|
|
| נשלח ב-3/11/2008 18:56 |
|
| |
שלום לבת עירי.
תאמיני לי שאני לא מנפח.
כל מה שכתבתי בדוק ומדוייק.
אולם לאחר דבריך בדקתי שוב כדי להיות בטוח, וראיתי שלא טעיתי.
הרב טראב והרב זבולון יצאו נגד ש"ס, בדוק!
הרב שמען אשר, נכון יש לו מועמד שמתפלל בבית הכנסת שלו, אבל הוא לא מועמד שלו אלא מועמד של גד אליעזרוב.
לא כתבתי שהוא יצא נגד ש"ס, אלא כתבתי שהוא לא מרוצה מההתנהלות בתל אביב ולכן לא יורה להצביע לש"ס.
לגבי זביחי, יש לנו את עדותו הנאמנה של האיש החושש שהעיד ששמע את הדברים בזמן אמת, נאמנים עלי דבריו של האיש החושש יותר ממך, (אני לא יודע מי מסתתר מאחורי הניק הזה) מה גם שבדקתי שוב וקיבלתי עדויות של משתתפים נוספים (אמיתיים לא וירטואליים)
לגבי הרב חיון והרב שרים, נכון הם לא היו שרופים על ש"ס אף פעם, אבל אף פעם לא הורו להצביע למישהו אחר, אלא היו בשב ואל תעשה, אבל הפעם הם יצאו בגלי בתמיכה בחזית הדתית.
לגבי הרב חגיגי לא כתבת כלום סימן שגם את מודה בדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 20:52 |
|
| |
אם הרב זביחי הורה להצביע ש"ס למה אמינוב דיבר מולו?
הוא נתן לו לעלות לדבר
הרב שמעון אשר אולי יגיד להצביע ש"ס ( אני לא מאמין)
אבל רוב התלמידים שלו ישימו לאמינוב
עכשיו כבר אני יכל לומר שש"ס אכלה אותה
אמן אמן אמן
ולמה?
כי בשכונה של יש מיקווה כבר שנה בשיפוצים והנשים צריכות ללכת למיקווה הרבה יותר רחוק
אז שלא יספרו לנו שביזכות ש"ס יש מיקוואות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 22:09 |
|
| |
מה עובר עליך הטמבל הזה שלנו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 23:17 |
|
| |
הרב אהרן סימן טוב, ראש כולל באר מים חיים בקרית שלום ור"מ בישיבה הגדולה חזון עובדיה בירושלים, מורה לתלמידיו להצביע לאמינוב.
כ"כ אברך מהכולל שלו מועמד מספר 4 בחזית הדתית וכל זה באישורו ובירכתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 00:49 |
|
| |
אז ככה בדקתי את הדברים מקרוב והנה התוצאות:
הרב אהרון סימן טוב שליט"א אמר בפרוש שהוא תומך בש"ס ולא יצא נגד ש"ס.
המועמד ירון בן צבי ברשימת בג"ד הוא כהכרת טובה לאלי אמינוב שנותן כולה 300 ש"ח לשבועיים כתמיכה לכולל שלו, את זה שמעתי במו אוזני!
הרב שלמה זביחי שליט"א נכח בהקפות שניות אצלינו בביכנ"ס ודיבר מפורשות לבחור ש"ס, שאלתי אותו אישית מה היה בשמחת בית השואבה אצלו?
הוא ענה שאלי אמינוב היווה כאורח שם, הגיע ללא הזמנה!!!!!ומפאת כבודו העלוהו לשאת דברים, הרב זביחי אמר מפורשות שהוא תומך בש"ס.
הרב שמעון אשר שליט"א, ברור ובדוק שהוא ש"ס,בבית בנו ברח' קיבוץ גלויות קיים מטה ש"ס פעיל וגם תלמידו המובהק רמי יונייב הדביק מודעות ש"ס וכשראה אותו אמינוב שאל:למה אתה לא מכיר לי טובה על עזרתי?ענה לו:לא ידעתי שאתה עוזר לשם הבחירות, תודיע זאת בגלוי.
הרב אהלייב חיון שליט"א לא אמר מפורשות להצביע לחזית דתית, תן לי הוכחה אם יש לך.
בדקתי בכוללים השונים בת"א, רוב רובם הודיעו מפורשות שהם מצביעים לש"ס,למאות איומיו של אמינוב שלא יעזור במזון ומצרכים למי שלא יתמוך בו.
כל הדברים בדוקים ומובאים ממקור ראשון לחלוטין!!!
דבר נוסף בקשר לחזית דתית מאוחדת,
הספרדים בת"א מה יצביעו?
ב'-מפדל-אנחנו חרדים לכן אנחנו לא קשורים אליהם.
ג'-אנחנו ספרדים גאים, ג' לא עושים למעננו כלום במשך הקדנצי'ה, יש לי מה להוסיף על כך וד"ל.
ד'-אלי אמינוב, אייזה אדם חרדי ירא שמים יעיז להצביע לאדם שנותן יד נשים(אני במו עיני איתי ברייש גליי!!)
אלי אמר שהוא יעבור בין הקלפיות וממש מאיים שהוא יבדוק מי בדיוק מצביע ש"ס ומי מצביע בעדו.
יש לי מה לפרט עוד, אני מכירה את הבנ"א מקרוב קרוב, למעלה מ 20 שנה!
לכן, אנחנו הולכים לקיים מצוות 'ככל אשר יורוך' לשמוע לדברי רבינו הגדול מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א,להצביע ש"ס!
בע"ה עוד נפתיע את כולם בשלוש מנדטים ויותר!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 02:24 |
|
| |
ומה את אומרת על עניין המקווה שהעלה האיש החושש?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 12:08 |
|
| |
באמת היה נראה לי תמוה שהגאון רבי אהרן סימן טוב שליט"א יורה להצביע למפלגה אחרת ולא לש"ס. כי אני זוכר אותו עוד מימי עלומי בישיבה והוא תלמיד מובהק למרן הגר"ע יוסף שליט"א.
תל אביבית הנחת את דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 13:18 |
|
| |
האיש החושש דבר על המקווה בשכונתו, הוא ניסה לבדוק את העניין, לברר במועצה הדתית?
זו סתם הכללה מצידו.
התוף, אני באמת שמחה לשמוע שהנחתי את דעתך, הוא באמת תלמידו המובהק של מרן.
בהצלחה!
|
| נשלח ב-5/11/2008 19:20 |
|
| |
תל אביבית, אל תתלהבי.
הרב סימן טוב, לא אמר שהוא תומך בש"ס.
הרב סימן טוב לחץ על ירון בן צבי להיכנס לרשימה עם אמינוב, אף על פי שירון חשש ולא רצה כל כך, הרב אמר לו אל תפחד, תגיד לכולם שאני אמרתי לך להכנס לרשימה ואני מאחוריך.
שלמה זביחי גם לא תומך בש"ס שמעתי את זה מכמה אנשים בתל אביב שהוא אמר להם את זה.
לגבי הרב שימעון אשר, הדברים נבדקו ונמצאו נכונים.
הראיה, השבוע היה כנס אצל הרב עובדיה עם הרבנים והפעילים בתל אביב, ומי לא הגיע?
הרב שמעון אשר כמובן.
וגם לא הרב סימן טוב ולא הרב זביחי.
למה הם לא היגיעו אם הם תומכים בש"ס?
וזה אחרי הרבה שיחות איתם, שהתחננו אליהם שיגיעו לרב?.......
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 21:02 |
|
| |
אין לי מה לברר בשכונת שפירא אין מיקווה כבר המון זמן
בשיפוצים
תל אביבית תיבדקי ותיראי שזה נכון
מה יש לי לברר עם המועצה הדתית?
עוד דבר שהצחקת אותי
נפתיע את כולם בשלוש מנדטים נכון שזה יהיה הישג עצום 3 מנדטים אבל אם ש"ס היו עובדים פה טוב
אני חותם על חמש ויותר
ואני לא ראיתי כתוב בילקוט יוסף להצביע ש"ס
ועברתי עליו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 23:02 |
|
| |
תל אביבי, אם היה כנס אצל מרן זה אומר שהכל בשליחותו- מה עם מצווה לשמוע על ימין שהוא שמאל?
חושש, מה צריך ילקוט יוסף כשמרן אומר בעצמו וכנ"ל?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2008 08:16 |
|
| |
אינקל, למה אתה מיתמם?
האם הרשימה נבנתה ע"י מרן?
האם לא הופעלו לחצים ואיומים?
בסוף כאשר הורכבה רשימת השעטנז הזו בתל אביב, בא אלי ישי לרב וסיפר לו שזו הרשימה בתל אביב, והרשימה הורכבה עם הרב מאיה, אז הרב נתן את ברכתו.
אלי ישי לא סיפר לרב שהוא רצה להחליף את כל הרשימה ולבנות רשימה חדשה בתל אביב כי הקימת אינה טובה, ושהוא בסוף נכנע לאיום של הרב מאיה שאמר לו שאם זעפרני לא ברשימה הוא פורש, וכך הוא עשה מעשה שלא הגיע לישיבת המועצת כדי לרמוז על רצינות כונתו, וכך נכנע אלי ישי לרב מאיה, ואחרי זה כבר לא נשארה לו ברירה והוא נכנע אחד אחד גם לשאר והשאיר את אותה רשימה בעיתית מהקדנציה הקודמת, בנוסף לעוד נציגים מאוד בעיתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2008 08:32 |
|
| |
שס בתל אביב השתגעו לגמרי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2008 09:51 |
|
| |
תל אביבית הסיבה שאסור לך לבחור שס היא איך אלי ישי נתן לנהל את בחירות לדב חיררי ולשושי אהרוני שבבחירות הקודמות קרעה כל תמונה של מרן והיום הם מנהלים את הבחירות בעיר .
|
| נשלח ב-6/11/2008 09:54 |
|
| |
תל אביב, הרב לא אהב בתחילה גם את פורוש וכן הרב אלישיב אבל בדיעבד החליטו וכעת זו ההוראה
|
|
|
|
|