לידעיתך מר שרפ אברך חסיד גור מחצור הגיע לפני כמה חודשים לאדמו"ר מגור וביקש לעבור למרכז.
ענה לו האדמו"ר אלו שגרים בחצור כמעט ולא מגיעים להתלונן על פרנסה כי יש שם בפשע לעומת זאת במרכז כמעט כל אדם שני מתלונן על פרנסה.
וזה מאוד נכון כי בצפון יש עבודות בלי סוף כמובן למי שרק רוצה. מי שלא רוצה גם במרכז או לא משנה איפה לא ימצא!!!
בדרום יש כעת הרבה פחות מקומות עבודה אבל בעתיד אני בטוח שזה ישתנה כי יש הגירה כללית מכל אכלוסיות המדינה הגירה מאוד חיובית לדרום.
נשלח ב-19/8/2008 19:59
אברימלהה כתב:
לידעיתך מר שרפ אברך חסיד גור מחצור הגיע לפני כמה חודשים לאדמו"ר מגור וביקש לעבור למרכז.
ענה לו האדמו"ר אלו שגרים בחצור כמעט ולא מגיעים להתלונן על פרנסה כי יש שם בפשע לעומת זאת במרכז כמעט כל אדם שני מתלונן על פרנסה.
וזה מאוד נכון כי בצפון יש עבודות בלי סוף כמובן למי שרק רוצה. מי שלא רוצה גם במרכז או לא משנה איפה לא ימצא!!!
בדרום יש כעת הרבה פחות מקומות עבודה אבל בעתיד אני בטוח שזה ישתנה כי יש הגירה כללית מכל אכלוסיות המדינה הגירה מאוד חיובית לדרום.
השאלה היא כמובן במה היה העיסוק של האברך.
יתכן שבאזור חצור יש יותר מקומות בכוללים, אך פחות מקומות בהנהלות של חברות עסקיות מאשר באזור מרכז.
נשלח ב-19/8/2008 22:40
וואו, אברימלה... צר לי לאכזב אותך.
מכירה לא מעט משפחות שאין להם הכנסה מסודרת כי בצפון זה בעיה למצוא עבודות... אלא אם כן אתה עובד כבר כמה שנים טובות או נכנס בקומבינה.
בשפע אין עבודות, אבל בפשע יש עבודות, בעיקר בחצור, לצערינו כל שבוע משהו אחר..