בית פורומים פרחי מיאמי

ההופעה מוצא"ש חוה"מ סוכות תשס"ט סיקור + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/10/2008 20:11 לינק ישיר 

טוב, אז יש לי כמה מילים לומר  על הקליפים:
בהתחלה קצת התאכזבתי שהכל חזר על עצמו ושלא היו עוד שירים חדשים וכו, אבל בסוף כל כך נהניתי מהקליפים שאני מוכנה "לסלוח" על זה,
קודם כל גריני, על מה את מדברת? שמתי לב שיש שני סולנים חדשים ממש מוצלחים: יהודה גורדון (אשא עיני) ומאיר סילברברג (משיח) לדעתי יש להם עתיד, וכמובן האחים סול ואלברט אייל (רווח) שאמנם הם קצת צועקים אבל הם ממש חמודים ושובבים, (ריבי, סול אייל הוא הילד שאמרת בפסח של שנה שעברה שהוא דומה לארי רוזנר.)  וכמובן יש את יאיר קניג שנשאר סולן מדהים ועוד אחד ששר בהנה מה טוב, כך שאני ממש מחכה לדיסק החדש.
השיר משיח נראה מופרע ומבולגן כשיש כ"כ הרבה ילדים, לא מאד אהבתי.
עושה רושם שהקפיצות של יהושע בנדר משתכללות מהופעה להופעה...
אהבתי איך ירחמיאל מקריא את שמות הילדים ("הרב הגאון, ה-13, דורון לוי----ן, וכו'")
אהבתי איך שהילדים קופצים בסוף, הם נראים פשוט חברה שמחים ומרוצים, ושהיה להם כיף.
האם כדאי להתלהב מהעובדה שהיה מסריט על הבמה (ברווח) או שלא כדאי לפתח אשליות?
בקיצור, אלי המון תודה, בעיקר בגלל שעכשיו אני יודעת את השמות של הילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2008 20:57 לינק ישיר 

מרשים לי גם כמה מילים, כן?

הקליפ הראשון שראיתי היה משיח. מאכזב. נורא. הזיופים, הסולנים... היה יכול להיות טוב יותר. (הדבר שהכי הציק לי, זה שכל הזמן עמדו לי מול העיניים שאול אלסן וארי רוזנר ביד אליהו. כמה שניסתי לגרש לי את זה, לא הלך.)
סוף השיר היה יחסית פחות מזעזע מבדר"כ, אבל עדיין.

יגאל ספרשטיין, למרות שקיבל כמה סולו, הקול שלו כבר באמת לא משהו. יהושע בנדר ויאיר קניג כבר איבדו הרבה מהקול שלהם.
סה"כ, סולנים מדהימים, לא היו כאן הפעם. (גריני, מסכימה עם כל מילה. תהילה, סליחה!)

אהבתי מאד את הקול של דוד הרשקוביץ. עמוק כזה... בכלל, הוא השתפר מאד גם מבחינת שירה וגם מבחינת ההופעה. ניהנתי ממנו מאד. (וגם האח שלו, מתוק מתוק מתוק!!!)

עוד אחד שאהבתי- סול אייל.. הכניסה שלו כשהילדים הציגו את עצמם... והקול שלו די טוב דווקא... (וכן, הוא עדיין נראה לי משום מה דומה לארי... גם בקול וגם חיצונית.)

אברמוביץ' הגדול (עקיבא, כמדומני), כמעט העתק של אחיו חנינה... הקטנצ'יק השני שלהם, חמוד מאד.

משהו מסעיר לא היה פה. סה"כ נחמד.
השידרוג השיר "בעבור דוד" היה לא רע בכלל. ציפתי לעוד איזה שיר חדש. התאכזבתי.

ודבר אחרון שיש לי לומר, וכואב לי הלב לומר אותו בנסיבות שכאלו ודווקא כאן. אבל ניהנתי יותר מפריד. אין לי תשובה למה ומדוע. אבל זו המציאות. וחבל.

נ.ב.
*תהילה, סליחה עם חלקתי עליך. לא אישית.
*אלי, תודה! (למרות שזו הפעם ה--- מגיע. בעיקר על הסבלנות...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2008 22:58 לינק ישיר 

ריבי, אין בעיה, תמיד טוב לשמוע דעות נוספות, (באופן כללי אנחנו לא ממש באותו ראש לגבי סולנים, כך שזה בסדר.)
לגבי יאיר ויהושע, את די צודקת, אני רק מקוה שבדיסק החדש הקולות שלהם יהיו צעירים יותר.
אגב, גם בני זופניק עזב? חבל, הוא היה ממש מוצלח.
חנינה אברמוביץ שר את הנה מה טוב מעולה, ממש כמו בימי העננים,
עוד משהו אחרון, ממש לא אהבתי את הרעיון שכמעט בכל שיר עומדים כמה ילדים ליד הרמקולים, מה הקטע? ובמיוחד אם הם גבוהים, (חוץ מזה שהם היו מספיק שנים מקדימה, שיתנו לצעירים להתקדם גם...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 05:59 לינק ישיר 

שמתם לב שבאמצע הקליפ "משיח" יגאל מתחיל לחייך? הוא רק שם לב שאני עומד מולו אז הוא חייך אלי לומר "שלום"...

שאלתי את יושי בנדר אחרי ההופעה אם הוא קיבל הרבה סולו באלבום החדש אז הוא ענה לי שירחמיאל מקליט הרבה ילדים על אותו סולו ואז בסוף הוא מחליט מי עשה יותר יפה.אבל הוא הוסיף שהוא הקליט ברוב או אפילו כל השירים של האלבום החדש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 09:41 לינק ישיר 

תהילה, התכוונת עקיבא אברמוביץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 18:35 לינק ישיר 

קודם כל, אלי, לא הודיתי לך סו: Thank you!!!

שנית כל, ללא קשר לאהבתי העמוקה לפרחי מיאמי, אני עדיין עומדת על דעתי - ירחמיאל חייב לשפר ת'ההופעה ומהר.

שלישית כל, איפה ראית קליפ של אשא עיני? אני ראיתי רק פריד ומשיח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 18:56 לינק ישיר 

יושר, אני לפעמין מתבלבלת בינהם, הם די דומים, (אגב, טעיתי בעוד שם, זה לא יהודה גורדון, אלא גורקין)
וגריני, קבלת את פריד ומשיח במייל? כי אם כן אז אלי שלח יומיים אחר כך עוד 7 קליפים. לא קבלת?
אגב, יושר, עוד לא שמענו את דעתך על הקליפים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 18:57 לינק ישיר 

דוקא יש לי מה לומר, אבל הזמן שלי מול המחשב כ"כ מוגבל שאני לא מספיקה  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 18:59 לינק ישיר 

טוב, אני מחכה... (אגב, ממתי את כותבת גם בשעות הערב?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 22:02 לינק ישיר 

ממוצ"ש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 22:36 לינק ישיר 

תתחדשי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 22:44 לינק ישיר 

תתחדשי יושר.

אלי - לטיפולך, לגבי 7 הקליפים האחרים!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2008 23:59 לינק ישיר 

היה שם 8 קליפים ולא 7. לתשומת לבכם. שימו לב אם לא חסר לכם משהו. (כי לי היתה שם בעיה כלשהיא עם קליפ אחד.)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2008 02:34 לינק ישיר 

greenie i will surely send it to you ASAP...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2008 14:55 לינק ישיר 

ריבי, את יכולה לפרט את כל הקליפים שיש לך? (אין לי כח להוריד את הכל עוד פעם בשביל לדעת אם חסר לי משהו)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > ההופעה מוצא"ש חוה"מ סוכות תשס"ט סיקור + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.