שירות גרוע של חברת "דיגיטל סרוויס"!!
שלום לכולם!!
ברצוני לגולל בפניכם את הסיפור המתסכל שלי שנפרש על פני כמעט שלוש שנים!!
כאמור, לפני בערך 3 שנים רכשתי מטרקלין חשמל, מכונת כביסה של BEKO דגם WML15062YL
מאז ועד עתה לא זכיתי להשתמש במוצר הנ"ל בצורה תקינה..
הכל התחיל מהפעם הראשונה ששמתי לב שהמכונה פשוט.. לא מכבסת. הכביסה יוצאת עם ריח של אבקה/בדין
אך הכתמים נשארים בעינם.. כפי שהיו לפני ה"כביסה"..!!
עפ"י מיטב ידיעתי הסיבה שרוכשים מכונת כביסה היא-על מנת להסיר כתמים, ו.. פשוט לכבס!!
אנא תקנו אותי אם אני טועה!
בפועל-היא לא כבסה.
ואז הגיע הרגע.
הרגע בו התחיל הרומן ההזוי שלי עם החברה ש[לא] נותנת שירות.
שמה בישראל הוא "דיגיטל סרוויס" ....
הרגע בו הבנתי שאם עשיתי טעות פטאלית בזמן האחרון זה לקנות מוצר שהחברה הנ"ל נותנת את השירות עליו!!
סופו של דבר בא טכנאי בפעם הראשונה-אדון טכנאי טוען שהכרטיס האלקטרוני או איך שלא קוראים לזה-תקול.
יותר מזה-הוא אף פעם לא היה תקין. מסתבר שאני שילמתי במיטב כספי על מוצר שמהתחלה היה תקול!!
לאחר כמה שחות טלפון עם ה"בוס" הוחלט על החלפת הכרטיס [באמת תודה רבה!!]על זה שמדובר בכרטיס מחודש ולא חדש, עוד לא אמרתי מילה.
הוחלף הכרטיס בפעם הראשונה.
הוחלף בפעם שניה.
הוחלף בשלישית.
נאדה!!
אני אחסוך מכם את השתלשלות העניינים ואת מריטת העצבים שאני חוויתי.
רק אומר שלאחר שיחות חוזרות ונשנות עם נציגות החברה[הלא נחמדות!!!]
ולאחר שבקרו אצלי בבית 3 פעמים ו"החליפו" כרטיסים לכרטיסים תקולים אחרים.
היום-לאחר שנתיים וחצי-אני עם אותה בעיה, ופתרון-לא נראה באופק!!!
עוד נקודה חשובה מאד..-בפעם הראשונה שביקר אצלי הטכנאי כדי להתקין אותה הוא היה מאד נחמד ושאל אותי אם אני רוצה חוברת הוראות.. בוודאי שאני רוצה!!אלא מה??לא נביאה אני ולא בת נביא ואינני יודעת כיצד לתפעל מכונת כביסה-אם לא מדריכים אותי!!!
לקח הטכנאי הנחמד את כתובתי והבטיח ש"בשבוע הבא" החוברת אצלך!!
אין שום בעיה...
בינתיים הוא הסביר לי בע"פ כמה דברים בסיסיים כדי שאוכל להתחיל להשתמש במכונה.
לא רק שעד עצם היום הזה לא קיבלתי שום חוברת.
לא רק שעברו כמעט שלוש שנים מאז.
לא רק שהתקשרתי קרוב ל10 פעמים וכל פעם כמעט נקרע לי עור התוף למשמע ה"תדהמה" שאחזה באותה נציגה:"מהההה???עוד לא קיבלת????אני לא מאמינה!!!יומיים שלושה זה אצלך!!!על אחריותי!!"
אלא.. שבכל פעם שבא טכנאי אליי הביתה ושאלתי אותו לפשרם של כפתורים מסויימים.. קיבלתי תשובה שונה לחלוטין משהשיב לי קודמו!! הווי אומר:טכנאי החברה אינם מכירים את המוצרים!!כיצד אתה אמור לתת שירות על מוצר שאינך מכיר????פשוט שערוריה!!!
אני לתומי חשבתי שזו בעיה פרטית שלי או איזה צירוף מקרים שנפל דווקא עלי, כשהחלטתי לקום ולעשות מעשה- לכתוב ולהפיץ את מעללי אותה חברה שמערך שירות הלקוחות שלה משמש כקישוט ותו לא, ואת תפקידו-לבטח אינו ממלא..
או אז חשכו עיניי-נתקלתי בתגובות נזעמות מעשרות לקוחות המתארים את אותם דברים רק במילים אחרות!!
אז אני כאן!!
ואני אכתוב, ואפיץ בכל מקום אפשרי. כי נמאס לי!!
הגיע הזמן להרים את הכפפה!!
אז.. אם יש מישהו מבניכם שיודע על מה אני מדברת.. מוזמן להגיב כאן, ולעזור לגבש רעיון מה עושים מול החברה הנבזית הזאת שמה את כולנו ללעג ולקלס!![אגב, החברה נותנת שירות גם על מוצרים אחרים, לאו דווקא על מכונות כביסה-כדאי שתבדקו!]
כל פתרון רלוונטי יתקבל בברכה!
שנה טובה לכולנו!!
 |
|
|