|
|
| נשלח ב-16/9/2008 09:04 |
|
| |
נאוה אני לא יודע מה מעשייך ומה כוחותייך אך כדאי שתעשי כל שביכולתך להשפיע על היהודים אצלכם אם לא לעלות ארצה לפחות להתחיל לחשוב בכיוון של עשיית עלייה , תסבירי להם שסופה של ארה"ב הולך ומתקרב וכל הדיבורים על מחזוריות של גאות ושפל בכלכלה אינם אלא שטויות כי מהמכות האלה ומהמכות שעוד יבואו ארה"ב לא תקום יותר .
תדגישי בפניהם את הנקודה שהקב"ה מביא את המכות האלה לאט לאט ובשלבים ע"מ שיהיה ליהודים זמן להתארגן ולעשות עלייה אך הזמן הולך ונגמר ולא נשאר הרבה וככל שיקדימו לעלות ייטב להם אחרת גם הם יסבלו שם הרבה .
וכל מה שהוא עושה זה רק לטובתם .
עשי והצליחי וה' יהיה בעזרך .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2008 23:05 |
|
| |
אוי המייחל,
בעניין הזה אני מסכים עם כל מילה שכתבת. אחינו שם בסכנה עצומה,
רוחנית כבר ידוע מזמן, אבל הפעם גם סכנה קיומית פיזית. סיר הבשר מחשיך עיני היהודים
כמו מכת החושך שהכה הקב"ה במצרים. אולי השבר הכלכלי שילך ויעמיק יפקח עיני אחינו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2008 23:44 |
|
| |
נו בסוף ההפטרה של שבת זו נאמר:
"אני ה' בעתה אחישנה"
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2008 09:23 |
|
| |
משפט לא אקטואלי אך בהחלט מעניין שמצאתי .
מרן החיד"א - דבש לפי : ומצאתי בכתב-יד לרבנו האר"י כי משנת ש"ל לפני 440 שנה עבר גבול אחישנה ונכנס גבול בעיתה .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2008 13:42 |
|
| |
ערב ר"ה
[quote]בקשה אחת בלבד אבקש ממך .
החודשיים הקרובים קריטים מבחינת התממשות התחזיות שהבאנו פה בפורום .
אם וכאשר יתחילו חלקי הפאזל שתיארנו להתחבר מול עינינו כגון אירועי צ. קוריאה בקרוב ותחילת הלחימה עם הפלסטינים עד לר"ה הקרוב ווהישארות בוש בשילטון או אפילו היבחרות של אחד המועמדים והחזרת בוש לאחר-מכן לתפקיד וכמובן החרפת והקצנת המתיחות בין רוסיה וארה"ב
שלא לדבר על החלמתו של שרון וחזרתו לשילטון. . .
נו בעזרת ה' יש סימנים שאולי נגאל ברחמים וללא מלחמות..
שנה טובה וברוכה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2008 22:19 |
|
| |
מה העדכון לתחזית ?
| המיייחל כתב: |  | בקשה אחת בלבד אבקש ממך .
החודשיים הקרובים קריטים מבחינת התממשות התחזיות שהבאנו פה בפורום .
אם וכאשר יתחילו חלקי הפאזל שתיארנו להתחבר מול עינינו כגון אירועי צ. קוריאה בקרוב ותחילת הלחימה עם הפלסטינים עד לר"ה הקרוב ווהישארות בוש בשילטון או אפילו היבחרות של אחד המועמדים והחזרת בוש לאחר-מכן לתפקיד וכמובן החרפת והקצנת המתיחות בין רוסיה וארה"ב
שלא לדבר על החלמתו של שרון וחזרתו לשילטון. . .
אזי בקשתי ממך היא להפסיק לכתוב כאן בפורום , וזאת משום שסגנונך לא רק שאינו תואם את הקו
אותו אני מנסה להוביל כאן אלא אף מכיל סממנים בעייתיים מבחינת הדרך בה לומדים תורה
בכלל וסוגיות אלה בפרט .
אין זאת אומרת שבדברים מסויימים אני לא מסכים איתך , בהחלט שיש , אולם רב הנזק על התועלת .
עד אז - אתה חופשי לכתוב מה שתרצה בכפוף כמובן לכללי הפורום וסגנונו .
תרגיש חופשי לפרסם את חידושך ודבריך בעניינים אלה והקוראים הנכבדים יבחרו מה לקרב ומה לרחק .
|
|
שנה טובה ובשורות טובות לכול עם ישראל.
מה להבנתך התחזית העדכנית ?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2008 22:40 |
|
| |
אתה ב"ה עוקב באופן קבוע אחר עידכוני הפורום , נכון ? אז מה טעם לשאול כל הזמן מה העידכונים האחרונים בשעה שאני עושה זאת נונסטופ גם מבלי שאתבקש לעשות זאת ע"י אחרים . יש לי ביקורת עצמית גבוהה מאוד ב"ה ואני מחפש את האמת בכל דבר לא פחות מאף אחד כאן ואני לא מאלה שמקדמים אג'דנה כלשהיא וכל דבריי וחידושיי הם ללא חשש טבל ושביעית ואינטרסים מכל סוג שהוא למהדרין מן המהדרין יאכלו אותה ענווים וישבעו .
על שאלתך עניתי כבר ואמרתי שאם עברנו את סוכות ועדיין שקט אז לי כבר נגמרו ההסברים לשביעית מלחמות . אבל זה לא מטריד אותי יותר מדי כי אין לי ספק שהכל יתחיל בקרוב מאוד ואולי אפילו בשבועות הקרובים ואם לא אז בחודשים הקרובים גם בארץ וגם בעולם . כך אני רואה את הדברים .
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2008 22:48 |
|
| |
ישר כח , חזק ואמץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2008 14:47 |
|
| |
משיח ראשי תיבות מעוברת שמיטה יובל חמה
מי יודע אולי כל הסימנים מראים שאנחנו עומדים בפתחה שלה הגאולה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 16:30 |
|
| |
מהפה שלך לאלוהים.
אבל מה בדיוק יקרה בגאולה? מה יהיה? אני יודע שמעשה בראשית לא ישתנה אז מה כן?
מה זה אומר גאולה בעצם? אשמח אם מישהו יעדכן אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 20:10 |
|
| |
חבר יקר .
להרחבת הידע בנושאי אחרית הימים אתה מוזמן לעבור על האתר הבא אשר מובאים בו המקורות המסבירים בטוב טעם ודעת את אשר יקרה בתקופה זו ומשוכנע אני כי תמצא בו תשובות לכל שאלותיך .
פורום זה לא בדיוק מיועד לענות על שאלותיך
בהצלחה רבה .
http://www.aharit.com/
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 22:39 |
|
| |
המייחל צדק שהפנה אותך לאתר המדהים הזה
אבל אם רצונך הוא רק על קצה המזלג ידיעה כללית אז הנה
בתחילה המשיח יכרית את כל הרע מן העולם ובכלל זה זרע עמלק וכל שונאי ישראל.
הוא ישלים את בניית בית המקדש השלישי והנצחי שירד מן השמיים.
יהיה שפע גשמי מאין כמוהו ולא יהיה מחסור או רעב.
כל הידע המדעי ינוצל רק לעניינים טובים.
העולם כולו יגיע לשלמות. יתגלה החלק האלוקי שבקרבנו, וממילא לא תהיה יותר קנאה ושנאה בין בני אדם, ולא יהיו מלחמות. כולנו נרגיש טוב יותר, ונראה רק את הטוב שבשני.
כולנו ביחד עם כל הדורות הקודמים נחיה לנצח. לא יהיו יותר מחלות ומוות.
התורה שאנו לומדים עכשיו היא רק טעימה מהנפלאות שיתגלו לעתיד לבוא בתורה ע"י מלך המשיח.
אז נבין דברים נפלאים ונשגבים הסתומים מעינינו כעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2008 23:17 |
|
| |
וואו
. אבל יש עוד איזה 200 שנה עד סוף האלף השישי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2008 00:07 |
|
| |
האם כבודו כופר באחד מעיקרי האמונה
שאומר שצריך לצפות למשיח שיבוא בכל יום ולא בעוד 200 שנה זה לא נקרא לצפות למשיח
אתה בטח התכוונת לומר שסוף הזמן הוא עוד 200 שנה אבל משיח יכול להתגלות בכל יום וכל מי שאינו מאמין כך הריהו כופר בתורה
ואינו יקום בתחיית המתים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2008 03:11 |
|
| |
ידידי היקר.......עוד מאתיים שנה אתה כבר באלף השביעי וכמו ששבת לא נכנסת בשעה 12 בלילה אלא בערבו של היום השישי ככה האלף השביעי לא נכנס ב6000 אלא בערבו של האלף הנ"ל ז"א אם נשווה את זה לשעות זה אומר בערך כ200 שנה לפני סוף האלף...היכן שאנו נמצאים....
ואת השאר אתה בטח כבר מבין לבד............
|
|
|
|
|