בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

ארצי האהובה - היכוני לביאת הצבא האמריקאי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/12/2010 08:36 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/12/2011 07:48:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2011 07:57 לינק ישיר 

חכו חכו, וזה עוד לפני התגלות המשיח בכלל!
אתם חושבים שרומי הרשעה תוותר בכזאת קלות על הבסיס הקדמי שלה במזה"ת
ותיתן למדינת ישראל ליפול מידי הע"ר לידי הדתיים הפאנטיים שישליטו כאן שלטון יהודי
עפ"י תורה המזכיר חוקים איראניים (ע"ל)??
מי חושב כך צפוי להפתעה. המאבק הולך להיות קשה, קשה מאוד אפילו.
הקב"ה ימשוך אותם ארצה כדי לחסל אותם פה.
אפילו את אזור הקבורה לצבא שלהם הוא כבר ייעד לפני אלפי שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2011 11:38 לינק ישיר 

למייחל בוקר טוב

המייחל במחילה מכבודך ויודע אתה שאוהב אני אותך אהבה גדולה 
אבל עכשיו עברת את הגבול והצלחת לעצבן אותי כהוגן.
צפה למסמך תגובה !

(-:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2011 12:38 לינק ישיר 

המשילה התורה הקדושה את מלכות אדום לחזיר- חיה המלאה גאווה וצביעות.

אומרת התורה :"החזיר פורס טלפיו קדימה וטען:,כשר אני, מפריס פרסה. מפריס פרסה הוא אחד הסימנים החיצוניים לבהמה טהורה.העלאת גרה היא עוד תנאי וסימן לבהמה טהורה- סימן פנימי.אומר הקב"ה לחזיר:"אל תהדר בסימני טהרה את הפימיות שלך רק אני יודע את פנימיותך- חיה טמאה אתה !" כך מלכות אדום מציגים עצמם כהומניים ואנושיים ואין אכזריים כמותם

ארה"ב של ה אינדיאנים . . . .

האומה שטבחה כ -5 מיליון אינדיאנים ולקחה את כל אשר להם –בעיקר אדמה . .. .והם אלה שמטיפי לנו על.האינדיאנים של ארה"ב לא זכו לאותה חמלה של "פשרה טריטוריאלית"."פשרה טריטוריאלית" –הצחקתם אותי

ארה"ב של ה הכושים והעבדות . . . .

האומה שייבאה ושיעבדה כמעט לאורך מאה שנים את הכושיים מאפריקה .

מתוך ויקיפדיה:

" מצבם של העבדים

לא הייתה קיימת כל הגנה חוקית על זכויות עבדים. באחוזות החקלאיות הגדולות היו תנאיהם קשים במיוחד. בהן היו שכיחים עונשים פיזיים קשים ביותר שכללו הצלפות, לעתים תוך פציעה וגרימת נכות. קטיעת בהונות הרגליים אף נחשבה כ"טיפול" יעיל במקרים של דראפטומניה. היו חוקים שאסרו רצח שרירותי של עבדים, אך הם נאכפו בסלחנות מרובה. אחד הדברים הטראגיים היה שבקלות יכול היה אדון, אם חפץ בכך, להפריד בין משפחות ובין הורים לילדיהם. העבדים מיעטו להתנגד, אם כי היו אפיזודות של מרי, ובדרך כלל הייתה צורת ההתנגדות המקובלת ביותר שלהם - בריחה. בחלק ממדינות הדרום נאכפו חוקים שאסרו על הקניית השכלה לעבדים.

כל העבדים היו אפריקאים במוצאם, אך בחלקם היו ממוצא מעורב, לעתים צאצאי האדון עצמו, שעשה שימוש מיני בשפחתו.

"שוייון זכויות ואנושיות" – הצחקתם אותי

ארה"ב של מלחמת העולם 2

ארה"ב שיתפה פעולה במיישרין ועקיפין עם הצורר הנאצי כמובן בנימוס של פנים לבנות ומגולחות, חליפה ועניבנת משי.כאשר טסו מטוסי ארה"ב מעל מחנות השמדה, שאפילו על ידי הגרמנים היו מוגדרים כבסיסים צבאיים לכל דבר ועניין, צילמו את הארובות העשנות שעולה מהם אפר גופם של מיליוני אבותינו לא הטילו המטוסים האמריקאנים אפילו ספל מים.כאשר הובאו צילמים של שואת אירופה ,תוך כדי המלחמה, אל הCIA- הם ביקשו :"שלא לקבל יותר מידע בעניין . . ."  "חמלה ואנושיות "– הצחקתם אותי

כאשר ביקשו שתדלנים יהודים שארה"ב תקבל מהגרים יהודים לאלסקה . . .!!!! לאלסקה . . .!!!! –כל זאת בלב ליבה של המלחמה הנוראה כשכולם יודעים על שואת אירופה, סירבו האמריקאנים בטיעון ש:"מספר קטן של יהודים יכול לשנות את פרופיל האוכלוסיה המקומית, שבלאוו הכי מאוד קטנה- היינו אסקימואים . .. . . "

הייתם מאמינים מה מנע מהם להציל מיליוני יהודים . . .. . ??- ה"חשש לשנות את פרופיל האוכלוסיה המקומית,. .. . . "

בלתי נתפס !!!

" אל נקמות ה' אל נקמות הופיע הינשא שופט הארץ השב גמול על גאים"

עוד לא גמרנו את מלה"ע ה-2

ארה"ב נלחמה נגד יפן – אין בעיה.

היפנים פיצצו להם את הצורה בפרל הרבור להאמריקאנים יש סיבה טובה לקרוע אותם .עד כאן אין בעיה.

הבעיה מתחילה כשהיפנים כבר מובסים, כיוון שאין ליפנים, לא חיל אוויר ולא חיל הים ולא נושאות מטוסים והמטוסים האמריקאנים הפציציו כל מה שאפשר . .. –כמעט

ליפנים מים אין להם לשתות כיוון שהביוב ומאגרי המים התערבבו בשל ההפצצות המאסיביות של המטוסים האמריקאנים.רק מה הפנים לא מוכנים להיכנע "כניעה ללא תנאי" .

מה רע ב"פשוט להפסיק את המלחמה וכל אחד חוזר הבייתה "? כמו שהם תמיד אמרו לנו כמדינת ישראל?  אה ?!?!

אבל אצל האמריקאנים הרחמנים יש כללים אחרים כשפוגעים בהם. . ..

מה הם עושים ? יותר מזעזע מאשר אתם חושבים.

האמריקאנים השאירו 6 ערים גדולות שלא הפציצו אותם במתכוון. .לא..! לא....! לא בשביל להגיש את הלחי השניה ..וגם לא מתוך חמלה ורחמים.

תיכף תשמעו ..

ובזמן הזה פחות או יותר רוב יפן נמלטה לאותן ערים שאינון מופצצות בניהם הירושימה ונגאסאקי. האמריקאנים השאירו 6 ערים גדולות שלא הפציצו אותם . . . על מנת שכאשר יטילו את הפצצה יוכלו לראות מה עוצמת ההרס המקסימאלי של פצצת אטום. ......

שמעתם ??

על מנת שיוכלו לראות מה עוצמת ההרס המקסימאלי של פצצת אטום. ......

זה עוד לא הסוף . . ..

יפן לפני הטלה הפצצה הייתה הרוסה בכל מובן ומושג – אך פשוט לא נכנעה. . . .אחרי הטלת הפצצה כ-140,000  הרוגים מיד עם ההטלה, ולאחר מכן אין לתאר את מצבה . .

לאמריקאנים זה לא הספיק למרות שידעו על ההרס הנוראי- הם היו חייבים, פשוטו כמשמעו :"להוציא להם את העיניים "!

והטילו את הפצצה השניה עוד  הרוגים 75,000 . למה ?!?!

למה לא, פשוט, להפסיק את המלחמה וכל אחד חוזר הבייתה "? כמו שהם תמיד אמרו לנו כמדינת ישראל?  למה ?!?!

בשיאה הצביעות והשחצנות והאכזריות טענו האמריקאנים ש:"הטלת הפצצה חסכה חיי אדם ליפנים ולאמריקאנים גם יחד . .. ."

שמעתם ??

ארה"ב של מלחמת וויטנאם

לפני כ50- החלה ארה"ב בנימוס, ואיך לא?, בחשאי  ובהסתרה את מלחמת וויאטנם. בלי סיבה ברורה ומוחשית .כמובן היו תיאוריות על התפחויות דימניוניות כאלה ואחרות של :"לאן יגיעו הקומוניסטים בדרום מזרח אסיה" בגלל היתכנות דימיונית כזו או אחרת ארה"ב הביאה לידיי  מספר ההרוגים הכולל במלחמה  קרוב לארבעה מיליון נפש בהם:

·         כ-2 מיליון מאזרחי צפון ודרום ייטנאם, לאוס וקמבודיה

·         כ-1.2 מיליון חיילים מצפון וייטנאם וכוחות הוייט קונג

·         כ-220 אלף חיילים דרום וייטנאמיים

·         וכ-58 אלף חיילים אמריקניים.

קרוב לארבעה מיליון נפש

למה לא, פשוט, להפסיק את המלחמה וכל אחד חוזר הבייתה "? כמו שהם תמיד אמרו לנו כמדינת ישראל?  למה ?!?!

"פשרה טריטוריאלית" –הצחקתם אותי

אין לי עוד כח לדבר על עיראק,  ד"א מה הקשר בין אוסמה הסעודי ו- 11 בספטמבר לעיראק ?? –נפט והרבה נפט
עם כל מה שאמרתי על מלכות אדום והממשל האמריקאני לדורותיו שעדיין יש בו אכזריות, הייתי רוצה להוסיף שבין האמריקאנים יש המון חסידי אומות עולום האוהדים את ישראל וראינו באשכולות השונים בפורום, כולל תגובות שלי בעניין וזכיתי לראות את אותם אוהבי ישראל בשיא תפארתם.

איך זה הולך ביחד- אין לי מושג

ואנחנו אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2011 13:40 לינק ישיר 

מילים כדורבנות דן-מש...
לו חכמו ישכילו זאת היהודים ויפסיקו להישען על נמר הנייר
שנקרא ארה"ב, ויבינו שמדובר במדינה שהיא אויב ה'...דיינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2011 14:34 לינק ישיר 

תודה על הדברים דן.

פרט לנתונים (המזעזעים כלשעצמם) החדשים לא היה בתאורים הקשים משום חידוש למי שיודע תורה אמיתית מהי.
כוונתי לומר למי שיודע מי הם ומי אביהם ומה הם תכונותיו של הסבא רבא שלהם הלא הוא האדמו"ר רבי עשיו זר"ל -
זכר רשע לקללה.

באחד מעשרות הפסוקים (ירמיה נ') המדברים על מלחמת עירק ב-2003 הוא מתאר את העם הבא מצפון
לכבוש את בבל בזה הלשון: קֶשֶׁת וְכִידֹן יַחֲזִיקוּ אַכְזָרִי הֵמָּה וְלֹא יְרַחֵמוּ קוֹלָם כַּיָּם יֶהֱמֶה וְעַל
                                   סוּסִים יִרְכָּבוּ עָרוּךְ כְּאִישׁ לַמִּלְחָמָה עָלַיִךְ בַּת בָּבֶל

הבנת ידידי מה כתוב כאן?? האמריקאים נקראים "אכזרים" ללא רחמים. זה הם וזה זכרם לדור ודור.
וזה לא משהו שהתחדש לי עכשיו, ידעתי את זה כבר אז עוד לפני המלחמה. עוד לפני שהגעתי לאנטרנט.
והאמת שלא צריך תורה בשביל זה, מהסתכלות עליהם ועל ההתנהלות שלהם אתה ישר רואה את תכונות היסוד שלהם.

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/12/2011 14:34:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/1/2012 18:52 לינק ישיר 
כך בדיוק זה נראה מוריי ורבותיי וכך בדיוק זה הולך להיראות!

בניגוד למה שמוצג בסרטים ההזויים מבית היוצר של דתיים/חרדים למיניהם המנסים להציג תמונה של גוג ומגוג וכיצד זה ייראה, התמונה האמיתית של אותם ימים בעתיד הלא כ"כ רחוק דומה הרבה יותר למה שמתרחש מול  עינינו כעת מאשר מבינים רוב הלומדים שהם רובא דעלמא לצערי. אירועי גוג ומגוג ככתוב בפסוקי יחזקאל המפורסמים אינם הולכים להיראות כיד דימיונם של של אלה המדמים איזשהו כח קואליציה אדיר מימדים העושה את דרכו לא"י ע"מ לכבוש אותה מיד הישראלים, ממש לא. אלא מדובר יותר על אירוע מתגלגל ורב-שלבי של הגעת כוחות הנחשבים
ידידותיים בעיקר אמריקנים, הן על רקע מלחמות שיהיו במזה"ת כמו נגד איראן למשל ונגד הפלסטינים בעתיד והמצרים והלבנונים קרי חיזבאללה. המצב המדיני-בטחוני באזור יהיה כזה שיצריך את האמריקאים לתגבר את כוחותיהם באזור בצורה משמעותית, וישראל לצורך העניין תשמש כבסיס קדמי ונח מאוד מבחינתם.

בעתיד לאחר שארה"ב תהפוך את עורה ותהיה אויבת את ישראל בעקבות האירועים שיהיו
(כמו הפצצה האיראנית בניו-יורק והמשיח היהודי ועוד) נרגיש טוב מאוד את הנטל שהנוכחות האמריקנית בארץ מסיבה לנו. כמובן ומן הסתם תהיה גם 'תמונה' של כוחות אוויר וים גדולים העושים את דרכם לא"י עם צפרניים חשופות אבל לא זו התמונה העיקרית, העיקר היא מה שאנו רואים בתרגילים האלה המרגילים את האמריקאים לשהות בישראל ובסביבתה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/1/2012 22:56 לינק ישיר 

פשוט הזוי . . - האמריקאים פשוט מעתיקים מהכתובים ומבצעים את הכתוב כלשונו וככתבו- עכשיו הרבה יותר ברור למה האוטיסטים הפסיקו את המסרים . . .אין טעם בהתרעות כאשר האירועים כבר מתרגשים ומתעצמים- ככתבם וכלשונם.

נ.ב

צריך להמציא מילים חדשות.

"הזוי" זו מילה מתורבתת מדי למציאות.

"מופרך" -זו מילה שכ"המציאות" שומעת אותה תופסת את הבטן ואומרת בצחוק מתגלגל - "זה מופרך?!?!- אני אראה לכם מזה מופרך"

"דמיון" -המציאות כבר מזמן השאירה לו אבק ובכלל לא מסתכלת לאחור לראות עד כמה הוא רחוק ממנה. .  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2012 16:11 לינק ישיר 

עכשיו זה רציני שהאמריקאים באים לארצנו?
 מה נעשה?? אני חושבת שכל עם ישראל צריך להתאחד ממש כדי למנוע את
הגזירות הקשות
הרב אמנון יצחק כפי ששמעתי בהרצאה שלו שהוא יארגן עם רבנים גדולים ערב אחדות בטדי
עוד כמה חודשים
הוא אמר שיהיו בערך 40 אלף צריך שיהיה הרבה יותר לעניות דעתי כל עם ישראל כל כל גווניו והשקפותיו
צריך להתאחד
הלוואי שזה יקרה אמןן!!
והמייחל, תודה שהחזרת אותי לכתוב פה בפורום מקווה שכל עם ישראל רק ירבה אהבת חינם
והתאחד כולו לפני גוג ומגוג, אמןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2012 09:29 לינק ישיר 
מקפיץ את האשכול לטובת אלה שלא מכירים את סוגיית המאבק בהתנחלויות

והמלחמה של אויבי ישראל על כל בית ומטר באדמת הקודש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2012 17:56 לינק ישיר 
אל תדאגו, גם המשיח עתיד לזמן את אומה"ע לשיחת נזיפה

במחשבה שניה הייתי אומר שיותר סביר שהמשיח יזמן את הנזיפה אליהם..
עיין ערך "אסטרואידים" באחד האשכולות בפורום ההזוי הזה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2012 16:00 לינק ישיר 

בינתיים הוא נותן להם רק טוב.. ראו את ההריון של הנסיכה קייט.
מפלצות! מגיע להם רק רע! אני מקווה שתתחלנה מהומות קשות של המוסלמים בבריטניה (בעיקבות ביטול בנייתו של המסגד בלונדון) שהרשעים האלו יאכלו את הדייסה שבישלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2012 08:28 לינק ישיר 

לענ"ד אני מדגיש, דווקא מתאים לו לשר ההגנה המיועד של ארה"ב, צ'אק הייגל, לקבל את תפקיד ה"ארמילוס"
הוא ידוע כאנטי-ישראל, כולל התבטאויות נגד ישראל בכל הקשור למלחמה בחמאס, וחיזבאללה.
"ארמילוס" נשמע בלע"ז, ארמ"י army שזה צבא באנגלית, משהו כמו רמטכ"ל/ או שר הגנה מזרע אדום שיהיה שונא ישראל, ויתאווה לכבוש את ארץ ישראל, כמי שמוביל קו ניצי נגד ישראל, אולי מתאים לו...(גם מק'קיין יכול להיות כזה)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319781,00.html

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000584334

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2012 08:41 לינק ישיר 
העמלקי הזה?

הייגל ואובמה. נפגשו בתחילת החודש (צילום: רויטרס)

ברור שארמילוס זה מלשון 'ארמי' צבא אבל ארמילוס מתואר כנשיא כמנהיג העליון
מקבל ההחלטות ולא שר בכיר ככל שיהיה שרק מיישם את מדיניות הנשיא.
חוצמזה ששום תיאור מהמופיע על ארמילוס לא מתקיים בעמלקי הזה.
גם הוא ייעלם בע"ה אל דאגה. כשאובמה ייעלם יעופו יחד איתו כל חבר מרעיו.
מוקדם לעסוק בסוגייא זו. עוד חזון למועד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/1/2013 18:26 לינק ישיר 
עוד 'נבואה' של כבוד הרב בן-ארצי בצניחה חופשית בדרך להתרסק

במה דברים אמורים..
לאחר ניצחון אובמה בבחירות כשכולם היו מבועסים דיבר הרב והרגיע את כולם
שזה לא גרוע כמו שזה נראה ושהכל לטובה ולא רק שהוא לא יהיה נגד ישראל
אלא הוא אפילו יפעל לטובת מדינת ישראל ויעמוד לצד האינטרס הישראלי וכו' וכו'
דיבורים חיוביים כאלה ואחרים שהמסקנה העולה מהם היתה חד-משמעית
"אובמה טוב לישראל!"

ובכן חברים..
העבדא בישא הזה עובד לאט ומסודר ועוטף את עצמו בכוונה תחילה בזרע עמלקים
שונאי ישראל מושבעים כהכנה לצעדים הבאים שהוא מתכנן נגד ישראל.
אובמה ימ"ש הוא שונא ישראל ויהודים בנשמתו וכל שאיפתו היא לחזק את האיסלאם
כדי להביא בין השאר להשמדת ישראל. אז אם באופן גלוי וישיר אי אפשר לפעול
הוא כבר דואג וידאג לעשות זאת בסתר ומאחורי הקלעים בלי "ללכלך את הידיים".
מילתי בסוגייא הזו של מה כתוב במקורות על הנשיא הזה ומה שיעולל לישראל
כבר אמורה וכמו שזה נראה עכשיו זה אמור להתחיל לקרות כבר בשנה הזאת ב2013. 
מיד לאחר המערכה מול איראן.

נ.ב
הצצתי בסרטוני הוידאו שצורפו לכתבה הנ"ל ולא הייתי צריך יותר משניות בודדות
כדי להזדעזע מהאיש הזה שכולו זועק טומאה רוע שקר ואכזריות. זרע עמלק
מדאורייתא ומדברנן יש"ו. אנשים כאלה ממנה הס"מ דרך אובמה לתפקידים
בכירים כדי להזיק לעם ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > ארצי האהובה - היכוני לביאת הצבא האמריקאי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.