בית פורומים הנה ימים באים

מלך המשיח ....מי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/3/2009 22:04 לינק ישיר 

המשקיף כתב:
נו ידר קודם כל ברוך הבא לפורום
ומה נראה לך שמישהו יאמין שמרוקאי יהיה משיח מישהו בכלל מאמין לזה
הבהרה:
אני אומר שרבי דוד יש לו את התכונות להיות משיח הוא מצידי בבחינת משיח האם זה יהיה הוא או לא אני לא יודע באמת
בכל אופן שיבוא כן זה יהיה רבי דוד לא רבי דוד העיקר שיבוא
אני אישישת ישמח אם זה יהיה רבי דוד כי הוא הרב שלי

איזו עדה באמת הכי מושפלת ופחות מוערכת? האם לא הכורדים? ורמז שכתבתי בפורום לא מזמן. בן פרת בן פרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 15:43 לינק ישיר 

המשיח  הואאאאאאאאא  היאאאאאאאאאאאאא  הואאאאאאאאאאאאאא......

המשיח הוא לא רב  והוא  מוסתר טוב טוב . הוא בא מהקליפות  ועם הזמן מתעלה קמעא קמעא  שזה מצב של בעל תשובה שנילחם ביצר הרע הכי חזק  כי משיח הוא נשמה הכי גבוהה בעולם ולכן סובל יסורים עצומים בגלל עמו ישראל  להצלתם . אני היום ילדיתך- ביום הזה{ט באב} יקבל משיח  כוח את הנשמה  ואז  יהיה רבי  ראש בני ישראל  והתורה תינתן לו  כמו לשלמה המלך. וזה היום עשה השם נגילה ונשמחה בו בע"ה

והנה משיח ומשה הם נקברים בזאת הקבורה בסוד (ישעיהו נג, ט), "ויתן את רשעים קברו", כי בעלות הנשמות אל השכינה נא' בהם (תהלים פד, ד) "גם צפור מצאה בית", אבל מי שצריך להיות בנוק' דקליפה - נקרא שהוא קבור, ושם אין מגיע להם אור התורה אלא בצמצום, וזה עניותם ומיתתם, והיא כלולה משבע מיני מדורות שיש בה שבע הבחינות, כמו מלכות דקדושה, והם שבע בחינות דקליפה. בבחינה זו כולן שולטות עליהן לסתום האור, ומה שמצד מלכות גבירה (זהר שם) הם שני השבע, מצד השפחה הם שני רעב

ואחר שידעת הענין כלו בכלל, אודיעך בפרט עניני המשיח בתוך הס"א ופעולותיו, כי כולם נמשכים לפי סדר המדריגות אשר סודרו בבריאה. כי הנה יש המקומות הפרטים העומדים לבחינת חיזוק הס"א והתאחזה בקדושה, והם סוד עץ הדעת טוב ורע, כי הוא בסוד טוב ורע דוקא, ויש מקומות נפגמים מפני מעשים פרטים שנעשו. ועל כן על פי כל הדברים האלה יהיה ענין המשיח הזה בגלותו ובגאולתו, וענין "דריכת הפורה" הנזכרת בישעיה (סג, ג), שהוא מורה על סוף הגלות, וענין חידוש התורה שזכרתי למעלה. והכל אבאר לך באר היטב בס"ד. ובאמת הרבה מן הענינים האלה היותר עיקרים נכללו בנבואת ישעיה סי' נב בפרשת "הנה ישכיל עבדי", וכמו כן בתפלתו של יונה, כי הוא בתוך הים הוא ממש ענין משיח בתוך הקליפות, כמו שתשמע עוד בס"ד. ואפרש לך בראשונה פרשת "הנה ישכיל עבדי", ובה תראה סודות גדולים ועצומים מאוד:

ועתה אומר לך ענין יסורי המשיח (עי' ישעיהו נג, ד; ועי' סנהדרין צה.) ושאר סובלי החלאים, כי בעבור עוונות ישראל נגרע מהם השגת שפע התורה הראוי להם לפי מעלתם, והם חסרים כל כח וכל טוב, והכל נמשך מחסרון ההשגה הזאת, כי ההשגה והשפע הכל ענין אחד. והנה זה תדע, כי בהיות כח המשיח חסר, הנה גם כח ישראל הוא דל, וכאשר ירבה לו הכח, גם ישראל ימלאו דעה את ה'. אך אם לא היה מקבל משיח יסורין האלה, הנה ח"ו ישראל היו נאבדים. ובהשתתף הוא בצערם, ואדרבא, בהיותו סובל בשבילם, הם נשארים דלים בגלותם, אבל הם מתקיימים, וניתן להם הכנה להגאל. וצריך שתדע, כי השגת פנימיות התורה נקרא שכל, וסודו (תהילים קיא, י), "שכל טוב לכל עושיהם":

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מלך המשיח ....מי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext