|
|
| נשלח ב-5/10/2008 01:23 |
|
| |
ומי יממן את אוניברסיטה בר אילן, (שמקבלת מליארדים) את כל ההתנחלויות שלכם (שעולים עשרות מיליארדים) את המכינות קדם צבאיות, בני עקיבא, וכו'..?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 01:27 |
|
| |
את כל אלה לא יצטרכו לממן כי כולם יוצאו להורג על מלחמתם בערבים, רק המשת"פים החרדים ישארו בחיים,רק בבנות החרדיות אינני מקנא.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 01:34 |
|
| |
נראה מחייך בצאתו מבית המשפט צילום יוסי שחר
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 01:36 |
|
| |
תלמד טיפ טיפה הסטוריה ותלמד מי בנה את הארץ, מי הקים את המושבות, מי הרחיב את ירושלים, מי הגן על העיר העתיקה בתש"ח. ומי הבנות שהתחברו לגויים מתנדבים מהקיבוצים ואז עזבו את הארץ למדינות סקנדינביה במקום לשרת בצבא...
תוקן על ידי בניהו01 ב- 05/10/2008 1:39:27
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 01:49 |
|
| |
עכשו אני יודע למה העיר העתיקה נפלה בידי הערבים, כי אנשי ש"ס הגנו עליה. שכחת לציין כי בית המקדש הראשון והשני הוקמו בידי ש"ס. כל מה שש"ס עשו לכבודם עשו, הדבר האחרון שהקימו, זה האגף לשומרי מצוות בכלא רמלה, לכבודם של נבחרי ש"ס שידעו כי במוקדם או במאוחר יגיעו לשם. כבר עתה ממרקים את התא המלכותי עבור בניזרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 01:57 |
|
| |
אז אתה באמת קשה הבנה? אני מדבר על החרדים שהגנו על העיר, בנו ופיתחו את הארץ. בניהם הקימו ברבות הימים גם את ש"ס. אל תנסה לעשות מהמתנחלים, שהם אחוז וחצי בקושי מהאוכלוסיה, לקבוצה הטובה ביותר. היא טובה ויש אחרים טובים לא פחות ואף יותר.
ותמשיך בבורותך המדהימה . אתה לא יודע נתונים, לא יודע לכתוב בלי שגיאות , לא יודע חשבון, לא מבין בסטטיסטיקה, ויודע רק להפגין שנאה וקנאה.
מבחינתך ומבחינת החילוניים הקיצוניים, שאתה מעדיף אותם על פני אחרים שהם שומרי תורה, אבל ספרדיים... אתם מוכנים להכניס את כל אנשי ש"ס בכלא. לא בגלל איזה שחיתות כזו או אחרת. אלא בגלל שהם מפיצים תורה בצורה שאתם לא מכירים.
אתם מפחדים, וזה טוב, תמשיכו לפחד. ככל שנראה שאתם מפחדים יותר, ומאיימים בחיזבאלה אירן חמאס פתח איסלם עירק וסוריה, נבין שאנחנו מגשימים יותר את המטרה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 02:06 |
|
| |
אולי למקימי ש"ס היית כוונה טובה, אבל כל הישרים וההגונים ממקימי ש"ס מצאו עצמם מהר מאד מחוץ למפלגה, כגון הרב פרץמרעננה, הרב עזרן מראשון לציון, ופושעים השתלטו על המפלגה, השחיתו אותה וכל משרד ממשלתי או ציבורי שהגיעו לשם, אין מפלגה כל כך צעירה וכל כך מושחתת כמו ש"ס. אין עוד מפלגה שכל כך רבים מנבחריה הלכו והולכים לכלא, ועוד לא דיברתי על חילול שמים ברבים, שזה הכי גרוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 02:10 |
|
| |
אתה מעלה גירה כמו בהמה.
תמשיך לקרא לזה "שחיתות" ואני אסביר לך שזה "רדיפה". וחילול ה' עושים אתה וחבריך שתומכים בחילוניים וכופרים, ומעריצים אלופי צבא ועולבים בלומדי תורה.
תוקן על ידי בניהו01 ב- 05/10/2008 2:10:19
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 02:32 |
|
| |
חז"ל אומרים כי משחרב הבית השני, בטל היצר הרע של העבודה זרה. אולם משהוקמה ש"ס חזר החזירה היצר הרע של העבודה זרה, שנאמר: "אלוהי כסף ואלוהיזהב לא תעשו לכם" תמורת כסף מוכנים למכור הכל, התורה, הארץ, אין דבר העומד בפני הכסף, המילה הכי שגורה על שפתי נבחרי ש"ס זה כסף. אלפי יהודים נרצחו בגלל הכסף שקיבלה ש"ס, לכן כל מי שמצביע בעבורם לא יוכל לומר בבית דין של מעלה ידי לא שפכו את הדם הזה. נשמותיהם של כל הנרצחים, יעמדו בעדים במשפטם של נבחרי ש"ס ומצביעיה. אוי לכם מיום הדין.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 02:41 |
|
| |
בלה בלה בלה, מעלה גירה כמו בהמה.
לך תלמד קצת סטטיסטיקה, קצת חשבון. מעט הסטוריה, כתיב וקריא, ובזמן הפנוי שישאר לך תלמד מה היא "אהבת ישראל". תראה עד כמה אתה מעיד על עצמך כמה אתה חסר וריקני.
אם הייתי יודע שאתה שווה את זה הייתי טורח לספר לך מי אלה בדיוק חובשי הכיפה שהעלו את השמאל וכרתו איתו ברית עשרות שנים. והעבירו על דתם על ידי כך אלפי אלפי ילדים, רק כדי לקבל את המעט שהסכימו לתת להם. לקבל פה איזה משרה לבן ושמה עבור הבן דוד.
אבל אתה בא רק כדי לקנטר ולבלבל במוח. אז אתה לא שווה תשובה עניינית ולהסביר לך מי אלה שמישכנו את הנשמה של המדינה רק כדי שימשיכו לקבל פירורים.
כמעט 40 שנה היו פה פורקי עול שולטים במגינה, ישבו איתם אנשי מפד"ל ושאר גרוריהם, לא עלה בידם למחות על כלום. ועכשיו יש תלונות... אחרי שהורידו אותם מהעץ הם נזכרים שפירותיו מרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 12:48 |
|
| |
מתוך קריאת דברך עד כה, אני משער כי הינך בוגר אל המעין, ומכאן הבורות הרבה שלך. אינך נושר, ואינך בנו של רב או עסקן ש"ס, לכן אתה עובד במשכורת מינימום של שומר או שרת בבית ספר, או פקח בעיריה, או משגיח כשרות. והיות ויש לך משפחה לפרנס, אתה זקוק מאד לקיצבאות ילדים. סביר להניח כי בחול המועד אתה יוצא לחופש, ומטייל עם משפחתך לקברי צדיקים בצפון. לכן אני מציע לך טיול לדרום שיגרום לכה נחת רוח גדולה ויפקח עינך, שנאמר: "הרוצה להחכים ידרים". סע לכביש באר שבע דימונה, לפני זמן קצר נסעתי בכביש זה לאחר שלושים שנה שלא נסעתי בכביש(כמספר השנים שש"ס קיימת). אם לפני שלושים שנה היו מספר ריכוזים של מאהלים בדואים, היום יש רצף טריטוריאלי מבאר שבע ועד הכור האטומי אחרי דימונה. מספר הבדואים שולש ורובע מאז. פגשתי שם בחור בדואי צעיר, סיפר לי כי הוא רופא בסורוקה, שאלתי אותו כיצד התרבו הבדואים כל כך בשלושים שנה. תשובתו :"קוראים לי עבדאללה, לבני השישי גם קוראים עבדאללה, היום יש יותר עבדאללה מאשר מוחמד, כל בדואי מהילדהשישי ומעלה בכל אישה קורא לבנו עבדאללה." שאלתי אותו מה זה שייך לרבוי הטבעי? אמר לי כי עבדאללה בעברית זה עובדיה, וזה הכרת הטוב לש"ס ולחרדים על הגדלת הקצבאות לאלף שקל מהילד החמישי. רוב הילדים היום אצל הבדואים ילדי ש"ס המה. היות והם נושאים כמה נשים נוצר מצב שגבר שיש לו פחות מעשרים ילדים מתבייש להוציא ראשו מהאוהל, לרובם קרוב לארבעים ילדים, כי ילדים זה פרנסה בזכות ש"ס, כל חודש ארבעים אלף שקל קיצבאות, צורכי הקיום נמוכים, אין ארנונה, מים, חשמל, ולכן כולם התעשרו בזכות ש"ס. באותה תקופה אפילו פחתו גניבות הרכב, כי למה להסתכן כאשר שר הרווחה מש"ס מעביר ארבעים אלף שקל כל חודש לחשבון, עד שבא הרשע הזה טומי לפיד וקיצץ בנטיעות, הוא סיפר לי כי היום הם מתפללים חמש פעמים ביום לאללה שיצליח דרכה של ש"ס להחזיר הקיצבאות כקדם. הוא סיפר לי כי גם אחיו רופא, אחותו רוקחת, ובכלל ילדי ש"ס הבדואים מנצלים את מערכת החינוך לרכוש מה שיותר השכלה. שאלתי אותה למה? וענה לי כי אחרי ה"נאכבה"(מלחמת השחרור) האימא הערביה הבינה כי היהודים המעטים ניצחו את הערבים הרבים בזכות ההשכלה שרכשו באירופה, לכן עתה נוצר חלון הזדמנויות כאשר יותר ויותר ילדים יהודים דגדלים בורים ועמי ארצות ההשכלה של מאות אלפי ילדי ש"ס הערבים, תגרום לכך כי היהודים היום יהפכו לערבים של מלחמת השחרור, והערבים המשכילים יהפכו ליהודים של מלחמת השחרור. וכך יוכלו להחזיר לעצמם האדמות הכבושות, כמו כן הסביר לי כי כל הבדואים עתידים להצביע ש"ס בבחירות(זאת הסיבה שאלי ישי אמר שאינו מפחד מבחירות, כי ש"ס תוסיף כח) הוא סיפר לי עוד הרבה דברים שיגרמו לך נחת רוח רבה. עד כאן פרק א'
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 13:16 |
|
| |
חחחחח
ממש מצחיק הבורות שלך... אם כבר הוא היה אומר לך שלכל ילדיו הוא קרא "שמעלקי" שהרי הוא זה שהעביר את חוק הקצבאות המורחב. חוק שהיה קיים פחות מ4 שנים.....
והיה צריך לומר שהוא יצביע לליצמן שהוא הלוחם האמיתי בעד הקצבאות..
תמשיך לנסוע לך בכבישי דמיונך ולהתפרנס על חשבון הציבור, כמו כל הפקידונים מכל המפלגות.
כדאי לאמץ את דברי הרב מרדכי אליהו על חובת האחדות בעם בשעה זו.. במקום לבלע ולשקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 13:39 |
|
| |
בניהו עזוב, אתה לא מבין שלא משנה מהי האמת, הטכנוקרטיות תשלוט בו ללא רחם??
אני די בטוח שהוא יושב כנרקומן רועד עם אצבעותיו על המקלדת ומנסה לתת את כל הקומבינציות האפשריות של כל הקללות והגידופים האפשריים ולחבר אותם לשס ולמרן ולספרדים..
תרחם עליו, תתפלל לבריאותו הנפשית ואל תגיב לו.
כיוון שברגע שאתה מגיב הוא יורק דם ומייד מגיב כריאקציה אוטומטית קרה לתגובתך, אני די בטוח שהוא לא שם לב למה שהוא מקליד הוא מכור.
אנא רחם עליו אף על פי שהוא חוטא יהודי הוא ומצוה עליך להתפלל לשלום בריאותו הנפשית.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 14:16 |
|
| |
הוא באמת "נרקומן"של שנאת חינם. אבל בכל אופן אני עונה, כדי שלא יהיה מי שיראה את הדברים שלו ויחשוב שיש בהם בכלל איזו "שאלה".
האמת, כשרואים את הרמה, זה מיד מראה עד כמה אינו מבין דבר, מחבר כמה גזרי מציאות ומנסה ליצור תמונה שונה מהאמת. מיד מבינים שדברי הבל דבריו. (גם לתת אנטר באמצע כל שורה ול"נבאת" מה יהיה ביום הדין בעולם הבא זו הפרעה נפשית.)
אני עצמי אמרתי כמה פעמים לאחרים שלא יענו לו, מכיוון שדבריו מדברים בעד עצמם עד כמה חסרי בסיס הם , וניזונים מקנאה ושנאה, צרות עין ובערות.
(מה באמת ניתו לענות לבור ובער, שאומר לך אתה בור.. כשהוא מוכיח שאינו יודע הסטוריה לא מבין בסטטיסטיקה. (ראה הדיון על "תורתו אומנותו", אחרי שב50 שנה יש כ20 ומשהו אלף אברכים שהם תורתו אומנותו, הוא אומר שנוספו 10,000 בכל שנה ועכשיו יש 100,000. אני אומר לו זה לא נכון, הוא אומר מה אכפת לך, אבל זה טוב בשבילך שיהיו מאה אלף. נו לך תתוכח עם ראש כרוב שכזה...))
על ידי התגובות שלי, הוא מדרדר יותר ותגובותיו נהיות למגוחכות עוד ועוד. וזה מראה כמה הוא בטלן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 18:45 |
|
| |
הוא לא נרקומן הוא כסיל
|
|
|
|