|
|
| נשלח ב-25/2/2009 23:02 |
|
| |
Todah Rabbah L'Targum!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 18:47 |
|
| |
להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין? להאמין? לא להאמין?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2009 19:28 |
|
| |
קשה להאמין...
בטח אח"כ זה ידחה בעוד שבוע. (פורים וכו'...)
ואז בעוד חודש. (פסח וכו'...)
ואז בעוד חודש. (ספירת העומר וכו'...)
ואז הדובר יהיה מרוצה!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2009 23:28 |
|
| |
להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!! להאמין!!
שהאלבום ייצא
עד ספירת העומר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 00:54 |
|
| |
בעז"ה....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2009 22:16 |
|
| |
ואף על פי..ואף על פי שיתמהמה..עם כל זה..עם כל זה אחכה לו... ואף על פי..ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא! אני מאמין!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 15:56 |
|
| |
כמו שאמרתי לפני 4 שנים משהו כזה...נמאס לי אני הולך לישון תעירו אותי כשיצא אלבום, לילה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 18:36 |
|
| |
אני מקווה, שכמו לפני ארבע שנים, כשתתעורר יהיה לך "רווח ששון והנחה", ולא "איום ונורא"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2009 18:41 |
|
| |
נכון להיום, (יום שלישי) עדין אין את האלבום בmostlymusic. מה שאומר שנחכה למחר... או למחרתיים וכן הלאה... בקיצור ספירת העומר .ממש איום ונורא!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2009 20:39 |
|
| |
In the Hamodia and Jewish Press in the USA there is an ad that says:
COMING ANY DAY! MIAMI YAVO THE ALL-NEW 11 SONG HIT ALBUM
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2009 20:58 |
|
| |
alexgator! Please!!! can you show us that ad ?
please!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2009 23:03 |
|
| |
משיח יבוא לפני שהאלבום יצא...
בעזרת ה'!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2009 08:02 |
|
| |
its in the jewish press page 18 all the way on the bottem a very small AD
|
| נשלח ב-6/3/2009 08:20 |
|
| |
לפחות הם שינו את השם... טוב, הדובר, נעיר אותך כשהוא "יבוא". (המשיח! ברור...למרות שהדיסק שלו כבר יצא...)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2009 13:01 |
|
| |
Nachum Segal announced yesterday on www.Jmintheam.org that he will debut the album on Shushan Purim morning.
|
|
|
|
|