תרצו בעל מעשן? יפריע לכם אם מישהו מבני משפחתו יעשן? תרצו בחורה שאביה או אחיה מעשנים?
נשלח ב-11/8/2008 20:35
אני מעשן ואני חושב שלגטימי שבחורה שלא רוצה בעל מעשן תגיד את זה קודם ולא קודם תרוץ ואח"כ תצמיד לו אקדח לרקה או שאתה מפסיק או שאני עוזבת.
מה שכן אני למשל בחיי לא עישנתי בתוך הבית וגם לא יעשן בע"ה בתוך הבית אלא רק בחוץ ואני מאמין שזה אמור להיות הרבה יותר קל לבחורה אבל נראה מה יהיה בבוא הזמן.
נשלח ב-11/8/2008 22:25
אישית, אני חיה עם סביבה מעשנת, פחות או יותר.
אעדיף שלא, אך לא אפסול!
אלא אם כן מדובר בפוזה מתלהבנית, שאז בכלל הבחור לא מתאים לי.
נשלח ב-12/8/2008 00:33
בר ו ר לי שאני לא מעוניינת בבעל מעשן!!
אני לא רוצה לפגוע ברגשות המעשנים,אבל למה שבחורה
תרצה להתחתן עם מישהו שהורג את עצמו, את האשה והילדים שלו
ואת כל הסובבים אותו באיטיות מורטת עצבים רק כי "בא לו סגריה"
???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-12/8/2008 02:48
לעשן סיגריות בתמידות זה מסוכן. ובחורה מעשנת היה מפריע לי שהיא מסכנת את עצמה. וגם ספק ערסית.
נשלח ב-12/8/2008 04:15
לא מגבה עישון ולא רוצה בעל מעשן. (זה לא אחד העקרונות שלי..אבל אם הוא מעשן כבד אין מצב שצא איתו בעז"ה..)
נשלח ב-12/8/2008 04:17
עישון מתחיל בפוזה ונגמר בצורך.
נשלח ב-12/8/2008 10:48
כאשר קראתי את התגובות תהיתי, מה כן מעוניין בבעל מעשן? או שזה ברירת מחדל מסויימת?
נשלח ב-12/8/2008 11:01
האמת שגם אני חושב שאדם מעשן זה פגם, הוא תלוי בדבר חיצוני ואוילי,
מי יקח אותו? מצטרף לשאלה. <כנראה שלא כולם מסתכלים ע"ז בתור פגם>
נשלח ב-12/8/2008 16:17
מי שיודע עד כמה העישון מזיק לבריאות, היה מסתכל על זה אחרת. ולא היה רואה זאת כברירת מחדל..
מי שמעשן- פוגע בבריאות שלו. ומשום מה זה לא נחשב לפגם רציני.
מי ששמן- שזה גם אחד שפוגע בבריאות שלו, נחשב לפגם יותר רציני.. כי יתכן שמתווסף לכך פגם חיצוני.
אין ספק שעישון זה פגם לא קטן, ומעשן כבד- מראה עד כמה הנטיה להתמכרות קיימת אצלו. וזה דבר מפחיד יותר..
נשלח ב-13/8/2008 01:55
לא סתם אומרים בדיחה למה לא אומרים על סיגריה ראשונה שהחיינו? כי תמיד את הראשונה מעשנים בשירותים.
רוב רובם של הבחורים בצעירים מעשנים עד גיל 20 25 בד"כ רובם אח"כ מפסיקים אפילו עוד לפני החתונה וכ'ו.
אני רק הייתי מציע למי שלא הכניס סיגריה לפיו בחיים או יותר נכון לא טעם טעם של סיגריה טובה שלא יתחיל להתפלסף על אחרים למה הוא כך וכ'ו. תנסה ואז תביע את דעתך.
אני יגלה לכם שאפילו לאשתי לעתיד אני לא יגלה. אני מתכונן לאחר האירוסין שלי עוד באולם אם יתקיים אירוסים להגיע לכלתי בע"ה ולתת לה את הקופסת סיגריות שיש לי בכיס ולהגיד לה קחי מרגע זה ואילך הפסקתי.
אולי היא תיתן לי את הכוח להפסיק.
נשלח ב-13/8/2008 01:58
מיין צדיק, אם לא עכשיו אימתי, אמרו לי הרבה חברים כדברים הללו בודדים הצליחו, אלף נכנסו למקרא......
נשלח ב-13/8/2008 02:00
אני ניסתי פעמיים ולא הצלחתי. אני ינסה אז ויש לזה הרבה יותר סיכוים שאני יצליח.
ואני לא צריך להגיד לך למה שם כן ועכשיו לא נכון?
נשלח ב-13/8/2008 02:04
ואעפ"כ. היו קבוצה של חברים שהתאגדו והחליטו לא לעשן למשך תקופה קצובה, מי שיעשן יתטרך לשלם לאחרים סכום מסויים >לא נמוך כ"כ< ואם זכרוני אינו מטעני אחד או שנים מתוכם חדלו הרע.
נשלח ב-13/8/2008 02:06
זה הכול טוב ויפה שאתה נמצא בישיבה אבל אני ב"ה עובד בעבודה תורנית כך שאין לי את הגיבוי והתמיכה שאתה מדבר עליה.