|
|
| נשלח ב-9/1/2013 14:03 |
|
| |
עוד 'תחזית' של כבוד הרב המייחל בצניחה חופשית בדרך להתרסק [אולי כבר התרסקה]
המייחל לפני שבועיים כתב:
למרות גשמי הברכה המדהימים עליהם אנו מודים בכל ליבנו ופינו לבורא עולם
עדיין אין מה להשוות לאותו חורף היסטורי של 92'.
אותו חורף אגדי התאפשר בזכות ניקוי העוונות הכללי שפקד אותנו
בחורף שלפני עם מלחמת המפרץ ומטחי הסקאדים והפחד הגדול
שאחז בכולנו באותם ימים. זה היה מעין כיפור כללי לכל המדינה
מה שמחק את קופת העוונות סילק את הסתימה בצנרת ופתח
את שערי השמיים והפך את אותו חורף להיסטוריה.
אנחנו רחוקים מרחק רב מאותם ימים ומהגורמים המאפשרים
לחורף כזה לחזור על עצמו.
בל נשכח שבינתיים אזור הצפון הוא הנהנה העיקרי ממנות הגשמים הברוכות
בעוד שאר אזורי הארץ עדיין מחכים לרחמי שמים.
והנה עברו שבועיים......וד"ל
תוקן על ידי קפיץנודד ב- 09/01/2013 14:43:17
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 14:16 |
|
| |
הבנת הנקרא אחי הבנת הנקרא..
איפה ראית נבואה בדברים האלה?! תימה עליך. בא נראה רגע מה אמרתי שם.. שחורף כמו 92 לא יכול להיות אלא רק לאחר ארוע קשה ברמה לאומית. נו ו.. איפה ראית שעשו השווה לחורף עד עכשיו לחורף 92?? מי הוא זה ואיזהו שיהין לדבר שטויות כאלה. מערכת טובה נפלאה ומבורכת ברמות.. ודאי ודאי. אין חולק על-כך. אבל להשוות ל-92 ההיסטורי?!! נראה לי משום מה שלא ממש ילד גדול היית אז וקשה לך לזכור מה בדיוק עברנו לפני 21 שנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 14:37 |
|
| |
תירוץ דחוק, אבל ניחא, לא נכעיס אותך יתר על המידה.
[אני הייתי כבר בישיבה בתשנ"ב ובהחלט ניתן להשוות את המערכות].
תוקן על ידי קפיץנודד ב- 09/01/2013 14:46:05
תוקן על ידי קפיץנודד ב- 09/01/2013 14:47:25
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 14:55 |
|
| |
"לא נכעיס" אתה מתכוון "שלא נדבר יותר מדי שטויות".. אם כך מסכים איתך לחלוטין, החלטה נבונה. כי זה בדיוק מה שעשית פה. 
אם מסוגלים הרשעים לעמוד ולהצהיר על אי הורדת מחירי המים למרות כמויות הגשם הגדולות אז כנראה שיש עוד כברת דרך לעבור עד להישגי חורף 92. הרי אתה יודע לפחות כמוני שעד לרגע זה ההשוואה היא לחורף 2003 ולא ל92. הפער ביניהם לא קטן. אז אנא ממך, להבא התבונן פעמיים ושלוש בטרם תבוא לחרוץ דין ולהקניטני במידה כנגד מידה על הודעות שלי בנושאים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 14:59 |
|
| |
למדתי ממך אדון נכבד, אתה מקניט נבואות הרב בן ארצי, אולי גם לו יש הסבר מלומד כשלך.
למה אתה מקניט בלי להניד עפעף, ולי אסור כלום.
אני חושב שטעית ובגדול, לא נח לך, בעיה שלך.
אל תשנה את המציאות בגלל זה.
באמת לא נורא קורים פאשלות בחיים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 15:11 |
|
| |
עדיין מוקדם להשוות את חורף תשע"ג לתשנ"ב, לא להפריז...רק בניסן תשע"ג נדע בסיכומו של החורף למה ניתן להשוות
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 15:13 |
|
| |
ניכר שאתה מדבר מהבטן ולא מהראש. איפה ראית אותי מקניט אותו? אהה.. להביא נבואה שלו להשוות אותה למציאות ולהראות כיצד היא לא תואמת את מה שקורה בשטח לזה אתה קורה הקנטה?? אוי ואבוי. אז עדיין לא הכרת אותי. לא כך אני עובד ולא זו שיטתי. את הטוב והנכון (לדעתי כמובן) אני משבח ואת הפחות טוב ונכון אני דוחה. פשוט מאוד. אא"כ מדובר באנשים אותם אני מסווג כאויבי ישראל בהם אכנס ללא רחם. אבל כשאתה בא ומקשה עליי קושיות וירטואליות שלא היו ולא נבראו סימן שהרגש והאמוציות הניעו אותך ולא הקושי האינטלקטואלי. חבל שכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2013 15:24 |
|
| |
אהה.. להביא נבואה שלו להשוות אותה למציאות ולהראות כיצד היא לא תואמת
את מה שקורה בשטח לזה אתה קורה הקנטה??
חחחח ממש הצחקת אותי, זה בדיוק מה שאני עשיתי רק במקום המילה נבואה תגיד מילה אחרת.
אבל ת'כלס עשיתי ממש אותו דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 17:28 |
|
| |
זאת אומרת שמינוי של הייגל למשרת שר ההגנה זה עוד נדבך בדרך לכניסת צבא ארה"ב לישראל ומלחמת גוג ומגוג...?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 20:06 |
|
| |
יפה אמרת. אכן כן, כך זה נראה. אבל.. האתגר מבחינתי בסיפור הזה הוא לא פשוט. כי אם אני צודק בהבנתי ואובמה אכן יחוסל תוך שנה-שנתיים ואחריו יבוא הנשיא האחרון גוג.. מה יהיה על שאר חברי הממשל? סביר להניח שמקיין לא ישאיר את חבריו של אובמה על כנם אלא יביא איתו את הצוות שלו, זת'אמרת שאין להייגל יותר משנה-שנתיים לקדם את הרעיון הזה שלו להצבת צבא אמריקני בישראל. בקיצור לא נשמע ריאלי במציאות של היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2013 12:07 |
|
| |
אבל... אם יתברר ש'ארמילוס' שיבוא אחרי 'גוג' - אובמה, הוא לא ג'ון מקיין (התבוננתי היטב בדיוקנאות פניו, ואינני יכול למצוא בהם את ה'רוע' הנדרש לתפקיד הסטורי כזה, מצטער), אלא אחד מארבעת האישים הבאים - המאיישים כעת את תפקידיהם בממשל אדום: צ'אק הייגל (סיכוי גבוה - כי גם לו עבר צבאי), ג'ון ברנן (שיש אומרים שאף התאסלם בסעודיה), ג'ון קרי (מזכיר המדינה החדש ממוצא יהודי) או ג'ו ביידן (סגן הנשיא חם המזג שממשיך בתפקידו): מה דעתך על כך - המייחל, האם חשבת על כך גם?
|
|
|
|
|