|
|
| נשלח ב-5/10/2008 18:47 |
|
| |
אגב
אהבתי שהסדר יודע מה יעצו יועצי נשיא אירן
כל הכבוד לך
נבואה ניתנה לשוטים
אני יודע שתמשיך ליכתוב שטויות
אבל כל מילה שאתה כותב מוכיחה שאני צודק בזה שאני אומר שאתה כסיל שכותב דיברי הבל ורעות רוח
יאללה תמשיך
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 20:16 |
|
| |
"שמעו נא המורים, המן הסלע(מח אבן )נוציא לכם מים?" זה מה שמצאת טעות במשל , שמעלקע ולא עובדיה? ומה עם הנמשל? חשבתי לתומי כי תדעו להבחין בין משל ונמשל וטעיתי. מי לוחץ עכשו לקבל שש מאות מליון קצבאות לילדי הבדואים וארבע מאות לילדי החרדים? שמעלקע? או שלוחו של מרן? מדינת ישראל הולכת עכשו ל"יום כיפור" כלכלי עם כל העולם, הגבירים הסורים והאשכנזים באמריקה כבר לא יושיעונו, אפילו לב לבייב כבר איבד רוב הונו, מדינת ישראל הולכת להפסיד מליארדים מהכנסותיה, ההשתמטות החרדית פגעה אנושות בכושר ההרתעה של ישראל, ותוך שנה שנתיים הולכת להיות מלחמה שלא ידענו כמותה, המדינה תגדיל תקציב הבטחון בצורה דרסטית, תשכחו מקיצבאות ומתמיכות למשפחות שאביהן יכול לעבוד ולא יעבוד, המדינה תתמוך רק בחולים, נכים, וקשישים, ומה יהיה עם החרדים וילדיהם? שלמה המלך אמר:"אין חדש תחת השמש" להלן תיאור מתוך ספר על מה שקרה לחרדים בצפת שחיו רק מכספי "חלוקה" במלחמת העולם הראשונה, התורכים שלטו בארץ, והאנגלים הגיעו מדרום וכבשו עיר אחר עיר, התורכים חשדו ביהודים שמסייעים לתורכים והיגלו יהודים מהערים שהאנגלים התקרבו אליהן צפונה.הנה דברים שכתב יהודי בשם רבינוביץ שהוגלה לצפת. בצפת חיו שלוש עשרה אלף תושבים, מחציתם ערבים, ומחציתם חרדים בעלי משפחות מרובות ילדים שלמדו בישיבות וחיו מכספי "חלוקה"(ביטוח לאומי) בזמן המלחמה פסקה החלוקה, שהיא היית לצפתים כמעט מקור פרנסתם היחיד, ותחתיה באו הרעב ומחלת הטיפוס שעשו שמות בעיר,הרבה מבתי המדרש שהיו מלאים אוכלוסין נסגרו.תחת שביפו הזדרזו היהודים בעת צרה לעזור איש לרעהו, בצפת איש לא נקט אצבע. הרעב ירעב, החולה יחלה והמת ימות באין מפריע היתומים עזובים,מנקשים בדלתות וקוראים ביידיש פרוסת לחם יבשה. ואין מזדעזע,,,,הפריצות התפשטה באופן מבהיל, הערבים היו באים לבתי היהודים בעלי הפיאות והשטריימל,,,, בצפת ראיתי לא רק את התוצאות הרעות של המלחמה, אלא גם התוצאות הרעות של שיטות החלוקה. האיכרים שלנו בראש פינה העובדים את האדמה סבלו, אבל לכל הפחות היה להם מה לאכול, ואילו המסכנים, שכל ישראל דאג בשבילם לעשותם לקבצני העולם, מתו במגפה ומכרו בשר בנותיהם לערבים,,,
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 20:40 |
|
| |
מוח קודח ואוויל משריש.
מה הקשר בכלל בין מה שהיה לפני 100 שנה להיום... אז כשהיה רעב כולם רעבו, לא היו מי שהיה להם ומי שלא היה להם. והדברים כתובים עלי ספר.
והטעות הבסיסית שלך גם ה"אבירים" ה"חלוצים" הלכו לבושי קרעים וחיו מהתרומות של הברון רוטשילד ושל מונטיפיורי. אל תעשה מאיתנו אווילים שלא יודעים הסטוריה.
ועד היום מדינת ישראל חיה על "שנור", מאמריקה ושאר ארצות.
אל תוכיח את אפיקורסותך בדברי חז"ל "אין אדם מעשיר מן האמנות ולא מעני מן האמנות".
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 20:54 |
|
| |
מי שעבד את האדמה לא מכר בנותיו לערבים, מי שחי משנור כן. חז"ל אמרו שאין אדם מעשיר מן האמנות, והרבנים החיים היום אומרים כי הרוצה להעשיר יהפוך התורה קרדום לחפור בה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 21:01 |
|
| |
אפילו לא הבנת מה עניתי לך. אז תקרא לאט.
מי שעבד את האדמה הוא "שנורר" את הכסף בקהילות בחו"ל ואצל מונטיפיורי ורוטשילד.
מה זה משנה אם קראו לזה "קופה כחולה" של קק"ל או "חלוקה".
ואת סיפורי הזימה שלך תשמור לפורומים המתאימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 21:18 |
|
| |
עיניים להם ולא יראו, אוזניים להם ולא ישמעו,,,, מביאים לך עובדות, ומה תגובתך? זה לא נחשב כי זה היה לפני מאה שנה. כאשר הרבנים הוכיחו את העם על התנהגותם לפני חורבן הבית השני, ואיימו כי השני יחרב כמו הראשון, אמרו שסניקים כמוך זה לא נחשב כי זה היה לפני מאות שנים ולכן לא יהיה שוב. חסר תקנה לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 21:35 |
|
| |
לבינתיים אתה הוכחת שאתה לא יודע להביא 5 שורות בלי איזה שקר, בורות ונבזות.
אבל אתה לא מבין את ההבדל בין התקופות? אתה שוכח מה היה אז המצב, מה הקשר.?
אז כל מי שחי בארץ, מלבד בודדים, חי מתרומות, כולל ה"חלוצים" ה"ציוניים", שחיו מתרומות שקיבלו מהברון ומחו"ל.
אבל מה אתה בכלל רוצה להגיד? שמי שלא עובד אין לו כסף? לך תגיד את זה למאות אלפי המובטלים. מה אתה רוצה בכלל?
תסביר לי מה אתה רוצה להגיד. מה אתה בא לומר. מה המטרה שלך.
לא שזה משנה, כי את כל מה שהבאת עד עכשיו הוכח כמופרך עד היסוד.
אבל למה אתה משקר ומעוות את ההסטוריה, מה אתה רוצה להוכיח בשקרים האלה.?
אתה רק קופץ משקר לשקר ומהבל לחבירו, מהפח אל הפחת. ולא מצליח להביא דבר אחד נכון.
אתה לא יודע לספור. לא יודע סטטיסטיקה פשוטה, לא יודע הסטוריה לא פוליטיקה. רק נאחז בשנאת עמי ארצות שהנחילו לך אבותיך.
לך תעשה דברים יותר מועילים לחיים שלך ולנשמה שלך, במקום לשקר לבלבל במוח ולקנטר ולהשמיץ.
תוקן על ידי בניהו01 ב- 05/10/2008 21:36:25
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 21:54 |
|
| |
כנראה שגם החכם מכל אדם לא ידע שיש הבדל בין התקופות, לכן אמר כי מה שהיה הוא שיהיה, ואין חדש תחת השמש. עליך ועל חברך איני חס, כי אתם כורים לעצמכם במו ידכם בור כדי ליפול בו, אבל מה חטאו ילדיכם? ומה חטאו הילדים בצפת? אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 22:05 |
|
| |
אין הבדל בין התקופות
אז תברח ליערות כי בזמן הנאצים ברחו ליערות.
תקנה אבקת ביצים, כי בתקופת הצנע קנו בתלושים אבקת ביצים.
תעשה ביצורים, כי ב48 עשו ביצורים.
תסע בסוס ועגלה כי לפני 200 שנה כך נסעו.
תבנה בתים מחימר, כי אין הבדל בתקופות..
אבל לא הבנתי, מה אתה רוצה להגיד, שנגדל חרובים בראש פינה?
יאלה,
לך תכין שיעורי בית ותחזור מוכן. כי עד עכשיו קיבלת בלתי מספיק מתחת לכל ביקורת.
ואם מישהו מאלה שלא נמאס להם וקראו הכל עד פה והם חושבים שהניק הסדר שפוי ומדבר לעניין שיכתבו .
תוקן על ידי בניהו01 ב- 05/10/2008 22:04:03
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 22:06 |
|
| |
אבות אכלו בוסר ושיני בנים תכהנה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 22:15 |
|
| |
אתה יודע למה חברך אינם מגיבים? כי הם מתביישים בך ובתגובותך. עם הקמת המדינה, המדינה שלחה עולים למושבים חדשים, ונתנה להם סיוע ראשוני בכסף בכלים חקלאיים ובבעלי חיים, אתה משווה את זה לשנוררים שאינם עובדים ומקבלים כל חודש כסף מהמדינה? אתה משווה את החלוצים שקיבלו סיוע מרוטשילד להקמת חקלאות בארץ לאלה שחיו כל הזמן רק מכספי חלוקה? על שטויות כאלה חברך מתביישים להגיב ולא יהא חלקם עם שטויותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 22:44 |
|
| |
ובודאי שאני משווה. עד היום המדינה מקבלת "חלוקה" מארצות הברית, וקיבלה "חלוקה" מגרמניה. ולפני כן קיבלה "חלוקה" מצרפת ומרוסיה. אז מה אם קראו לזה סיוע בטחוני וכל מיני מילים מכובסות כאלה.
איפה כל החרובים שגידלו בראש פינה? למה לא הצליחו לבנות עם זה מדינה. למה כל היום רצים לארה"ב ואולמרט מסתובב לעשות שנורר בעולם, וכמוהו כל ראשי המדינה והממשלה, רק עושים שנורר בארצות הברית ובתפוצות הגולה.
איפה כל מה שהם עבדו, למה הם הולכים לבקש "חלוקה" בארצות חוץ..?
וזה יפה שהמדינה שלחה אותם לדרום עם כלי עבודה, בגלל זה הם מאוד מצליחים עכשיו... הדרום פורח בזכות המדינה.
אין לי פה חברים, ופנייתי היתה לכל מי שקורא, לבינתיים כנראה שלכולם יש עיסוקים חשובים והכנה ליום הדין בדרכים אחרות מועילות ומטהרות יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 22:45 |
|
| |
| הסדר כתב: |  | | אבות אכלו בוסר ושיני בנים תכהנה |
|
ואם תוכל להסביר לי אדוני המשכיל והמלומד מה פירוש הפסוק שהבאת שיני בנים "תכהנה", שהם יהיו כהות ושחורות?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2008 23:23 |
|
| |
מאות קראו את דברך "המחכימים" כולל ההנהלה, והם מתביישים בך. יש לי עדיין תקווה קלושה שאינך מאמין בדברך, כי אם אתה מאמין אז חבל על דאבדין. על חטאים אפשר לעשות תשובה, על טיפשות אפילו יום כיפורים אינו מכפר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2008 00:59 |
|
| |
| האיש_החושש כתב: |  | אגב
אהבתי שהסדר יודע מה יעצו יועצי נשיא אירן
כל הכבוד לך
נבואה ניתנה לשוטים
אני יודע שתמשיך ליכתוב שטויות
אבל כל מילה שאתה כותב מוכיחה שאני צודק בזה שאני אומר שאתה כסיל שכותב דיברי הבל ורעות רוח
יאללה תמשיך |
|
אם דעת ההנהלה חשובה לך הנה היא.
אבל תשובה לעניין, אין לך? מה זה משנה אם השילומים באים מגרמניה, אמריקה או המדינה? ומה בכלל אתה בא לומר בזה..?
ומה הפרוש הפסוק שציטטת "שיני בנים תכהנה", לא הבנתי. האם הפרוש יחלשו כמו "יד כהה", או "וכהה הנגע", ...או שיהיו בצבע כהה ???
|
|
|
|
|