רק בינתיים.. לא אני אומר אלא צדיק מלפני 200 שנה אמר שעד ביאת גואל כל הגאולה תלויה בראש השנה אצלו .
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/09/2008 15:59:29
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2008 16:04 |
|
| |
מה נעשה איתך תגיד לי. . .תגובה לדבריך מצידי תגרור תגובה מצידך וחוזר חלילה ולא יהיה לדבר סוף ואף אחד לא ישכנע אף אחד וכל אחד ישאר בעמדתו וה'רווח' היחידי שקרוב לוודאי שיצא הוא פגיעה של אחד ברגשות השני .
כפי שכבר אמרתי בעבר , אני לא מעוניין לפתוח דיון בסוגיית הנסיעה לאומן וסוגיית ר' נחמן . יש מספיק מחלוקות בדור גם ככה לא חבל לפתוח עוד איך ...
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/09/2008 16:04:02
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2008 20:40 |
|
| |
נושאת המטוסים הרוסית האדמירל קוזנצוב Admiral Kuznetsov, עומדת בראש הכוח הימי הרוסי העושה את דרכו לים התיכון.
מסתדר מצויין עם המשך "התסריט הגדול" שאני עובד עליו בתקופה זו .
עד להשלמת המלאכה...בשתי מילים :
צפויה מלחמנ גדולה באיזור לבנון של כוחות אמריקאים נגד הערבים ששם , ממש לא משנה כרגע אם זה
חיבאללה או צבא לבנון או צבא סורי...העיקר מלחמה של כוחות מערביים נגד השמעאלים שבלבנון .
והדובדבן שבקצפת...הכוחות הרוסייםפ הולכים להתערב ובגדול בלחימה שם לטובת הערבים כמובן ולגרש
את האמריקאים עם הזנב בין הרגליים .
המדרש המדבר על כך אינו מול עיני כרגע אך ממה שאני זוכר שם הצבא הרוסי ( האשורי ) אינו מתואר כאוייב שלנו .
בשורה התחתונה - ההתחמשות המואצת של לבנון וההתבססות של הצי הרוסי אינו מכוון נגדנו אלא נגד האמריקאים .
בהחלט אפשר להכניס לפה בהקשר הזה את הודעתי מתאריך 9 / 22 מאשכול "דברי תורת הגאולה הגדול" :
וכה דבריי שם :
חשבתי מעט על המשמעות של הצבת כוחות צבא רוסיים כגון ספינות טילים ואוניות מלחמה
בשטח סורי כ"כ קרוב לא"י , לכאורה נראה איום כ"כ מוחשי ברור ומיידי שאין ספק באמיתותו וכל מי שתשאל יניד ראשו בהסכמה , האמנם ?
לא כל מי שנראה עכשיו כזאב טורף הוא אכן כזה ולא כל מי שנראה כידיד טוב הוא באמת כך , מאורעות העתיד צופנים בחובם שינויים לא פשוטים ועוד יגיע יום בו תשכח ידידותה ההסטורית רבת השנים של ארה"ב לישראל ויהפוך הידיד פניו לאויב
ואולי. . .אולי אז יתקיימו הדברים הבאים .
קטע קצר ומעניין שמצאתי בס"ד בדברי רבנו המהרח"ו .
ידוע הוא כי פרק תהלים זה אמרו דוד המלך ע"ה ברוח הקודש על הדור האחרון על זמן מלחמת גוג ומגוג .
אִם תַּחֲנֶה עָלַי מַחֲנֶה לא יִירָא לִבִּי , אִם תָּקוּם עָלַי מִלְחָמָה בְּזאת אֲנִי בוֹטֵחַ .
כתב מהרח"ו :
כי גם אם תקום עלי מלחמה להלחם לא אפחד כי הלא זאת אשיב אל לבי ואומר אני כי ודאי אותו המחנה הראשון לא שלחת אלי רק לסייעני מפני זה המחנה השני וזהו ב'זאת אני בוטח' בזה המחנה שעליו נאמר 'אם תחנה עלי' הנה בזה המחנה אני בוטח לומר כי אתה שלחתו כדי לסייעני מזה השני לכן בראשונה אמר תחנה סתם כי לא עשו מלחמה אלא רק שחנו עלי סמוך לארצי אך על השני אמר אם תקום עלי מלחמה כי ממש באה להלחם עלי וזה יורה על הראשון שלא ללחום בא אלא לסייעני .
במילים פשוטות , ההשגחה העליונה מציבה את הצי הרוסי באיזור ע"מ להילחם בצבא האמריקאי שיגיע לאזורנו בעתיד
ולא בדיוק עם כוונות טובות כלפינו .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2009 15:10 |
|
| |
בשל הסכסוך בין רוסיה לאוקראינה, הופסקה אספקת הגז העוברת דרך
אוקראינה לבולגריה יוון מקדוניה וטורקיה. "זהו מצב חירום" .
פוטין עושה שרירים
 הזהיר את אוקראינה. ולדימיר פוטין
חברת
הגז הרוסית "גזפרום", הנמצאת בשליטת הממשל הרוסי, הורתה ביום חמישי על
הפסקת אספקת הגז לאוקראינה. לטענת "גזפרום", אוקראינה חייבת לה כסף
מהסכמים קודמים. אוקראינה קראה לרוסיה שלא לנתק את האספקה, ובפעם הראשונה
נקבה במחיר אותו היא מוכנה לשלם תמורת הגז הרוסי.
עושה רושם שבפרשה הזו הונח "מטען" שיתפוצץ בעתיד .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2009 16:12 |
|
| |
והמגמה ממשיכה...
צעד נוסף בדרך ההתקרבות בין ישראל לרוסיה .
עד לא מזמן הדבר היה נראה הזוי , לאור ידיעה זו כבר פחות , ובעתיד - פחות עוד יותר .
מחד ההתקרבות לרוסיה , ומאידך ההתרחקות מארה"ב , נשים נא לב כיצד פועלים ויפעלו שני הכוחות האלו .
האם ישראל תקבל עליה את הניהול הטכנולוגי והעסקי של עיר החלל בייקונור?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2009 15:50 |
|
| |
שת''פ - ישראל-רוסיה : מזלטי''ם עבור צבא רוסיה רוסיה תרכוש מזל"טים ישראליים עבור צבאה.
סגן שר ההגנה הרוסי, ולדימיר פופובקין, אמר לסוכנות הידיעות הרוסית 'אינטרפקס' כי ארצו חתמה עם חברה ישראלית חוזה לאספקת מזל"טים לצרכים צבאיים. רוטר
מהבנתי את המקורות והתקופה , הריקוד הזה בין ישראל לרוסיה לא יהיה "צעד תימני" עם שני צעדים אחורה על כל צעד קדימה...
מדובר באמת על הידוק יחסים והגדלת שיתוף פעולה בין המדינות ואחת מהמטרות היא העזרה הצבאית שתהיה לישראל מהצבא הרוסי כאשר זה ילחם בצבא האמריקני שיהיה אויבנו כבר מהעתיד הלא כ"כ רחוק .
אין הכוונה שרוסיה הופכת להיות "ידידתינו" מעתה אלא הקב"ה עושה זאת לטובתנו בעתיד . בבחינת מקדים תרופה למכה אם תרצו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 08:30 |
|
| |
חוט נוסף בחבל שסביב צווארו של אובמה . מפגן כוח גדול ומרשים של הצבא הרוסי בכיכר האדומה . הגדול ביותר מאז ימיה הסובייטים העליזים .
מי שצריך לראות זאת מאחורי הקלעים בוושינגטון רואה. . .
AP Missiles
and tanks rumble through Moscow's Red Square and dozens of combat jets
streak overhead in display of Russia's military might at Victory Day
parade.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/05/2009 8:27:24
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 22:00 |
|
| |
נו חברים. . .
מה תאמרו ע"ז עכשיו ?
הניו יורק טיימס: אמריקה מודאגת מהתקרבות ליברמן - פוטין!
מסתדר לכם טוב עם מה שאמרתי באחת ההודעות הקודמות כאן ?
אודות המסלול הדו-נתיבי הזה בו מצד אחד מתרחקים מארה"ב ומצד שני מתקרבים לרוסיה .
יחד עם סייגתי את הדברים ואמרתי שההתקרבות לרוסיה לא תהיה עמוקה ורצינית אלא יותר דומה לאותה אחת שלובשת מעיל פרווה לא כדי שלה יהיה חם אלא כדי שלשכנתה יהיה קר. . .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2009 10:28 |
|
| |
לאור ידיעות כאלה

אוניות מלחמה רוסיות השבוע בטרטוס.
ראוי לשוב ולהיזכר בדברי המהרח"ו שהובאו כאן בהקשר הזה לפני שנה בערך .
ידוע הוא כי פרק תהלים זה אמרו דוד המלך ע"ה ברוח הקודש על הדור האחרון על זמן מלחמת גוג ומגוג .
אִם תַּחֲנֶה עָלַי מַחֲנֶה לא יִירָא לִבִּי , אִם תָּקוּם עָלַי מִלְחָמָה בְּזאת אֲנִי בוֹטֵחַ
כתב מהרח"ו :
כי גם אם תקום עלי
מלחמה להלחם לא אפחד כי הלא זאת אשיב אל לבי ואומר אני כי ודאי אותו המחנה
הראשון לא שלחת אלי אלא לסייעני מפני זה המחנה השני וזהו ב'זאת אני בוטח'
בזה המחנה שעליו נאמר 'אם תחנה עלי' הנה בזה המחנה אני בוטח לומר כי אתה
שלחתו כדי לסייעני מזה השני לכן בראשונה אמר תחנה סתם כי לא עשו מלחמה אלא
רק שחנו עלי סמוך לארצי אך על השני אמר אם תקום עלי מלחמה כי ממש באה
להלחם עלי וזה יורה על הראשון שלא ללחום בא אלא לסייעני .
במילים פשוטות , ההשגחה העליונה מציבה את הצי הרוסי באיזור ע"מ להילחם בצבא האמריקאי שיגיע לאזורנו בעתיד כאשר הם יהיו אויבנו .
רבותיי , הדברים הללו נכתבו לפני שנה !!
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/07/2009 10:26:29
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2009 16:04 |
|
| |
דבקה מוסקבה שינתה את הדוקטרינה הגרעינית שלה. מעתה היא תגיב בנשק גרעיני גם על כל התקפה בנשק קונבנציאונלי שתסכן את ביטחונה הלאומי .
ההכנות לקראת מופע "הסוף" האוניברסלי בעיצומן . זה לוקח זמן משום שמדובר על המופע האחרון של להקת "עמי אחרית-הימים" לאחריו הלהקה תתפזר ללא אפשרות של קמבאק .
אגב , נראה לי שמצאתי את חורבן מוסקבה בנביא . זה שרוסיה היא אשור זה אתם כבר יודעים , אך מי מנחש איך נקראת מוסקבה בנביא ?
|
|
|
|
|