בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

תסריט משיח בן יוסף בדורנו-גאולה בעיתה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2008 13:57 לינק ישיר 

בס"ד
למייחל היקר, קטונתי מקביעת תאריכים.
בעקבות מפגשים רוחניים עם אותה שכנה ז"ל שבעוונותי משכה אותי קצת באמונתה הנלהבת
לגבי המחזות שהיא רואה (בהקיץ רובם ומיעוטם בחלום הלילה), היא היתה אדם מאד מאמין בקב"ה ובתורת ישראל
אך לא קבלה על עצמה שום הדרכה של רב, היא חזתה מספר דברים בצורה מדוייקת כולל תאריך ושעה
למשל את רצח רבין. אבל מה שנוגע לגאולה למשיח בן יוסף ולזיהויו היא כנראה טעתה בגדול. היא חשבה
שמלחמת טילים תפרוץ בצפון עם מעורבות מלאה של סוריה על רקע משבר מים עם ישראל כבר בשנת תשמ"ד-תשמ"ט.
היא סימנה אישיות מסויימת מהליכוד לא ידועה לציבור (פועלת מאחורי הקלעים), שיש לה השכלה צבאית אם אינני
טועה בברה"מ לשעבר, עלה כבחור צעיר בסוף שנות ה50. למיטב ידיעתי היה מרצה בפו"מ בצה"ל כאזרח מומחה.
גם בזיהוי זה נראה שטעתה. היהודי הזה (פגשתי אותו), אכן נחשב גאון בתחום עיסוקו, אך היום הוא בן למעלה מ-70
ולמיטב ידיעתי הוא יהודי מסורתי ולא שומר שבת. היא סברה שלאריאל שרון יהיה תפקיד בכיר תחת ממשלת החירום
שיקים משיח בן-יוסף והוא יפקד על הכוח הקרקעי שיגן על ירושלים מפני צבאות גוג. רמז לכך מצאה בשמו אריאל.
אז אריאל שרון היה יקיר הימין והיא סברה שעשה תשובה על ימית שהיא אישית השתתפה בהפגנות נגד הרס חבל ימית.
מאז אני עשיתי תשובה וקבלתי על עצמי לא לנחש תאריכים אלא להתעמק בתהליכים ובכתבי הקודש בנושא,
כשאני עוקב אחרי מה שאמרה לי ולמספר מועט של אנשים שהרגישה נוח לספר על חוויותיה הרוחניות.
עקרון ברזל אחד למדתי ממנה: הקב"ה לא מצניח יהודי צדיק ככל שיהיה לתפקיד ארצי ללא הכנה ארצית עמוקה ויסודית.
כמו שמשה רבינו הכיר היטב הליכות מלכות, פיקד על צבא פרעה, ואף ניצח לו מלחמה, רעה צאן לתרגל מנהיגות
רחומה יותר לפני שקבל הנהגת ישראל, כך שני המשיחים חייבים להיות מיומנים היטב בחכמה הדרושה להם לתפקידם.
לפי זה ברור שמשיח בין יוסף הוא איש לפחות בעברו בעל השכלה צבאית ונסיון צבאי יותר מפיקוד על גדוד.
הוא צריך להיות מוכר ומוערך מקצועית ע"י מומחי צבא ותורת לחימה. הוא חייב להיות אדם מאמין מאד באלוקי ישראל.
הוא חייב לדעת להתייעץ בתורת ישראל וממנה לשאוב את עמדותיו והכרעותיו. (האישיות שהיא סימנה לא כך נהגה-
לפחות בזמן הכרותי- לאחר שפרסמה מאמר בו היא מועידה את חצי האי סיני להקמת יישות פלשתינית), אולי אותו
יהודי עשה תשובה, שנים אין לי שום קשר עמו, על כל פנים הוא כבר קרוב לשמונים אם אינני טועה.
יש לי מחשבה על אישיות צבאית שפגשתי בנסיבות מקריות אבל אני שומר את מחשבותי לעצמי כי באמת מזה חשוב
מי זה, העיקרון עדיין תקף!
לגבי רוחו של המשיח כפי שאני רואה בס"ד, לעניות דעתי מי שהכין את הדור לאופי המנהיגות המשיחית
( יהיה מי שיהיה), היה...הרב כהנ"א זצ"ל, הוא אגב הוערך גם ע"י יהודים חילונים, גם ע"י תלמידי חכמים חרדים
 וגם על ידי תלמידי חכמים דתיים לאומיים (למשל ע"י בנו של הרב קוק-הרב צבי יהודה), ואלה שהתנגדו
לו היו או קטני אמונה או קצרי ראות וכך יהיה בעתיד הקרוב לגבי משיח בן יוסף.
שכנתי ז"ל אכן ראתה פלישה של צבאות גוג לארץ ישראל אך גם מלחמות בלימה והדיפה שלו ע"י צבאות משיח.
היא טענה שראתה הרעשה של ספינות מלחמה מן הים שיחריבו את כל תל-אביב יפו וכן את רוב חיפה חוץ מהכרמל למעלה. היא ספרה שראתה פגיעת טיל ישירה באוניברסיטת חיפה שתפיל את כל המגדל ההוא הבולט.
עם כל זה היא אמרה שמשיח בן יוסף יארגן את שלטונו בזמן קצר כמשטר חירום צבאי לא יהיה מחסור במים ובמזון.
מי שיפגע חס וחלילה זה יהיה או מהמלחמה או מידי אנשי גוג. אבל מי שידבק באמונתו בקב"ה ויבין שמנהיג זה הוא
הוא המשיח לבית יוסף (או בית דוד), איכשהו כאילו במקרה תמיד ימצא עצמו באיזור שליטתו של משיח בשעה שיתקוף ויהדוף (עם המון נסי טבע וניסים מעל הטבע) את צבאות גוג. הנסיון האחרון של ארמילוס הוא גוג לשבור את נצחונותיו
של משיח יהיה סביב ירושלים ושם גם ימות בדרך לטענתה לא טבעית ביסורים איומים לעיני כל מי שיהיה שם.
כמו כן היא אמרה שתהיה רעידת אדמה בהר הבית (לא הבנתי באיזה שלב) שתקבור את מסגד עומר ואל אקצה
כשהוא מלא מתפללים מוסלמים, ואז גם יופיע עמוד אש מעל הר הבית שכל ישראל יראו ומי שיזכה לראות יותר יראה אותיות השם המפורש בעמוד האש.
היא טענה שבן יוסף יהרג בקרב האחרון. ושיעברו מינימום שנתיים ועד 7 שנים להתגלות משיח בן דוד.
תהיה זו תקופה של בירורים רוחניים בשארית הפליטה, ליקוק פצעים, והתראגנות של קהילות קטנות במקומות יישוב
שונים. משיח בן דוד עוד לא יידע שהוא המשיח הגדול. הוא יעבור ממקום יישוב למקום יישוב לחזק האנשים ולייעץ
לגבי אירגון הקהילה. אחד החכמות והנסיון שרכש הוא בתחום אירגון קהילתי, מהר מאד יתברר שהוא תלמיד חכם 
עצום ומשרה נחמה ותקווה כאילו יודע לדבר לכל אחד ישר אל הלב. אנשים ייתהו הזהו משיח לבית דוד.
היא טענה שזה נסיון חשוב למי שיוותר שיזהה מתוך עצמיותו ולא בכלל שרב כזה או אחר אמר מיהו ראוי להיות משיח.
ובזה שונה הדבר מדור ראשון לגאולה. היא טענה כי בזה עולה גדלות הדור על דור יוצאי מצרים.
רק אחרי שיתעוררו היהודים ויבקשו שהוא ינהיג אותם יהיה גילוי מלמעלה ומשיחה בשמן ע"י אליהו הנביא,
בטקס המוני לכל ישראל בירושלים. לטענתה גם בירושלים בזמן המלחמה יהיו פגיעות ברכוש ובנפש.
אינני יודע מה מזה יתרחש, עד כאן הפרטים שאני זוכר. אני עוקב.
לגבי דידי אני מפעיל הגיון ארצי לחלוטין לגבי זמנים ותהליכים ובוודאי מוכן לטעויות.
להערכתי אכן צריכה להיות מתקפה של ארה"ב+מס. מדינות אירופאיות על אירן מן האויר והים.
נראה לי שבוש בגלל גישתו האוונגליסטית הוא הנשיא שיורה לתקוף. מכיוון שכהונתו מסתיימת בספטמבר למניינם
זה צריך לקרות לפני הבחירות בארה"ב. ממעקב ע"פ תאריכים עבריים, אלול שהוא חודש התשובה היווה
לא פעם דווקא זמן אירועים דרמטיים (כאמור אנחנו נונהג בדין דקדושה בגלל עוונותינו), זהו גם זמן מתאים מבחינה אקלימית למתקפה צבאית, זה כמובן יביא לתגובה אירנית וחיזזבלאית נגד ישראל וכן פיגועי טרור דרמטיים בכל אירופה
ובארה"ב (יש להם מלא תאי טרור מאל קעידה, חיזבללה, חמס ועד אירניים ישירות), ישראל תכה את חיזבללה קרקעית
מה שיכניס את סוריה לפעולה. (להערכתי הסיבה האמיתית שעצרו את מתקפת הנגד הקרקעית במלחמת לבנון 2
לא היה לחץ בינלאומי אלא ידיעה ברורה שסוריה עומדת להכנס למלחמה). יכול להיות שמתקפה על לבנון כבר תכלול
מתקפה על סוריה כפעולת מנע והפתעה, אבל זה לא מתאים למנהיגות הנוכחית דפוס פעולה כזה.
נראה לי גם באינטואיציה שהחורף הקרוב יהיה מבורך לישראל וקשה ביותר בשאר העולם.
עד כאן יהודי יקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2008 18:13 לינק ישיר 

מייחל יקר!
לבקשתך כתבתי לפי מיטב זכרוני פרטים רבים על מהלך מלחמת צבאות משיח בצבאות גוג הפולשים
לישראל כפי שראתה שכנתי ז"ל.
נמקתי מדוע קבלתי על עצמי לא לנחש תאריכים ואישים הקשורים למנהיגות הבאה בעקבות טעויות כבדות
של שכנתי בנושא.
למרות שהכתוב הופיע באשכול במלואו לאחר ששלחתיו, להפתעתי הוא בדרך כלשהי לא מופיע עכשיו.
אינני מסוגל לחזור על מה שכתבתי כרגע. אולי זה אות משמים  לגבי להפסיק לעסוק בכך.
רק אומר זאת: האישיות שהכינה את הדור לרוח משיח בן יוסף לעניות דעתי היה הרב כהנא זצ"ל.
מי שהתנגד לו אז מעולם התורה היה או קטן אמונה או קצר רואי. וכך תהיה גם התנגדות משיעלה משיח בן-יוסף לשלטון.
היו רבים מתלמידי חכמים מכל הזרמים שהעריכו את הרב זצ"ל. כמובן היו גם חילונים ומסורתיים בקיצור כל סוגי
היהודים שחשו את האמת הנוקבת בדבריו ובמעשיו.
להערכתי הארצית מאד תהיה מתקפה אמריקאית אירופאית באלול על אירן מהאויר ומהים בלבד
וכך הכל יתחיל להתגלגל. את פרטי הגלגול כאמור נמנע ממני לפרט.
יהיו טילים בכל הארץ פשיטא.
ולבסוף לתחושתי האינטואיטיבית החורף הקרוב יהיה מבורך מאד בגשמים עבור ישראל וקשה ביותר בכל העולם.
בברכה
צופהישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2008 18:20 לינק ישיר 

למייחל
תיקון טעות!
חוסר הנסיון במבנה אשכולות הכשיל אותי ונחרדתי שמא כתבתי דברים שלא ראוי היה לכתבם
"ומשמים" כביכול עצרו אותי...לא מינה ולא מקצתי. כל הכתוב נמצא בדף מס. 2-רווח לי!
מקווה שאם יתבררו הדברים כנכונים יהיה זה לתועלת הכלל.
בברכה
צופה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 03:21 לינק ישיר 

אז כולנו בעצם מסכימים או "מנחשים" שבאלול יתחיל הבלאגן הגדול?

למרות הטענות השונות והסברות המנוגדות קראתי את האשכולות האחרונים וכולם בעצם מצפים לפיצוץ הגדול באלול.

בשבוע הבא נחיה ונראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 08:03 לינק ישיר 

כנראה שבחודש אב / אוגוסט (לפי אותם חוזים בכוכבים) בכל זאת לא יקרה משהו שיזעזע את העולם וישנה אותו מכמו שאנו מכירים אותו כיום....

אולי זה מתאים לאשכול אחר אבל אני רק רוצה להעיר...אנו מסתמכים על הגמ' שאומרת "שביעית מלחמות" לומר שפשוט מוכרח להיות מלחמה עד ר"ה. האם לא נאמר באחד האשכולות (לא זוכר היכן בדיוק ופונ' החיפוש כאן היא זוועה) שיש סברא לומר ש"שביעית" נמשכת עד ניסן של שנה הבאה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 09:14 לינק ישיר 

אני עוד חושב שזה יהיה באב.

מאתר דבקה היום בבוקר.
גוברת הסכנה להתנגשות צבאית בין הצי הרוסי, וציי ארצות הברית, נאט''ו, ואוקראינה, בים השחור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 09:44 לינק ישיר 

עמי
שאלה טובה שאלת .

בתחילה הועלתה הסברא שהשנה מתחילה מניסן ונגמרת בניסן , מה שנותן לנו שביעית עד ניסן .
אני בכל אופן ירדתי מהסברא הזו .
מהסיבה הפשוטה שפשט הגמרא המדברת על השנים הוא מתשרי עד תשרי , מה שאומר
שעד ראש השנה צריכה הרגיעה עם הפלסטינים להסתיים והלחימה להתחיל .

ובאשר לכל ההודעות והתאורים שנכתבו באשכול זה עד כה דעתי מסתייגת מהם באופן מוחלט .

את שיטתי מכירים אתם כבר ולא מאתמול ובאשר נשען אני אך ורק על מקורותינו הקדושים תנ"ך וחז"ל בעיקר
ולא על כל מיני חלומות מראות הזיות ושאר הוזים בכוכבים דוחה אני מכל וכל את השיטות שתוארו לעיל
הן מבחינת החומר עצמו והן מבחינת דרך וצורת הלימוד בכלל .

אתם את הבחירה שלכם תעשו למי להאמין ולמי לא , גם ככה אין שום נפק"מ בזה . והאירועים בחודשים הקרובים
יוכיחו הרבה לענ"ד .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2008 13:29 לינק ישיר 

אכן המייחל אתה נשען על ספרות קודש וחז"ל,
אך לענ"ד חלק מהפרשנות שלך לא תואם "רוח חז"ל". למשל לגבי אריאל שרון שפעל
פעולות חמורות נגד תורת ישראל בסוף ימיו  ולפי עדויות בחרבן גוש קטיף היה מוכן להורות 
אם המצב יסלים על הרג יהודים יראי שמים  ופתאום יהפוך בזמן קצר בעזרת תפילת הוקוס פוקוס
של צדיק גדול הדור למושיען של ישראל? נו באמת. אין לכך דוגמא לפי ידיעותי הדלות בכל
תולדות ישראל שקטגור הפך סנגור בלי שום תהליך תשובה עמוק. אפילו נירון קיסר הגוי
שרף את רומא לפני שהתגייר ורק מבניו הכשרים יצאו גדולי ישראל.
אני מסכים אתך שמבחינה צבאית היו לו את הכישורים להנהיג מלחמות גדולות ומורכבות.
אני לא עוקב במדוקדק אחרי תחזיותיך לגבי תאריכים, אך נדמה לי שגם בזה היו חלק שהידבדו
השענות על תאריכים באופן מחייב נראית לי קצת כמו נסיון להכתיב לקב"ה את מהלכי הגאולה בדורנו..כשיקום לנו נביא בעה"ש אולי נזכה שהקב"ה יכתיב לנו זמנים דרכו.
לדידי אין זה מעלה או מוריד אם התסריט שראתה שכנתי לא יתקיים או יתקיים חלקו (כפי
שציינתי בגלל זכות אבות שהיתה לה כדברי תלמיד חכם מסויים מירושליים ששוחח עם
חברה קרובה שלה יראת שמים שפנתה אליו לעזרה כשאותה שכנה חלתה מאד).
חשוב הוא העיקרון: א. גילוי משיח יהיה בבסיסו בדרך הטבע בגאולה של לא זכו.
ב. משיח לא רק יהיה ירא שמים אלא גם יוכן בדרך הטבע לתפקידו- על בסיס זה יתרחשו גם
ניסים. כמו בכל המקרים של מנהיגי ישראל אפילו כמו משה.
ג. ישראל כחלק ממבחן האמונה יהיו שותפים פעילים במלחמת השם בגוג כי זו דרגא הגבוהה
של ארץ ישראל של דוד המלך
(ראה רמח"ל ביאור מידת הנקיות במסילת ישרים על מדרש תהילים י"ח וכן על מדרש רבה איכה ויש גם גמרא שאינני זוכר המדברת על 4 מלכים צדיקים לבית דוד
ואף כי יש אור החיים הפוך מדברי הרמח"ל ואור החיים "סותר" עצמו בפירוש שלו לפר' מטות
כבר הכריע הזוהר הקדוש כמו הרמח"ל בדבריו על פרשת מקץ "דוד מלכא הוה אסתמר תדיר מחובין וכו" בענין ד' ילחם לכם ואתן תחרישון. ואור החיים מחילה מכבוד תורתו נשאר סתום בעבורי
השתתפות במלחמה בפועל ולא רק בדברי תורה למי שבן עשרים עד חמישים כל יוצא צבא היא המדריגה היותר עליונה לקנות שלימות מסירות הנפש ואמונה בביטחון בשם.
רק בגיל מעל זה או אולי לעשרה בכל דור שגילם צעיר אך תורתם אמנותם ואף למלחמת מצוה
אין ראוי שיצאו. לפי זה כולם יהיו עסוקים בדרך כלשהי בעיסוק במלחמה הגדולה הזו.
בין בסיוע לחזית באופן גשמי חוץ מאמירת תהילים. ובין בלאחוז בנשק ממש.
אינני אומר שלא יהיו צעירים שיעסקו בלברוח ולהנצל. אבל גם אם זכותם וזכות תורתם יעמוד להם
מכל מקום יתברר לעתיד לבוא- בזמן בן דוד שמדריגת השגתם בתורה ואמונתם היתה פחותה
משל רבים מהיהודים שאינם עוסקים בתורה, אך מוכנים למסור נפשם בפועל בעד עם ישראל ובעד משיח ה'.. ואלה יגיעו להשגות בתורה בזמן בן דוד בקלות רבה יותר.
לגבי עיקרון ג. אינני בטוח בבפרשונותי לגבי כל פרט ופרט אבל לגבי א. וב. אני חותם עליהם
ואם לא יתקיימו אצטרך לעשות תשובה על כל השגותי עד היום בלימוד תורתנו הקדושה,
והקב"ה ימחל לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 16:16 לינק ישיר 

בקשה אחת בלבד אבקש ממך .

החודשיים הקרובים קריטים מבחינת התממשות התחזיות שהבאנו פה בפורום .
אם וכאשר יתחילו חלקי הפאזל שתיארנו להתחבר מול עינינו כגון אירועי צ. קוריאה בקרוב ותחילת הלחימה עם הפלסטינים עד לר"ה הקרוב ווהישארות בוש בשילטון או אפילו היבחרות של אחד המועמדים והחזרת בוש לאחר-מכן לתפקיד וכמובן החרפת והקצנת המתיחות בין רוסיה וארה"ב
שלא לדבר על החלמתו של שרון וחזרתו לשילטון. . .

אזי בקשתי ממך היא להפסיק לכתוב כאן בפורום , וזאת משום שסגנונך לא רק שאינו תואם את הקו
אותו אני מנסה להוביל כאן אלא אף מכיל סממנים בעייתיים  מבחינת הדרך בה לומדים תורה
בכלל וסוגיות אלה בפרט .

אין זאת אומרת שבדברים מסויימים אני לא מסכים איתך , בהחלט שיש , אולם רב הנזק על התועלת .
עד אז - אתה חופשי לכתוב מה שתרצה בכפוף כמובן לכללי הפורום וסגנונו .

תרגיש חופשי לפרסם את חידושך ודבריך בעניינים אלה והקוראים הנכבדים יבחרו מה לקרב ומה לרחק .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2008 16:46 לינק ישיר 

צופה יקר..
מה שאתה כותב הוא בהחלט לא נגד דעת תורה..(לא יותר ממה שהמייחל הוא נגד דעת תורה)
דבריך מקובלים..בדיוק כמו דברי המייחל.
זה שדעתך שונה משלו זה ברור.
אבל כמו שהבנתו מתבססת על דברי ח"זל (לדבריו)
כך מקובלנו שהבנתך..
כך שמבחינתי ובודאי קוראי הפורום השונים..המשך לכתוב..דבריך מעניינים ומסקרנים.
קבל יישר כוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 21:51 לינק ישיר 

לכל משתתפי הפורום ולמייחל תודה
אני מקבל עצת המייחל.
מחילה אם פגעתי במישהו אישית.
אעקוב מרחוק אחרי דברי התורה והתחזיות.
את שליחותי עשיתי כמיטב הבנתי.
ימים קשים מתקרבים עלינו לטובה. נתפלל שיהיה לכולנו כוח לעמוד בנסיון ושלא יהפך לנו חלילה לבזיון.
בברכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2008 22:17 לינק ישיר 

כפי שנאמר אתה מוזמן לעקוב גם מקרוב ולא רק לעקוב אלא אף להשתתף .
ציינתי בדבריי אם וכאשר יתקיימו הדברים שמניתי בחודשיים הקרובים .

עוד לא יוה"כ כך שאין צורך בבקשות מחילה מיותרות , אפ'חד לא פגע ובטח לא נפגע , לא היה ממה .

תודה לך על הצהרת הימים הקשים שלפנינו , כעת אולי יאמינו לי לאחר שאלף ואחד פעם אמרתי זאת . רמז דק .

בינתיים עסקים כרגיל , המשך כתיבה פוריה ומעניינת .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2008 20:00 לינק ישיר 

קן ציפור - סודותיה של המצווה ע"פ הקבלה

"כי יקרא קן-צפור לפניך בדרך בכל עץ או על הארץ אפרוחים או ביצים והאם רובצת על האפרוחים...

לא תקח האם על הבנים ולא תשלח את האם... (דברים, כ"ב, ו'-ז'). פתח רבי שמעון ואמר: 'כי יקרא קן

צפור' וגו'. מקרא זה והוא אחד ממצוות התורה הנסתרות, ויש לנו בו רזי תורה נסתרים, שבילים ודרכים

הידועים לבני החבורה, בשלושים ושנים שבילי התורה."

(זוהר הנגלה, דברים).

אמר רבי שמעון לרבי אלעזר בנו: אלעזר, בזמן שיתעורר מלך המשיח, כמה אותו ונסים אחרים יתעוררו בעולם. בוא וראה: בגן עדן שלמטה יש מקום אחד טמיר ונעלם שאינו נודע, והוא רקום בכמה גונים, ובו גנוזים אלף היכלות כסופין,  ואין מי שיכנס בהם חוץ מהמשיח, שהוא עומד תמיד בגן עדן. וכל הגן מסובב במרכבות רבות של צדיקים, והמשיח עומד עליהם ועל כמה צבאות ומחנות של נשמות צדיקים הנמצאים שם, ובראשי חדשים ובמועדים ובשבתות, המשיח נכנס לאותו מקום להשתעשע בכל ההיכלות.

לפני ולפנים מכל אותם ההיכלות, יש מקום אחד טמיר ונעלם שלא נודע כלל, ונקרא 'עדן', ואין מי שיוכל להשיגו והשמיח גנוז מבחוץ, סביב לאותו מקום עד שמתגלה לו מקום אחד הנקרא 'קן צפור', והוא המקום שמכריזה עליו הצפור המתעוררת בגן-עדן בכל יום ובאותו מקום רקומות [בבגד המכונה פופירא דמלכא] צורותיהם של כל שאר העמים שנאספו על ישראל להרע להם.

*  *  *  *  *
 המשיח נכנס למקום ההוא, זוקף עיניו ורואה את האבות נכנסים לבית אלוקים החרב, עד שהוא רואה את רחל שדמעתה על לחיה, והקב"ה מנחם אותה ואינה חפצה לקבל תנחומין, כמו שנאמר: 'מאנה להנחם על בניה'. אז המשיח מרים קולו ובוכה, ומזדעזע כל גן עדן, וכל הצדיקים ששם גועים בוכים עמו. הוא גועה ובוכה פעם שניה, ומזדעזע הרקיע שעל גבי הגן, ואף וחמש מאות רבוא מחנות עליונים, עד שמגיע המשיח אל הכסא העליון. אז הקב"ה רומז לצפור, והיא נכנסת לקן שלה, ויושבת ליד המשיח, וקוראת מה שקוראת ומתעורר מה שמתעורר. עד שמתוך הכסא הקדוש נקראים שלוש פעמים קן הצפור והמשיח, ועולים כולם למעלה, ונשבע להם הקב"ה להעביר מלכות הרשעה מן העולם, על ידי המשיח ולנקום נקמות ישראל ומראה להם את כל הטובות שעתיד הקב"ה לעשות לעמו.
וחוזרים קן הצפור והמשיח למקומם, ושב המשיח ונגנז בתוך אותו מקום כמקודם.  

ובזמן שיתעורר הקב"ה לתקן את העולם, ויאירו אותיות שמו בשלמות, יו"ד בה"א וא"ו בה"א, ויהיו כולן בשלמות
אחת, אז יתעורר כוכב אחד נורא באמצע הרקיע, כמראה ארגמן [הוא משיח בן יוסף], לוהט ונוצץ ביום לעיני כל העולם, ותעמוד שלהבת אש אחת מצד צפון בתוך הרקיע [הוא הסמאל], ויעמדו זה כנגד זה ארבעים יום, ויבהלו כל בני העולם.

לסוף ארבעים יום, יתגרו מלחמה הכוכב והשלהבת לעיני כל, והתפשט השלהבת ביקוד אש מצד הצפון בתוך הרקיע, ותחשוב לבלוע את הכוכב, וכמה שליטים ומלכים ואומות ועמים יבהלו מזה. אז יעלה הכוכב לצד דרום [הוא צד החסד] וישלוט על השלהבת, והשלהבת תבלע מעט מעט ברקיע מפני הכוכב עד שלא תראה כלל. אז יעשה הכוכב נתיבים ברקיע שנים עשר יום. לאחר שנים עשר יום האחרים, יזדעזעו כל בני העולם ותחשך השמש בחצי היום, כמו שנחשך יום חורבן בית המקדש, עד שלא יראו שמים וארץ ויתעורר קול אחד ברעם וברקים, ותתחלחל הארץ מהקול ההוא, וכמה צבאות ומחנות ימותו ממנו. ובאותו יום תתעורר שלהבת אש אחת בעיר רומי הגדולה בהשמע אותו קול שהתעורר בכל העולם, ותשרוף כמה מגדלים וכמה היכלות, וכמה מגדלים יפלו והרבה נסיכים ושרים יפלו באותו יום וכולם יאספו עליה לרעה, וכל בני העולם לא יוכלו להנצל. מאותו יום עד שנים עשר חודש, יתיעצו כל המלכים ויגזרו כמה גזרות וכמה שמדות על ישראל ויצליחו בהם. וכך אמרו: אשרי האיש שיהיה שם, ואשרי האיש שלא יהיה שם. וכל העולם יהיה בבלבול גדול.

*  *  *  *  *

לסוף שנים עשר חודש יקום שבט מישראל, זה מלך המשיח [בן דוד], שיתעורר בתוך גן עדן וכל הצדיקים יעטרוהו שם ויחגרו לו כלי זין רשומים באותיות השם הקדוש, וקול יפוצץ בין ענפי עצי הגן, יקרא בקול גדול ויאמר: התעוררו קדושי עליון, קומו מלפני המשיח, הנה הזמן שתתחבר האשה עם בעלה, ובעלה מבקש לנקום עבורה נקמות העולם, ולהקימה ולנער אותה מן העפר. אז יקומו כולם ויחגרו כלי זין למשיח כמקודם, אברהם מימינו יצחק משמאלו, יעקב מלפניו, משה הרועה הנאמן ילך וירקוד בתוך גן עדן מעל כל הצדיקים.

כיון שהוכן המשיח על ידי הצדיקים בגן עדן, יכנס כמקודם במקום הנקרא 'קן ציפור', ויראה שם את צורת חורבן בית המקדש, וכל הצדיקים שנהרגו בו. אז יקח משם המשיח עשרה בגדים הקרויים עשרת לבושי קנאה, ויסתר שם ארבעים יום ולא יתגלה כלל. לסוף ארבעים יום יתעורר קול אחד, ויקרא מתוך הכסא העליון לקן הצפור עם מלך המשיח שהסתתר בו, ואז יעלו אליו למעלה, והקב"ה הוא יראה את מלך המשיח לבוש בבגדי נקמה וחגור בכלי זין, יקחהו וינשק לו על ראשו. אז יזדעזעו שלוש מאות ותשעים רקיעים וירמוז הקב"ה לרקיע אחד מאותם הגנוזים מששת ימי בראשית, ויוציא מהיכל אחד שבאותו רקיע כתר מגולף חקוק בשמות קדושים, הכתר שבו התעטר הקב"ה לנקום בכל מרכבות פרעה ופרשיו כאשר עברו ישראל את הים, ויעטר בו את מלך המשיח. כיון שהתעטר והתקן בכל התקונים האלה, יקחהו הקב"ה וינשק אותו כמקודם. מי יוכל לראות את המרכבות הקדושות והמחנות העליונים אשר יסובבוהו, להיכל אחד ויראה את כל אותם מלאכי עליון הקרויים 'אבלי ציון' הם שבכו על חורבן בית המקדש ובוכים תמיד, ויתנו לו אדרת אדומה לעשות נקמות. אז יגנוז הקב"ה את המשיח בקן הצפור, ויסתר שם שלושים יום.

לאחר ששהה בקן צפור שלושים יום, ירד מעוטר בכל התיקונים מלמעלה ומלמטה, עם כמה מחנות קדושים סביביו. ויראו כל העולם אור אחד תלוי מהרקיע לארץ, ויעמוד שבעה ימים, וכל בני העולם יתמהו ויבהלו ולא יבינו כלל, חוץ מהחכמים המבינים בסודות אלה, אשרי חלקם. וכל אותם שבעת הימים יתעטר בארץ בקן הציפור. היכן? 'בדרך' - זו קבורת רחל העומדת בפרשת דרכים. ויבשר לה וינחם אותה, ואז תקבל תנחומין ותעמוד ותנשק אותו.

לאחר מכן יקום אותו האור מן המקום ההוא, וישרה ביריחו, עיר האילנות. 'בכל עץ' - זו יריחו. 'או על הארץ' - זו
ירושלים. ויהיה גנוז באור קן הצפור שנים עשר חודש. לאחר שנים עשר חודש, יתיצב האור בין השמים והארץ, וישרה בארץ הגליל, כי שם היתה תחילת גלות ישראל, ושם יתגלה המשיח מאור קן הציפור, וישוב למקומו.

*  *  *  *  *

ואותו יום תזדעזע כל הארץ כמקודם, מקצה השמים עד קצה השמים. ואז יראה כל העולם שהתגלה מלך המשיח בארץ הגליל. ויתקבצו אליו כל העמלים בתורה, והם יהיו מועטים בעולם, ובזכות תינוקות של בית רבן יתחזק כוחו ויתגבר וזהו סוד 'אפרוחים'. ואם גם אלה לא יהיו, הנה התינוקות היושבים בחיק אמותם ויונקים, כמו שנאמר: 'גמולי מחלב עתיקי משדים'. וזהו 'או ביצים' - שבזכות אלה שורה השכינה בגלות עם ישראל, שהרי חכמים מועטים  יהיו באותו זמן. והינו 'והאם רובצת על האפרוחים או על הביצים לא תיקח האם על הבנים'. ויתעכב המשיח עד שנים עשר חודשים אחרים.

לאחר מכן יבוא בעלה, ויקים את כנסת ישראל מן העפר, כמו שנאמר: 'אקים את סוכת דוד הנופלת'. ביום ההוא יתחיל מלך המשיח לקבץ את הגלויות מקצה העולם עד קצהו, כמו שנאמר: 'אם יהיה נדחך בקצה השמים' וגו'. מן היום ההוא והלאה, כל האותו והמופתים והגבורות שעשה הקב"ה במצרים, יעשה אותם לישראל, כמו שנאמר: 'כימי צאתך מארץ מצרים אראנו נפלאות'.

(זהר הנגלה - פרשת כי תצא)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2008 20:22 לינק ישיר 

אשריך אבינאוה שהבאת מהזוהר הקדוש דברים עליונים למען אוהבי תורת משה.
אכן, לעניות דעתי אני משיג מדברים אלה כי בן יוסף, קודם לבן דוד!
והוא המעורר את אומות העולם (בעיקר עשיו) לעלות למלחמה על ישראל.
כמו ששרשו  יוסף המכונה בפי רבותינו הקדושים "שטנו של עשיו" מלאכו של עשיו הוא
ס"מ.
ועוד ברצוני להוסיף מדעתי קושיא על הסוברים על גאולה בעיתה לגבי פעולה של מושיע אחד
לבית דוד...ומהו שמתפללים 2000 שנה ועלו מושיעים (לשון רבים) לשפוט את הר עשיו?
ממתי קמו לנו מושיעים לאחר חרבן בית שני שזכו גם לעלות בהר ציון (ירושלים שבארץ ישראל!! )
וגם לשפוט את אדום (ולא את ישמעאל), נהפוך הוא, אנחנו בעוונותינו ובקטנות אמונתנו-שפוטים
של עשיו לפי שעה! ומי שעדיין לא ירד לסוף דעתי אני מדגיש: אויבנו המרים (חוץ מעצמנו וחולשותינו(
הם לא ישמעאל  אלא מדינות המערב ובתוכם מזרח אירופה ורוסיה.
בברכה
צופהישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2008 22:42 לינק ישיר 

נבואת עובדיה הנביא, זצק"ל, מנבא על משיח בן יוסף ובפרט בפסוק י"ח ...
"והיה בית יעקב אש ובית יוסף להבה, ובית עשו לקש, ודלקו בהם, ואכלום; ולא יהיה שריד לבית עשו, כי יהוה דבר"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > תסריט משיח בן יוסף בדורנו-גאולה בעיתה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.