2בעלזא2 קודם וויל איך דיר ווינטשען א גיט יו''ט און א גיט יאהר זאלסט האבען אויסגעבעיטן אלעס גוטס, אמן.
איך האב ערשט יעצט געזעהן וואס די האסט מיר געשריבן, איך האב הנאה אז די ביסט א מודה במקצת, אז א חלק האסטע יא געשריבן, איך האף אז לכבוד מוצאי יו''כ וועסטי אויך מודה זיין אז דאס וואס די שרייבסט אין אלע פורומ'ס, אז די ביסט נישט קיין מאחנופקער, די האסט נור זייער א שטארקע סימפאטי צו זיי, איז ליגנט, און אזוי ווי די שרייבסט דא איך בין מודה ערב יום הקדוש אז דאס האב איך געשיקט פאר אלע אונזערע היימישע בעלזא מכנובקא שרייבער
איך פארשטיי זייער גיט פארוואס די שפילסט נוטראל, ווייל דאס האט א בעסער עפעקט אויף דע דעת הקהל, אז אפילו א נישט מחנופקער האלט אויך א זיי זענען אומשילדיגע שעפעלעך וואס דע בעלזע וועלף רודפ'ן על לא דבר.
איך ברענג דא א קאפי פון וואס די האסט געשריבן אין פורום בני ברק, אין דע אשכול פון "אדמור מבלז ירושלים הביט לעבר השלט"
סליחה, לא הבנת מה שכתבתי, אני לא נמנה בין חסידי מכנובקה, וגם אני לא מתפלל שם למרות שהשטיבל של בעלזא מחנובקה קרוב לביתי לא יותר ממהלך בת חמש דקות, וגם לא מופיע שמי בחוברת הכתובות של אנ"ש חסידי בעלזא מחנובקה, אבל יש לי הערצה מיוחדת להם ואני מראה מאד סמפטי' כנגדם דוקא משום הטעם שכתבתי בתגובתי האחרונה. לא חלילה שאני מתבייש להיות חסיד בעלזא מחנובקה, הלואי והייתי מגיע לכפות רגלי החסידים הנעלים המסתובבים שם, רק לעת עתה השייכות שיש לי להם מתבטא רק מתוך ההערצה שיש לי כנגדם, ומ"מ אין זה סתירה שאני מחשיב את האדמו"ר שלך כל זמן שהוא מתנגד להעוולות הנעשים בקרב חסידיו.
 |
|
|