המשילה התורה הקדושה את מלכות אדום לחזיר- חיה המלאה גאווה וצביעות.
אומרת התורה :"החזיר פורס טלפיו קדימה וטען:,כשר אני, מפריס פרסה. מפריס פרסה הוא אחד הסימנים החיצוניים לבהמה טהורה.העלאת גרה היא עוד תנאי וסימן לבהמה טהורה- סימן פנימי.אומר הקב"ה לחזיר:"אל תהדר בסימני טהרה את הפימיות שלך רק אני יודע את פנימיותך- חיה טמאה אתה !" כך מלכות אדום מציגים עצמם כהומניים ואנושיים ואין אכזריים כמותם
ארה"ב של ה אינדיאנים . . . .
האומה שטבחה כ -5 מיליון אינדיאנים ולקחה את כל אשר להם –בעיקר אדמה . .. .והם אלה שמטיפי לנו על.האינדיאנים של ארה"ב לא זכו לאותה חמלה של "פשרה טריטוריאלית"."פשרה טריטוריאלית" –הצחקתם אותי
ארה"ב של ה הכושים והעבדות . . . .
האומה שייבאה ושיעבדה כמעט לאורך מאה שנים את הכושיים מאפריקה .
מתוך ויקיפדיה:
" מצבם של העבדים
לא הייתה קיימת כל הגנה חוקית על זכויות עבדים. באחוזות החקלאיות הגדולות היו תנאיהם קשים במיוחד. בהן היו שכיחים עונשים פיזיים קשים ביותר שכללו הצלפות, לעתים תוך פציעה וגרימת נכות. קטיעת בהונות הרגליים אף נחשבה כ"טיפול" יעיל במקרים של דראפטומניה. היו חוקים שאסרו רצח שרירותי של עבדים, אך הם נאכפו בסלחנות מרובה. אחד הדברים הטראגיים היה שבקלות יכול היה אדון, אם חפץ בכך, להפריד בין משפחות ובין הורים לילדיהם. העבדים מיעטו להתנגד, אם כי היו אפיזודות של מרי, ובדרך כלל הייתה צורת ההתנגדות המקובלת ביותר שלהם - בריחה. בחלק ממדינות הדרום נאכפו חוקים שאסרו על הקניית השכלה לעבדים.
כל העבדים היו אפריקאים במוצאם, אך בחלקם היו ממוצא מעורב, לעתים צאצאי האדון עצמו, שעשה שימוש מיני בשפחתו.
"שוייון זכויות ואנושיות" – הצחקתם אותי
ארה"ב של מלחמת העולם 2
ארה"ב שיתפה פעולה במיישרין ועקיפין עם הצורר הנאצי כמובן בנימוס של פנים לבנות ומגולחות, חליפה ועניבנת משי.כאשר טסו מטוסי ארה"ב מעל מחנות השמדה, שאפילו על ידי הגרמנים היו מוגדרים כבסיסים צבאיים לכל דבר ועניין, צילמו את הארובות העשנות שעולה מהם אפר גופם של מיליוני אבותינו לא הטילו המטוסים האמריקאנים אפילו ספל מים.כאשר הובאו צילמים של שואת אירופה ,תוך כדי המלחמה, אל הCIA- הם ביקשו :"שלא לקבל יותר מידע בעניין . . ." "חמלה ואנושיות "– הצחקתם אותי
כאשר ביקשו שתדלנים יהודים שארה"ב תקבל מהגרים יהודים לאלסקה . . .!!!! לאלסקה . . .!!!! –כל זאת בלב ליבה של המלחמה הנוראה כשכולם יודעים על שואת אירופה, סירבו האמריקאנים בטיעון ש:"מספר קטן של יהודים יכול לשנות את פרופיל האוכלוסיה המקומית, שבלאוו הכי מאוד קטנה- היינו אסקימואים . .. . . "
הייתם מאמינים מה מנע מהם להציל מיליוני יהודים . . .. . ??- ה"חשש לשנות את פרופיל האוכלוסיה המקומית,. .. . . "
בלתי נתפס !!!
" אל נקמות ה' אל נקמות הופיע הינשא שופט הארץ השב גמול על גאים"
עוד לא גמרנו את מלה"ע ה-2
ארה"ב נלחמה נגד יפן – אין בעיה.
היפנים פיצצו להם את הצורה בפרל הרבור להאמריקאנים יש סיבה טובה לקרוע אותם .עד כאן אין בעיה.
הבעיה מתחילה כשהיפנים כבר מובסים, כיוון שאין ליפנים, לא חיל אוויר ולא חיל הים ולא נושאות מטוסים והמטוסים האמריקאנים הפציציו כל מה שאפשר . .. –כמעט
ליפנים מים אין להם לשתות כיוון שהביוב ומאגרי המים התערבבו בשל ההפצצות המאסיביות של המטוסים האמריקאנים.רק מה הפנים לא מוכנים להיכנע "כניעה ללא תנאי" .
מה רע ב"פשוט להפסיק את המלחמה וכל אחד חוזר הבייתה "? כמו שהם תמיד אמרו לנו כמדינת ישראל? אה ?!?!
אבל אצל האמריקאנים הרחמנים יש כללים אחרים כשפוגעים בהם. . ..
מה הם עושים ? יותר מזעזע מאשר אתם חושבים.
האמריקאנים השאירו 6 ערים גדולות שלא הפציצו אותם במתכוון. .לא..! לא....! לא בשביל להגיש את הלחי השניה ..וגם לא מתוך חמלה ורחמים.
תיכף תשמעו ..
ובזמן הזה פחות או יותר רוב יפן נמלטה לאותן ערים שאינון מופצצות בניהם הירושימה ונגאסאקי. האמריקאנים השאירו 6 ערים גדולות שלא הפציצו אותם . . . על מנת שכאשר יטילו את הפצצה יוכלו לראות מה עוצמת ההרס המקסימאלי של פצצת אטום. ......
שמעתם ??
על מנת שיוכלו לראות מה עוצמת ההרס המקסימאלי של פצצת אטום. ......
זה עוד לא הסוף . . ..
יפן לפני הטלה הפצצה הייתה הרוסה בכל מובן ומושג – אך פשוט לא נכנעה. . . .אחרי הטלת הפצצה כ-140,000 הרוגים מיד עם ההטלה, ולאחר מכן אין לתאר את מצבה . .
לאמריקאנים זה לא הספיק למרות שידעו על ההרס הנוראי- הם היו חייבים, פשוטו כמשמעו :"להוציא להם את העיניים "!
והטילו את הפצצה השניה עוד הרוגים 75,000 . למה ?!?!
למה לא, פשוט, להפסיק את המלחמה וכל אחד חוזר הבייתה "? כמו שהם תמיד אמרו לנו כמדינת ישראל? למה ?!?!
בשיאה הצביעות והשחצנות והאכזריות טענו האמריקאנים ש:"הטלת הפצצה חסכה חיי אדם ליפנים ולאמריקאנים גם יחד . .. ."
שמעתם ??
ארה"ב של מלחמת וויטנאם
לפני כ50- החלה ארה"ב בנימוס, ואיך לא?, בחשאי ובהסתרה את מלחמת וויאטנם. בלי סיבה ברורה ומוחשית .כמובן היו תיאוריות על התפחויות דימניוניות כאלה ואחרות של :"לאן יגיעו הקומוניסטים בדרום מזרח אסיה" בגלל היתכנות דימיונית כזו או אחרת ארה"ב הביאה לידיי מספר ההרוגים הכולל במלחמה קרוב לארבעה מיליון נפש בהם:
· כ-2 מיליון מאזרחי צפון ודרום ייטנאם, לאוס וקמבודיה
· כ-1.2 מיליון חיילים מצפון וייטנאם וכוחות הוייט קונג
· כ-220 אלף חיילים דרום וייטנאמיים
· וכ-58 אלף חיילים אמריקניים.
קרוב לארבעה מיליון נפש
למה לא, פשוט, להפסיק את המלחמה וכל אחד חוזר הבייתה "? כמו שהם תמיד אמרו לנו כמדינת ישראל? למה ?!?!
"פשרה טריטוריאלית" –הצחקתם אותי
אין לי עוד כח לדבר על עיראק, ד"א מה הקשר בין אוסמה הסעודי ו- 11 בספטמבר לעיראק ?? –נפט והרבה נפט
עם כל מה שאמרתי על מלכות אדום והממשל האמריקאני לדורותיו שעדיין יש בו אכזריות, הייתי רוצה להוסיף שבין האמריקאנים יש המון חסידי אומות עולום האוהדים את ישראל וראינו באשכולות השונים בפורום, כולל תגובות שלי בעניין וזכיתי לראות את אותם אוהבי ישראל בשיא תפארתם.
איך זה הולך ביחד- אין לי מושג
ואנחנו אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים.