ברוכה הבאה גם לי... _________________ *~דניKלוש~*
שלום בחיפושי אחרי פורום מסוים נקלעתי במקרה (ואין מקרה ) פ בפורום הזה שלא ידעתי כלל על דבר קיומו בהצלחה לכולם וחודש טוב וזיו לכולם
ואוו מעשיה נדבקת לאימרה זו של האדמור מקאצק ואת לא נפרדת ממנה חחח
ברוך הבא בצל קורותינו...אממ כל כמה זמן אני מחליפה חתימה...כ"כ דחוף להחליף עכשיו??גלגל אחורה תראה שהיו גם חתימות אחרות. _________________ שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה? לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.
ממש לא דחוף לי תעשי מה שאת אוהבת
תודה על האישור... _________________ שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה? לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.
איך עושים את זה?
חתימה? נכנסת לשינוי פרטים ומוסיפה חתימ. ואח"כ בתגובה יש בצד סימון "צרף חתימה" סמני וי וזהו זה =) בהצלחה _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
טוב אבל אני צריכה משפט מפוצץץץץץץץץץץץ
יש בסבבה אשכול מלא =) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
מעשה מה ניש? את עדין לומדת?
ב"ה מצויין...חחח מז"א?? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
היי חברה אני חדשה נשמע פורום מעניןבאמת מדברים פה על כל הנעייס של החרדים?????שבת שלום לכל החרדים!!!!!!!!!