האם העסקן ניסים נעים יצליח לשכנע את הרבנים גם נגד העיתון ?
שמעתי ממקורות מאד בדוקים שמיד אחרי שבת קודש הולך לצאת חרם חדש נגד העיתון "השבת בנתניה" בגלל שפרסמו קונצרט חזנות ושירה מוזיקליים ללא כל הפרדה ושמירה על טהרת הקודש.. מדובר בארוע שצריך להתקיים ב-ז' באלול בהשתתפות החזנים משה שולהוף צדוק גרינוולד ויעקב רוזנפלד, וכן קונצרט שירה וחזנות עם החזן הלפגוט וישראל רנד בד אלול בנתניה, אותם עסקנים שמחוברים לכל הרבנים בנתניה כבר עשו זאת בעבר וכעת החרם הולך להיות חזק מאד כל הארועים האלו מתקיים בהכל התרבות
הודעת הנהלת הפורום : הכותרת של פותח האשכול היתה משמיצה וחברת כל בסיס אמין ומוסמך לבנתיים
לכן שיננו את הכותרת שתנסה להסביר מה פותח האשכול שואל,
תוקן על ידי נתניתי_10 ב- 29/08/2008 0:03:48
נשלח ב-22/8/2008 15:44
עוד יוזמה של מנהל משטרת הצניעות בנתניה הפרענק 'ניסים נעים'
הפעם להגדרתו הוא עלה דרגה בזה שיצא נגד אשכנזים אסלים
בושה וחרפה !!!!
חזר בתשובה וחושב לשנות את כל העולם.........
נשלח ב-24/8/2008 18:53
אולי מישהו ניסה להפחיד את העיתון והאירואים בכתבה הזאת, כי אני יכול להבטיח לכם שלא יצא מיזה שום דבר מסיבה פשוטה:
מי ששולט בעיתון השבת בנתניה זה קובי לוי. הרב אלפרט משכונת רמת אפרים זה מהרבנים של קובי לוי (ככה קובי לפחות אומר) וניסים נעים לומד בכולל של אלפרט אז אם קובי לוי יגיד לאלפרט להגיד לניסים נעים לא לעשות כלום הוא באמת לא יעשה כלום
ותראו את המילה שלי עד סוף שבוע הזה לא יצא שום "חרם"
רק אם במקרה היה קשור לדבר הזה דוד חלפון, או יוני כהנא, או אלעזר פרץ וכדומה אז פתאום היינו רואים בכל העיר מכתבים וניירות בכמויות
אבל אם זה לא הם תשכחו מחרם
ותראו בסוף מי צודק!!! חכו לסוף שבוע!!!
נשלח ב-29/8/2008 12:10
אתם רואים? עבר שבוע וכלום שום חרם ושום נעליים. זה רק מראה כמה האנטרסנטיות חוגגת. וכמה העסקנים פה בנתניה מצליחים לעבוד על כל הרבנים בעיניים. אם הם היו קצת אמיתיים היינו רואים פה מחאה. וגם השבת בנתניה מפרסם השבוע את הפרסומת לקונצרט חזנות כי בטוח ש ניסים נעים וקובי לוי הרגיע אותם ואמר שזה לא לאינטרסים שלו לצאת נגד העיתון
נשלח ב-29/8/2008 18:10
זה מראה שלא כל העולם מושפע מהפורום הזה.
נשלח ב-6/11/2008 01:37
ל'החוסיד' אם היית קורא נכון היית רואה שההנהלה של הפורום רשמו הבהרה
אני אמנם לא הדובר של הפורום אבל הייתי חייב להראות לך