| נשלח ב-13/8/2008 15:26 |
|
| |
חוסני מובארק טוען שהרב עובדיה הוא מוזר!
מוחמד בסיוני פתח פה גדול על הנעשה בישראל, במהלך הרצאה פומבית שנשא במצרים. לדבריו, נשלח בידי המצרים לא כשגריר, אלא כדי להישתל כקצין מודיעין. את קליטת העולים מרוסיה כינה "כישלון". את הרב עובדיה יוסף כינה "חבר", אך טען שמובארק אמר עליו שהוא "איש מוזר". על לבני ומופז אמר שהם "מועמדים רעים". ועל אריאל שרון - "גופה ישנה"
רועי נחמיאס
*******>var agt=navigator.userAgent.toLowerCase();var is_major = parseInt(navigator.appVersion);var is_ie = ((agt.indexOf("msie") != -1) && (agt.indexOf("opera") == -1));var is_ie5 = (is_ie && (is_major == 4) && (agt.indexOf("msie 5.0")!=-1) );
function txt_link(type,url,urlAtts) {
switch (type){
case 'external' :
if( urlAtts != '' ) {var x = window.open(unescape(url),'newWin',urlAtts)} else {document.location = unescape(url);}
break;
case 'article' :
urlStr = '/articles/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url);
if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)}
break;
case 'yaan' :
urlStr = '/yaan/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url);
if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)}
break;
case 'category' :
urlStr = '/home/0,7340,L-to_replace,00.html'; url=urlStr.replace('to_replace',url);
break;
}
}
function setDbLinkCategory(url) {eval(unescape(url));}>
ישראלים יקרים, תשמעו מה יש לשגריר לשעבר לומר עליכם. לא בטוח ששגריר מצרים בישראל לשעבר מוחמד בסיוני הניח שדבריו יזכו לפרסום כה נרחב ובכל זאת - בדברים שנשא בכנס שנערך בספרייה הלאומית באלכסנדריה ביום שבת האחרון יש כמה פרטים שלא בהכרח ינעמו לאוזניים ישראליות.
"אין דבר כזה חברות. אני הלכתי לעבוד שם ואין דבר כזה חברות אמיתית בעבודה. חוץ מזה אני נשלחתי לשם כדי להישתל שם כקצין מודיעין ולא בגלל האופי שלי. אתם באמת חושבים שאני עבדתי שם כשגריר?" תהה בסיוני, שהוחזר לקהיר מעט לאחר פרוץ האינתיפאדה השנייה. בהמשך הכחיש השגריר לשעבר כי יש לו חברים ישראלים וכינה את זיכרונותיו מכאן כ"מרים".
למרות זאת, בחר בסיוני לתאר את מנהיגה הרוחני של תנועת ש"ס, הרב עובדיה יוסף כמי שהיה חבר שלו. בסיוני אף הוסיף בהקשר זה כי בעבר, כאשר הביא את הרב יוסף להיפגש עם נשיא מצרים, חוסני מובארק, אמר הנשיא בתום הפגישה: "אתה, בסיוני, מביא לי אנשים מוזרים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 15:28 |
|
| |
טוב שהוא מגלה שהוא היה סוכן...
ואיפה יצפאן שיזכיר לנו מי זה מובראק.. .....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 15:33 |
|
| |
יצפן כבר זקן ומוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 15:34 |
|
| |
מעיק, מי זה יצפאן אנחנו יודעים.
אבל, מי זה מוברק?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 16:18 |
|
| |
יש קשר ישיר בין היותו מרגל לפי דבריו, לבין רצונו להיות חבר של הרב. כידוע אלי ישי חבר בקבינט הבטחוני, והוא בודאי מדווח לרב כל מה שנאמר בדיוני הקבינט, וכך בפגישתם החברית יוכל לנסות לדלות מהרב סודות בטחוניים. השאלה, האם הרב ידע שהוא מרגל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 18:57 |
|
| |
בתידרוך דפלומטי שמקבלים אנשי ציבור בארץ ע"י משרד החוץ/משרד הביטחון,
הנחת העבודה היא שכל דיפלומט הוא בחזקת מרגל, וכך ריך להתיחס אליו.
גם חילים מקבלים תידוך בצבא לא לעלות על טרמפים של רכבים דפלומטים, בגלל בחשש הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 19:02 |
|
| |
ראיתם איך בח"ח לקחו לנו את הכותרת????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 20:28 |
|
| |
מה שמזכיר לי את הבדיחה
איך מזהים פרה מצרית?
מוווווווווווווווברק
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 20:38 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2008 20:41 |
|
| |
בקשר לפגישה עם מוברק. האם הרב בא למוברק? או מוברק בא לרב. כי בארץ לעולם הנשיא בא לרב ולא להפך
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2008 01:29 |
|
| |
מוזר שהערבים מאמינים שמוחמד עף על חמור - תאוריה מופרכת לחלוטין ומשוללת כל היגיון בהתחשב בגודלו של החמור ובכך שאין לו כנפיים ...
יש רק הסבר אחד איך החמור של מוחמד עף : מוחמד עשה בו את מעשה בלעם באתונו...
|
|
|
|
|